Moderátoři: nadlabak, michpo, jtoxx, cryingfreeman, Juice84man
tzu7zahra píše:Zdar lidi, chtel bych se zeptat co myslite ze je lepsi? Budu kupovat novej mob a nejsem si nejak moc jistej i kdyz jsem naklonenejsi G1. Proto jsem taky tady. Ale zajimalo by me co na to reknete...

d750 píše:Eventuelně si kup oba a ten co se ti nebude líbit prodej na aukru.

manik.luke píše:d750 píše:Eventuelně si kup oba a ten co se ti nebude líbit prodej na aukru.
rada za vsechny prachy
tzu7zahra píše:Zdar lidi, chtel bych se zeptat co myslite ze je lepsi? Budu kupovat novej mob a nejsem si nejak moc jistej i kdyz jsem naklonenejsi G1. Proto jsem taky tady. Ale zajimalo by me co na to reknete...
MrPedro píše:tzu7zahra píše:Zdar lidi, chtel bych se zeptat co myslite ze je lepsi? Budu kupovat novej mob a nejsem si nejak moc jistej i kdyz jsem naklonenejsi G1. Proto jsem taky tady. Ale zajimalo by me co na to reknete...
Ja ti to napisu asi takhle.
Pokud chces byt cool a nechces si hrat s telefonem - ber iTelefon
Pokud chces neco sofistikovanejsiho s budoucnosti - ber G1 ev Magic.
MrPedro píše:Ja to beru tak, ze se rozhoduje TED.
Ne za mesic, za pul roku, rok.
MrPedro píše:Co je na ebay, potazmo jinych serverech spatneho?
Kolik lidi tady ma telefon z ebay, aukro apod?
Pokud bude clovek cekat na lepsi telefon, tak si jej nikdy nekoupi. Porad budou lepsi a lepsi ...
Ja mam ted G1, za rok bude jiny, mozna lepsi, tak jej koupim.
Kdybych mel cekat, tak stale pouzivam 7110 nebo 7650 v lepsim pripade.
Edit: prvni dotaz na google dava prodej z Chebu, takze lze poridit i v cechach

Snake33 píše:Podle mě nevíte o čem píšete ovlàdání v iphone je prostě
Best + vzhled + fakt Že 90% výrobců iPhone napodobuje = prostě iPhone je prostě nejlepší telefon a hlavně zábavní centrum v jednom.
Teď co přijde nová verze iPhonu stávající by měla stát kolem 1900 Kč. Když si vezmu že teď stojí 13000 Kč, nemůžu tomu uvěřit...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků