Nechal jsem se inspirovat a tak mě napadlo jen tak se sejít,pokecat,vyměnit názory pochlubit se svýma zelenáčema,popít pár kofol,coca coly,mirindy a 7upu .. Co Vy na to? jsem trapnej nebo je to dobrej nápad?
"Komu se nelení tomu se zelení" řekla babička a pořídila androida G1-utopená,opravená,SpeedTeam Eclair 2.1.1,amonRA,EXT3,8GB class4 HTC Tattoo -mi ukradly pošťáci
Tak to by bylo chtělo by to ,kdyby tam byla většina androidů .. hned bych k tomu připojil anketu jaký kdo má ať tam není přeG1ničkováno
"Komu se nelení tomu se zelení" řekla babička a pořídila androida G1-utopená,opravená,SpeedTeam Eclair 2.1.1,amonRA,EXT3,8GB class4 HTC Tattoo -mi ukradly pošťáci
jo tak to nevim,já psal na colu jasně ,že bude uvidíme jak se to chytne a kdyžtak by se pak navrhli termíny a místa ..
Kdyby se zůčastnil někdo s Nexus One nebo s Droidem, tak to bych se samozřejmě podívat přišel Jelikož jsem Android noob, možná bych si i nechal poradit nějaké tipy a triky
Myslím si, že pokud by to bylo někdy dejme tomu v dubnu, květnu, tak už by tu těch uživatelů s N1, MM mohlo být více...z tohodle hlediska bych to dal později.
G1 white + root ROM: FatsTest v3.0 Milujeme se! Teda alespoň z mojí strany:)
No já se práve přikláním k PL113 ,že to dát až někdy kolem dubna,května,aby už někdo přišel aspoň s N1
Co se týče geekovských srazů, celkem se mi osvědčila Atmosphere (www.atmoska.cz, Smetanovo nábřeží 14, Praha 1). Dobře se tam vaří, je tam wifi, přes den tam nebývá nacpáno. Večer bývá situace o poznání horší.
No myslim, ze by bylo nejsmysluplnejsi aby se nekdo nabidl ze to usporada a pak pripadne jemu rikat napady na hospody, protoze kazdy by mohl vyjmenovat svou obibenou hospudku, dve tri, no a vzhledem k poctu hospudek v praze by to taky mohlo byt nejdelsi vlakno na foru...
to jsem se zasmal..ale mas pravdu ale jako taky jsem pro nejaky srazek,dorazim co takhle palmovka,je tam hospudka u jagusky,prostorna,dobre vari,aji nejaka ta becka piva by se nasla.. jen ta wifina tam nejni