Prestigio MultiPhone 5505 DUO - Obecná diskuzePrestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Moderátor: IQLogic

Uživatelský avatar

Nery
Stálý androiďák
Příspěvky: 149
Registrován: čtv 30. pro 2010 21:16:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zenfone 3
Tablet: Asus Zenpad 8
Bydliště: Pardubice

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od Nery » stř 15. říj 2014 12:35:30

Chci se zeptat jak výrazná je led indikační dioda. Připadá mi že moc nesvítí resp. za denního světla téměř není vidět.





lordawe
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 16. říj 2014 13:56:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PSP5505DUO

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od lordawe » čtv 16. říj 2014 14:02:25

svideo1 píše:Tento MBT nema kompas ci ma?
Nemá, když jsem si ho kupoval tak všude v popisech měli že má E-compass, ale nefungovala s ním žádná appka. Kontaktoval jsem jejich hotline a poděkovali mi a že si to na webu opraví... :D bohužel jsem kompas měl jako požadavek při koupi, tak jsem trochu zklamaný, ale ostatní vlastnosti mi to vynahrazují.
V manuálu (který nebyl v tu dobu ke stažení) to samozřejmě kompas uveden nemá.
Nery píše:Chci se zeptat jak výrazná je led indikační dioda. Připadá mi že moc nesvítí resp. za denního světla téměř není vidět.
Přesně jak říkáš, nic moc výrazná není, mě to ale nevadí.
svideo1 píše:4.4 KitKat ma problem pripojit z bluetooth na Windows 8.1. Pripoji sa sparuje ale po chvili sa odpaja. Vyskusane MT roznych znaciek a roznych notebookov .
KitKat problém samozřejmě nemá. Dělalo mi to také a já dumal proč. Kontaktoval jsem i Prestigio, ale nic o problému nevěděli.
Problém se vyskytuje na PC s Windows 8.1, které byly upgradovány z verze 8. Při upgrade se totiž potento... ovladač (Intel) Bluetooth 4.0+ High speed, který se tváří v pohodě a se všemi BT nižšími než 4.0 vunguje normálně.
Řešení je prosté, stáhnout nový (neb ten samý pokud není novější) ovladač BT a přeinstalovat. Po restartu vše šlape jak víno :palec:

editováno na doporučení moderátora
Naposledy upravil(a) lordawe dne pát 14. lis 2014 10:02:39, celkem upraveno 2 x.


erik1978
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 21. říj 2014 17:39:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Pestigio 5505
Mobil 2 / ROM: HTC Desire

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od erik1978 » úte 21. říj 2014 20:59:59

Par mojich skusenosti s tel. za cca mesiac.
Vsetko ok okrem prenosu cez usb. Na technickej podpore som dostal odporučenie ze teba obnovit výrobne nastavenia. Niečo to pomohlo ale aj tak komunikácia mrzla. Zistil som ze USB komunikácia s PC mrzne kvoli Clean master - mal som nastavene ukončit app po vypnutí obrazovky. Takze ked sa display vypol zamrzlo aj spojenie. Možno to niekomu pomoze.


robertBA
Androiďák!
Příspěvky: 297
Registrován: úte 03. zář 2013 7:21:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Y300
Rom: AOSP_MOD_209

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od robertBA » stř 22. říj 2014 5:19:54

Nepomôže. Ľudia sú nepoučitelný. Tento znefunkčňovač budú používať stále.


stagro1
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 04. bře 2014 0:38:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od stagro1 » úte 04. lis 2014 14:21:54

Zdravím,
Má niekto skúsenosťou s nejakým púzdrom otváracím, nie vyťahovacím, na tento mobil?
Myslím tým niečo takéto, samozrejme pre mobil Prestigio 5505:
http://mobily.nabazare.sk/lg/puzdro-na- ... s-l9-book/

Dik za info :)


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od negrbob » úte 04. lis 2014 17:07:58

Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


inka
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 06. lis 2014 1:04:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio 5505

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od inka » čtv 06. lis 2014 1:09:21

Zdravím a prosím o radu, nevíte někdo zda jde nastavit hudba ke každé sim kartě zvlášť? Zatím sem nic takového nenašla a u profilu je jen jedna hudba tak netuším ale dřív mi to u telefonu šlo a to byl bez androidu. a ještě dotaz k sim je opravdu pravda je výchozí simkarta je ta č.2 ta malá? nebo se mi to na telefonu jen špatně ukazuje? děkuji za rady


stagro1
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 04. bře 2014 0:38:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od stagro1 » pát 07. lis 2014 8:53:48

Ahoj. Dik za odpoveď.
No keďže v popise nie je uvedené, že to je aj pre tento typ Prestigio, tak tomu nechcem až tak dôverovať. Apropo, podľa odhadu z fotiek si myslím, že foťák bude zadnou stranou púzdra prekrytý.
Je tu niekto taký, kto si toto alebo iné púzdro na Prestigio 5505 kúpil a je s ním spokojný?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od negrbob » pát 07. lis 2014 8:56:13

Vzdyt to tam je. Vyberes mobil a je tam 5505.

@Grace
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


stagro1
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 04. bře 2014 0:38:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od stagro1 » pát 07. lis 2014 18:18:20

Máš pravdu. To som si fakt nevšimol, že sa to tam dá vybrať :)

Dik. Možno to skúsim :)


stagro1
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: úte 04. bře 2014 0:38:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od stagro1 » pon 10. lis 2014 15:47:15

Tak už som to z toho Ebay-u objednal a budem čakať a potom určite podám info o kvalite a o tom, ako dobre na Prestigio 5505 sedí :)

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10005
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od Mirda86 » stř 17. pro 2014 11:29:36

Na Alze za 3990 :palec:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5

Příspěvek od negrbob » stř 17. pro 2014 11:40:10

Mam pocit ale ze jen v bile barve.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10005
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od Mirda86 » stř 17. pro 2014 14:24:36

Jj :)


xixao21
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 31. pro 2014 17:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 5505

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od xixao21 » stř 31. pro 2014 17:24:04

Nazdar všichni,

chtěl jsem se zeptat, zdali má někdo zkušenost s navigací sygic? Mám 5505 a navigace mi nějak nemůže najít mou polohu na mapě. Předchozí mobil jsem měl 5044 a vím, že se tam muselo ještě nastavit GPS EPO a A-GPS.

Tady ale nic takového najít nemůžu..jestli to tam někde vůbec je...

Dík za rady.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5505 DUO - 5" HD IPS OGS Gorilla 3, QC 1,3GHz,Kitkat

Příspěvek od negrbob » stř 31. pro 2014 18:25:22

Nene v KitKatu to uz neni, tady jen zapnes vysokou presnost.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Odpovědět

Zpět na „Prestigio MultiPhone 5505 DUO - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti