JiaYu S3 - obecná diskuzeJiaYu S3

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4198
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

JiaYu S3

Příspěvek od dvzd » čtv 09. říj 2014 17:20:57

JiaYu S3
sku63627.jpg
sku63627.jpg (332.87 KiB) Zobrazeno 17902 x
specs.jpg
specs.jpg (45.26 KiB) Zobrazeno 17901 x
Siete:
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G:WCDMA 900/1900/2100MHz
4G: FDD LTE: 800/1800/2600MHz, TD LTE: 1900/2300/2500MHz


Edit by rbarat: Prvý prvý príspevok upravený po založení riadneho plnohodnotného vlákna, doplnené základné info a popis.





xdany35
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: pon 15. říj 2012 20:13:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 6

Re: JiaYu S3

Příspěvek od xdany35 » čtv 09. říj 2014 22:48:07

Ja vedel, ze mam pockat
Snad uz bude mit i novy cip.
Uz se tesim na dalsi specifikace.

@telefon    

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4198
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

Re: JiaYu S3

Příspěvek od dvzd » pát 10. říj 2014 14:36:47

Údajně displej o velikosti 5,5 palce s rozlišením 1080p, čipset MT6752 64-bit Octa-core, dvě verze RAM 3GB/2GB jako první uvedou na trh 2GB verzi, vyměnitelná baterie s kapacitou více než 3000 mAh, fotoaparát Sony 13 MPx, duální stereo reproduktory, NFC, dualSIM, 4G na 13 frekvencích (má podporovat jak TDD-LTE, tak FDD-LTE).

zdroje:
http://bbs.ejiayu.com/thread-1226892-1-1.html
http://www.mtksj.com/html/mtkshoujizixun/9240.html
Naposledy upravil(a) dvzd dne pát 10. říj 2014 19:54:20, celkem upraveno 1 x.


xdany35
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: pon 15. říj 2012 20:13:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 6

Re: JiaYu S3

Příspěvek od xdany35 » pát 10. říj 2014 16:10:17

Tak to je presne to co by se mi libilo. Spokojil bych se i s 2GB verzi. Uvidime kdy ho pusti do prodeje...

@telefon    

Uživatelský avatar

MikeRecchi
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pát 31. kvě 2013 23:07:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3W - CM13

Re: JiaYu S3

Příspěvek od MikeRecchi » pát 10. říj 2014 17:09:59

Ako je to u nich zvykom pockame si min pol roka kym pride na trh.


Uživatelský avatar

skejpa
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: stř 09. bře 2011 18:05:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 8
Rom: Xiaomi developer rom
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: JiaYu S3

Příspěvek od skejpa » sob 18. říj 2014 10:26:11

Taky bych to neviděl na dřívější datum než začátek příštího roku, už proto, jakej tam maj procesor...
Zařízení:Xiaomi Mi 8 Xiaomi.EU developer rom

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4198
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

Re: JiaYu S3

Příspěvek od dvzd » sob 18. říj 2014 14:34:27

Kdo chce, může už zakoupit v předprodeji za 300 USD.
http://www.spemall.com/JIAYU-S3-4G-SMAR ... RAM_g.html


xdany35
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: pon 15. říj 2012 20:13:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 6

Re: JiaYu S3

Příspěvek od xdany35 » sob 18. říj 2014 21:24:01

Sami nevi kdy to bude naskladneno a uz to prodavaji. To fakt jde jen v Cine

@telefon    

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4198
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

Re: JiaYu S3

Příspěvek od dvzd » stř 19. lis 2014 13:36:22

Podpora GLONASS, GPS a BDS.
Spoiler:
Obrázek
http://www.ejiayu.com/en/News2-1-184.html

Uživatelský avatar

marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: JiaYu S3

Příspěvek od marus » pát 05. pro 2014 15:18:08

Teď jsem četl na gizčíně, že by měl být již v lednu...jelikož JiaYu, takže duben-květen.
Nicméně, pokud poladili slíbenou GPS, tak by to moho být velmi pěkné dualsimové zařízení.


Trošku slintám, vypadá fakt krásně.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4198
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

Re: JiaYu S3

Příspěvek od dvzd » ned 07. pro 2014 6:49:46

V lednu verze s 2 GB RAM, verze s 3 GB RAM později.
http://www.ejiayu.com/en/News2-1-193.html
No já jsem nakonec designem zklamán, nelíbí se mi kulatá záda. :?
Spoiler:
Obrázek
Na druhou stranu jestli je ta cena pod 200 USD za takové dělo reálná, tak to bude asi bomba.
http://www.gizchina.com/2014/12/04/jiay ... 64bit-soc/

Hmm, tak v čínském eshopu JiaYu je informace že prodej začíná začátkem ledna 2015, cena verze s 2 GB RAM je jen 899 juanů, což je cca 146 USD, když počítám, že si čínští překupníci jako pandawill nebo spemall atd. připočtou cca 40 - 50 USD, k tomu cena za poštovné DHL cca 25 USD, tak to je perfektní cena. Verze s 3 GB RAM bude později za cenu 999 juanů, což je cca 163 USD.
http://shop.ejiayu.com/product-466.html

Na spemallu je verze s 2 GB RAM zatím v předprodeji za 200 USD, ale možná to ještě klesne, původně tam měli 300 USD.
http://www.spemall.com/JIAYU-S3-4G-SMAR ... RAM_g.html


spartann
Stálý androiďák
Příspěvky: 133
Registrován: pon 07. úno 2011 19:30:14
Reputace: 0

Re: JiaYu S3

Příspěvek od spartann » ned 07. pro 2014 12:58:10

bude tento mobil podporovat 900 MHZ LTE?

Uživatelský avatar

skejpa
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: stř 09. bře 2011 18:05:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 8
Rom: Xiaomi developer rom
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: JiaYu S3

Příspěvek od skejpa » ned 07. pro 2014 13:53:08

Co sem koukal tak asi jen 800 1800 a 2100 mam pocit. Takze na O2 a Tmobile v pohode ale vodafone asi nic.
Zařízení:Xiaomi Mi 8 Xiaomi.EU developer rom

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4198
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

Re: JiaYu S3

Příspěvek od dvzd » ned 07. pro 2014 14:07:34

LTE na 900 MHz nebude mít standardně asi skoro žádný telefon, je to nestandardní frekvence pro LTE, skoro nikdo krom Vodafone v ČR to nepoužívá a i Vodafone z té frekvence bude nejspíš časem migrovat.
http://androidforum.cz/lte-pasma-a-frek ... 59391.html


roy100
Droid
Příspěvky: 1522
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: JiaYu S3

Příspěvek od roy100 » ned 07. pro 2014 15:04:31

Jj, je to velmi "rozšířená frekvence" Česko, Taiwan a Jižní Korea.

Uživatelský avatar

Michal.smejdik
Androiďák!
Příspěvky: 306
Registrován: ned 10. úno 2013 17:04:02
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Jiayu S3 3GB RAM + A-Data Premier 32GB class 10
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S 16GB, HTC One X
Tablet: Ainol Novo7 AURORA II
Tablet 2 / ROM: Xiaomi Mi Pad ..(sold)
Rom: CyanogenMod
Bydliště: Olomouc city..

Re: JiaYu S3

Příspěvek od Michal.smejdik » úte 09. pro 2014 20:20:12

Tak napište až ho někdo bude mít. Mám pár otázek jelikož mám Jiayu G4S a je ve všem skvělí, jen mě zajímá ten modem. Protože modem v g4s stojí za starou belu. Jsme ve starším baráku na vesnici a kvůli LTE bych do budoucna uvažoval, protože 3g chytnu jen za barákem (vepřové zdi :d) A dokonce í s 2g mívám problémy a přitom když vedle toho dám se stejným operátorem Lenovo A820, tak má vždy minimálně o čárku lepší, ne li více. Proto hlavní otázka se týká modemu jak je na tom 3G/2g a LTE. BTW na aukru už jej mají za 6.2k, už jsem se prodejce ptal na dostupnost, ale zrovna mu věřím jelikož od něj mám Jiayu G4S. Diky všem.

Edit : Tak mi psal a je dostupný a je to verze s 3GB RAM. Nevíte někdo prosím pasuje baterie z G4S i na S3?

Uživatelský avatar

marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: JiaYu S3

Příspěvek od marus » úte 16. pro 2014 10:55:14

Hele nechci nic říkat, ale nejde vidět jediný obrázek (kromě prvního)

Uživatelský avatar

skejpa
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: stř 09. bře 2011 18:05:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 8
Rom: Xiaomi developer rom
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: JiaYu S3

Příspěvek od skejpa » úte 16. pro 2014 10:57:07

http://www.ejiayu.com/en/Product-18.html

chtěl sem asi hodit obrázky odsud...
Zařízení:Xiaomi Mi 8 Xiaomi.EU developer rom

Uživatelský avatar

marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: JiaYu S3

Příspěvek od marus » úte 16. pro 2014 11:00:05

Dík za odkaz. Jako je moc moc hezký. Sice mám teď dobrý mobil, ale v tom květnu bych si asi dal říct.

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 804
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: JiaYu S3

Příspěvek od Telewest » úte 16. pro 2014 11:04:28

obrázky boli odtiaľto: http://www.ejiayu.com/en/News2-1-196.html
...v čase keď som to sem dával,tak boli funkčné.Ak to do večera nenahodia,zmažem post.Škoda,že som si ich nestiahol...

Uživatelský avatar

skejpa
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: stř 09. bře 2011 18:05:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 8
Rom: Xiaomi developer rom
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: JiaYu S3

Příspěvek od skejpa » úte 16. pro 2014 11:09:32

Vypadá to na propracované zařízení. No počkejme si na výsledek, zatím to zní celkem pěkně.
Zařízení:Xiaomi Mi 8 Xiaomi.EU developer rom

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4198
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

Re: JiaYu S3

Příspěvek od dvzd » úte 16. pro 2014 12:01:33

Bohuzel to vypada, ze bude podporovat u FDD LTE jen Band 7 a 3. Nevidim tam, ze by to podporovalo i Band 20, to je frekvence 800 MHz, ktera se v CR nyni nejvice pouziva.

Uživatelský avatar

marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: JiaYu S3

Příspěvek od marus » úte 16. pro 2014 12:09:22

To se obávám, že žádný laciný Číňan to bude umět.

Uživatelský avatar

skejpa
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: stř 09. bře 2011 18:05:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 8
Rom: Xiaomi developer rom
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: JiaYu S3

Příspěvek od skejpa » úte 16. pro 2014 13:05:54

Band 20 by měl podporovat taky. V některých zdrojích to mají uvedené a někde ne. Tak nezbývá než počkat a modlit se :) Bez toho pásma by pro mě ten mobil asi pozbyl významu...
Zařízení:Xiaomi Mi 8 Xiaomi.EU developer rom

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4198
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

Re: JiaYu S3

Příspěvek od dvzd » úte 16. pro 2014 13:38:28

Ja prave vychazim z informaci uvedenych na jejich oficialnich strankach. Je tam pro FDD LTE uveden jen Band 7 a 3.
http://www.ejiayu.com/en/Product-18.html
...
Ne tak omyl, to je jen na tom obrazku, ve specifikacich maji uvedeno FDD-LTE (B3, B7, B20). Takze je to OK.

Uživatelský avatar

energy100
Androiďák!
Příspěvky: 576
Registrován: ned 26. kvě 2013 17:01:50
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: One+2
Rom: CM13 by @Grarak
Bydliště: Slovensko

Re: JiaYu S3

Příspěvek od energy100 » pon 22. pro 2014 22:23:10

Pokiaľ by bola cena fakt okolo 200 USD max. 230 USD tak to bude super...

edit: asi to bude fakt pravda, na spemall je cena 200 USD predpredaj...

tak už len čakať tak do polky februára. :D

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 804
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: JiaYu S3

Příspěvek od Telewest » úte 23. pro 2014 13:24:05

V Číne ide 26.12 do predaja verzia s 2GB RAM v cene 899.00 jüanov (cca 118€)...
Obrázek

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4198
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

Re: JiaYu S3

Příspěvek od dvzd » úte 23. pro 2014 15:08:36



spartann
Stálý androiďák
Příspěvky: 133
Registrován: pon 07. úno 2011 19:30:14
Reputace: 0

Re: JiaYu S3

Příspěvek od spartann » stř 24. pro 2014 12:39:14

pokud bude podporovat 900 MHZ LTE, tak nemá vzledem k ceně a výkonku konkurenci

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4198
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

Re: JiaYu S3

Příspěvek od dvzd » stř 24. pro 2014 13:03:58

To urcite podporovat nebude. Pouzivaji to jen cca 3 operatori na celem svete, takze minorita. Nechapu Vodafone CZ, ze do toho sel, kdyz ma k dispozici i frekvenci 800 MHz.

Odpovědět

Zpět na „JiaYu S3 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host