HTC G1 - ROM/Firmware[ROM][G1]Froyo by Laszlo

Uživatelský avatar

Löwe
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: pon 06. pro 2010 10:55:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LENOVO S860

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Löwe » úte 02. srp 2011 8:56:41

Zdravim. Ma nekdo zkusenosti s porovnanim funkcnosti a rychlosti tehle rom s Ginger yoshi? Mam ted prave Yoshi 1.2 a resim jestli nahrat 1.2.1 nebo tuhle? Diky moc za info. :)





Burys
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 10. bře 2010 20:32:01
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Burys » stř 03. srp 2011 12:02:17

V rychlosti nemá mezi 2.2 a 2.3 konkurenci.
T-Mobile G1, Froyo by Laszlo, 633MHz CPU, Extra memory, SDHC 8GB, class 4, 512MB EXT3, 64MB SWAP Linpack 4,3MFLOPS => Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Stock 39MFLOPS


kohisak
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 22. črc 2010 16:43:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od kohisak » stř 03. srp 2011 18:20:53

gongonzales píše:
kohisak píše:Po nahození jsem chtěl nastavit účet k synchronizaci, rom se opakovaně resetovala. Takže možná rychlá, ale určitě ne plně funkční a stabilní. Vracím se k ADS_magpie.
Používám tuto ROM už HODNĚ dlouho a můžu říct, že plně funkční a stabilní rozhodně je. ROMek jsem zkoušel poměrně dost a určitě bych neměnil. :!:
Připouštím, že může jít o chybu uživatele, může mi někdo prosím poradit co dělám špatně?


gongonzales
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: úte 09. lis 2010 21:27:37
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od gongonzales » stř 03. srp 2011 19:54:12

Löwe píše:Zdravim. Ma nekdo zkusenosti s porovnanim funkcnosti a rychlosti tehle rom s Ginger yoshi? Mam ted prave Yoshi 1.2 a resim jestli nahrat 1.2.1 nebo tuhle? Diky moc za info. :)
Ginger yoshi je oproti Laszlo šnek. Navíc jsem měl s Ginger yoshi každou chvíli nějaké problémy. Toť můj názor.


gongonzales
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: úte 09. lis 2010 21:27:37
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od gongonzales » stř 03. srp 2011 20:00:51

Připouštím, že může jít o chybu uživatele, může mi někdo prosím poradit co dělám špatně?
Můj postup je:

1. 2x wipe všeho
2. Restart
3. SuperWipe s autorebootem (SuperWipe-Auto-Reboot.zip)
4. Výmaz adresářů ".android_secure", "Android", "LOST.DIR"
5. Flash nové ROM

Takto jsem zatím neměl nikdy problém.



Burys
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 10. bře 2010 20:32:01
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Burys » čtv 04. srp 2011 17:46:33

Já už mu zde psal, co má zkusit, tak nechápu, nač se ptát znova, jedině, že by problém trval.
T-Mobile G1, Froyo by Laszlo, 633MHz CPU, Extra memory, SDHC 8GB, class 4, 512MB EXT3, 64MB SWAP Linpack 4,3MFLOPS => Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Stock 39MFLOPS


kohisak
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 22. črc 2010 16:43:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od kohisak » čtv 04. srp 2011 19:40:56

Rom úspěšně nahozena, po jednom dni používání se jeví jako nejrychlejší ze všech zatím instalovaných. Výdrž baterie zatím nedokážu posoudit, protože mám dnes asi 2 hodiny hovorů a baterie na 20%.


r0b
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 09. lis 2010 11:53:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1
Mobil 2 / ROM: Gigabyte Roma R2+ 4.4.2 orig.

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od r0b » stř 17. srp 2011 13:53:52

Mi osobne se nepodarilo tuto ROMku zprovoznit, po 10m nabihani (a zkousel jsem to vickrat) jsem se na to vykaslal a vratil se k nejrychlejsi romce kterou jsem poznal - AOSP 2.2 OTA

EDIT: Kdyz jsem nechal ROMku najizdet pres noc, tak rano byla najeta, ted uz najizdi normalne rychle, akorat to prvni najeti...(a take upraveni SD-Ext na ext4 pres recovery RA 1.70)
ROMka tedy fakt hezka, plno moznosti nastaveni atd, ale AOSP 2.2 OTA mi stale prijde nejrychlejsi - skoro jak ajfoun4
G1 white rooted SPL:1.33.0013d Radio:2.22.28.25 ROM: Official AOSP 2.2 OTA


Burys
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 10. bře 2010 20:32:01
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Burys » čtv 18. srp 2011 16:09:39

:-D Já AOSP používal dlouho, dokud nedělaly problémy data na ext, ale mě osobně příjde tahle o něco rychlejší. Ona taky není G1, jako G1 :-D
T-Mobile G1, Froyo by Laszlo, 633MHz CPU, Extra memory, SDHC 8GB, class 4, 512MB EXT3, 64MB SWAP Linpack 4,3MFLOPS => Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Stock 39MFLOPS

Uživatelský avatar

Hellgate
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: pát 01. kvě 2009 14:26:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 Lite ROOT [ALE-L21 B120]

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Hellgate » čtv 18. srp 2011 18:04:09

1.Mám všeobecný dotaz k uživatelům co používají tuto ROM. ;)
Funguje vám dobře kompas?
2.Umí někdo tak obstojně anglicky a byl by ochoten napsat autorovy aby přidal CZ jazyk.Našel jsem,že pokud mu někdo napíše o jiný jazyk něž jsou v ROM, že není problém a on ho přidá.


Burys
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 10. bře 2010 20:32:01
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Burys » čtv 18. srp 2011 21:47:52

Kompas mi funguje dobře, aspoň si to myslím. Pokud ti blbne, zkus ho nakalibrovat ;-)
T-Mobile G1, Froyo by Laszlo, 633MHz CPU, Extra memory, SDHC 8GB, class 4, 512MB EXT3, 64MB SWAP Linpack 4,3MFLOPS => Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Stock 39MFLOPS

Uživatelský avatar

tri
Androiďák!
Příspěvky: 287
Registrován: pát 16. dub 2010 18:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1+SG3 i5800 Kyrillos7.0+LG OO P500 2.3.3 root

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od tri » čtv 18. srp 2011 21:52:36

Hellgate: myslim, ze nema cenu mu psat -> http://laszloblog.pl/?p=797 :(
G1 root->Sd karta 8GB class6, fat32, ext4/512MB, swap/32MB
Recovery
AmonRa Dream 1.7.0 Radio 2.22.28.25+Spl 1.33.0013d= +15mb RAM
ROM ADS_magpie-V1.0 z 9.12.2011=v CZ jazyce(+CustomMTD 87 2)->new download,changelog,screenshot

Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od MiK » pát 26. srp 2011 8:15:51

Tato ROM nemá v rychlosti konkurenta. Řešit jakoukoli 2.3 je blbost. snad pouze ze zvědavosti.

Uživatelský avatar

Löwe
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: pon 06. pro 2010 10:55:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LENOVO S860

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Löwe » pát 02. zář 2011 16:45:19

Tak jsem pred dvema dny nahral tuto rom po yoshim a musim priznat ze je to nebe a dudy tato rom je zatim opravdu mnohem rychlejsi :!: Jako jedine drobne minus vidim tu absenci ceskeho prostredi, i kdyz me anglictina problem nedela chapu, ze jeste stale jsou taci co s ni problem mit muzou. Zatim maximalni spokojenost doufam ze to vydrzi :DD


M.C.
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:19:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lg G3s 5.0.2

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od M.C. » ned 04. zář 2011 11:13:21

Zdar.
Rom je skvělá, byl jse na Ginger yoshi,po skvělých recenzích přesedlal na tuto a nelituji.Akorát se chci zeptat jak to pořádně nastavit? Hlavně paměť, protože když jsem nechal umístění na automatic, tak po nainstalování pár apk mám volných pouze 26 MB, což je ukrutně málo?Jdu to teď přeinstalovat a dát hned vše na ext, tak uvidím co to udělá.


M.C.
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:19:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lg G3s 5.0.2

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od M.C. » ned 04. zář 2011 13:52:41

Lidi, je možné dostat tento themehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=885226 nebo nějakej hodně podobnej na tuto rom?

Uživatelský avatar

Kanek
Androiďák!
Příspěvky: 376
Registrován: sob 12. pro 2009 18:08:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q LTE
Kontaktovat uživatele:

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Kanek » ned 04. zář 2011 14:31:41

Ano je, nicméně takové škaredé theme bych si tam rozhodně nedával :-)


gongonzales
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: úte 09. lis 2010 21:27:37
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od gongonzales » pát 21. říj 2011 0:06:55

Nesetkal se někdo s problémem, že se ukládájí instalované aplikace zároveň na ext i na interní paměť? Mám tam pár aplikací a celá interní paměť je pryč. V nastavení mám ukládání na ext zapnuté. Už fakt nevím, co je špatně. Nebo jen něco špatně chápu? :help:


Burys
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 10. bře 2010 20:32:01
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Burys » pát 21. říj 2011 7:52:45

Jo, to řeším taky, aplikace se zřejmě ukládají správně na ext oddíl, vidím to spíš na Dalvik Cache.
T-Mobile G1, Froyo by Laszlo, 633MHz CPU, Extra memory, SDHC 8GB, class 4, 512MB EXT3, 64MB SWAP Linpack 4,3MFLOPS => Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Stock 39MFLOPS

Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od MiK » čtv 27. říj 2011 22:04:00

Už jste někdo přišel ja na tu paměť? Respektive ty aplikace?


M.C.
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:19:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lg G3s 5.0.2

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od M.C. » sob 29. říj 2011 9:14:51

Taky jsem řešil problém z pamětí a vyřešil jsem to takhle.Nainstalovat jsem si toto

Kód: Vybrat vše

http://krikun.ru/en/2010/10/28/app2sd-for-cyanogenmod-6-x/
a vypadá to že už s pamětí problém nebude.Akorát asi je potřeba aby byla karta alespoň class6 jinak to bude pomalejší než telefon je.


Burys
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 10. bře 2010 20:32:01
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Burys » sob 29. říj 2011 15:21:48

Vypadá to, že funguje, ale zálohu radši udělat!!! Jinak by ti měl stačit pouze script na Dalvik cache.
T-Mobile G1, Froyo by Laszlo, 633MHz CPU, Extra memory, SDHC 8GB, class 4, 512MB EXT3, 64MB SWAP Linpack 4,3MFLOPS => Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Stock 39MFLOPS


gongonzales
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: úte 09. lis 2010 21:27:37
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od gongonzales » ned 30. říj 2011 18:17:07

M.C. píše:Taky jsem řešil problém z pamětí a vyřešil jsem to takhle.Nainstalovat jsem si toto

Kód: Vybrat vše

http://krikun.ru/en/2010/10/28/app2sd-for-cyanogenmod-6-x/
a vypadá to že už s pamětí problém nebude.Akorát asi je potřeba aby byla karta alespoň class6 jinak to bude pomalejší než telefon je.
Nahodil jsem "cm-app2sd-dalvik.zip" a telefon už nenastartoval. Nějaká rada pls? Musím před tím wipe a znovu flash celé rom? Předem dík za rady.

Uživatelský avatar

tri
Androiďák!
Příspěvky: 287
Registrován: pát 16. dub 2010 18:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1+SG3 i5800 Kyrillos7.0+LG OO P500 2.3.3 root

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od tri » ned 30. říj 2011 20:10:41

No muzes zkusit jenom wipe a prubnout nabootovat, kdyz nenajede, nebo bude blbnout, tak bych jeste 1 udelal wipe (ohsaka superwipe) a flash vse co tam patri...
G1 root->Sd karta 8GB class6, fat32, ext4/512MB, swap/32MB
Recovery
AmonRa Dream 1.7.0 Radio 2.22.28.25+Spl 1.33.0013d= +15mb RAM
ROM ADS_magpie-V1.0 z 9.12.2011=v CZ jazyce(+CustomMTD 87 2)->new download,changelog,screenshot


Burys
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 10. bře 2010 20:32:01
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Burys » pon 31. říj 2011 16:24:39

TO: gongonzales
Doufám, že jsi čekal dostatečně dlouho, protože po flashnutí toho skriptu telefon startuje vcelku dlouho, zřejmě z důvodu přesunu té Dalvik cache. Docela dlouho visí na obrazovce T-mobile a poté i déle loaduje.
T-Mobile G1, Froyo by Laszlo, 633MHz CPU, Extra memory, SDHC 8GB, class 4, 512MB EXT3, 64MB SWAP Linpack 4,3MFLOPS => Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Stock 39MFLOPS


gongonzales
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: úte 09. lis 2010 21:27:37
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od gongonzales » úte 01. lis 2011 23:07:49

Burys píše:TO: gongonzales
Doufám, že jsi čekal dostatečně dlouho, protože po flashnutí toho skriptu telefon startuje vcelku dlouho, zřejmě z důvodu přesunu té Dalvik cache. Docela dlouho visí na obrazovce T-mobile a poté i déle loaduje.
No nechal jsem to poměrně dlouho, na loadu rom cca 10 min. Až bude čas ještě to zkusim, uvidíme.


Ondas
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: pon 01. bře 2010 11:21:47
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Ondas » sob 05. lis 2011 12:15:12

Mám problém .. rád bych si tuto rom stáhl ale na XDA nikde neni link :(


Burys
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 10. bře 2010 20:32:01
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Burys » sob 05. lis 2011 17:58:27

A co třeba tenhle link, ktrerý na XDA je ;-) http://l-rom.googlecode.com/files/froyobylaszlo-5.2.zip
T-Mobile G1, Froyo by Laszlo, 633MHz CPU, Extra memory, SDHC 8GB, class 4, 512MB EXT3, 64MB SWAP Linpack 4,3MFLOPS => Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Stock 39MFLOPS

Uživatelský avatar

dux3r
Robot
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od dux3r » ned 06. lis 2011 17:33:59

Ahoj chci se zeptat žere vám tato ROMka baterku před očima ? mě jo a nvm čim to je ... je pravda že moje G1 sotva drží při sobě ale fungovala na jiných romkách líp


Burys
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 10. bře 2010 20:32:01
Reputace: 0

Re: [ROM][G1]Froyo by Laszlo

Příspěvek od Burys » ned 06. lis 2011 19:42:00

Nemizí před očima, je to stejné, jako u ostatních a pokud mám telefon na 3G a nepoužívám ho, tak by vydržel možná i 3 dny.
T-Mobile G1, Froyo by Laszlo, 633MHz CPU, Extra memory, SDHC 8GB, class 4, 512MB EXT3, 64MB SWAP Linpack 4,3MFLOPS => Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Stock 39MFLOPS

Odpovědět

Zpět na „HTC G1 - ROM/Firmware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti