HTC G1 - ROM/FirmwareZaseknuti na uvodni obrazovce G1

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
perrnik13
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: ned 16. led 2011 19:59:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia L + root
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Zaseknuti na uvodni obrazovce G1

Příspěvek od perrnik13 » pon 16. kvě 2011 16:15:16

Prosím pomoc :help: instaloval sem romku http://androidforum.cz/super-e-1-0-1-t4937.html už jednou sem ji instaloval a vsechno v pořadku :yes: ale na podruhe se mi to seklo na uvodnim logu G1 :no: delal jsem to klasicky wipe,factroy res. atd ... a od te doby mi nejde zadna ROM naistaluje se ale sekne se na logu G1 předem diky :(


I♥ANDROID :)


Uživatelský avatar

davidhir
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: ned 12. dub 2009 9:36:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XIAOMI Redmi 3S - MIUI 8

Re: Zaseknuti na uvodni obrazovce G1

Příspěvek od davidhir » pon 16. kvě 2011 19:42:28

Jak dlouho se ti to sekne na logu G1?
Lépe mlčet a být považován za hlupáka, než promluvit a odstranit všechny pochybnosti.
Abraham Lincoln

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
perrnik13
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: ned 16. led 2011 19:59:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia L + root
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Zaseknuti na uvodni obrazovce G1

Příspěvek od perrnik13 » pon 16. kvě 2011 20:21:30

Na furt nechal jsem to hodinu a nepohlo se to :cry:
I♥ANDROID :)

Uživatelský avatar

Madman
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: sob 11. pro 2010 21:56:23
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE II
Tablet: Nexus 7

Re: Zaseknuti na uvodni obrazovce G1

Příspěvek od Madman » pon 16. kvě 2011 21:08:05

Takže když dáš HARD, WIPE a flashneš originální ROM, zasekne se na logu T-MOBILE?
Xiaomi Mi MAX Prime


valentinha
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pát 25. led 2013 17:13:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Zaseknuti na uvodni obrazovce G1

Příspěvek od valentinha » sob 26. led 2013 14:17:46

mam rovnaky problem a netusim co mam robit, skusal som vela ROMiek a stale len logo GALAXY S a animacia



valentinha
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pát 25. led 2013 17:13:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Zaseknuti na uvodni obrazovce G1

Příspěvek od valentinha » sob 26. led 2013 14:17:46

mam rovnaky problem a netusim co mam robit, skusal som vela ROMiek a stale len logo GALAXY S a animacia

Odpovědět

Zpět na „HTC G1 - ROM/Firmware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host