Lenovo Vibe X3 - obecná diskuzeLenovo Vibe X3


marek_proksa
Stálý androiďák
Příspěvky: 176
Registrován: ned 24. dub 2011 16:56:33
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: LG G3
Tablet: samsung galaxy note 8

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od marek_proksa » stř 30. bře 2016 14:45:26

Čtečka - to samé... Někdy nefunguje..




Uživatelský avatar

Harmon
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: čtv 26. kvě 2011 20:29:04
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (ZS630KL), 6/128GB Black
Bydliště: Olomouc

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Harmon » stř 30. bře 2016 15:01:54

Já nemám žádný problém ani co tu popisujete.
Možná tím že jsem udělal tovární nastavení po aktualizaci.Ale nastavoval jsem jako nový telefon NE ze zálohy.


BeznyFrantaUzivatel
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 31. bře 2016 9:40:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X3

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od BeznyFrantaUzivatel » čtv 31. bře 2016 9:45:54

Ahoj,

měl jsem několik týdnů X3 na testy a čtečka otisku prstů šlapala dobře. Jediný s čím byl možná problém, bylo natočení prstu, Doporučuju zkusit nasnímat prst do čtečky znova, případně i zařízení aktualizovat a hodit do továrka. (Továrko doporučuju po každé aktualizaci).

Uživatelský avatar

Surik4t4
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: stř 11. pro 2013 12:44:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010 - stock ROM 6 S232 z 27.12.2016
Twitter: Surik4t4
Tablet: LG G Pad 8.3 (V500)

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Surik4t4 » čtv 31. bře 2016 20:31:27

Tak jsem vypnul možnost pořízení snímků dotykem na čtečku otisku prstů a zda se mi, že čtečka už nezlobí.


Maxpayne
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: stř 23. pro 2015 0:40:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Maxpayne » ned 03. dub 2016 14:26:45

a mame tu root vibe x3

http://forum.xda-developers.com/android ... 0-t3350514" onclick="window.open(this.href);return false;



houdeks
Stálý androiďák
Příspěvky: 135
Registrován: pát 09. bře 2012 21:11:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X3

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od houdeks » ned 03. dub 2016 16:06:09

Maxpayne píše:a mame tu root vibe x3

http://forum.xda-developers.com/android ... 0-t3350514" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky za odkaz :). Zkoušel jste to už někdo?

Uživatelský avatar

Harmon
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: čtv 26. kvě 2011 20:29:04
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ASUS ZenFone 6 (ZS630KL), 6/128GB Black
Bydliště: Olomouc

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Harmon » ned 03. dub 2016 16:17:09

Já zatím ne ani nemám potřebu navíc ho prodávám a stratil bych záruku . :no:


Maxpayne
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: stř 23. pro 2015 0:40:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Maxpayne » ned 03. dub 2016 17:02:16

ano.ide to


houdeks
Stálý androiďák
Příspěvky: 135
Registrován: pát 09. bře 2012 21:11:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X3

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od houdeks » ned 03. dub 2016 19:08:59

Maxi a zkoušel jsi instalaci xposed? A až vyjde 6.0, budu moc aktualizovat s rootem?


Maxpayne
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: stř 23. pro 2015 0:40:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Maxpayne » pon 04. dub 2016 5:59:45

neskusal a nebudes moct aktualizovat


czech.templar
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 28. bře 2016 7:24:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X3

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od czech.templar » ned 01. kvě 2016 16:03:12

Čau lidi, asi zbytečnej dotaz, ale existuje už nějaká custom rom? Na netu sem nic nenašel, takže asi ne že?
Né že by stock nevyhovovala jede parádně, ale rád vyzkoušim co se dá...

Jinak s tou čtečkou je to jednoduchý, stačí dobře naskenovat, ne jen bříško prstu ale i hrany. No stačí dělat pomalu a sledovat obrázky u skenování, jakou část zrovna oskenovat :p


marcipanecek
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 13. kvě 2016 18:41:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo vibe x3

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od marcipanecek » pát 13. kvě 2016 18:56:57

Mám dotaz ohledně vyzvánění nejde mi nastavit k různým kontaktům různé mp3 nevíte jak na to díky :-)

Uživatelský avatar

Vagabond
Androiďák!
Příspěvky: 533
Registrován: stř 27. říj 2010 17:42:50
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 5z

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Vagabond » pát 01. črc 2016 3:53:43

vcera vysla aktualizace na 6.0.1. ma uz nekdo zkusenosti, co je noveho?
ASUS Zenfone 5z


marek_proksa
Stálý androiďák
Příspěvky: 176
Registrován: ned 24. dub 2011 16:56:33
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: LG G3
Tablet: samsung galaxy note 8

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od marek_proksa » sob 02. črc 2016 22:52:38

Tak.... Neměl jsem ji dělat... Telefon se od té doby pořád restartuje, zamrza... Budu muset udělat tovární nastavení což se mi teda nechce..

Odesláno z mého Lenovo X3a40 pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar

Vagabond
Androiďák!
Příspěvky: 533
Registrován: stř 27. říj 2010 17:42:50
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 5z

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Vagabond » ned 03. črc 2016 17:15:23

Ted jsem aktualizoval vcetne obnovy dat ze zalohy na googlu, vse v pohode, jen se mi zda ze prechodove animace jsou pomalejsi jinak vse v pohode a bez problemu.
ASUS Zenfone 5z


3xplosion
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 14. srp 2012 20:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X3

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od 3xplosion » pon 04. črc 2016 9:57:57

Taky updatováno i s recovery... šlape celkem v pohodě, ale zlobí mě paměťovka. Udělám formát jako přenosné médium, formát proběhne, paměťovka se v telefonu zobrazuje. Vezmu kartu do kompu, nahraju si na ní hudbu atd. a po vložení zpět do mobilu mi vyskočí že médium je ve špatném formátu a je třeba ji znovu zformátovat... Také vám to dělá?

Uživatelský avatar

Vagabond
Androiďák!
Příspěvky: 533
Registrován: stř 27. říj 2010 17:42:50
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 5z

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Vagabond » pon 04. črc 2016 10:40:41

ja nechal kartu jako externi a jede v pohode, ten tvuj problem obcas delaji win.....zkus ji formatovat v mobilu a na prenos pouzivat SHAREIT, v tel je predinstalovano a do pocitace bude urcite nejaky programek, funguje pres wifi a rychlost je super.
ASUS Zenfone 5z


Hamec
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pát 19. lis 2010 16:17:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 16gb
Tablet: NEXUS 7 (2012)

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Hamec » čtv 07. črc 2016 6:43:20

Mne po aktualizácii v aute ukaze kontakty, ale v call liste len čísla. keď vytocim z call listu meno ukáže, ale v zozname stále len čísla.
Už som skusil snad vsetko, nemate niekto dobru radu nad zlato?


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Vojta_L » pát 08. črc 2016 21:18:05

Byl telefon po aktualizaci obnoven do továrního nastavení?


Hamec
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pát 19. lis 2010 16:17:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 16gb
Tablet: NEXUS 7 (2012)

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Hamec » ned 10. črc 2016 7:45:52

Áno bol
Skusil som nainštalovať ZenUI dialer, všetky hovory uskutočnené z neho v aute ukazalo menom a hovory zo vstavaného len číslom.
V ničom inom mi ZenUI nevyhovoval, tak som ho odinstaloval. Neostáva mi iné, ako skúšať dialery a čakať, kým to pripadna aktualizácia neopraví.


PFK
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 26. srp 2015 17:29:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od PFK » úte 29. lis 2016 7:44:07

Zdravím jsem vlastníkem X3 a mam dotaz používám dvě sim na primární mam služební O2 kde využívám LTE druhou mam soukromou. mam dotaz ohledně té druhé kde není LTE někde jsem se dočetl (článek již nemohu dohledat) že lze aktivovat LTE i na druhé sim.
má s tím někdo zkušenost?
fungovat to asi musí protože mi jednou poslal někdo omylem MMS na druhou sim soukromou a při stahvání mi 4G přeskočilo na druhou sim (na displeji telefonu) a MMS se mi stáhla.

tak jen zkouším zda někdo neví o odkazu.


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od Vojta_L » stř 30. lis 2016 10:59:22

Myslím, že druhý SIM nepodporuje 4G, ale možná se mýlím.


michal.usti
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 11. led 2016 10:45:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE sk17i

Re: Lenovo Vibe X3

Příspěvek od michal.usti » pon 02. led 2017 9:37:31

mic píše:Ma infraport podle fotek ho ma nebo ho ma jen cinska verze? Ma NFC?

Obojí má :)

Odpovědět

Zpět na „Lenovo Vibe X3 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host