Samsung Galaxy S6 Edge+ - Obecná diskuzeProblem s Wifi

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
yanda
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 08. čer 2011 17:48:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 Plus - Oreo
Mobil 2 / ROM: ZTE Blade TFT cz gen2 CM10.2 - SG3 RR 5.1.1
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 Stock KK 4.4.2
Bydliště: hradec kralove

Problem s Wifi

Příspěvek od yanda » čtv 07. dub 2016 15:24:42

Zdravim. Po update na MM me v nastaveni wifi ukazuje malo nactenych siti. Na mistech ktera znam/doma, restaurace... Na stejnem miste na jinych mobilech vidim siti nekolik a na Plusku jen ty opravdu silne. Pripoji se to k te silne a vse je ok. Ale treba v praci neni zadna sit natolik silna, aby ji to ukazalo a pripojilo. Mam SG Note 10.1 a ten ukaze cca 10 siti a Plusko jednu-dve. Doma stejne. Jakoby ty slabsi uplne ignorovalo/neukaze a nepripoji. Hw to asi neni protoze apk Wifi analyzer me ty site vidi. Mel jsem S6 a pred upgrade Pluska na MM me to na obou jelo ok. Po flashi/2×/ MM tovarni reset. Mate nekdo podobny problem nebo radu?

­    





ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16561
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 198
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Problem s Wifi

Příspěvek od ludekbrno » čtv 07. dub 2016 15:37:00

Nemáš tam v pokročilých možnostech nastaveno něco jako "ignorovat slabá připojení" nebo podobně? Řekl bych, že to bude tím.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
yanda
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 08. čer 2011 17:48:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 Plus - Oreo
Mobil 2 / ROM: ZTE Blade TFT cz gen2 CM10.2 - SG3 RR 5.1.1
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 Stock KK 4.4.2
Bydliště: hradec kralove

Re: Problem s Wifi

Příspěvek od yanda » čtv 07. dub 2016 17:09:54

V nastaveni nelze prakticky nic menit. Pouze automat wifi-data, wps a rezim zapnuti wifi/mam stale zapnuto.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16561
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 198
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Problem s Wifi

Příspěvek od ludekbrno » čtv 07. dub 2016 18:43:09

Ale lze. Jen musíš použít kontextovou klávesu menu ;-)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
yanda
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 08. čer 2011 17:48:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 Plus - Oreo
Mobil 2 / ROM: ZTE Blade TFT cz gen2 CM10.2 - SG3 RR 5.1.1
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 Stock KK 4.4.2
Bydliště: hradec kralove

Re: Problem s Wifi

Příspěvek od yanda » čtv 07. dub 2016 18:58:44

ludekbrno píše:Ale lze. Jen musíš použít kontextovou klávesu menu ;-)
Tak jsem asi mimo. V nastaveni neni co nastavovat. Nebo to neumim. Prosim o radu. Dik.

­    



ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16561
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 198
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Problem s Wifi

Příspěvek od ludekbrno » čtv 07. dub 2016 19:09:35

Vstoupils do nastavení wifi (tam kde se ukazuje seznam dostupných sítí) a stisknuls tu kontextovou klávesu?
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
yanda
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 08. čer 2011 17:48:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 Plus - Oreo
Mobil 2 / ROM: ZTE Blade TFT cz gen2 CM10.2 - SG3 RR 5.1.1
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 Stock KK 4.4.2
Bydliště: hradec kralove

Re: Problem s Wifi

Příspěvek od yanda » čtv 07. dub 2016 19:37:49

Ano. Nic tam neni. Pouze to co jsem psal.

­    

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
yanda
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 08. čer 2011 17:48:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 Plus - Oreo
Mobil 2 / ROM: ZTE Blade TFT cz gen2 CM10.2 - SG3 RR 5.1.1
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 Stock KK 4.4.2
Bydliště: hradec kralove

Re: Problem s Wifi

Příspěvek od yanda » čtv 07. dub 2016 19:39:49

yanda píše:Ano. Nic tam neni. Pouze to co jsem psal.

­    
Obrázek

­    

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11041
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Problem s Wifi

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 07. dub 2016 19:51:01

A listovat jsi tou nabídkou zkusil? Mimochodem, mohl by to být ten inteligentní přepínač sítě

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
yanda
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 08. čer 2011 17:48:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 Plus - Oreo
Mobil 2 / ROM: ZTE Blade TFT cz gen2 CM10.2 - SG3 RR 5.1.1
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 Stock KK 4.4.2
Bydliště: hradec kralove

Re: Problem s Wifi

Příspěvek od yanda » čtv 07. dub 2016 21:04:56

Kde chces listovat? Vse vidis. A s prepinanim to nesouvisi/i kdyz i to jsem zkousel zap-vyp/.

­    

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S6 Edge+ - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host