LG V10 - obecná diskuzeNefunkční automatický jas

Moderátor: IQLogic

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
hajdomtydlidom
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 24. bře 2016 7:27:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG V10

Nefunkční automatický jas

Příspěvek od hajdomtydlidom » čtv 24. bře 2016 7:39:10

Zdrvím odborníky! Po cca týdnu požívání LG V10 mi náhle přestal fungovat automatický jas. Po restartu do továrního nastavení opět funkční, jenže po instalaci pár aplikací (Shazam, GarminConnect, CSFD, Antenne Bayern, FB, Stream) po několika dnech opět bez reakce. Nevím zda to blokuje nějaká app nebo je chyba jinde...Díky za rady (a nemít tam žádnou aplikaci asi nezvládnu:-D).




Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3959
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: Nefunkční automatický jas

Příspěvek od verny94 » čtv 24. bře 2016 9:15:10

Tak ty aplikace doinstalovavej postupně.
Tvrzene sklo nebo fólii nemáš?
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:

Uživatelský avatar

Bobb11
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: pát 04. led 2013 19:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční automatický jas

Příspěvek od Bobb11 » čtv 24. bře 2016 9:41:01

Spíš jestli neinstaluješ nějakou aplikaci, co ti hází telefon do úsporného režimu nebo něco podobného, co by mohlo vypnout automatický jas a nastavit třeba natvrdo výchozí hodnotu jasu. Takové klasické aplikace FB, Whatsapp atd by tohle dělat neměly. Nemají na to ani přístup, aby to udělaly.

Pokud to nedělá bez aplikací, tak zkus jak je výše poraděno.
Android hry a aplikace pro tablety i mobilní telefony


Autor tohoto vlákna
hajdomtydlidom
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 24. bře 2016 7:27:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Nefunkční automatický jas

Příspěvek od hajdomtydlidom » čtv 24. bře 2016 10:48:34

verny94 píše:Tak ty aplikace doinstalovavej postupně.
Tvrzene sklo nebo fólii nemáš?
Jen folii z vyroby. Asi to zkusim postupne a snad na ni narazim, která by to mohla způsobovat. Díky!


Autor tohoto vlákna
hajdomtydlidom
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 24. bře 2016 7:27:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Nefunkční automatický jas

Příspěvek od hajdomtydlidom » čtv 24. bře 2016 10:49:30

Bobb11 píše:Spíš jestli neinstaluješ nějakou aplikaci, co ti hází telefon do úsporného režimu nebo něco podobného, co by mohlo vypnout automatický jas a nastavit třeba natvrdo výchozí hodnotu jasu. Takové klasické aplikace FB, Whatsapp atd by tohle dělat neměly. Nemají na to ani přístup, aby to udělaly.

Pokud to nedělá bez aplikací, tak zkus jak je výše poraděno.
Zkusim ji najít postupným způsobem. Díky za tip!



Autor tohoto vlákna
hajdomtydlidom
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 24. bře 2016 7:27:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Nefunkční automatický jas

Příspěvek od hajdomtydlidom » čtv 24. bře 2016 12:12:36

Takže už nepomohlo ani tovární nastavení :-(


xSam
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: pát 17. pro 2010 11:46:44
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: I 9000

Re: Nefunkční automatický jas

Příspěvek od xSam » čtv 07. dub 2016 18:15:43

Reklamace, bude v pytli senzor, pravdepodobne...


Autor tohoto vlákna
hajdomtydlidom
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 24. bře 2016 7:27:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Nefunkční automatický jas

Příspěvek od hajdomtydlidom » ned 10. dub 2016 18:02:45

xSam píše:Reklamace, bude v pytli senzor, pravdepodobne...
Nejspíš nic jiného nezbyde...no zbyde, neřešit to:-D


seaman
Androiďák!
Příspěvky: 548
Registrován: sob 14. kvě 2011 19:47:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G6
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 32GB

Re: Nefunkční automatický jas

Příspěvek od seaman » čtv 05. kvě 2016 21:54:46

Automatický jas mi funguje, ale nepřijde vám, že hlavně v noci by to chtělo trochu víc jasu? Třeba teď u televize klesá na 7% a já ho musím deaktivovat a přidat. Jsem na funkci zvyklí z minulého telefonu, kde jsem s tím nemusel hnout.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11047
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Nefunkční automatický jas

Příspěvek od Jumbo78 » pát 06. kvě 2016 5:18:02

Tak zkus aplikaci Lux auto brightness od Vito Cassisi... Ta umí nastavit jas podle potřeby
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


seaman
Androiďák!
Příspěvky: 548
Registrován: sob 14. kvě 2011 19:47:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G6
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 32GB

Re: Nefunkční automatický jas

Příspěvek od seaman » pát 06. kvě 2016 21:23:48

Zkusím, díky.

Odpovědět

Zpět na „LG V10 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host