Lenovo Vibe Shot - obecná diskuzeLenovo Vibe Shot

Odpovědět

Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od Vojta_L » čtv 10. lis 2016 21:37:03

maros306604 - zkus přidat nový přístupový bod, který nakonfiguruj dle dat, která ti poskytne operátor. Pomohlo? Pokud ne, projevuje se problém od koupě, nebo se naskytl až po nějaké době?

lukas.konarski - čínská verze bohužel tuzemské LTE nepodporuje..





lukas.konarski
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 10. lis 2016 9:54:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90a40_S363_160625_ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od lukas.konarski » pát 11. lis 2016 12:17:12

Hele stala se mi zajímavá věc.
Data mám u O2, ale v druhém slotu mám ještě Vodafone.

V Ostavě Porubě se mi najednou objevil symbol 4G a od Vodafone mi přišla SMS, že jsem právě zahájil Internet v mobilu na 1den.
To je 25MB/den. Tak jsem pustil speed test, jestli je to opravdu LTE.
Telefon během pár vteřin sosnul těch 25MB, test se zastavil a přišla mi druhá SMS od Vodafone, že jsem dosáhl limitu dat a že mi omezují rychlost :-)

čili to moje Lenovo LTE zjevně umí. Už nemám strach, že bych měl jiný hardware, než se prodává u nás v kamenných shopech z oficielní distribuce.

Jen mám asi nějak špatně nastavené LTE bandy. Proto by mně potěšilo kdyby měl někdo ověřenou ROM, která opravdu funguje s LTE O2.cz

Volal jsem spolužákovi, který dělá servis BTSek pro Huawei. Dělají to pro všechny tři tuzemské operátory. Říkal že pásmo LTE Vodafone je u nás kolem 860MHz a O2 má LTE převážně na 800MHz. To od sebe není tak daleko.
Ani on ale nevěděl kde a jak by se dal vytvořit jaký přístupový bod v telefonu.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22278
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od LivArt » pát 11. lis 2016 18:36:25

1) Ne, VF LTE na 900 MHz prakticky už nepoužívá.
2) I čínský telefony umí LTE, jen ne právě na 800 MHz, kterým je pokrytá (resp. bude pokrytá) většina republiky.
3) A to bude právě důvod toho, proč ti jede LTE jen ve městě. O pásmech 1800 a 2100 MHz se tu nikdo nepře, průšvih je těch 800.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


lukas.konarski
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 10. lis 2016 9:54:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90a40_S363_160625_ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od lukas.konarski » pát 11. lis 2016 22:11:20

Bylo by fajn, kdyby měl někdo informaci v čem se tedy Lenovo Z90 z číny liší v porovnání s Lenovo Z90 z Datartu.

Je rozdíl v Hardware?
Pak to samozřejmě nepůjde ukecat. HW nelze změnit smutným pohledem.
Jak to ale poznám?

Je rozdíl jen v Software? Jak tam dostat ten český?


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od Vojta_L » sob 12. lis 2016 17:04:55

Tak v první řadě - máš Z90-7 nebo Z90-3? Je tam rozdíl v hardwaru, přehrátí softwaru na evropský tedy nepomůže.



lukas.konarski
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 10. lis 2016 9:54:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90a40_S363_160625_ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od lukas.konarski » ned 13. lis 2016 10:39:52

Mám HW Z90-7 32GB. Píšou to na bedně. To je ale ta evropská verze ne?

Tak jsem downgradoval
  • z: Z90a40_S363_160625_ROW
    na: Z90a40_S240_160119_ROW
A hádejte co na to LTE u O2?
NIC.
Stále ladím jen H+ data.

Tak buď je moje Z90-7 udělaná hardwarově tak, že nepodporuje LTE FDD 800MHz, band 20,
nebo existuje nějaké místo v paměti, které se flashem ROM nepřepíše a zůstává nastaveno v "čínském" standardu..?
Netuším. Je flash SW modemu součástí každé ROM image?

Teď jsem našel zajímavé info:
"Solution is to use a .qnc file to restore NVram values ​​via QPST sofware download"

Jinde zmiňují profi program CDMA Workshop.

Znamená to tedy, že ROM image přepisuje jen eMMC paměť, a pak existuje ještě NVram, které se ani nedotkne?

Zabýval se tady tímto někdo?
Jak načíst obsah NVram?


tiguan
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: úte 03. úno 2015 23:18:09
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot v5.1 Z90a40_S240_160119_ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od tiguan » úte 15. lis 2016 22:02:19

Zdravim vas. Pocas pouzivania fotoaparatu som zbadal, ze mi z nicoho nic zmizla ikonka nahravania videa. Po restarte do tovarenskych nastaveni vstko ide, ale po case mi to znovu zmizne a neda sa kamerovat. Stretol sa s tym uz niekto, alebo mam vadny kus? Android 5.1. cislo zostavy Z90a40_S240_160119_ROW. Za akekolvek info dakujem.


33kody33
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: úte 12. črc 2016 17:51:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus One COS13.1
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe Shot S240 ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od 33kody33 » stř 16. lis 2016 11:28:11

for: lukas.konarski
Tvoj telefon hardwarovo urcite nebude rozdielny, nie je to v tom.Uz vela ludi skusalo odomknut LTE 20band(800mhz) na tomto fone, ak mas zaujem precitaj si celu diskusia na XDA a riesi sa to od 2015 roku...Zial neuspesne
Ak by sa ti podarilo vytiahnut a preflashovat cesku verziu rom a fungovalo by to, bolo by ti vela ludi vdacnych, ja ti budem drzat palce...ale nebude to v ROM a nebude to ani vo flasnuti rozdielneho modemu zrejme...
Bude tam naskor nejaky softwarovy Lock niekde inde.
Ja fungujem na H+ a mne to nevadi, nepotrebujem tam vidiet pismenka LTE, vzdy lepsie ako fungovat na 3G:-)
Inak, kazdopadne ma hneva tato politika firmy Lenovo, rozdelovat podporu pre rozdielne verzie, nechapem naco tomu venovat cas a peniaze, nebolo by jednoduchsie urobit Globalne verzie ktore by fungovali vsade a vzdy?(ako to robi napriklad Huawei?) samozrejme cinanov nezaujima pasmo 800Mhz, ale ked je tam rovnaky hardware na ktorom by to mohlo fungovat, na co to pre boha blokovat?


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od Vojta_L » čtv 17. lis 2016 17:04:06

tiguan - zkus jej obnovit do továrního nastavení, pokud nebude fungovat ani poté, reklamoval bych jej.

33kody33 - tak jednoduché to není. Spíš mě zaráží, proč si stále více lidí kupuje smartphone, který je upraven pro provoz v čínských sítích..


zajpav
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: pát 12. dub 2013 17:38:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot a Lenovo P 1
Mobil 2 / ROM: Lenovo S60 a Lenovo A806
Tablet: Asus
Tablet 2 / ROM: Acer

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od zajpav » čtv 17. lis 2016 17:35:12

Vojto co na tom nechápeš. V čínském eshpou ho sezenes za 3 tis. Na hranicích zaplatíš DPH + poplatek poště a máš ho za 3,8 tis. Pokud projde na celnici tak ta trojka. U nás ho za ty prachy nekoupíš. Když ti spadne a praskne display .. koupíš v china nový :) to že nemá lte 800 lze oželet.

Já ho mám koupený v Cz za 8 tis. :)


lukas.konarski
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 10. lis 2016 9:54:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90a40_S363_160625_ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od lukas.konarski » čtv 17. lis 2016 17:36:14

To 33kody33:
Díky. Už jsem myslel že tohle vlákno je mrtvé.

Jsem na dobré cestě.
Mrkni tady:

http://www.androidbrick.com/ultimate-qu ... qpst_qfil/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.androidbrick.com/unbrick-all ... usb_dload/" onclick="window.open(this.href);return false;


kdyby neprošel link, tak googluj "snapdragon phones are unbrickable"
Piše to nějaký turek a fakt ví co dělá.
Pracuje s nvRAM a umí přepsat IMEI.
To sice není můj účel, ale je to velmi blízko místu, kde je nastaven setup modemu.

Taky proto asi spousta lidí kteří to dělali naslepo pokus, omyl skončili s telefonem který se neregistroval do sítě. Bez signálu.
Asi si smázli IMEI a bez toho je telefon pro GSM nepoužitelný.

Prozatím hledám soft "ZTE Tool Studio".
Kamarád má origo český telefon z Datartu, čili až přijdu na to jak načíst nvRAM, budu schopný nahrát jeho hodnoty do mého founu.

Musím se v tom trochu zorientovat.
Nepotřebuji mít jeho IMEIka a jeho MAC adresy Bluetooth a Wifi ve svém vlastním telefonu.


Rozdělovat Lenovo Vibe Shot na "ten čínský" a "ten český" je z mého pohledu zcela netechnické.

Buď se liší HW, a pak ztrácím čas.
Nebo se liší SW a není boha aby to někdo nepřepsal.
Zvláště když je k dispozici telefon určený přímo pro české sítě.


zajpav
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: pát 12. dub 2013 17:38:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot a Lenovo P 1
Mobil 2 / ROM: Lenovo S60 a Lenovo A806
Tablet: Asus
Tablet 2 / ROM: Acer

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od zajpav » čtv 17. lis 2016 17:41:51

No v china zapomněli přepsat soft i pro oficiální cz MM .. tenhle telefon pod 6 neumí přepínat LTE na H+...:)


Hele jak se chová čínská distribuce v androidu 6 ? Taky tomu vypadává net?

Nebude nakonec ta čínská lepší ??? :)


lukas.konarski
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 10. lis 2016 9:54:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90a40_S363_160625_ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od lukas.konarski » čtv 17. lis 2016 20:06:19

To: zajpav

Ta čínská 6 je docela svižná.
Ale 4G ladím jen sem tam ve městě. Odhaduji že to není 800MHz, ale nějaké vyšší frekvence.
Skoro pořád visím na H+, kde výpadky nejsou.
Existuje nějaký soft, kterým to jde monitorovat?


zajpav
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: pát 12. dub 2013 17:38:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot a Lenovo P 1
Mobil 2 / ROM: Lenovo S60 a Lenovo A806
Tablet: Asus
Tablet 2 / ROM: Acer

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od zajpav » čtv 17. lis 2016 20:35:38

Stačí ti nějaká online hra. Třeba Pokémoni :) ..s MM nehratelné kvůli výpadkům netu. Psalo se tu o tom dost, musel jsem se vrátit na Lolipop.


lukas.konarski
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 10. lis 2016 9:54:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90a40_S363_160625_ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od lukas.konarski » pát 18. lis 2016 0:01:54

To "zajpav"

Mně překvapuje jaká je k Lenovu mizerná podpora.
Čekal jsem něco jiného.
Moje chyba. Nestrávil jsem před koupí dost času na forech.

Ale železo mi přijde udělané dobře. Vůbec to nevypadá levně.

Jen mně mrzí že Snapdragon 615 se rád přehřívá, což baterce nepřidá.
Plus že by ten chipset sice uměl QuickCharge, ale když je v levném Z90, proč by dávali tolik muziky za málo peněz.
Pěkně si počkejte s nabíjením dvě a půl hodiny :-)


lukas.konarski
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 10. lis 2016 9:54:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90a40_S363_160625_ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od lukas.konarski » pát 18. lis 2016 16:08:46

Tak hele.
K nakopírování "českých" standardů na "čínský" telefon slouží tento návod:

http://www.androidbrick.com/ultimate-gu ... epair-fix/" onclick="window.open(this.href);return false;

Měly by stačit následující tooly:

1. Qualcomm QPST (2.7.430)

2. Mitac Hexdecimal Editor (or any other hex editor you like)

3. Minimal ADB Fastboot

4. imei converter

5. Qualcomm QPST Diag drivers (2016, universal)

6. Your phone model’s USB drivers (in some cases)

Moc se mi nelíbí ta práce s IMEI. Ale pokud si udělám dopředu zálohu a celá operace je jednorázová, pak proč to nepodstoupit.


lukas.konarski
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 10. lis 2016 9:54:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90a40_S363_160625_ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od lukas.konarski » ned 20. lis 2016 11:42:16

tak nvRAM flashnutá.
udělal jsem backup .xqcn z obou telefonů.
Z českého i čínského.
Použil jsem na to QPST 2.7 build 430
v tom českém .xqcn jsem editoval IMEI a MAC adresy pro Wlan, Bluetooth.
Přepsal jsem tam ty vlastní.
Co se mi nepodařilo najít, bylo sériové číslo telefonu.
Takže mám teď seriové číslo ESN shodné s českým kamarádem.
To je drobnost. Dá se to lehce vrátit zpět.
Hlavně že nemám jeho IMEIka :))
čínský.xqcn má 748kB
český .xqcn má 766kB

Je fajn, že vím kde přepsat IMEI a MAC adresy.
To jsem ale nepotřeboval vědět.

A hádejte co LTE 800, band 20?
NIC.

Tak já nevím jestli má cenu bloumat dále, nebo se prostě vybodnout a příští telefon vybrat trošku pečlivěji :)


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od Vojta_L » ned 20. lis 2016 18:31:19

Vojta_L píše:... Je tam rozdíl v hardwaru, přehrátí softwaru na evropský tedy nepomůže.


lukas.konarski
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 10. lis 2016 9:54:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90a40_S363_160625_ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od lukas.konarski » ned 20. lis 2016 19:46:24

některé rady jsou opravdu nad zlato

To: Vojta_L

Dá se ten rozdíl v hardwaru definovat slovy?
Mám verzi Z90-7 z číny.
Píšou to na krabici mezi čínskými znaky.

Nemám verzi Z90-3

Co by tam tedy mělo být napsáno?


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od Vojta_L » ned 20. lis 2016 19:57:39

Neznám bližší informace k této problematice, více ti neporadím.


lukas.konarski
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 10. lis 2016 9:54:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90a40_S363_160625_ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od lukas.konarski » pon 21. lis 2016 8:10:08

No to je trošku zklamání.
Telefon jsem kupoval s vědomím že LTE 800Mhz na něm neběží.
To je v pořádku.

Nechce se mi ale věřit, že Lenovo střílí různé HW verze a nijak je navenek nerozlišuje.
Proč je na krabici tolik kódů, pokud ani jeden neoznačuje HW verzi?

Spíš se zdá že nikdo nemá zapotřebí, aby byla situace přehledná a jasná.
Není zapotřebí aby někdo rozuměl HW specifikacím.
Stačí mít obchoďáka který má sporé info: tyhle bedny prodej tam a tam.
Čili: chceš LTE? Běž do kamenného krámu, zaplať a neptej se.


Mihinek
Stálý androiďák
Příspěvky: 99
Registrován: čtv 09. kvě 2013 11:35:29
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90a40 S363 160625 ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od Mihinek » pon 21. lis 2016 11:22:06

To:Lukas Konarski:
Verze 90-7 prostě nebude nikdy schopná jet na EU LTE 800Mhz. Je to dané v čipu. Proto se v Číně dělají verze pro EU, resp.Taiwan, EU se v tom jen veze..aby to bylo prodejný a plnohodnotný i tady. Je to jako Xiaomi, které u Redmi 3S má dvě verze a HW je od pohledu stejný..Jedna verze kvůli Taiwanu dostala podporu LTE 800Mhz, druhá ne(jen 1800,2100,2600 Mhz) :no:

Můžeš flashovat , měnit atd. co chceš, jinou frekvenci tam prostě nedostaneš. Nemá to nic společnýho s nvRAM, ani IMEI...To, že o něj při špatným flash přijdeš, se stává, proto se porůznu vymýšlí cesty, jak to nahrát zpátky, případně změnit. Tohle jsem řešil kdysi u Jiayu G4S, kdy mi IMEI zmizelo skoro při každým přehrání nějakou alternativní ROM..Vždycky z toho byla chvíli "cihla", pak hodinka nejistota a pak zase nahrání zpět.. :D

Takž eje potřeba se s tím smířit a když se kupuje mobil z Číny, je potřeba si ověřit , jestli podporuje všechny frekvence nebo ne..


lukas.konarski
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 10. lis 2016 9:54:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90a40_S363_160625_ROW

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od lukas.konarski » úte 22. lis 2016 9:02:19

To "Mihinek"
Děkuji za vysvětlení.


Asi je to napsáno mezi řádky v těch čínských znacích na krabici.
Já i můj známý máme OBA Z90-7.

Já z číny (CHN), od z Jičína (CZ)

Jinými slovy Z90-7 <> Z90-7

Už si ani nemyslím že by soudruzi v NDR udělali chybu :-))


zajpav
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: pát 12. dub 2013 17:38:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot a Lenovo P 1
Mobil 2 / ROM: Lenovo S60 a Lenovo A806
Tablet: Asus
Tablet 2 / ROM: Acer

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od zajpav » úte 22. lis 2016 13:26:00

Hele a co koupit Vibe shot v Taiwanu pro jejich trh s 800 .. máte nějaké e-shopy ? :)

Uživatelský avatar

ViRe
Stálý androiďák
Příspěvky: 189
Registrován: čtv 25. črc 2013 10:43:40
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Honor 8 FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe Shot / Z90a40_S363_160625_ROW
Twitter: @VitaR
Kontaktovat uživatele:

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od ViRe » úte 29. lis 2016 0:22:23

Zdravím přátelé, jak jste na tom s podsvícenými tlačítky. Mě si dělají co chtějí. Po restartu chvíli svítí a pak zhasnou, někdy se rozsvítí v noci a to vydrží než zhasnu obrazovku a pak zase nesvítí a to jsem zkoušel všechna nastavení jak Zapnuto, tak Na 3 vteřiny a i Chytré ovládání a stále to samé. Setkal jste se s tím někdo?


zajpav
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: pát 12. dub 2013 17:38:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot a Lenovo P 1
Mobil 2 / ROM: Lenovo S60 a Lenovo A806
Tablet: Asus
Tablet 2 / ROM: Acer

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od zajpav » stř 30. lis 2016 4:59:49

Ano v 6 si svítí jak chtějí. V 5 jsou v pořádku.


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od Vojta_L » stř 30. lis 2016 10:55:01

V jakém režimu tlačítka máš? Zkus jej změnit, ,v jednom z nich fungovaly stejně, jako v 5.

Uživatelský avatar

ViRe
Stálý androiďák
Příspěvky: 189
Registrován: čtv 25. črc 2013 10:43:40
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Honor 8 FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe Shot / Z90a40_S363_160625_ROW
Twitter: @VitaR
Kontaktovat uživatele:

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od ViRe » čtv 01. pro 2016 10:33:22

Vojta_L píše:V jakém režimu tlačítka máš? Zkus jej změnit, ,v jednom z nich fungovaly stejně, jako v 5.
No prave ze jsem vyzkousel vsechny rezimy a furt si to dela co chce.

Jinak jeste info o podsvetleni displeje. Taky si to dela co chce sedim na jednom miste s konstantnim svetlem a v urcitych intervalech se je a rozsvecuje displej a citim to od aktualizace na 6. Mate to taky nekdo? Mam to v rezimu automatiky.


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 938
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od Vojta_L » čtv 01. pro 2016 19:39:07

A po instalaci aktualizace na Android 6 jsi jej obnovoval do továrního nastavení, aby se aktualizace aplikovala?

Uživatelský avatar

ViRe
Stálý androiďák
Příspěvky: 189
Registrován: čtv 25. črc 2013 10:43:40
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Honor 8 FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Lenovo Vibe Shot / Z90a40_S363_160625_ROW
Twitter: @VitaR
Kontaktovat uživatele:

Re: Lenovo Vibe Shot

Příspěvek od ViRe » čtv 01. pro 2016 22:08:15

Ano jak pred tim tak i potom.

Odpovědět

Zpět na „Lenovo Vibe Shot - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host