Samsung Galaxy S7 - obecná diskuzeGalaxy S7 VoLTE

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Tomikcz167
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 19. zář 2016 18:12:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S4 Mini VE
Rom: Stock

Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od Tomikcz167 » ned 25. čer 2017 16:37:23

Ahoj, mám GS7 z EU distribuce(nejspíš německo) a chtěl bych se zeptat jak se dá aktivovat funkce VoLTE ? (v nastavení to není)... musím flashnout českou ROMku přes odin nebo to jde i jinak ?





deglaser
Stálý androiďák
Příspěvky: 230
Registrován: sob 04. zář 2010 8:36:48
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: Samsung S10e G970F 128GB
Tablet: Samsung Galaxy SM-T510 Tab A 10,1", 32GB
Bydliště: Praha 4

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od deglaser » ned 25. čer 2017 16:59:39

Jsem u vodafonu a mam s7 volný prodej a volte mi nejde na s8 volnej prodej mi jde tak ti musí být jasný kde je zakopanej pes. :D


sinco
Droid
Příspěvky: 2133
Registrován: stř 03. srp 2011 20:29:04
Reputace: 28
Typ mobilu / ROM: LG G3-32GB EU Titan- android V30j
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9 , ofic. rom
Tablet: Ferguson S3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od sinco » ned 25. čer 2017 18:20:52

Z toho jsem si tedy vzal ze mám zahodit S7 a koupit S8 :D , protože jsem také u vodafonu a mam ETL a VoLTE u S7 nejde a nejde a já bych tak rád.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, SGS7,SGS9


deglaser
Stálý androiďák
Příspěvky: 230
Registrován: sob 04. zář 2010 8:36:48
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: Samsung S10e G970F 128GB
Tablet: Samsung Galaxy SM-T510 Tab A 10,1", 32GB
Bydliště: Praha 4

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od deglaser » ned 25. čer 2017 19:09:09

Sinco - Tím sem chtěl říct ze operátor za to nemůže ale vis kdo.

Uživatelský avatar

Libb
Moderátor
Příspěvky: 1353
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 111
Typ mobilu / ROM: Samsung Note 9 512GB
Tablet: Huawei MediaPad M3
Tablet 2 / ROM: Samsung Gear S3 Classic
Rom: stock ROM
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od Libb » ned 09. črc 2017 5:13:17

Kámošovi se VoLTE aktivovalo po posledním update, omrkněte, jestli vám to už také nejede. Má ETL.
Obrázek Galaxy S10+ 512GB Ceramic Black | Galaxy Watch 46mm | Obrázek MediaPad M5 + 512GB μSD



havrdak
Androiďák!
Příspěvky: 382
Registrován: pát 08. črc 2011 9:00:36
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Bydliště: Litoměřice

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od havrdak » ned 09. črc 2017 7:35:28

Po posledni aktualizaci ETL verze je u Vodafone VoLTE i VoWiFi funkcni...


xmariox
Stálý androiďák
Příspěvky: 143
Registrován: stř 20. čer 2012 22:06:57
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 SM-G920F XXU5EQFC
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S4 GT-i9506 XXSDPL2
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 - KK 4.4.2 XXUDNL1

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od xmariox » úte 11. črc 2017 14:12:44

Mate po updatu na QFL v nastaveni moznost VoLTE vypnout?


sinco
Droid
Příspěvky: 2133
Registrován: stř 03. srp 2011 20:29:04
Reputace: 28
Typ mobilu / ROM: LG G3-32GB EU Titan- android V30j
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9 , ofic. rom
Tablet: Ferguson S3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od sinco » úte 11. črc 2017 14:27:08

Ja ne, ETL a VD
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, SGS7,SGS9

Uživatelský avatar

Arag
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: čtv 22. pro 2011 17:41:38
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od Arag » čtv 13. črc 2017 7:04:56

Já taky nejsem schopem VoLTE vypnout, LTE + O2.
Naštěstí vyšší spotřeby baterie jsem si nevšiml, takže mě to netrápí.


PaS1
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 15. kvě 2013 18:23:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od PaS1 » čtv 03. srp 2017 17:33:06

Ahoj, chtěl bych se zeptat.
Mám O2 Family, S7 ,ETL - na displeji svítí ikona VoLTE, ale při hovoru se stejně přepíná do 2G/3G sítě ???
Dělá to všem co máte O2 Family, nebo musím někde něco změnit?
V nastavení tlf není ohledně VoLTE nic. Aktualizace poslední (před pár dny).
Díky

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11107
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 275
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 03. srp 2017 20:16:11

Pokud voláš nekomu, kdo VoLTE nemá, tak se IMHO přepne...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


havrdak
Androiďák!
Příspěvky: 382
Registrován: pát 08. črc 2011 9:00:36
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Bydliště: Litoměřice

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od havrdak » čtv 03. srp 2017 21:05:03

VoLTE preci neni zavisle na protistrane, ne? Kdyz jsem na 4G/LTE, tam vzdy VoLTE je aktivni/funguje.


tomas.griger
Androiďák!
Příspěvky: 620
Registrován: pon 27. čer 2011 8:32:51
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 Plus + Gear Sport

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od tomas.griger » pát 04. srp 2017 8:16:30

Nie, musí aj druha strana byt na LTE a mať podporovaný mobil.


sinco
Droid
Příspěvky: 2133
Registrován: stř 03. srp 2011 20:29:04
Reputace: 28
Typ mobilu / ROM: LG G3-32GB EU Titan- android V30j
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9 , ofic. rom
Tablet: Ferguson S3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od sinco » pát 04. srp 2017 9:44:01

Nevim jestli to chapu spravne. Kdyz zavolam na pevnou linku UPC tak behem hovoru me na telefonu stale sviti 4G+ LTE.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, SGS7,SGS9


havrdak
Androiďák!
Příspěvky: 382
Registrován: pát 08. črc 2011 9:00:36
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Bydliště: Litoměřice

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od havrdak » pát 04. srp 2017 10:27:17

Ja to chapu tak, ze kdyz mam VoLTE, tak at volam komukoliv, stale jsem pripojeny pres LTE, takze rychly internet a nedojde k prepnuti na H/E. Jestlize ma i protistrana VoLTE, tak dojde k rychlemu spojeni a je lepsi kvalita zvuku...


PaS1
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 15. kvě 2013 18:23:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od PaS1 » pát 04. srp 2017 13:38:56

Přesně takhle si to myslím i já. Proto mě udivilo, že se mi stejně přepíná.
Přisuzoval jsem to právě O2 Family, že má zase něco extra :shock:

Uživatelský avatar

peta809
Droid
Příspěvky: 1817
Registrován: sob 03. zář 2011 9:03:46
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9
Twitter: @KoumiCZ
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od peta809 » pát 29. pro 2017 18:18:13

Zdravím, je možné, že aktivované VoLTE může mít vliv na to, zda se hovor na můj telefon z jiného telefonů vůbec podaří uskutečnit? Děkuji.
Pomohla ti moje rada, tip či odpověď? Chceš mi poděkovat? Ano? Učiň tak prosím pomocí palce nahoru.
Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo.
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1197
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od sako verife » pát 29. pro 2017 18:30:34

Ne

       


Uživatelský avatar

budvajs
Robot
Příspěvky: 702
Registrován: pát 27. srp 2010 18:15:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3
Bydliště: Českobudějovicko

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od budvajs » stř 02. kvě 2018 18:09:59

ahoj,
aktualizoval jsem si sw přes Odin a přišel o VoLTE.. neznám cestu zpět. Mám O2. Může mi někdo napsat číslo software, kde mu VoLTE funguje? Předem díky... Také se mi po aktualizaci objevili nějaké divné položky v menu nastavení, když na ně kliknu, napíše mi to chyba aktualizace. jde o položky typu "T roaming" "Aplikace / GiGA LTE služba KT pro dvě čísla" a podobně. Jsem zoufalý :((


dech
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 05. led 2011 17:05:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S

Re: Galaxy S7 VoLTE

Příspěvek od dech » pát 05. dub 2019 6:15:23

Zdarte
S7 jsem koupil kdyz jsme byli u TMCZ. Přešli jsme k VF a já chtěl zkusit zapnout volte.
U operátora to aktivované mám. Ale stejně mi to nejde(když začnu volat tak se to z LTE přepne na něco jiného a nikdy jsem ve stavovem řádku neměl napsané "volte" "hd").
V nastavení telefonu žádnou takovou možnost nevidím.
Mám tento FW atd.:
https://photos.app.goo.gl/xNi333eS6Q7ePZc79

Co byste mi poradili? Samozřejmě ideální by bylo kdyby mi na tel zůstaly všechny app a data a bylo možné stahovat budoucí aktualizace...
Dik

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S7 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti