OnePlus 7 - obecná diskuzeVoLTE

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
myschovip
Stálý androiďák
Příspěvky: 65
Registrován: ned 31. bře 2013 10:22:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7

VoLTE

Příspěvek od myschovip » pát 16. srp 2019 18:09:44

Cau,
skusali ste spojazdnit alebo funguje vam VoLTE na OP7/7Pro?
v mojom OP7 mam firemnu simku od t mobile s ktorou by nemal byt problem, telefon tiez podporuje ceske LTE pasmo ale na stranke t mobile je uvedeny zoznam mobilov podporujucich VoLTE a OP medzi nimi nieje ani jeden, znamena to, ze v OP7 fungovat nebude? alebo sa to da inak?





czgif
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: úte 08. bře 2011 17:03:32
Reputace: 0

Re: VoLTE

Příspěvek od czgif » pát 30. srp 2019 17:44:49

Ahoj,


mám OP7 PRO a můžu ti potvrdit, že mi funguje u T-mobile jak VOLTE tak VOWIFI. Jediné co jsem udělal tak jsem aktivoval tyto funkce ve skrytém menu a potom se ti funkce objeví u správy SIM. Po aktivaci to nenběhlo hned, ale asi po 3 dnech bylo to milé překvapení :)
Volte_T-M.JPG
Volte_T-M.JPG (36.46 KiB) Zobrazeno 637 x
aObrázek[/img]
______________________________________________________________
OP7pro
Surface pro 4 8/256
______________________________________________________________

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2358
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: Note 3 SM-N9005 AryaMod 8.3
Mobil 2 / ROM: SGS4 i9505 Omega v41
Tablet: Asus Transformer TF701
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: VoLTE

Příspěvek od aldabubo » pát 30. srp 2019 21:20:57

@czgif: Máš taky dvě SIMky jako já? Mě tam nikdy nenaskočilo VoLTE 1,. jenom VoLTE 2. SIM 2 je ovšem pouze datová (TMO). Tak nevím, jak to řešit?

­    

Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert
SGS1 i9000 a SGS2 i9100 - základ Stock + CFrootKernel + Odin


czgif
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: úte 08. bře 2011 17:03:32
Reputace: 0

Re: VoLTE

Příspěvek od czgif » sob 31. srp 2019 14:59:53

Ahoj,


ano 2x T-Mobile teď jedna neomezeně data. Když si všimneš tak u loga volte je 1 a 2. Pokud nemáš může to být problém SIM jestli je hodně stará.

Obrázek

­    

______________________________________________________________
OP7pro
Surface pro 4 8/256
______________________________________________________________

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2358
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: Note 3 SM-N9005 AryaMod 8.3
Mobil 2 / ROM: SGS4 i9505 Omega v41
Tablet: Asus Transformer TF701
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: VoLTE

Příspěvek od aldabubo » sob 31. srp 2019 17:19:36

@czgif: Děkuji. Zkusím zajít na TMO a vyměnit kartu. SIM 2 (datovou) mám úplně novou, takže to asi bude tím, VoLTE 2 mi naskočí. Hlasová SIM 1 je už určitě 5 let stará. Musí být ale bohužel i na té hlasové kartě zapnutá mobilní data, což mě trochu štve. Jasně, technicky to chápu, ale u TMO to znamená platit si aspoň 1,5GB data, přestože na SIM 2 mám 10GB a tím pádem na hlasové SIMce vůbec data nepotřebuju. Když ale vypnu 1,5GB balíček,tak mi data zcela vypnou.

­    

Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert
SGS1 i9000 a SGS2 i9100 - základ Stock + CFrootKernel + Odin



Ganco17
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 05. zář 2019 11:54:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus 7 6GB/128GB,Oxygen OS 9.5.8.GM57BA

Re: VoLTE

Příspěvek od Ganco17 » čtv 05. zář 2019 11:59:56

Zdravím,prosím kde najdu ty skryté funkce v menu Oneplus 7 na aktivovani voWifi ?
Děkuji.


czgif
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: úte 08. bře 2011 17:03:32
Reputace: 0

Re: VoLTE

Příspěvek od czgif » čtv 05. zář 2019 12:19:25

Čau,

zde je návod.

https://www.getdroidtips.com/how-to-ena ... lus-7-pro/

Ahoj RS

­    

______________________________________________________________
OP7pro
Surface pro 4 8/256
______________________________________________________________

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2358
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: Note 3 SM-N9005 AryaMod 8.3
Mobil 2 / ROM: SGS4 i9505 Omega v41
Tablet: Asus Transformer TF701
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: VoLTE

Příspěvek od aldabubo » ned 08. zář 2019 9:20:59

Tak potvrzuji, že musí být SIM karta, která to podporuje. Stáhl jsem si Cell Signal Monitor a ten mi ukázal, že LTE mi jede na obou SIMkách. Pouze u datové SIM2, která je nová, mi naskakuje VoLTE2, přestože se s ní volat nedá. VoLTE1 ano VoWiFi1 nenaskočí, protože SIM1 je 6 let stará. Po výměně za novější to snad naskočí, protože jsem zkoušel novou SIMku půjčenou od kolegy a VoLTE1 naskočilo hned.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert
SGS1 i9000 a SGS2 i9100 - základ Stock + CFrootKernel + Odin


purpur
Stálý androiďák
Příspěvky: 140
Registrován: čtv 09. led 2014 12:40:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 1+3 zaloha THL 5000 Elephone P8000

Re: VoLTE

Příspěvek od purpur » pon 09. zář 2019 15:40:50

Já jsem to zkoušel zprovoznit, mám jednu kartu Vodafone a druhou O2, ale zatím mi to ve stavovém řádku VoLTE neukazuje,... Ale někdo tady psal, že se mu to objevilo až za tři dny..


Autor tohoto vlákna
myschovip
Stálý androiďák
Příspěvky: 65
Registrován: ned 31. bře 2013 10:22:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7

Re: VoLTE

Příspěvek od myschovip » pon 09. zář 2019 15:44:24

ja pouzivam iba jednu kartu od t mobile a VoLTE sa mi objavil asi na treti den

Odpovědět

Zpět na „OnePlus 7 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host