Gigabyte G1317Dwifi, GPS, kompas

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Brejko
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: stř 21. črc 2010 13:33:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Defy-AC100-G1317D-Skate-XperiaS-EP5-E700

wifi, GPS, kompas

Příspěvek od Brejko » ned 15. kvě 2011 9:30:56

Musím konstatovat, ze ma excelentni citlivost na GPS, ani muj turisticky Garmin se na tento mobil nechyta! Jinak wifi ma vynikajici citlivost a elmag. kompas take prekvapil! :D




Uživatelský avatar

V-Maxik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 18. kvě 2011 16:17:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500 DUO+GSmart G1317D
Bydliště: Havířov

Re: wifi, GPS, kompas

Příspěvek od V-Maxik » čtv 19. kvě 2011 19:25:31

Mohu potvrdit.Vše šlape jak po másle s překvapivou rychlostí... :yes: Navigaci zatím používám IGO ...


carlosz123456
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: úte 23. srp 2011 13:40:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8 android 7

Re: wifi, GPS, kompas

Příspěvek od carlosz123456 » úte 23. srp 2011 13:46:38

Ahoj,
začínám, seznamuju se, tak mám otázečku, kde najdu ten el. kompas? V manuálu o tom není ani zmínka. Díky.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12581
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: wifi, GPS, kompas

Příspěvek od ramon.dexter » úte 23. srp 2011 13:51:09

Co nemáš v telefonu, doinstaluješ z Marketu. O tom v manuálu určitě píšou.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


carlosz123456
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: úte 23. srp 2011 13:40:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8 android 7

Re: wifi, GPS, kompas

Příspěvek od carlosz123456 » úte 23. srp 2011 19:14:29

To ano, ale moc jsi mi nepomoh. Jelikož o el.kompasu se píše jako o základní funkci v každém eShopu. Ale podívám se teda na market.


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12581
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: wifi, GPS, kompas

Příspěvek od ramon.dexter » úte 23. srp 2011 19:20:32

Proboha :roll:

Ten telefon v sobě má hardware kompasu. Je už na tobě, jakou aplikací ho využiješ.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


carlosz123456
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: úte 23. srp 2011 13:40:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8 android 7

Re: wifi, GPS, kompas

Příspěvek od carlosz123456 » stř 24. srp 2011 7:02:22

ramon.dexter píše:Proboha :roll:

Ten telefon v sobě má hardware kompasu. Je už na tobě, jakou aplikací ho využiješ.
Díky, to mi stačí. Jsem amatér, prosím o trpělivost. Otázek bude více. Např. jak dostat aplikaci na kartu(zatím se vše nahrává do telefonu), jdou nahrát a spouštět Java aplikace? Atd. :)

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12581
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: wifi, GPS, kompas

Příspěvek od ramon.dexter » pon 19. zář 2011 12:17:31

Java aplikace ne. Máš android, operační systém s vlastníma aplikacema, kde 99%všech java aplikací má svůj androidí protějšek. Ano, je tu problém zvyku. Ale to je tvůj problém. Buď se naučíš používat nový, nebo nebudeš používat žádný.

Instalace na kartu - ano, ale musíš mít android 2.2 a výš a na kartu se přesune jenom část aplikace.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

ROlda
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 26. srp 2013 23:13:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X

Re: wifi, GPS, kompas

Příspěvek od ROlda » čtv 29. srp 2013 21:38:22

Brejko píše:Musím konstatovat, ze ma excelentni citlivost na GPS, ani muj turisticky Garmin se na tento mobil nechyta! Jinak wifi ma vynikajici citlivost a elmag. kompas take prekvapil! :D

Mohu jen a jen potvrdit.. U telefonů z tohoto regionu nebývá zvykem!

Odpovědět

Zpět na „Gigabyte G1317D“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host