Nové telefonyAcer Liquid E700

Pravidla fóra
Hledáte vlákno o mobilu, které tu ještě nedávno bylo?
Pravděpodobně již bylo přesunuto do sekce "Tradiční značky" nebo "Asijské značky", v případě neúspěšného modelu (z hlediska AF) do sekce "Archiv telefonů"

Pokud si myslíte, že zde je vlákno o mobilu, které opravdu žije a zaslouží si vlastní subfórum, tak o tom napište Supovi. :)
Odpovědět

weldo
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 01. led 2015 11:43:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od weldo » sob 13. čer 2015 16:45:42

martapir píše:... chcem spýtať ako sa nastavuje a či vôbec sa to dá aby mi napr. pri písani mailu z mobilu ukázalo príjemcovi dole tex: "odoslané z Acer liquide E700"
Tá funkcia sa volá automatický podpis a dá sa nastaviť priamo v aplikácii mailu, ktorú používaš. Ak používaš gmail tak je to takto, otvoríš gmail a ideš do nastavenia/tvojmail@gmail.com/podpis a tam si zadáš "odoslané z Acer liquide E700" a máš to.





MP1
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: úte 05. bře 2013 19:51:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ONE PLUS X

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od MP1 » sob 13. čer 2015 17:43:28

Po aktualizácii mi zatiaľ funguje flipcover. Ešte sa nesekol ani raz. Len ma trochu zaráža spotreba. V štatistike batérie má wtflipcover hodnotu 35 %.


tom.kouril
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 28. črc 2015 9:43:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer Liguid E700

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od tom.kouril » úte 28. črc 2015 9:49:37

Ahoj,
nejspis po poslední aktualizaci se mi začla odpojovad SD karta (kingston) ktera doposovad fungovala bez problemu, Zkousel jsem dalsi 2 ruzne karty. Stejny problém.Kolega v práci ma stejne problem na Aceru E700 pred 2 mesici, ale nejak to neresil a jen ji vytahnul. Mam to reklamovat nebo pockat na dalsi aktualizaci, nebo mate jine reseni.
Diky


MP1
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: úte 05. bře 2013 19:51:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ONE PLUS X

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od MP1 » úte 28. črc 2015 11:05:44

Mne to odpájalo kartu aj pred aktualizáciou.


tiguan
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: úte 03. úno 2015 23:18:09
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot v5.1 Z90a40_S240_160119_ROW

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od tiguan » úte 28. črc 2015 12:20:12

Ja som podobny jav nespozoroval...

Mam ho od 12/2014, aktualizacie som robil vzdy ked prisli, momentalne mam tu poslednu a urobeny root. Akurat mam pocit, ze pri roote nevydrzi bateria tak dlho ako bez rootu.



beruska31
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 23. črc 2015 12:23:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer E700

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od beruska31 » stř 29. črc 2015 9:42:44

Poradte prosim nejde mi naistalovat ziadna navigacia na Acer liquid E 700 dakujem


roy100
Droid
Příspěvky: 1574
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od roy100 » stř 29. črc 2015 13:05:02

Na GP je jich plno, vybereš si a klikneš na instalovat, potvrdíš oprávnění a je to.


zenitte
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 05. kvě 2013 15:59:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P770
Mobil 2 / ROM: Acer Liquid E700

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od zenitte » pon 03. srp 2015 21:38:14

tom.kouril píše:Ahoj,
nejspis po poslední aktualizaci se mi začla odpojovad SD karta...
Mě to před 3 měsíci začalo dělat taky. Zkoušel jsem více SD karet, zkoušel jsem tovární nastavení, wipe paměti, nic nepomohlo až reklamace. Poprvé ji v Aceru neuznali s odpovědí, že závada se neprojevila. Tak jsem to natočil foťákem na video a zanesl po druhé, výsledek - vyměnili základní desku a už opět funguje. Co to způsobilo nevím.
>Z<


weldo
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 01. led 2015 11:43:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od weldo » čtv 20. srp 2015 3:41:52

Mne sa pred týždňom vrátil mobil zo servisu. Nešiel vôbec zvuk, tak som ho reklamoval. Keď sa vrátil, tak protokole bolo uvedené že výmena základnej a pomocnej dosky. Do včera všetko v pohode a dnes sa mi už dvakrát odpojila karta, tak som z toho dosť ..... :x


vasekh
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 31. srp 2015 13:18:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer E39 - 4.4.2

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od vasekh » pon 31. srp 2015 13:22:42

Ahoj,
nově jsem si koupil SD kartu do svého mobilu Acer E39 - Kingston 16 Gb a neustále mě to odpojuje a připojuje tuto SD kartu.
Nevíte, čím by to mohlo být ? Mám nejnovější firmware. Předtím šlapal bez problémů, ale chtěl jsem rozšířit paměť telefonu, tak jsem si udělal radost a ono to takhle zlobí :(
Můžete někdo poradit ?
Díky


weldo
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 01. led 2015 11:43:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od weldo » stř 09. zář 2015 19:00:59

Skús použiť inú karta. Mne to tiež začalo robiť, dokonca už tak často, že mi to odpojovalo kartu raz za hodinu. Potom som skúsil vymeniť kartu za inú a zatiaľ to pomohlo. Dúfam že to tak zostane. Ak ti ani to nepomôže, tak už iba reklamácia.


matoj_ai
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: ned 12. říj 2014 8:03:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer Liquid E700 - Android 4.4.2

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od matoj_ai » pát 18. zář 2015 8:27:10

Ak ti odpaja kartu, skus trosku pritlacit pliesok co ju drzi na mieste. pripadne z vrchu prelepit lepiacov paskou. tie pliesky su extremne tenke a nedrzia. staci potom aj slabsi naraz, karta sa pohne a odpoji hu


dadula
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: ned 20. lis 2011 6:42:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: xperia pro mini

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od dadula » pát 18. zář 2015 8:57:06

hezký den,
byla vypuštěna nějaká nová aktualizace, ale když ji chci nainstalovat, tak instalace selže. Daří se vám nainstalovat? Co udělat, aby se dala nainstalovat?


matoj_ai
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: ned 12. říj 2014 8:03:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer Liquid E700 - Android 4.4.2

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od matoj_ai » pát 18. zář 2015 17:29:34

zdravim. u mna nie. a to mam vratane toho svojho v dosahu 6 tychto telefonov


MP1
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: úte 05. bře 2013 19:51:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ONE PLUS X

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od MP1 » pát 18. zář 2015 20:53:13

Aktualizáciu sa nedarí nainštalovať ani mne.


dadula
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: ned 20. lis 2011 6:42:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: xperia pro mini

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od dadula » sob 19. zář 2015 7:25:54

Moc díky za reakce, takže není chyba u mě, na mém mobilu, a nezbývá než čekat, zda zareaguje Acer.


Bastard.123456789
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 19. zář 2015 7:19:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer liquid e700

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od Bastard.123456789 » sob 19. zář 2015 7:27:16

Uz zistil dakto co je stou aktualizaciou nna Acer?


suchyv
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 09. kvě 2012 10:17:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade GEN2 CZ distribuce
Rom: 2.3.4

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od suchyv » sob 19. zář 2015 7:38:09

dadula píše:Moc díky za reakce, takže není chyba u mě, na mém mobilu, a nezbývá než čekat, zda zareaguje Acer.
Zdraím
Mám stejný problém. Byl jsem na stránkách Aceru, ale tam žádná Aktualizace není.
Tak snad to Acer dořeší

Uživatelský avatar

friend155
Stálý androiďák
Příspěvky: 139
Registrován: čtv 29. pro 2011 20:18:53
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od friend155 » sob 19. zář 2015 13:03:19

Treba si všímať akú aktualizáciu ponúka.......ponúka staršiu verziu tak preto je problém s inštaláciou.
My čo máme verziu zostavy off. nainštalovanú tak je : Acer_AVOKO_E39_1.023.00_EMEA-CUS1 a ponúkaná verzia na update je: Acer.....1.022.00......
tak preto ten problém :yes:
ak mobil ostane stáť v recoveri mode, nič nepotvrdzovať iba stačí podržať tlačidlo On/Off cca 6-8sec. na reštart :palec:
Dúfam že som všetko vysvetlil.


uhorka1995
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 19. zář 2015 14:34:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer liquid e 700 iphone 5 16gb
Mobil 2 / ROM: acer
Tablet: acer iconia tab

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od uhorka1995 » sob 19. zář 2015 14:37:26

aj mne prišla aktualizácia a vôbec nefunguje :/

Uživatelský avatar

friend155
Stálý androiďák
Příspěvky: 139
Registrován: čtv 29. pro 2011 20:18:53
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od friend155 » sob 19. zář 2015 14:49:23

Viď príspevok vyššie :rtfm:


petr29
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 23. pro 2014 16:35:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: acer liquid e700

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od petr29 » ned 20. zář 2015 6:21:43

Mám to samé


tiguan
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: úte 03. úno 2015 23:18:09
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot v5.1 Z90a40_S240_160119_ROW

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od tiguan » ned 20. zář 2015 11:55:16

friend155 píše:Treba si všímať akú aktualizáciu ponúka.......ponúka staršiu verziu tak preto je problém s inštaláciou.
My čo máme verziu zostavy off. nainštalovanú tak je : Acer_AVOKO_E39_1.023.00_EMEA-CUS1 a ponúkaná verzia na update je: Acer.....1.022.00......
tak preto ten problém :yes:
ak mobil ostane stáť v recoveri mode, nič nepotvrdzovať iba stačí podržať tlačidlo On/Off cca 6-8sec. na reštart :palec:
Dúfam že som všetko vysvetlil.
Zdravím. Spominaný problém mam aj ja. Skúšal som rôzne varianty, s root aj bez. Dokonca aj s čistým FW od aceru. A nemyslím si, že je to aktualizácia pre v 1.022 tak ako piše friend155... Mám aktualizáciu stiahnutú v PC a je tam jasne napísané v 1.024 viď časť súboru build.prop z balíka aktualizácie (nechce mi pripojit prílohu tak to dám sem). Navyše aktualizácia na v 1.022 mala veľkosť cca 80MB.
Spoiler:
# begin build properties
# autogenerated by buildinfo.sh
ro.build.id=KOT49H
ro.build.display.id=Acer_AV0K0_E39_1.024.00_EMEA_CUS1
ro.build.version.incremental=acer
ro.custom.build.version=G98850A1V036CUS1
ro.build.version.sdk=19
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.4.2
ro.build.date=Fri Aug 14 10:41:13 CST 2015
ro.build.date.utc=1439520073
ro.build.type=user
ro.build.cust.id=Acer_AV0K0_E39_1.024.00_EMEA_CUS1
ro.build.user=guojing1
ro.build.innner.version=SW_G98850A1_V036_M10_E_ACER_E39_USR_MP_EMEA_CUS1
ro.build.host=wingtech
ro.build.tags=release-keys
ro.product.model=E39
ro.product.brand=acer
ro.product.name=e39_emea_cus1
ro.product.device=acer_e39
ro.product.board=Hiphop
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=Acer
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=GB
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=
ro.build.hardware.version=P1
ro.build.customer=WINGTECH
# ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
ro.build.product=acer_e39
# Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint
ro.build.description=e39_emea_cus1-user 4.4.2 KOT49H 1439519909 release-keys
ro.build.fingerprint=acer/e39_emea_cus1/acer_e39:4.4.2/KOT49H/1439519909:user/release-keys
ro.build.flavor=
ro.build.characteristics=default
# end build properties

# begin mediatek build properties
ro.mediatek.version.release=ALPS.KK1.MP1.V2.13
ro.mediatek.platform=MT6582
ro.mediatek.chip_ver=S01
ro.mediatek.version.branch=KK1.MP1
ro.mediatek.version.sdk=2
# end mediatek build properties
#
# from out/target/product/wt98850a1/obj/CUSTGEN/config/system.prop
#
#
# system.prop for generic sdk
#

rild.libpath=/system/lib/mtk-ril.so
rild.libargs=-d /dev/ttyC0


# MTK, Infinity, 20090720 {
wifi.interface=wlan0
# MTK, Infinity, 20090720 }

# MTK, mtk03034, 20101210 {
ro.mediatek.wlan.wsc=1
# MTK, mtk03034 20101210}
# MTK, mtk03034, 20110318 {
ro.mediatek.wlan.p2p=1
# MTK, mtk03034 20110318}

# MTK, mtk03034, 20101213 {
mediatek.wlan.ctia=0
# MTK, mtk03034 20101213}


#
wifi.tethering.interface=ap0
#

ro.opengles.version=131072

wifi.direct.interface=p2p0
dalvik.vm.heapgrowthlimit=128m
dalvik.vm.heapsize=256m

# USB MTP WHQL
ro.sys.usb.mtp.whql.enable=0

# Power off opt in IPO
sys.ipo.pwrdncap=2

# Switching Menu of Mass storage and MTP
ro.sys.usb.storage.type=mtp

# USB BICR function
ro.sys.usb.bicr=no

# USB Charge only function
ro.sys.usb.charging.only=yes

# audio
ro.camera.sound.forced=0
ro.audio.silent=0

ro.zygote.preload.enable=0
persist.sys.timezone=Europe/London
#
# switch bluetooth stack solution
#
ro.btstack=blueangel

ro.product.board=Hiphop
ro.com.google.clientidbase=android-acer
ro.product.model=E39
ro.product.modelalias=acer E39
gsm.version.baseband=MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V37.P22, 2014/07/10 22:31
ro.product.brand=acer
ro.product.manufacturer=Acer
ro.product.name=e39_emea_cus1
ro.product.device=acer_e39
ro.build.product=acer_e39
ro.build.sku=EMEA_CUS1
ro.build.pandora.id=Acer_AV0K0_E39_RV01RC24_EMEA_CUS1
ro.error.receiver.system.apps=com.acer.android.acernidus
persist.sys.skin=/system/app/theme-res-acer.apk

#
# ADDITIONAL_BUILD_PROPERTIES
#
ro.error.receiver.system.apps=com.acer.android.acernidus
persist.gemini.sim_num=3
ro.gemini.smart_sim_switch=false
ro.gemini.smart_3g_switch=1
ril.specific.sm_cause=0
bgw.current3gband=0
ro.build.display.wtid=SW_G98850A1_V036_M10_E_ACER_E39_USR_MP_EMEA_CUS1
ril.external.md=0
ro.btstack=blueangel
ro.sf.hwrotation=0
ril.current.share_modem=2
launcherplus.allappsgrid=2d
curlockscreen=1
ro.mediatek.gemini_support=true
persist.radio.fd.counter=15
persist.radio.fd.off.counter=5
persist.radio.fd.r8.counter=15
persist.radio.fd.off.r8.counter=5
drm.service.enabled=true
fmradio.driver.enable=1
ril.first.md=1
ril.flightmode.poweroffMD=1
ril.telephony.mode=0
dalvik.vm.mtk-stack-trace-file=/data/anr/mtk_traces.txt
persist.mtk.anr.mechanism=1
mediatek.wlan.chip=mediatek.wlan.module.postfix=_
ril.radiooff.poweroffMD=0
ro.config.notification_sound=Crystal.mp3
ro.config.alarm_alert=Alarm_Classic.ogg
ro.config.ringtone=Celebration.mp3
persist.mtk.wcn.combo.chipid=-1
ro.fota.oem=MTK_KK
ro.fota.platform=MTK_KK
ro.fota.type=phone
ter.service.enable=0
mediatek.extmd.usbport=0
ro.lte.dc.support=0
ril.active.md=0
ro.setupwizard.mode=OPTIONAL
ro.com.google.gmsversion=4.4_r7
ro.com.google.clientidbase=android-acer
ro.com.google.clientidbase.ms=android-acer
ro.com.google.clientidbase.yt=android-acer
ro.com.google.clientidbase.am=android-acer
ro.com.google.clientidbase.gmm=android-acer
ro.nav.model=E39
ENABLE_LAUNCHPAD=true
persist.sys.skin=/system/app/theme-res-acer.apk
acer.shell.mode=ENABLED
persist.sys.dalvik.vm.lib=libdvm.so
net.bt.name=Android
dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txt

Uživatelský avatar

friend155
Stálý androiďák
Příspěvky: 139
Registrován: čtv 29. pro 2011 20:18:53
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od friend155 » ned 20. zář 2015 14:08:38

Doteraz vydaná OFICIÁLNA VERZIA pre E39 nie je -....1.024.... ,ale ...Acer_AVOKO_E39_1.023.00_EMEA-CUS1....
bohužiaľ, ale je to tak.
Všetky ostatné verzie NIE SÚ OFICIÁLNE treba :rtfm:
A mimochodom root fonu nemá nič spoločné s inštaláciou OFICIÁLNEJ verzie zostavy (samozrejme pokiaľ tam nechceme dať NEOFICÁLNU zostavu)


tiguan
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: úte 03. úno 2015 23:18:09
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot v5.1 Z90a40_S240_160119_ROW

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od tiguan » ned 20. zář 2015 14:24:51

Evidentne si si neprecital cely prispevok, ak ano, tak si ho nepochopil. Nikde som nepisal, ze oficialna verzia je 1.024. Pisem, ze 1.024 je verzia updatu ktory mi stiahlo na oficialnu verziu 1.023. Teda vypis, ktory je v spoileri, je build.prop z update suboru. Cize z verzie 1.023 na 1.024 ;)

Aktualizaciu, ktoru spominam (1.024) mam stiahnutu priamo z telefonu, cize je oficialna! (treba mat root telefonu a dostanes sa k suborom aktualizacie, odtial ked si pozries build.prop, zistis verziu updatu)

Cize 1.023 je posledna oficialna funkcna verzia a 1.024 je oficialny update, ktory ale nefunguje... bavime sa o EMEA_CUS1.

Uživatelský avatar

friend155
Stálý androiďák
Příspěvky: 139
Registrován: čtv 29. pro 2011 20:18:53
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od friend155 » ned 20. zář 2015 15:11:28

Pochopené, ale aj tak neviem prečo ma informovalo o novom update a stiahlo ...1.022...., a ten mal okolo 6,12 MB.
Chcel som nahodiť screen z mobilu pre dôkaz, ale teraz po ručnom update mi píše: ´´nedá sa spojiť, problém siete, alebo servera´´. (pripojenie siete mám bezproblémové)


tiguan
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: úte 03. úno 2015 23:18:09
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot v5.1 Z90a40_S240_160119_ROW

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od tiguan » ned 20. zář 2015 17:56:42

Ten update co spominas cca 6,12MB je v1.024, mam to priamo zo suboru toho update, ktory mi stiahlo do cache...nemohol byt 1.022...a od zaciatku ako vysiel, tak nejde nainstalovat, v recovery vzdy vyhodi chybu.


weldo
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 01. led 2015 11:43:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od weldo » ned 20. zář 2015 22:41:55

matoj_ai píše:Ak ti odpaja kartu, skus trosku pritlacit pliesok co ju drzi na mieste. pripadne z vrchu prelepit lepiacov paskou. tie pliesky su extremne tenke a nedrzia. staci potom aj slabsi naraz, karta sa pohne a odpoji hu
Toto bola prvá vec čo ma napadla. Tak som ten pliešok pritlačil tak, že karta tam išla ťažšie a určite držala pevne, ale vôbec to nepomohlo.

Uživatelský avatar

friend155
Stálý androiďák
Příspěvky: 139
Registrován: čtv 29. pro 2011 20:18:53
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od friend155 » pon 21. zář 2015 10:47:35

to tiguan:
ako sa ti javí mobil po vykonaní root-u? (spomalenie, zrýchlenie, načítavanie apk a pod.)
Díky za info.


tiguan
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: úte 03. úno 2015 23:18:09
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot v5.1 Z90a40_S240_160119_ROW

Re: Acer Liquid E700

Příspěvek od tiguan » pon 21. zář 2015 12:24:17

to friend155:
Samotny root ako taky pre mna vyznam moc nemal, zrychlenie/spomalenie to je tazko hodnotit, podla mna to iste. Samozrejme po urcitej dobe je to pomale, ci je to s rootom, alebo bez... V roote som videl dobre len to, ze som mohol odstranit nepotrebny balast od Aceru, ktoreho samozrejme nie je az tak vela ako u inych vyrobcov. Islo mi hlavne o duplicitne app, ktore mam od tretich stran. Pripadne upravit (odstranit reklamy) z urcitych app stiahnutych z obchodu...

Po poslednej reinstalacii ostavam bez rootu...

Odpovědět

Zpět na „Nové telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host