Navigace/GPSNavigon

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

CriTCalH
Androiďák!
Příspěvky: 294
Registrován: úte 31. srp 2010 7:23:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy i9000 S
Bydliště: Prágl

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od CriTCalH » pon 06. zář 2010 19:50:24

No na Galaxy S, pokud se porad bavime o Navigonu (v2.6.1), je v hlavnim menu potreba stisknout tlacitko voleb (nebo jak se jmenuje to vlevo od Home :-)) a je tam pet moznosti, pricemz prostredni z dolnich tri je zadavani souradnic :DD. Na jinych androidich telefonech nemam zdani, ale predpokladam, ze tak nejak podobne :DD


CriTCalH
SGS 8/16GB * Doc Froyo XWJPA v7.6 * Root * ULF


Uživatelský avatar

rewdroid
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: pon 30. srp 2010 14:06:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Streak5 - Transformer Prime - Galaxy Nexsus

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od rewdroid » úte 07. zář 2010 15:04:27

Zdravim, zajimalo by mne zda je mozne pri navigaci zvetsit zoom ve 3D zobrazeni mapy. Nikde jsem tuto nalezitost nenasel ani ruznym klepanim sem a tam :)
Pripadne jde to nekde nastavit na tvrdo?

Diky vsem

Uživatelský avatar

aLuGaRd
Androiďák!
Příspěvky: 291
Registrován: sob 21. srp 2010 21:01:30
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z1 C
Mobil 2 / ROM: Xiaomi RN 3 SE
Tablet: ASUS Pad Transformer 10
Tablet 2 / ROM: Asus MemoPad 10
Bydliště: Europe
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od aLuGaRd » stř 08. zář 2010 4:26:30

tak vcera mne Navigon celkem pobavil,nutilo mne to abych skocil autem z mostu na silnici vedouci pod nim :D
zadna odbocka,ci sjezd na tuto silnici v dohledu nebyl,tak nezbyvalo,nez prorazit svodidla na moste a odbocit na silnici pode mnou :D
http://AUTOPRODUKT.eu kvalitní autodíly za příznivé ceny


achmed-cz
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: ned 22. srp 2010 13:02:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire + Galaxy Nexus
Rom: nejsem :)

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od achmed-cz » stř 08. zář 2010 10:15:51

CriTCalH píše:No na Galaxy S, pokud se porad bavime o Navigonu (v2.6.1), je v hlavnim menu potreba stisknout tlacitko voleb (nebo jak se jmenuje to vlevo od Home :-)) a je tam pet moznosti, pricemz prostredni z dolnich tri je zadavani souradnic :DD. Na jinych androidich telefonech nemam zdani, ale predpokladam, ze tak nejak podobne :DD
na desire je to úplně stejný.

Jinak já jsem si Navigon oblíbil už kdysi na iphonu. Tam jsem ho porovnával s iGo a Tomtomem - a na iphonu byl suveréně nejlepší - zkušenost nejen má, ale i mnoha známých - tomtom pro iphone byl rozhodně zklamáním, a iGo mělo strašně pomalou lokalizaci (při zapnutí během jízdy v autě po dálnici ve volném prostoru často trvalo několik kilometrů, než se chytlo)
Motorola D460 > Siemens S25 > S35 > ME45 > SonyEricsson T610 > W800i > P900 > HTC Kaiser > iPhone3G >>>
HTC Desire JB 4.2.1 S-off >>> Galaxy Nexus 4.2.1

Uživatelský avatar

aLuGaRd
Androiďák!
Příspěvky: 291
Registrován: sob 21. srp 2010 21:01:30
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z1 C
Mobil 2 / ROM: Xiaomi RN 3 SE
Tablet: ASUS Pad Transformer 10
Tablet 2 / ROM: Asus MemoPad 10
Bydliště: Europe
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od aLuGaRd » ned 12. zář 2010 13:25:16

Tak docela mne překvapilo,že Navigon v mobilu mne i upozornil 2x na radary v policejním autě. Ovšem byl jsem jen pár metrů od měřícího auta a naštěstí měřili v protisměru jinak bych měl smůlu,jelikož mne to upoznilo až když jsem byl skoro na úrovni měřícího auta :D
Dále radar v navi funguje i na měřené úseky např na jižní spojce v Praze ,ve zlíchovském tunelu i stálých radarech např. na Radlické,či Dejvické apod.
Jen ten dosah je příliš malý. Pokud to budu smažit,tak nemám šanci bezpečně snížit rychlost,aniž by mi podobný "závodník" jedoucí za mnou nevlítnul do kufru :)
Ještě je blbý,že na radar se nedá nastavit jiný zvuk,či hláška,než je jen to klasické POZOR,které ohlašuje překročení rychlosti.
http://AUTOPRODUKT.eu kvalitní autodíly za příznivé ceny


Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4355
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 52
Typ mobilu / ROM: LG G8s ThinQ
Mobil 2 / ROM: Galaxy S9 Plus G965FXXS7DTB5

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od -Pavel- » stř 15. zář 2010 15:28:03

Je venku Navigon 3.5.0 a přináší určitá vylepšení. Navigace mi připadá rychlejší.

+ Traffic Live
+ Text to Speech
+ Reality Scanner
LG G8s ThinQ Mirror Black, Android 9
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10

i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / G502 HERO™ / Windows 10 Pro


Riddickx
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 25. kvě 2010 10:48:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Mini

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od Riddickx » čtv 16. zář 2010 17:05:29

Ahoj máte někdo tu verzi 3.5.0 kde se dá sehnat full díky za rady

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4355
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 52
Typ mobilu / ROM: LG G8s ThinQ
Mobil 2 / ROM: Galaxy S9 Plus G965FXXS7DTB5

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od -Pavel- » čtv 16. zář 2010 17:21:26

Můžeš jí zakoupit. V tom problém nevidím. ;)

http://www.navigon.com/portal/int/shop/ ... d=15162222
LG G8s ThinQ Mirror Black, Android 9
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10

i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / G502 HERO™ / Windows 10 Pro


Riddickx
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 25. kvě 2010 10:48:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Mini

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od Riddickx » čtv 16. zář 2010 17:32:00

No to jsem zrovna nemyslel :)

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4355
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 52
Typ mobilu / ROM: LG G8s ThinQ
Mobil 2 / ROM: Galaxy S9 Plus G965FXXS7DTB5

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od -Pavel- » čtv 16. zář 2010 17:41:15

Aha, no tak to ti snad poradí někdo jiný a doufám, že někde jinde.
LG G8s ThinQ Mirror Black, Android 9
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10

i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / G502 HERO™ / Windows 10 Pro

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od ge0rge » čtv 16. zář 2010 18:41:25

tipoval bych, že někdo kdo má androida musí umět používat google alespoň k vyhledávání ... zkus to ... přidej k tomu "apk" a najdeš

Uživatelský avatar

ovi
Stálý androiďák
Příspěvky: 132
Registrován: ned 01. srp 2010 19:09:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 11 pro max
Bydliště: Orlová

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od ovi » sob 25. zář 2010 18:02:04

Ahojte,
buď jsem ohluchl, nebo můj Navigon přestal mluvit. Zkrátka navigace běží na 100%, ale v autě je ticho. Telefon mám samozřejmě nastavený na plnou hlasitost, v běžící navigaci - nastavení hlasitosti mě v jednotlivých krocích přidání hlasitosti pípne, podle požadovaného nastavení, ale při běžící navigaci mlčí, nebo není slyšet. Nic jsem nepřestavoval, neugradoval, ani neinstaloval. Navigace fungovala v posledních týdnech naprosto bezproblémově.


T-ba
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 06. črc 2010 12:19:17
Reputace: 1

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od T-ba » ned 26. zář 2010 16:37:32

Dělalo mi to taky, po HR je zatím(3dny) klid a povídá a povídá


Jorns
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 26. zář 2010 22:45:13
Reputace: 0

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od Jorns » ned 26. zář 2010 22:47:13

ahoj,
mám od včerejška nový mobil ( HTC Wildfire ) , nainstaloval jsem pomocí APKInstaller Navigon , nahodil mapu České republiky , ale háže mi to chybu :
Vyskytla se chyba. Ověřte síťové/internetové připojení.

co jsem udělal špatně ? :cry:

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4355
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 52
Typ mobilu / ROM: LG G8s ThinQ
Mobil 2 / ROM: Galaxy S9 Plus G965FXXS7DTB5

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od -Pavel- » pon 27. zář 2010 4:14:58

Mám pocit, že zkušební verze Navigonu vyžaduje vždy připojení k internetu. ;)
LG G8s ThinQ Mirror Black, Android 9
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10

i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / G502 HERO™ / Windows 10 Pro


Jorns
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 26. zář 2010 22:45:13
Reputace: 0

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od Jorns » pon 27. zář 2010 20:23:55

díky ,
mám tam danou 2.5.1 , Navigon se spustil v pořádku , dám Zadat Adresu , Brno - ulice např Adamcova , zobrazí se mapa , dám "Spustit navigaci" a objeví se :
GPS signál není momentálně dostupný. Navigace se spustí automaticky, jakmile bude dostatečný příjem GPS.

- při spuštění mi to ještě napíše : GPS je deaktivován , Chcete GPS nyní aktivota - pokud dám ANO je tam jenom Zaměření Wifi nebo mobilních sítí , proto dám NE

- co ještě dělám špatně ? :( jsem v Andoidu opravdu začátečník a amatér , teprve začínám , ale zítra chci vzít GPS na zkoušku , jedu do Brna :)

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4355
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 52
Typ mobilu / ROM: LG G8s ThinQ
Mobil 2 / ROM: Galaxy S9 Plus G965FXXS7DTB5

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od -Pavel- » pon 27. zář 2010 20:26:42

Zaprvé, musíš být venku pro chycení signálu GPS. Za druhé GPS musíš aktivovat v telefonu, navigace si ho najde sama. ;)
LG G8s ThinQ Mirror Black, Android 9
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10

i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / G502 HERO™ / Windows 10 Pro


Jorns
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 26. zář 2010 22:45:13
Reputace: 0

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od Jorns » pon 27. zář 2010 20:30:14

díky za opravdu rychlou odpověď , máš to u mě ;)

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4355
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 52
Typ mobilu / ROM: LG G8s ThinQ
Mobil 2 / ROM: Galaxy S9 Plus G965FXXS7DTB5

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od -Pavel- » pon 27. zář 2010 20:32:05

No hlavně aby to pomohlo. ;)
LG G8s ThinQ Mirror Black, Android 9
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10

i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / G502 HERO™ / Windows 10 Pro


Ladys
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 28. zář 2010 13:11:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxys I9000 JM2

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od Ladys » úte 28. zář 2010 14:35:02

JackalJackal píše:Mám pocit, že zkušební verze Navigonu vyžaduje vždy připojení k internetu. ;)
Ujišťuji tě, že nepotřebuje.

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4355
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 52
Typ mobilu / ROM: LG G8s ThinQ
Mobil 2 / ROM: Galaxy S9 Plus G965FXXS7DTB5

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od -Pavel- » úte 28. zář 2010 14:38:55

Ladys: nevěděl jsem to přesně, mám naviagaci od samého počátku zakoupenou.
LG G8s ThinQ Mirror Black, Android 9
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10

i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / G502 HERO™ / Windows 10 Pro


Venousek
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: čtv 29. črc 2010 17:39:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 8GB

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od Venousek » pát 08. říj 2010 14:57:54

Poraďte mi prosím, jak koupit Navigon. V marketu je verze 2.6.1, a potom 3.5.0. Když stáhnu novější, napíše mi to, že je jen pro některé operátory (Navigon Select). Existuje tato verze I pro obyčejné smrtelníky? Jak jí získat?

@telefon    

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4355
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 52
Typ mobilu / ROM: LG G8s ThinQ
Mobil 2 / ROM: Galaxy S9 Plus G965FXXS7DTB5

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od -Pavel- » pát 08. říj 2010 15:01:56

Já vlastním verzi 3.5.0. Mám T-Mobile a Desire a žádný problém při instalaci. Navigaci jsem zakoupil na stránkách výrobce, aplikaci stáhl z marketu, ale to byla ještě 2.6.1.
LG G8s ThinQ Mirror Black, Android 9
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10

i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / G502 HERO™ / Windows 10 Pro


Venousek
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: čtv 29. črc 2010 17:39:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 8GB

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od Venousek » pát 08. říj 2010 15:05:08

A jak jsi jí teda aktualizoval na 3.5.0?

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4355
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 52
Typ mobilu / ROM: LG G8s ThinQ
Mobil 2 / ROM: Galaxy S9 Plus G965FXXS7DTB5

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od -Pavel- » pát 08. říj 2010 15:15:37

Z marketu, bez problémů, jen se musí stáhnout i zbytek znova přes wifinu, myslím tím mapy atd..., protože nové mapy pracují jen s tím novým programem.
LG G8s ThinQ Mirror Black, Android 9
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10

i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / G502 HERO™ / Windows 10 Pro


Venousek
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: čtv 29. črc 2010 17:39:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 8GB

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od Venousek » pát 08. říj 2010 15:25:26

Takže stáhnu 2.6.1 z marketu, vložím kód z Navigon.com, nainstaluju mapy a hlasy přes wifinu a s tím se mi to updatuje?

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4355
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 52
Typ mobilu / ROM: LG G8s ThinQ
Mobil 2 / ROM: Galaxy S9 Plus G965FXXS7DTB5

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od -Pavel- » pát 08. říj 2010 15:30:18

Ano, tak jsem postupoval při update. ;)
LG G8s ThinQ Mirror Black, Android 9
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10

i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / G502 HERO™ / Windows 10 Pro


Venousek
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: čtv 29. črc 2010 17:39:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 8GB

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od Venousek » pát 08. říj 2010 15:32:09

Díky, zkusím.


Venousek
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: čtv 29. črc 2010 17:39:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 8GB

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od Venousek » pát 08. říj 2010 18:47:21

Tak jsem všechno stáhnul a mám pořád verzi 2.6.1...

@telefon    


T-ba
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 06. črc 2010 12:19:17
Reputace: 1

Re: Navigon pro Android

Příspěvek od T-ba » pát 08. říj 2010 20:57:09

Ano, máš i verzi 2.6.1, ale v programech už bys měl mít i Navigon Select...

@telefon    

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti