Multimediální centra + mini pcMecool K7 hybrid box 2019


masterbuilder
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 13. říj 2019 18:37:21
Reputace: 0

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od masterbuilder » ned 08. pro 2019 9:48:18

Koupeno na Ali. Obraz se mi neseka. Jen obcas dyl trva nez najede. Sekani dle me muze souviset se signalem. Box se mi rozhodne nikdy sam nevypnul. To bych videl na duvod k reklamaci. Jedina apka, co mi obcas zmrzne pri vypnuti je kodi, ale pak jde normalne killnout z nastaveni. Nejake dle me vetsi prehrivani neregistruju. On i ten procak je oproti K6 delany lepsi technologii, tak by mel mene topit. Silnejsi zdroj alespon v mem pripade taky netreba. Ja jsem spokojeny.





romanfm
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 08. pro 2019 12:05:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy
Mobil 2 / ROM: Mecool k7

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od romanfm » pon 09. pro 2019 15:57:20

mirekpleticha píše:
sob 07. pro 2019 22:51:56
Ahoj,

Mám podobný problém asi po 5 až 15 minutách se box vypne a jde zapnout pouze odpojením od sítě. Bohužel nevím co s tím.
Ahoj
Mám stejný problém,koupeno v geekbuying z eu skladu,už jsem reklamoval mám jim to zaslat až do Honkongu cena za balíček je skoro
jako nový tvbox.Kašlu na to.Kdyby to bylo do eu skladu budiž.
Zkušenost
Když nepřipojím wifi nebo lan box vydrží hrát tv i půl dne než se sekne.
Když je připojen k síti sekne do 15 minut nebo když streamuji video přes nas,pc,mobil sekne okamžitě
Zkoušeno na originál firmware i nejnovější z 15102019.
Zatím budu čekat na nové firmware nebo alternativní.


zobson
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 07. pro 2019 20:01:32
Reputace: 0

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od zobson » pon 09. pro 2019 19:45:21

jrk píše:
ned 08. pro 2019 2:04:05
Neprehriva se CPU toho boxu? Ja jsem do Mecoolu K6 pro jistotu instaloval aktivni chlazeni. Pak jsem vymenil jeste zdroj za silnejsi 12 V 2A.
Zda se mi, ze krabka neni nejak tepla - navic pokud do toho boxu polezu, tak uz se s cinanem vubec nedomluvim. Navic lidi tu pisou, ze jim to vsechno bezi i bez upgradu. :/ A procak by se snad nezacal prehrivat pri koukani na TV - ta se seka a zpozduje treba hned po minute (ale nekdy taky zase jede treba hodinu). Uvidim, jak se s cinanem dohodnu. Zatim neodpovedel.


zobson
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 07. pro 2019 20:01:32
Reputace: 0

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od zobson » pon 09. pro 2019 19:47:36

romanfm píše:
pon 09. pro 2019 15:57:20
mirekpleticha píše:
sob 07. pro 2019 22:51:56
Ahoj,

Mám podobný problém asi po 5 až 15 minutách se box vypne a jde zapnout pouze odpojením od sítě. Bohužel nevím co s tím.
Ahoj
Mám stejný problém,koupeno v geekbuying z eu skladu,už jsem reklamoval mám jim to zaslat až do Honkongu cena za balíček je skoro
jako nový tvbox.Kašlu na to.Kdyby to bylo do eu skladu budiž.
Zkušenost
Když nepřipojím wifi nebo lan box vydrží hrát tv i půl dne než se sekne.
Když je připojen k síti sekne do 15 minut nebo když streamuji video přes nas,pc,mobil sekne okamžitě
Zkoušeno na originál firmware i nejnovější z 15102019.
Zatím budu čekat na nové firmware nebo alternativní.
Pockej, to si uctujou takovou raketu? Je v tom aspon pojisteni?


zobson
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 07. pro 2019 20:01:32
Reputace: 0

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od zobson » pon 09. pro 2019 19:50:31

masterbuilder píše:
ned 08. pro 2019 9:48:18
Koupeno na Ali. Obraz se mi neseka. Jen obcas dyl trva nez najede. Sekani dle me muze souviset se signalem. Box se mi rozhodne nikdy sam nevypnul. To bych videl na duvod k reklamaci. Jedina apka, co mi obcas zmrzne pri vypnuti je kodi, ale pak jde normalne killnout z nastaveni. Nejake dle me vetsi prehrivani neregistruju. On i ten procak je oproti K6 delany lepsi technologii, tak by mel mene topit. Silnejsi zdroj alespon v mem pripade taky netreba. Ja jsem spokojeny.
Silu signalu a kvalitu signalu mi box ukazuje plnou - 100%. A jedes pres WiFi nebo pres LAN kabel? Pripada mi, ze co si tu lidi stezujou na problemy, tak souvisi s WiFi.



romanfm
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 08. pro 2019 12:05:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy
Mobil 2 / ROM: Mecool k7

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od romanfm » pon 09. pro 2019 21:45:15

Za odeslání do HK mi dají zpět 20 dolarů. Zkoušel jsem i adaptery 1A,1.5A,2A,pořád stejné zamrznutí asi ta wifi.


roy100
Droid
Příspěvky: 1569
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od roy100 » úte 10. pro 2019 10:02:46

Pokud pošleš balíček přes českou poštu tak se spolehlivě vejdeš pod 500, záleží na váze odhadl bych cenu na cca 230, -. Pošleš to jako doporučenou zásilku, do deseti dnů je tam.


zobson
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 07. pro 2019 20:01:32
Reputace: 0

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od zobson » úte 10. pro 2019 16:44:00

roy100 píše:
úte 10. pro 2019 10:02:46
Pokud pošleš balíček přes českou poštu tak se spolehlivě vejdeš pod 500, záleží na váze odhadl bych cenu na cca 230, -. Pošleš to jako doporučenou zásilku, do deseti dnů je tam.
taky si rikam, ze do 300,- se musim vejit... porad lepsi nez mit nefunkcni kepl za 2400,-


mirekpleticha
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 07. pro 2019 22:42:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8X
Mobil 2 / ROM: Mecool k7

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od mirekpleticha » úte 10. pro 2019 21:41:34

zobson píše:
pon 09. pro 2019 19:45:21
jrk píše:
ned 08. pro 2019 2:04:05
Neprehriva se CPU toho boxu? Ja jsem do Mecoolu K6 pro jistotu instaloval aktivni chlazeni. Pak jsem vymenil jeste zdroj za silnejsi 12 V 2A.
Zda se mi, ze krabka neni nejak tepla - navic pokud do toho boxu polezu, tak uz se s cinanem vubec nedomluvim. Navic lidi tu pisou, ze jim to vsechno bezi i bez upgradu. :/ A procak by se snad nezacal prehrivat pri koukani na TV - ta se seka a zpozduje treba hned po minute (ale nekdy taky zase jede treba hodinu). Uvidim, jak se s cinanem dohodnu. Zatim neodpovedel.
Mě už čínan odpověděl toto:

We contacted the factory and returned the machine to the mechanics department. We will receive a refund before we receive the machine Also, you said that updating the software is still a problem. Please take a video of the update software and show it to us. We need to determine whether you are updating.
Uplně nechápu jak to myslí?


masterbuilder
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 13. říj 2019 18:37:21
Reputace: 0

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od masterbuilder » stř 11. pro 2019 8:16:55

Bych mu natočil update screen , aby viděl číslo a ideálně i jak se to sekne.

Mimochodem, co vám to ukazuje za verzi? Ja updatoval na ten 20191015 zde zmiňovaný firmware a na Update screene mam OTA version 907001010. Bohužel jsem si nepamatoval, co jsem tam měl předtím.

Uživatelský avatar

kptAndreas
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: sob 04. kvě 2013 7:20:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4 32GB - originál
Bydliště: Otrokovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od kptAndreas » sob 14. pro 2019 22:20:52

Tak já mám problém se satelitem, když je připojený kabel a zapnu a vypnu box tak pak při zapnutí DTV appky na televizi píše can not detect any demod/tuner. Když odpojím napájení a ten kabel, apka se zapne a sleduji telvizi přes anténu.
Na geekbuyngu jsem taky nakupoval a reklamoval to a poslali mi aspoň těch 20 babek. Ani se nesnažili ať to pošlu zpět. A moji zápornou recenzi a hodnocení nezveřejnili...
Jinak teploty a ostatní ok, kodi a dtv se neseká.
Octavia I 1,9 TDi 4x4 :-)
LG G4B -galerie fotek z mobilu
Můj oblíbený web pro kutily


dimi256
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 10. dub 2013 19:23:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Note

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od dimi256 » čtv 19. pro 2019 8:59:56

Můžete prosím někdo ověřit zda box dokáže propustit zvuk dolby atmos nebo dts do av receiveru při přehrávání filmu z usb? Děkuji ;)


Decase
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 23. bře 2012 8:15:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: MI9

Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od Decase » sob 04. led 2020 17:56:16

Ahoj, smazáno. Na prodej tu máme sekci bazar. Jumbo78

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4404
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: Galaxy S20 / G980FXXU2ATE6

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od -Pavel- » sob 04. led 2020 18:51:39

Decase: Od toho tu máme sekci BAZAR: https://androidforum.cz/viewforum.php?f=1705
.
Samsung Galaxy S20 Cosmic Grey - 8GB/128GB - (G980FXXU2ATE6) - SPIGEN Case Liquid Air


velikyfanda
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 16. led 2020 10:29:12
Reputace: 0

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od velikyfanda » čtv 16. led 2020 10:33:50

Všem přeji krásný den.
Zaujala mě tato krabička a mám dotaz na používání satelitního tuneru.
Kam se vkládá dekódovací karta providera nebo jakým způsobem se sledují placené kanály?

Předem děkuji za odpověď.


Alois Seidl
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 17. bře 2020 19:40:35
Reputace: 0

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od Alois Seidl » úte 17. bře 2020 19:43:47

Ahoj, chtěl jsem se zeptat na něco ohledně nahrávání tohoto přístroje. Je možné nahrávání programovat? A je možné naprogramovat více dní najednou? Spustí se nahrávání z vypnutého přístroje a zase se potom vypne? Díky.


ladac
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 19. bře 2020 20:50:28
Reputace: 0

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od ladac » čtv 19. bře 2020 20:54:31

- nahrávání je možné naprogramovat
- je možné naprogramovat více dnů najednou
- POZOR! Nahrávání se z vypnutého přístroje nespustí. Nespustí se ani z uspaného přístroje a nespustí se ani ze zapnutého přístroje, který není přepnutý na TV tuner. Tedy pouze v případě, že je box zapnutý a že je zapnutá aplikace pro TV tuner, tak se naprogramované nahrávání spustí.


Alois Seidl
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 17. bře 2020 19:40:35
Reputace: 0

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od Alois Seidl » čtv 19. bře 2020 21:57:40

Díky za odpověď....


Maticak
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 27. dub 2020 9:21:05
Reputace: 0

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od Maticak » pon 27. dub 2020 9:29:03

Ahoj,
prosím o radu. Zakoupil jsem daný andoid box v domnění, že bude možné sledovat DVB-T2 bez omezení. V aplikaci DTV při auto scanu naladím pouze část programů oproti set top boxu na stejné anténě a to pouze kanály s SD rozlišením.
V nabídce chybí programy České televize, Novy atd prostě vše novém HD standardu.
Za jakoukoliv radu budu vděčný.


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5205
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 83
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od xanthor » pon 27. dub 2020 9:41:12

Asi neumí buď DVB-T2 vůbec nebo neumí H265 (hevc), tj. jako by T2 neuměl vůbec. Leda že bys při ladění místo dvbt2 vybral dvb, pokud tam taková možnost je.


Maticak
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 27. dub 2020 9:21:05
Reputace: 0

Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od Maticak » pon 27. dub 2020 10:07:52

Dle specifikace výrobce H.265 podporuje. Nikdo si tu na podobný problém nestěžoval, předpokládám, že ostatním nový HD standard tedy jde, proto nevím jaká chyba může být u mě.

EDIT by jumbo78: smazaná zbytečná citace


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5205
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 83
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od xanthor » pon 27. dub 2020 11:33:15

Aktualizovat fw? Nekoupil jsi nějakou kopii?

Uživatelský avatar

hardhouse.trip
Stálý androiďák
Příspěvky: 208
Registrován: ned 26. říj 2014 13:10:44
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 7
Mobil 2 / ROM: Lenovo A2010
Bydliště: Postřelmov
Kontaktovat uživatele:

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od hardhouse.trip » úte 12. kvě 2020 19:53:06

Ahoj. Chystám se ke koupi, a mám pár dotazů na majitele, pokud bych mohl poprosit?

- koukal jsem na YouTube, že prostředí je v češtině, ale aplikace DTV s tunerama je v angličtině...je tam možnost přepnout na CZ, nebo nelze?

- skryté menu na CS je pořád 111111 ?

- stává se Vám, že jakmile nastavíte češtinu a vypnete box, je zase po opětovném zapnutí celé prostředí v angličtině?

- když se spustí DTV, spustí se taky automaticky poslední použitý tuner?

Děkuji za odpověďi...


jirik_cz
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pát 09. bře 2012 9:24:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2 Phoenix

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od jirik_cz » sob 23. kvě 2020 18:04:59

Ahoj, funguje Vam S2 spravne? Pokazde, kdyz vypnu tuner, tak mam vsechny transpordery bez signalu a musim do menu a tam na nej v ladeni najet a nahle signal naskoci... Nevim co s tim? A funguje vam Atmos? Na K3 pro mi sel a tady ho nemam ani v nastaveni KODI :-/ Diky za odpovedi. Eventuelne vysel nejaky CFW na to? NIc nemuzu najit..

Uživatelský avatar

hardhouse.trip
Stálý androiďák
Příspěvky: 208
Registrován: ned 26. říj 2014 13:10:44
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 7
Mobil 2 / ROM: Lenovo A2010
Bydliště: Postřelmov
Kontaktovat uživatele:

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Příspěvek od hardhouse.trip » úte 26. kvě 2020 5:59:13

Ahoj...to se mi stalo u boxu, ktery jsem mel půjčený od kamaráda...transpondéry nechtěly najíždět...akorát jsem nestihl udelat update, než jsem mu to vracel...zkus to a dej vedet..taky by me to zajimalo...jakou mas verzi? Unor 2019?

Zkus update a dej vědět, jak to dopadlo...

Odkaz zde:

https://mega.nz/#F!enZzVSyD!7VE2E061W8F3Y6Sp8RHV_A

Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host