Stránka 2 z 2

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: ned 08. pro 2019 9:48:18
od masterbuilder
Koupeno na Ali. Obraz se mi neseka. Jen obcas dyl trva nez najede. Sekani dle me muze souviset se signalem. Box se mi rozhodne nikdy sam nevypnul. To bych videl na duvod k reklamaci. Jedina apka, co mi obcas zmrzne pri vypnuti je kodi, ale pak jde normalne killnout z nastaveni. Nejake dle me vetsi prehrivani neregistruju. On i ten procak je oproti K6 delany lepsi technologii, tak by mel mene topit. Silnejsi zdroj alespon v mem pripade taky netreba. Ja jsem spokojeny.

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: pon 09. pro 2019 15:57:20
od romanfm
mirekpleticha píše:
sob 07. pro 2019 22:51:56
Ahoj,

Mám podobný problém asi po 5 až 15 minutách se box vypne a jde zapnout pouze odpojením od sítě. Bohužel nevím co s tím.
Ahoj
Mám stejný problém,koupeno v geekbuying z eu skladu,už jsem reklamoval mám jim to zaslat až do Honkongu cena za balíček je skoro
jako nový tvbox.Kašlu na to.Kdyby to bylo do eu skladu budiž.
Zkušenost
Když nepřipojím wifi nebo lan box vydrží hrát tv i půl dne než se sekne.
Když je připojen k síti sekne do 15 minut nebo když streamuji video přes nas,pc,mobil sekne okamžitě
Zkoušeno na originál firmware i nejnovější z 15102019.
Zatím budu čekat na nové firmware nebo alternativní.

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: pon 09. pro 2019 19:45:21
od zobson
jrk píše:
ned 08. pro 2019 2:04:05
Neprehriva se CPU toho boxu? Ja jsem do Mecoolu K6 pro jistotu instaloval aktivni chlazeni. Pak jsem vymenil jeste zdroj za silnejsi 12 V 2A.
Zda se mi, ze krabka neni nejak tepla - navic pokud do toho boxu polezu, tak uz se s cinanem vubec nedomluvim. Navic lidi tu pisou, ze jim to vsechno bezi i bez upgradu. :/ A procak by se snad nezacal prehrivat pri koukani na TV - ta se seka a zpozduje treba hned po minute (ale nekdy taky zase jede treba hodinu). Uvidim, jak se s cinanem dohodnu. Zatim neodpovedel.

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: pon 09. pro 2019 19:47:36
od zobson
romanfm píše:
pon 09. pro 2019 15:57:20
mirekpleticha píše:
sob 07. pro 2019 22:51:56
Ahoj,

Mám podobný problém asi po 5 až 15 minutách se box vypne a jde zapnout pouze odpojením od sítě. Bohužel nevím co s tím.
Ahoj
Mám stejný problém,koupeno v geekbuying z eu skladu,už jsem reklamoval mám jim to zaslat až do Honkongu cena za balíček je skoro
jako nový tvbox.Kašlu na to.Kdyby to bylo do eu skladu budiž.
Zkušenost
Když nepřipojím wifi nebo lan box vydrží hrát tv i půl dne než se sekne.
Když je připojen k síti sekne do 15 minut nebo když streamuji video přes nas,pc,mobil sekne okamžitě
Zkoušeno na originál firmware i nejnovější z 15102019.
Zatím budu čekat na nové firmware nebo alternativní.
Pockej, to si uctujou takovou raketu? Je v tom aspon pojisteni?

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: pon 09. pro 2019 19:50:31
od zobson
masterbuilder píše:
ned 08. pro 2019 9:48:18
Koupeno na Ali. Obraz se mi neseka. Jen obcas dyl trva nez najede. Sekani dle me muze souviset se signalem. Box se mi rozhodne nikdy sam nevypnul. To bych videl na duvod k reklamaci. Jedina apka, co mi obcas zmrzne pri vypnuti je kodi, ale pak jde normalne killnout z nastaveni. Nejake dle me vetsi prehrivani neregistruju. On i ten procak je oproti K6 delany lepsi technologii, tak by mel mene topit. Silnejsi zdroj alespon v mem pripade taky netreba. Ja jsem spokojeny.
Silu signalu a kvalitu signalu mi box ukazuje plnou - 100%. A jedes pres WiFi nebo pres LAN kabel? Pripada mi, ze co si tu lidi stezujou na problemy, tak souvisi s WiFi.

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: pon 09. pro 2019 21:45:15
od romanfm
Za odeslání do HK mi dají zpět 20 dolarů. Zkoušel jsem i adaptery 1A,1.5A,2A,pořád stejné zamrznutí asi ta wifi.

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: úte 10. pro 2019 10:02:46
od roy100
Pokud pošleš balíček přes českou poštu tak se spolehlivě vejdeš pod 500, záleží na váze odhadl bych cenu na cca 230, -. Pošleš to jako doporučenou zásilku, do deseti dnů je tam.

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: úte 10. pro 2019 16:44:00
od zobson
roy100 píše:
úte 10. pro 2019 10:02:46
Pokud pošleš balíček přes českou poštu tak se spolehlivě vejdeš pod 500, záleží na váze odhadl bych cenu na cca 230, -. Pošleš to jako doporučenou zásilku, do deseti dnů je tam.
taky si rikam, ze do 300,- se musim vejit... porad lepsi nez mit nefunkcni kepl za 2400,-

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: úte 10. pro 2019 21:41:34
od mirekpleticha
zobson píše:
pon 09. pro 2019 19:45:21
jrk píše:
ned 08. pro 2019 2:04:05
Neprehriva se CPU toho boxu? Ja jsem do Mecoolu K6 pro jistotu instaloval aktivni chlazeni. Pak jsem vymenil jeste zdroj za silnejsi 12 V 2A.
Zda se mi, ze krabka neni nejak tepla - navic pokud do toho boxu polezu, tak uz se s cinanem vubec nedomluvim. Navic lidi tu pisou, ze jim to vsechno bezi i bez upgradu. :/ A procak by se snad nezacal prehrivat pri koukani na TV - ta se seka a zpozduje treba hned po minute (ale nekdy taky zase jede treba hodinu). Uvidim, jak se s cinanem dohodnu. Zatim neodpovedel.
Mě už čínan odpověděl toto:

We contacted the factory and returned the machine to the mechanics department. We will receive a refund before we receive the machine Also, you said that updating the software is still a problem. Please take a video of the update software and show it to us. We need to determine whether you are updating.
Uplně nechápu jak to myslí?

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: stř 11. pro 2019 8:16:55
od masterbuilder
Bych mu natočil update screen , aby viděl číslo a ideálně i jak se to sekne.

Mimochodem, co vám to ukazuje za verzi? Ja updatoval na ten 20191015 zde zmiňovaný firmware a na Update screene mam OTA version 907001010. Bohužel jsem si nepamatoval, co jsem tam měl předtím.

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: sob 14. pro 2019 22:20:52
od kptAndreas
Tak já mám problém se satelitem, když je připojený kabel a zapnu a vypnu box tak pak při zapnutí DTV appky na televizi píše can not detect any demod/tuner. Když odpojím napájení a ten kabel, apka se zapne a sleduji telvizi přes anténu.
Na geekbuyngu jsem taky nakupoval a reklamoval to a poslali mi aspoň těch 20 babek. Ani se nesnažili ať to pošlu zpět. A moji zápornou recenzi a hodnocení nezveřejnili...
Jinak teploty a ostatní ok, kodi a dtv se neseká.

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: čtv 19. pro 2019 8:59:56
od dimi256
Můžete prosím někdo ověřit zda box dokáže propustit zvuk dolby atmos nebo dts do av receiveru při přehrávání filmu z usb? Děkuji ;)

Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: sob 04. led 2020 17:56:16
od Decase
Ahoj, smazáno. Na prodej tu máme sekci bazar. Jumbo78

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: sob 04. led 2020 18:51:39
od -Pavel-
Decase: Od toho tu máme sekci BAZAR: https://androidforum.cz/viewforum.php?f=1705

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: čtv 16. led 2020 10:33:50
od velikyfanda
Všem přeji krásný den.
Zaujala mě tato krabička a mám dotaz na používání satelitního tuneru.
Kam se vkládá dekódovací karta providera nebo jakým způsobem se sledují placené kanály?

Předem děkuji za odpověď.

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: úte 17. bře 2020 19:43:47
od Alois Seidl
Ahoj, chtěl jsem se zeptat na něco ohledně nahrávání tohoto přístroje. Je možné nahrávání programovat? A je možné naprogramovat více dní najednou? Spustí se nahrávání z vypnutého přístroje a zase se potom vypne? Díky.

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: čtv 19. bře 2020 20:54:31
od ladac
- nahrávání je možné naprogramovat
- je možné naprogramovat více dnů najednou
- POZOR! Nahrávání se z vypnutého přístroje nespustí. Nespustí se ani z uspaného přístroje a nespustí se ani ze zapnutého přístroje, který není přepnutý na TV tuner. Tedy pouze v případě, že je box zapnutý a že je zapnutá aplikace pro TV tuner, tak se naprogramované nahrávání spustí.

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: čtv 19. bře 2020 21:57:40
od Alois Seidl
Díky za odpověď....

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: pon 27. dub 2020 9:29:03
od Maticak
Ahoj,
prosím o radu. Zakoupil jsem daný andoid box v domnění, že bude možné sledovat DVB-T2 bez omezení. V aplikaci DTV při auto scanu naladím pouze část programů oproti set top boxu na stejné anténě a to pouze kanály s SD rozlišením.
V nabídce chybí programy České televize, Novy atd prostě vše novém HD standardu.
Za jakoukoliv radu budu vděčný.

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: pon 27. dub 2020 9:41:12
od xanthor
Asi neumí buď DVB-T2 vůbec nebo neumí H265 (hevc), tj. jako by T2 neuměl vůbec. Leda že bys při ladění místo dvbt2 vybral dvb, pokud tam taková možnost je.

Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: pon 27. dub 2020 10:07:52
od Maticak
Dle specifikace výrobce H.265 podporuje. Nikdo si tu na podobný problém nestěžoval, předpokládám, že ostatním nový HD standard tedy jde, proto nevím jaká chyba může být u mě.

EDIT by jumbo78: smazaná zbytečná citace

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: pon 27. dub 2020 11:33:15
od xanthor
Aktualizovat fw? Nekoupil jsi nějakou kopii?

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: úte 12. kvě 2020 19:53:06
od hardhouse.trip
Ahoj. Chystám se ke koupi, a mám pár dotazů na majitele, pokud bych mohl poprosit?

- koukal jsem na YouTube, že prostředí je v češtině, ale aplikace DTV s tunerama je v angličtině...je tam možnost přepnout na CZ, nebo nelze?

- skryté menu na CS je pořád 111111 ?

- stává se Vám, že jakmile nastavíte češtinu a vypnete box, je zase po opětovném zapnutí celé prostředí v angličtině?

- když se spustí DTV, spustí se taky automaticky poslední použitý tuner?

Děkuji za odpověďi...

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: sob 23. kvě 2020 18:04:59
od jirik_cz
Ahoj, funguje Vam S2 spravne? Pokazde, kdyz vypnu tuner, tak mam vsechny transpordery bez signalu a musim do menu a tam na nej v ladeni najet a nahle signal naskoci... Nevim co s tim? A funguje vam Atmos? Na K3 pro mi sel a tady ho nemam ani v nastaveni KODI :-/ Diky za odpovedi. Eventuelne vysel nejaky CFW na to? NIc nemuzu najit..

Re: Mecool K7 hybrid box 2019

Napsal: úte 26. kvě 2020 5:59:13
od hardhouse.trip
Ahoj...to se mi stalo u boxu, ktery jsem mel půjčený od kamaráda...transpondéry nechtěly najíždět...akorát jsem nestihl udelat update, než jsem mu to vracel...zkus to a dej vedet..taky by me to zajimalo...jakou mas verzi? Unor 2019?

Zkus update a dej vědět, jak to dopadlo...

Odkaz zde:

https://mega.nz/#F!enZzVSyD!7VE2E061W8F3Y6Sp8RHV_A