AkčníClash of Clans

Moderátor: Moderátoři Her

Odpovědět
Uživatelský avatar

Michal.smejdik
Androiďák!
Příspěvky: 306
Registrován: ned 10. úno 2013 17:04:02
Reputace: -49
Typ mobilu / ROM: Jiayu S3 3GB RAM + A-Data Premier 32GB class 10
Mobil 2 / ROM: Jiayu G4S 16GB, HTC One X
Tablet: Ainol Novo7 AURORA II
Tablet 2 / ROM: Xiaomi Mi Pad ..(sold)
Rom: CyanogenMod
Bydliště: Olomouc city..

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Michal.smejdik » stř 19. srp 2015 15:18:52

Promiňte na tohle už nemám právě nervy, proto mám svůj clan. Do tolika blbečků a desítek clanu jsem narval tisíce donate a mraky času, no pak to stejně vždy obseru, jen protože to umím a ostatní mají tak velká ega, že neumí přijmout kritiku nebo si poradit, takže ne to je lepší nehrát vůbec. Tohle právě říkají vždycky všichni, ale pak se to nějak změní, omlouvám se ale už v to nevěřím, poznal jsem stovky coc hráčů a ve výsledku je 80 procent vypočítávé mr*ky a to bez pardonu a vážně. Tím nemyslím nic špatně vůdči Tobě určitě jste skvělý klan, ale já jsem už frustrovaný jak sám můžeš přečíst. Neznám pomohl jsem jim vyhrát jen jednu cw a letěl jsem, byli to lamy a já jsem řekl, nebudu na Vas čekat abyste mě jakože skoro max th10 vybrali mého nepřítele th9 mimo ještě jednu th10 co byla první jako já, (další už th7,8 a ještě slabe) kterou dám na 3 a pak půjdu kvůli vám na th8,to ani náhodou tak jsem dal útoky a nazdar. A to jsem jim ještě všem dal do Def drak5 a pak ještě i do útoků. Každopádně hodně štěstí, najděte co hledáte, ale já to určitě nebudu to už musíte pochopit z toho výblitku co jsem napsal s prominutím. Jen si prostě neberu servítky. Good luck. Clan čistě jen na cw, žádné donate nejsou pravidlem vše posílám sám a celou obranu bez problémů doplním, očekávám jen snahu být lepší a ať baví cw, nic víc vždyť já už hru nehraju, chodím jen cw. Clan : Czechopolis CW (2moje účty + teď přišel jeden manik z Afriky, ale s tím co cw nepočítám).




Uživatelský avatar

Yang15
Robot
Příspěvky: 1194
Registrován: úte 01. led 2013 11:54:33
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: iPhone 5S
Mobil 2 / ROM: Samsung I9505 Galaxy S4 / Echoe ROM v33
Twitter: https://twitter.com/Zizkicevic
Tablet: 2x nVidia Shield Tablet / Lenovo Tab 2 A7
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 10.1 White (N8000)
Rom: Gnabo Rom V8
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Yang15 » stř 19. srp 2015 15:50:19

Az budu doma, napisu ti SZ, protoze z tveho popisu jsi muj post pochopil asi spatne a nerad, abychom se nepochopili.
Diky :)
Pokud něco potřebujete, buď napište PM , ICQ a nebo v nejlepším případě zkuste Gtalk/G+/Hangout ...je větší šance, že se vám budu dříve věnovat.


vajo7174
Robot
Příspěvky: 878
Registrován: čtv 20. říj 2011 16:29:29
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Huawei p30
Rom: stock

Re: Clash of Clans

Příspěvek od vajo7174 » stř 19. srp 2015 17:55:45

Som 143 lv a dnes ma dali na 100% skoro som odpadol

Uživatelský avatar

Yang15
Robot
Příspěvky: 1194
Registrován: úte 01. led 2013 11:54:33
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: iPhone 5S
Mobil 2 / ROM: Samsung I9505 Galaxy S4 / Echoe ROM v33
Twitter: https://twitter.com/Zizkicevic
Tablet: 2x nVidia Shield Tablet / Lenovo Tab 2 A7
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 10.1 White (N8000)
Rom: Gnabo Rom V8
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Yang15 » stř 19. srp 2015 17:57:32

no tak to sem hned postni, to chci videt :o :o :o
Pokud něco potřebujete, buď napište PM , ICQ a nebo v nejlepším případě zkuste Gtalk/G+/Hangout ...je větší šance, že se vám budu dříve věnovat.


vajo7174
Robot
Příspěvky: 878
Registrován: čtv 20. říj 2011 16:29:29
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Huawei p30
Rom: stock

Re: Clash of Clans

Příspěvek od vajo7174 » stř 19. srp 2015 20:32:24

Video som nahral cez aplikaciu a ma 240 mega


Uživatelský avatar

Yang15
Robot
Příspěvky: 1194
Registrován: úte 01. led 2013 11:54:33
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: iPhone 5S
Mobil 2 / ROM: Samsung I9505 Galaxy S4 / Echoe ROM v33
Twitter: https://twitter.com/Zizkicevic
Tablet: 2x nVidia Shield Tablet / Lenovo Tab 2 A7
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 10.1 White (N8000)
Rom: Gnabo Rom V8
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Clash of Clans

Příspěvek od Yang15 » stř 19. srp 2015 20:34:00

Dej na youtube :)
Nepublikovat a uvidi ho jen ti, co maji odkaz :)
Pokud něco potřebujete, buď napište PM , ICQ a nebo v nejlepším případě zkuste Gtalk/G+/Hangout ...je větší šance, že se vám budu dříve věnovat.


vajo7174
Robot
Příspěvky: 878
Registrován: čtv 20. říj 2011 16:29:29
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Huawei p30
Rom: stock

Re: Clash of Clans

Příspěvek od vajo7174 » stř 19. srp 2015 20:58:11

Sa s tym zajtra pohram

Uživatelský avatar

Yang15
Robot
Příspěvky: 1194
Registrován: úte 01. led 2013 11:54:33
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: iPhone 5S
Mobil 2 / ROM: Samsung I9505 Galaxy S4 / Echoe ROM v33
Twitter: https://twitter.com/Zizkicevic
Tablet: 2x nVidia Shield Tablet / Lenovo Tab 2 A7
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 10.1 White (N8000)
Rom: Gnabo Rom V8
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Clash of Clans

Příspěvek od Yang15 » stř 19. srp 2015 20:58:31

Ok, dik:)

Pardon, kleklep :)
Pokud něco potřebujete, buď napište PM , ICQ a nebo v nejlepším případě zkuste Gtalk/G+/Hangout ...je větší šance, že se vám budu dříve věnovat.


Šmejdice
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 10. dub 2015 11:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi hongmi

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Šmejdice » čtv 20. srp 2015 12:54:48

Zdravím všechny,

To Yang - tvoje odpověď se mi ale vůbec nelíbí. Nemůžu si dovolit přijít o tak akčního a šikovného hráče jako je Faltas. To mi děláš schválně? Nějaká nová taktika jak mi zničit klan ? :lol: Honem vypoť nějakou radu, která zabere. Děkuji. :clap:


To Michal. smejdik - jsi mi nějaký podezřelí. Jmenuješ se hooodně podobně jako můj manžel. Nechceš se přijít jenom podívat ( třeba na jednu cw) do mého klanu cz šmejdi? Už podle jména by ses mi tam hodil :lol: :lol: Samozřejmě jsem četla tvůj sáhodlouhý článek o tom jak tě spousta lidí naštvala a jak hrozně zklamaný ze všeho jsi. Jak ale píšu, kdyby sis chtěl dát boj v cw, stačí na jednu zaskočit a pak se zase můžeš uklidit do svého klanu.

To Vajo - tak to bych taky ráda viděla. My teď v cw máme protihráče dooost šikovný. Chodí všichni gowipe a nestačím se divit. Dokonce jejich 8 dala naši 3 na 2 hvězdy. Zrovna to byl Faltas :D Vesnici má ale na th 9 hodně slušnou a on ho dal jak malinu. I jejich hořejšek krásně útočí. Já bych to taky chtěla tak umět :-)

Tak se tu zatím mějte. Jdu dělat že pracuji. Pa.


vajo7174
Robot
Příspěvky: 878
Registrován: čtv 20. říj 2011 16:29:29
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Huawei p30
Rom: stock

Re: Clash of Clans

Příspěvek od vajo7174 » čtv 20. srp 2015 15:08:44

Link dam zajtra dnes sa mi nedalo a teraz uz idem do roboty sory
https://youtu.be/MxaYyNixdq8


Šmejdice
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 10. dub 2015 11:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi hongmi

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Šmejdice » sob 22. srp 2015 8:59:33

Vajo - pěkně ti to vysvětlil. Se divim, že mu vyšel čas tý jo. A používal ty nový spelly. S těma to ještě neumím.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7648
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 107
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia 1
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Cleric » sob 22. srp 2015 9:09:09

@Šmejdice

Bohužel a možná i bohudík tady už uživatele Michal.smejdik nepotkáme. Bylo mu vyhověno a dostal od admina trvalý ban. :lol:

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11180
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 277
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Jumbo78 » sob 22. srp 2015 9:18:32

Podle jeho způsobu chování si myslím, že by ho v klanu nechtěla...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Šmejdice
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 10. dub 2015 11:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi hongmi

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Šmejdice » sob 22. srp 2015 9:20:45

Cleriku - no ty jsi hodný, že takhle vyhovíš lidem. Až budu potřebovat tak si na tebe vzpomenu. :-) Ono si dneska nevybereš. Buď to jsou děcka nebo lidi, který jsou "jiní"
Najít pořádného hráče, na kterého je spolehnutí je nadlidský výkon :-)

A proto jsi-li alespoň trochu normální stav se do mého klanu cz šmejdi :palec: :D

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7648
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 107
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia 1
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Cleric » sob 22. srp 2015 9:35:08

S tím nemám nic společného, ale pravomoc na to mám a v jeho případě bych neváhal. Dost ale OT.


Šmejdice
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 10. dub 2015 11:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi hongmi

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Šmejdice » sob 22. srp 2015 9:40:39

Aha, no je vidět , že jsem laik a házím moderátora a admina do jednoho pytle :lol: Tak se omlouvám.
Ale nějak mi uniká, co vlastně provedl. Asi když napsal něco nevhodného, tak jste to vymazali tak asi proto. Logicky, že jo :D .


A ještě zpět k CoC. Mátě někdo ten spell zemětřesení na lvl 3? Nevíte jak zjistím, kolik těchto spellů potřebuji na rozbití lebkových zdí ? Děkuji.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11180
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 277
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Jumbo78 » sob 22. srp 2015 9:42:13

Psal nechutné maily adminovi - plné nadávek atd...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7648
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 107
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia 1
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Cleric » sob 22. srp 2015 9:43:11

Já se přiznám že ani nevím který to je. Teď to celé teprve upgraduji a do teď nevím k čemu je ten s lebkami :lol: Pak je tam nějaký, vypadá to jak čokoláda :lol:

Začínám se trochu v téhle hře ztrácet :D


Šmejdice
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 10. dub 2015 11:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi hongmi

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Šmejdice » sob 22. srp 2015 10:05:19

Jumbo - tak to je ubohost. Kdo chce kam ........


Cleric - já je použila jednou na základním lvl a absolutně o ničem. No ale tunim vše na max tak to mám na lvl 2. Teď jsme měli v cw týpky, kteří to používali. Právě že si rozbili zdi a pak tam poslali golemy a pohodička. Jump ti za chvilku zmizí. Tohle je napořád. Ale zase to zabírá hodně místa. Vim že na fialový zdi jsou potřeba 4 ty spelly na lvl 2. Já mám míst 9. Tak že k tomu dám ještě ten co zabije cc a jeden rage a heal a je plno. Kdybych věděla jak, ukázala bych ti video, jak nás sestřelili. :(

Uživatelský avatar

marus
Androiďák!
Příspěvky: 651
Registrován: pát 08. bře 2013 13:28:58
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 DUOS
Rom: A 7.0

Re: Clash of Clans

Příspěvek od marus » sob 22. srp 2015 10:27:17

Zemětřesení na levelu 1 bere zdem 24%, ale když dáš 4 za sebou, tak jakékoli zdi rozbije... Což je výhoda, nemusíš mít wb a vesnice jsou postaveny tak, že dobře umístěné ti to otevře cestu přímo k th. Pak tam vejdou wizove a pekky a minimálně 2 hvězdy jsou doma:-)

S touto taktikou se dají likvidovat i o dost vyspělejší th9 než je ta moje.

Uživatelský avatar

Yang15
Robot
Příspěvky: 1194
Registrován: úte 01. led 2013 11:54:33
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: iPhone 5S
Mobil 2 / ROM: Samsung I9505 Galaxy S4 / Echoe ROM v33
Twitter: https://twitter.com/Zizkicevic
Tablet: 2x nVidia Shield Tablet / Lenovo Tab 2 A7
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 10.1 White (N8000)
Rom: Gnabo Rom V8
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Yang15 » sob 22. srp 2015 11:13:42

Smejdice: pokud hrajes na tabletu, pust zaznam toho utoku a natoc to alespon mobilem, at to vidime :)
A nahrajes to na YOutube :)
Pokud něco potřebujete, buď napište PM , ICQ a nebo v nejlepším případě zkuste Gtalk/G+/Hangout ...je větší šance, že se vám budu dříve věnovat.


Šmejdice
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 10. dub 2015 11:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi hongmi

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Šmejdice » pon 24. srp 2015 8:31:52

Yangu nehraju, pouze na svém telefonu.


Chci se zeptat, mám coc přihlášený přes google a i přes facebook. Hraju to jen na telefonu a asi 2x na pc. Mám nějakou jistotu, že nedopadnu jako Faltas, když vyměním telefon?
Tenhle telefon mi dost blbne a tak 2x za měsíc ho musím formátovat. Teď to ale začíná být neúnosné a asi ho budu muset vyměnit. Jak zjistím, jestli to mám teda dobře uložené?

Děkuji.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7648
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 107
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia 1
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Cleric » pon 24. srp 2015 8:35:24

Zásada je mít hru spojenou G+ účtem, pak obnova proběhne na jakémkoliv zařízení s Androidem naprosto korektně. Vyzkoušeno na tabletu a mobilu.


Šmejdice
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 10. dub 2015 11:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi hongmi

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Šmejdice » pon 24. srp 2015 8:44:41

Cleric - no to je jasný. To si ale Faltas taky myslel, že to má připojený, no a nějakým záhadným způsobem se mu to přemazalo na hru co je na začátku.
Tak se ptám jestli to nějak zjistím.
Nebo když bych chtěla udělat vesnici jestě jednu. Odpojím si na telefonu google učet a připojim se k nějakému novému, pak začnu hrát coc a dám připojit k googlu, tak bych měla mít novou vesnici na novém účtu a při přehození google účtů by se mi měla přepojovat i vesnice?
Zkoušet to ale zatím nechci :oops: :D

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7648
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 107
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia 1
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Cleric » pon 24. srp 2015 8:52:53

Po pravdě netuším, sice tu hru hraji již dva roky a za tu dobu jsem vystřídal spoustu mobilů a vždycky po přihlášení na G+ se mi objevila má stará vesnice.

I když jsem projel tutorial, založil novou vesnici a poté se následně přihlásil se hrou na G+ obnovila se mi stará vesnice.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7648
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 107
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia 1
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Cleric » pon 24. srp 2015 9:11:51

Problém může nastat tehdy, pokud jsi tenkrát neuváženě spojila svoji první vesnici s G+ a pak následně si se rozhodla že chceš jinou a po stavěla novou.

Pak se ti přihlásí původní vesnice a o aktuální přijdeš na vždy.

V menu ve hře je i možnost Link a device jen jsem ji nikdy nepoužil.

Uživatelský avatar

Yang15
Robot
Příspěvky: 1194
Registrován: úte 01. led 2013 11:54:33
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: iPhone 5S
Mobil 2 / ROM: Samsung I9505 Galaxy S4 / Echoe ROM v33
Twitter: https://twitter.com/Zizkicevic
Tablet: 2x nVidia Shield Tablet / Lenovo Tab 2 A7
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 10.1 White (N8000)
Rom: Gnabo Rom V8
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Clash of Clans

Příspěvek od Yang15 » pon 24. srp 2015 9:13:33

Az budu mit chvili cas, napisu odpoved :) vim jak to zjistit/zkontrolovat apod.
Jen ted neni moc casu :/

Ps: Clericu, co ty dva posty za sebou! :D :o
Pokud něco potřebujete, buď napište PM , ICQ a nebo v nejlepším případě zkuste Gtalk/G+/Hangout ...je větší šance, že se vám budu dříve věnovat.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7648
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 107
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia 1
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Cleric » pon 24. srp 2015 9:17:22

Aktuálně je Pravidlo o dvou příspěvcích po sobě pozastaveno a to samé se týká i citací.


Šmejdice
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 10. dub 2015 11:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi hongmi

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Šmejdice » pon 24. srp 2015 9:44:53

Yangu - to by bylo super, hlavně co nejdřív jo :palec:

Cleric - fakt nevim kde je chyba, ale docela se bojím, že bych přišla o svoji vesnici. No ale s pc jsem to normálně spojila a naběhlo to, tak snad u mě problém nebude. No a jestli ano, tak začnu hrát od začátku. Ale štve mě to. Kdyby šlo udělat nějak normálně zálohu a hotovo.


PS: Pravidlo o dvou příspěvcích za sebou je pozastaveno jo? Hm na japak dlouho? Že bychom to tu zaspamovali :D :D Ne ne neboj, budu hodná :D

Uživatelský avatar

Yang15
Robot
Příspěvky: 1194
Registrován: úte 01. led 2013 11:54:33
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: iPhone 5S
Mobil 2 / ROM: Samsung I9505 Galaxy S4 / Echoe ROM v33
Twitter: https://twitter.com/Zizkicevic
Tablet: 2x nVidia Shield Tablet / Lenovo Tab 2 A7
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 10.1 White (N8000)
Rom: Gnabo Rom V8
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Clash of Clans

Příspěvek od Yang15 » pon 24. srp 2015 16:37:12

Tak Smejdice:
CoC je udelane tak, ze kazdy G+ ucet muze mit jen 1 vesnici a to hned tu prvni, u ktere jsi se prihlasila! Jakmile se ti vesnice sparuje s G+, neni cesty zpet!

Co se tyce propojeni hry s facebookem, jedna se pouze o spojeni pratel ve Friend listu, jinak to nic vic neumi, tudiz ti facebook vesnici neobnovi.

Jak otestovat ucet, zda je tam ta spravna vesnice?

1a) v aktualni vesnici v nastaveni si zkontroluj, zda jsi prihlasena na G+ (udajne by to totiz jinak neslo, tzn pokud by v nastaveni nebyl propojen G+, tak vesnice na nem urco neni!
Muzes tedy zkusit G+ pripojit, ovsem pokud to napise "Chcete nacist vesnici s THxx" a ta neodpovida te tve, znamena to, ze na G+ jiz nejakou vesnici mas ;))

1b) pokud se bojis, ze ve variante 1a) si aktualni vesnici smazes, pouzij nasledujici:
Nejjednodussi tedy je, vzit jine androidi zarizeni a prihlasit se na nem. Pokud jine zarizeni nemas, vyuzij aplikaci "Blue....k??" Proste ten emulator na PC. Na nem se ve hre prihlas na G+ a uvidis, co se stane, ovsem pozor, pokud jdi G+ nikdy nepouzila, a pouzijes variantu 1b), je mozne, ze se ti na G+ nahraje prave nova vesnice z PC!! - ale to uz bys musela byt opravdu lama :D

2a) pokud jsi zjistila, ze vesnice je v bezpeci, HALEJUAH!!

2b) pokud jiz na G+ mas jinou vesnici, zbyva ti posledni zachrana.
Bud vytvorit novy G+ a ulozit
Nebo nezahazovat nynejsi zarizeni a koupit nove. Pote pomoci "link a device" prenest vesnici na nove a pote stary sunt zahodit :D
Pokud něco potřebujete, buď napište PM , ICQ a nebo v nejlepším případě zkuste Gtalk/G+/Hangout ...je větší šance, že se vám budu dříve věnovat.

Odpovědět

Zpět na „Akční“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host