Jiayu G2S - obecná diskuzeJiayu G2S

Odpovědět

mirasat
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 26. dub 2013 20:43:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od mirasat » ned 16. čer 2013 13:17:23

Sladěnost (že něco neběží optimálně) dostupných aplikací a systému se řeší dokonce i u ,eplu, natož pak u nějakého čínského mobilu s androidem. Navíc musím bohužel souhlasit s názorem, že HW řešení Jiayu G2S není zrovna šťastné. Zkoušel jsem laborovat i s wifi anténou. Také ona (stejně jako GPS) od výrobce propojuje oba piny hned natvrdo a až pak pokračuje vlastní ,anténou,. Neviděl jsem rozkuchané jiné kvalitnější HW, tak nevím, zda je to běžné řešení.
Kolega mi říkal, že u nějaké HW turistické navigace od Garminu se mu jednou jedinkrát zobrazila přesnost 3 metry, jinak to prý bylo vždy horší. Přiložená fotka v předchozím příspěvku je pořízena při rychlosti 91 km/h a není to nikterak ojedinělý případ. Zatím jsem se nedostal k tomu, abych telefon nechal bez fixu a netu pár dní a pak natvrdo zkusil fix. Ano ten kablík mi z telefonu furt trčí a je to dost nepraktické. Tohle řešení je prakticky přijatelné jen pro člověka, co jezdí autem denně, aby byl telefon jen v držáku a pak ho po práci vyndal a měl ho doma na polici. Takový člověk si ale nejspíš nebude takovýto telefon pořizovat.
Chtělo by to otestovat několik různých smartphonů s androidem naráz v jednom voze. Nechat všechny týden bez fixu a datového připojení a potom natvrdo spustit offline fix. Jelikož každý model může spolupracovat s konkrétním programem jinak svižně, muselo by se použít více aplikací. Tím pádem by se to celé protáhlo. Opravdu nevím, jaké hodnoty jsou na jiných zařízeních, nemám srovnání.





shln
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 08. kvě 2010 0:39:34
Reputace: 0

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od shln » ned 16. čer 2013 13:43:23

Pro zajimavost, tady je ukazka gps test appky s 2ma hi-endama.
http://www.youtube.com/watch?v=S96Ufe5VEbg


mirasat
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 26. dub 2013 20:43:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od mirasat » ned 16. čer 2013 15:25:16

Takhle by to mělo vypadat:
http://www.youtube.com/watch?v=2VuptfBPIEI

EDIT:
Dnes jsem zkoušel obdobu jednoho z postupů, který tu zazněl.
Na originální anténu jsem vodivě připojil měděný nalepovací pásek, asi 5 mm široký, do přístroje se lehce schová. Výsledek - žádné zlepšení, ani zhoršení proti originálnímu stavu. Důvod stejný, anténa moc blízko těla telefonu.

EDIT2:
Protože jsem se nedostal přes problém s blízkostí antény vůči telefonu, nakonec jsem se rozhodl celou záležitost pro sebe uzavřít následovně. Využil jsem přítomnosti konektoru 3,5 mm JACK.
Odstranil jsem plastový povlak z originální antény GPS a naletoval na ní nalepovací měděný pásek, přivedl ho až nad konektor 3,5 mm JACK na jeho vnější okraj s tím, že byl již 2 mm na konci ohnut zpět tak, aby směrem do středu konektoru byla měď, nikoliv nalepovací strana a naletoval vrstvičku cínu pro zpevnění konce. Standardně jsem zavřel kryt telefonu. Pevným nástrojem jsem měděný pásek uvnitř otvoru vychýlil k obvodu plastového otvoru konektoru v krytu. Jelikož konektor oplývá třemi páry protilehlých kontaktů, není jeho funkce vypínání zvuku čistě mechanická. Proto je možno do konektoru strčit cokoliv nevodivého a vyrobit ,,anténu,, následovně.
Měděné lanko průřezu 2 mm2 pasuje včetně izolace do konektoru zcela přesně a pevně v něm drží, na vhodném místě jsem vypreparoval z izolace tři měděné drátky ohnul směrem ven. Dotýkají se přesně připraveného měděného pásku. Do původního konektoru JACK se po zasunutí ,,antény,, nezanese žádný vodivý materiál. Můžeme to třeba nazvat ,,anténou na prázdno,,.
Závěr.
Funkce konektoru (výstupu zvuku) zkoušena na profi sluchátkách, jeho činnost nebyla slyšitelně ovlivněna, vše funguje jak má.

Řešení mi vyhovuje, protože navigaci a lokační služby nevyužívám každý den. Ve většině případů z telefonu nic netrčí.

Pokud bych měl hodnotit SRN signálu dle GPS TESTU, převést ho na jakési subjektivní procenta, dopsat nejlepší dosaženou přesnost za jízdy a subjektivně ohodnotit schopnost MapFactoru navigovat v procentech, bylo by to následovně (v držáku na předním skle auta za jízdy):

Telefon originál - bez úpravy - signál 50%, nejlepší přesnost 15 m, schopnost navigovat 70%
Telefon po úpravě - bez výšeuvedené antény na prázdno - 50%, 15 m, 70%
Telefon po úpravě - s anténou na prázdno - 85%, 8 m, 99%
Telefon po úpravě - se zapojenými profi sluchátky držený v ruce mimo vůz a budovu 30%, 25 m, XX%
Telefon po úpravě - anténa na krátko rovná stále trčící z telefonu - 95%, 4 m, 100%
Telefon během úpravy - anténa na krátko (velikost a tvar desetikoruny, vzdálen od těla telefonu), bez přítomnosti originální antény, telefon v polo rozebraném stavu, bez vnitřního plastového krytu - 100%, 4 m, 100%

Uživatelský avatar

spachal
Robot
Příspěvky: 825
Registrován: pát 10. zář 2010 16:45:53
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: signature
Twitter: @spachal
Tablet: Nexus 7
Rom: tablet@Paranoid
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od spachal » ned 30. čer 2013 15:04:30

Procetl jsem prakticky celou diskuzi, ale i tak se radeji zeptam :] .. Jakou doporucite funkcni romku, ktera ma cestinu? Problemy s GPS neresim, dulezita je stabilita a ceske prostredi. Dik za info! :]
HW: LG G6+ 128GB (H870DSU) / LG G4@LP / LG G3 3/32@Cloudy 1.2 / THL T100s / ZOPO ZP980
tablet: Nexus 7; wearables: Amazfit COR / MI Band 2 / Sony SWR50 / SWR10.

Pres soukrome zpravy NIC tykajiciho se androidu neresim!!


hotovyrado
Účet zrušen
Příspěvky: 632
Registrován: stř 23. úno 2011 10:39:07
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: Amoi A862W_MIUI v5
Bydliště: Ostrava

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od hotovyrado » pon 01. črc 2013 15:26:35

Zadna ROMka pro G2S neni s cestinou - vse je pocesteno dodatecne s tim, ze tam ale vzdy lita semtam nejaky cinsky znak, takze za sebe volim radeji ENG. Notabene drtiva vetsina aplikaci v marketu ceske rozhrani ma, takze jde jen o systemove nastaveni - to opravdu anglicke nezvladnes? A co CD prehravac, ktery mas doma, ma na panelu cestinu? Taky ne..... :-)))



CoolXman
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: pon 25. bře 2013 9:39:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od CoolXman » pon 01. črc 2013 15:32:58

to spachal: volil bych origo tovarni ROM s cistym androidem, flashnout pocestenou a nebo kdyz to nejde nebo clovek nechce/neumi, tak do anglicky verze stahnout more locale a hodit nastaveni telefonu do narodniho prostredi, plus bych jeste nainstaloval Apex launcher, ktery je krasne cesky

Uživatelský avatar

spachal
Robot
Příspěvky: 825
Registrován: pát 10. zář 2010 16:45:53
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: signature
Twitter: @spachal
Tablet: Nexus 7
Rom: tablet@Paranoid
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od spachal » pon 01. črc 2013 19:25:00

Dik za odpovedi, muzu poprosit i o nejakou tu ROMku (neco na needrom?), nebo jedina lokalizovana je ta upravena LEWA? Ona ta anglictina pro me problem neni, ja obcas anglicky i prednasel :], ale telefon je koupeny pro +55let kolegyni a tam ta cestina je proste zadouci, to je cele. Nez jsme objednali, procetl jsem si narychlo diskuzni vlakno, zjistil jsem, ze nejake reseni existuje, takze telefon byl objednan. Ted mi jde jen o to, co tam nahrat, aby bylo minimum problemu, pokud tedy neni jen jedna varianta :]
HW: LG G6+ 128GB (H870DSU) / LG G4@LP / LG G3 3/32@Cloudy 1.2 / THL T100s / ZOPO ZP980
tablet: Nexus 7; wearables: Amazfit COR / MI Band 2 / Sony SWR50 / SWR10.

Pres soukrome zpravy NIC tykajiciho se androidu neresim!!


andrias
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 02. kvě 2013 9:02:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jiayu g2s

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od andrias » úte 02. črc 2013 21:35:00

zdravím, nevím jestli se to tady už řešilo nebo ne, na G2S mi nejde zvuk, přesněji reproduktor, volání funguje a ve sluchátku slyším i slyšet jsem, ale jinak je telefon němý, nezvoní, nehraje audio apod. ... samozřejmě mám zvuk nastaven na hlasitost, takže buď General nebo Outdoor, existuje nějaký způsob jak ověřit, jestli se jedná o HW závadu reproduktoru nebo zkusit někde něco přenastavit ?? díky za radu.


firerescue
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: stř 13. bře 2013 8:40:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: One plus One

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od firerescue » úte 09. črc 2013 6:50:05

Nestalo se Vám, že při stahování z google play se stahování nebo instalace zasekne? Mě to poslední dny dělá při jakékoliv instalaci, nebo aktualizaci z google play. Mám Lewa Rom. Nějaké nápady, co by to mohlo způsobovat?

Uživatelský avatar

spachal
Robot
Příspěvky: 825
Registrován: pát 10. zář 2010 16:45:53
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: signature
Twitter: @spachal
Tablet: Nexus 7
Rom: tablet@Paranoid
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od spachal » stř 17. črc 2013 8:05:17

Dle popisu zajimava ROM, zkousel uz ji nekdo? :] http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g2s-v-3-0/ - Jiayu G2S - Android 4.1.2 Custom ROM - DAVID G (v.3.0)
HW: LG G6+ 128GB (H870DSU) / LG G4@LP / LG G3 3/32@Cloudy 1.2 / THL T100s / ZOPO ZP980
tablet: Nexus 7; wearables: Amazfit COR / MI Band 2 / Sony SWR50 / SWR10.

Pres soukrome zpravy NIC tykajiciho se androidu neresim!!


firerescue
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: stř 13. bře 2013 8:40:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: One plus One

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od firerescue » stř 17. črc 2013 12:29:27

Vypadá dobře, ale nepíšou nic o GPS...sice už jsem pochopil, že to asi nebude Romkou ale HW. Ale naděje umírá poslední :DD Třeba jí někdo otestuje, pak by se dala počeštit a šup s ní do telefonu. Já mám teď Lewa, je lepší než tovární, ale taky se tam nějaké drobnosti najdou. Třeba čísnké znaky na spořiči u datumovky, nebo haprující google play.


feldikcze
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 19. bře 2013 23:42:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G2S
Tablet: ainol fire

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od feldikcze » stř 17. črc 2013 12:44:31

Zdravím, já jsem si ji do mobilu předevčírem nahrál. GPS funguje mnohem lépe, než s originálním FW. Na volném prostranství jsem se dostal na přesnost 6 m, jinak to bylo kolem 10 m. Podotýkám, že nemám HW úpravy, jen používám FastGPS a GPS Helper. Pocitově i mobilní data fungují lépe a nekolísá síla signálu. To jsou zatím moje poznatky.


firerescue
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: stř 13. bře 2013 8:40:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: One plus One

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od firerescue » stř 17. črc 2013 16:22:10

A třes displeje nepozoruješ? A máš jí počeštěnou nebo En? GPS by potěšila, ale moc tomu nevěřím.


feldikcze
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 19. bře 2013 23:42:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G2S
Tablet: ainol fire

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od feldikcze » stř 17. črc 2013 20:25:19

Třes displeje nepozoruju, mám En + MoreLocale2. Je fakt, že to chvíli trvalo, než to bylo těch 6 metrů, ale mám to vyfocený. Nevím, jak to sem pověsit. :oops: Snad někdo poradí. Předem děkuji.


nightkyn
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: úte 15. led 2013 15:32:38
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: AMOI A862W

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od nightkyn » stř 17. črc 2013 21:10:59

tu ROM som mal chvilku tiez, no GPS mi neslo (tak ci tak na G2S je GPS onicom), robil si nejake HW upravy anteny alebo si nieco menil ?


feldikcze
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 19. bře 2013 23:42:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G2S
Tablet: ainol fire

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od feldikcze » čtv 18. črc 2013 1:09:39

Nemám žádnou HW úpravu. Mně se zdá GPS použitelnější, než s originálním FW. Všichni víme, že GPS u tohohle telefonu je spíš jen povinný doplněk k výbavě, aby to mohli napsat do specifikace. :)


mirasat
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: pát 26. dub 2013 20:43:02
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od mirasat » čtv 18. črc 2013 12:09:27

Pod polem pro psani prispevku je take tlacitko priloha, das normalne cestu k souboru. Jde to i z mobilu.
Mel jsem v ruce HTC, sila signalu byla zrovna tak spatna, jako u Jiayu, ale presnost od 3 metru.


feldikcze
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 19. bře 2013 23:42:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G2S
Tablet: ainol fire

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od feldikcze » čtv 18. črc 2013 12:23:01

Díky za radu, posílám fotku ohledně tý GPS. Je to spíš jen pro zajímavost.
Přílohy
P1000286.JPG
P1000286.JPG (173.76 KiB) Zobrazeno 2393 x

Uživatelský avatar

spachal
Robot
Příspěvky: 825
Registrován: pát 10. zář 2010 16:45:53
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: signature
Twitter: @spachal
Tablet: Nexus 7
Rom: tablet@Paranoid
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od spachal » pát 19. črc 2013 13:48:31

Precetl jsem si znova celou diskuzi na nasel prelozenou stock rom, soubor burgerz_update.zip. A nejak netusim, jak tuhle rom nainstalovat, poradi nekdo? TWRP jsem nezpovoznil (zkouseno asi pet verzi, vcetne Lewa, proste nefunguje digitizer..), pres CWM hazi instalace chyby (zip stazeny pro jistotu 3x), MobileUncle to same (nabehne v rychlosti CWM, asi chyba a hned reboot), SP FlashTool zase nenacte po rozbaleni scatter .. Jsem proste v koncich a lokalizovanou rom proste chci :]

Pro info, zkusil jsem i JIAYUG2S-Android-4.1.2-DAVID-G-v3.0 s morelocale2, jen ze zvedvosti, zda nabehne funkcne GPS, ale ani nahodou .. zkousel jsem cekat na fix cca 15min, ale ani za tu dobu se nebjevily satelity (GPSstatus), EPO a A-GPS povolene, ntp nastaveny na cesky pres FasterGPS.

Obrázek

Telefon koupeny v cervnu, novejsi verze se samsung chipsetem, antena nijak neupravovana. Jinak je ale rom vcelku svizna, docela se mi libi. Bohuzel bez cestiny to starsi kolegyne nedava, takze stale doufam, ze neco prelozeneho ve vysledku pujde zprovozit.

Takze dik za info s vyse uvedenym!
HW: LG G6+ 128GB (H870DSU) / LG G4@LP / LG G3 3/32@Cloudy 1.2 / THL T100s / ZOPO ZP980
tablet: Nexus 7; wearables: Amazfit COR / MI Band 2 / Sony SWR50 / SWR10.

Pres soukrome zpravy NIC tykajiciho se androidu neresim!!


feldikcze
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 19. bře 2013 23:42:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G2S
Tablet: ainol fire

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od feldikcze » sob 20. črc 2013 0:02:53

Včera jsem zkusil fix. Telefon jsem vyndal z batohu, přes GPS Test jsem vymáznul a stáhnul nový A-GPS a zapnul GPSHelper. Pro nastavení GPS jsem použil FasterGPS, kde se nastaví kontinent Europe a stát Czech Republic. Tenhle návod jsem našel na nějakým zahraničním fóru. Jelikož mobilní signál byl silný, vše zafungovalo dobře, viz foto. Nechci tady tvrdit, že jsem na to přišel, ale mně to celkem funguje. Nechť to ještě někdo vyzkouší. Nerad bych, abyste mě kamenovali za bludy a čarodejnictví. :)
Přílohy
P1030261.JPG
P1030261.JPG (255.33 KiB) Zobrazeno 2306 x

Uživatelský avatar

spachal
Robot
Příspěvky: 825
Registrován: pát 10. zář 2010 16:45:53
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: signature
Twitter: @spachal
Tablet: Nexus 7
Rom: tablet@Paranoid
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od spachal » sob 20. črc 2013 10:38:14

Asi stesti na kus :] .. Nastesti gps u toho "meho" G2S resit nemusim, pouzivat se nebude, byl jsem jen zvedavy .. a jen pro info, zachyceni obrazovky (screenshot) se da udelat delsim soucasnym podrzenim volume- a power tlacitek, neni nutne fotit cely telefon :]
HW: LG G6+ 128GB (H870DSU) / LG G4@LP / LG G3 3/32@Cloudy 1.2 / THL T100s / ZOPO ZP980
tablet: Nexus 7; wearables: Amazfit COR / MI Band 2 / Sony SWR50 / SWR10.

Pres soukrome zpravy NIC tykajiciho se androidu neresim!!


pavel.nydecky
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 15. dub 2013 20:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G2S

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od pavel.nydecky » ned 21. črc 2013 22:36:58

Zdravím. Snad mě neukamenujete za příspěvek, ale nenašel jsem kategorii s tímhle tématem.

Už mi odeslali telefon z reklamace (z Číny). Teď je u nás na celnici.

Při nákupu jsem využil DHL, cena telefonu uvedena 30$. DPH a/nebo CLO jsem zaplatil DHL.

Teď mi psala pošta kvůli celnímu řízení. Mají právo po mě chtít vidět kupní smlouvu/výpis z PayPal (když jde o reklamaci, nikoliv nákup) anebo se spokojí s papírama, který mám od DHL?

Díky za případnou odpověď.

Uživatelský avatar

dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4196
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Vernee Thor E

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od dvzd » pon 22. črc 2013 6:11:45

Jasne ze maji, prokazovat cenu musis ty, jim je to jedno, jestli odmitnes, oni to klidne vrati zpet odesilateli.

Uživatelský avatar

spachal
Robot
Příspěvky: 825
Registrován: pát 10. zář 2010 16:45:53
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: signature
Twitter: @spachal
Tablet: Nexus 7
Rom: tablet@Paranoid
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od spachal » pon 22. črc 2013 9:11:33

>pavel.nydecky: asi nejlepsi by bylo popsat, ze se jedna o reklamaci, poslat doklady, ktere mas z DHL a zkusit to. Pokud neudelas nic, opravdu to poslou zpet, takze alespon takto. Jinak obecne bohuzel je nutne pred poslanim na reklamaci kontaktovat celni spravu, vyplnit dokument jmenujici se naprosto debilne ;] "pasivní zušlechťovací styk s použitím systému prosté výměny" - dostupne na Celni sprave a nasledne se na tento dokument odkazat ve chvili, kdy se celnici snazi zbozi opet proclit pri navratu reklamace.
HW: LG G6+ 128GB (H870DSU) / LG G4@LP / LG G3 3/32@Cloudy 1.2 / THL T100s / ZOPO ZP980
tablet: Nexus 7; wearables: Amazfit COR / MI Band 2 / Sony SWR50 / SWR10.

Pres soukrome zpravy NIC tykajiciho se androidu neresim!!


pavel.nydecky
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: pon 15. dub 2013 20:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G2S

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od pavel.nydecky » úte 23. črc 2013 17:45:26

spachal: díky za odpověď. Netušil jsem, že něco takovýho existuje.

Spolu s telefonem jsem poslal vlastnoručně psanej dopis (o tom že už to bylo proclený) celníkům s tím, aby to číňani dali k telefonu až to budou posílat zpátky. Ale oni ten dopis ztratili :)) No co už. Nejspíš by to stejně nepohmohlo.

Poště jsem zatím dal plnou moc a poslal kopii mailů, kde jsem se s prodejcem na reklamaci domlouval. Na hodnotu se zatím neptali, tak uvidím, jak to dopadne.

Uživatelský avatar

spachal
Robot
Příspěvky: 825
Registrován: pát 10. zář 2010 16:45:53
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: signature
Twitter: @spachal
Tablet: Nexus 7
Rom: tablet@Paranoid
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od spachal » stř 24. črc 2013 9:37:38

spachal píše:Precetl jsem si znova celou diskuzi na nasel prelozenou stock rom, soubor burgerz_update.zip. A nejak netusim, jak tuhle rom nainstalovat, poradi nekdo? TWRP jsem nezpovoznil (zkouseno asi pet verzi, vcetne Lewa, proste nefunguje digitizer..), pres CWM hazi instalace chyby (zip stazeny pro jistotu 3x), MobileUncle to same (nabehne v rychlosti CWM, asi chyba a hned reboot), SP FlashTool zase nenacte po rozbaleni scatter .. Jsem proste v koncich a lokalizovanou rom proste chci :]
To opravdu nikdo z vas lokalizovanou ROM od romikuse nezkousel a neinstaloval? To se mi skoro ani verit nechce, poradi nekdo, jak ji nacpat do telefonu? Dik za info ..
HW: LG G6+ 128GB (H870DSU) / LG G4@LP / LG G3 3/32@Cloudy 1.2 / THL T100s / ZOPO ZP980
tablet: Nexus 7; wearables: Amazfit COR / MI Band 2 / Sony SWR50 / SWR10.

Pres soukrome zpravy NIC tykajiciho se androidu neresim!!


CoolXman
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: pon 25. bře 2013 9:39:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od CoolXman » stř 24. črc 2013 10:00:28

ja to zkousel x-krat a neuspesne, vyzkousel jsem pres update ikonu, pres asi 10 verzi CWM a nic neslo, pres flash tool uz to zkouset nebudu. jediny co se mi podarilo do telefonu dostat jinyho nez origo tovarni byla LeWa ROM pres LeWa cinsky recovery. ted mam zase anglickou tovarni ROM, kterou jsem dal zpatky pres backup/restore pres CWM 6.0.1.5, u ktery mi aspon funguje zalohovani.
pozadavek na cestinu na origo tovarni ROM jsem vyresil maximalne jak to slo a to instalaci Apex launcher, lokalizaci telefonu do CZ pres More Locale a instalovanim zasadnich aplikaci, ktery maji komplet cesky rozhrani ..... tedy jediny zasadni co zustava v anglictine je nastaveni (settings) telefonu jako takovy

jinak po par mesicich pouzivani, kdy jsem usadil nastaveni viz vyse a presel zpet na cisty tovarni android, tak hodnotim telefon a jeho pouzivani jako vyborny
gps samozrejme jak vsichni vime nefunguje zcela korektne, ale konkretne u mych 2ks telefonu co jsem bral je gps obcas i pouzitelny s EPO, cerstvy A-GPS .... fix je pomerne rychly (venku), presnost neni idelani, ale da se to pro obcasny bezny pouziti
tras dipleje nemam

Uživatelský avatar

spachal
Robot
Příspěvky: 825
Registrován: pát 10. zář 2010 16:45:53
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: signature
Twitter: @spachal
Tablet: Nexus 7
Rom: tablet@Paranoid
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od spachal » čtv 25. črc 2013 14:35:10

Diky moc za info, uz jsem si pripadal jako blbec, s MTK telefony nejakou tu zkousenost uz mam a tuhle rom jsem proste nebyl schopny "rozchodit" .. To, proc to delam, je prave snaha o pocesteni menu telefonu, launcher, dialer i sms plus dalsi aplikace uz cesky umim prinutit 'mluvit' :]

V telefonu je soucasne JIAYU G2S v.3.0 z odkazu vyse + morelocales2, nova/Handcent SMS/Camera FV-5, coz je nastesti lokalizovane, ale to menu telefonu by to jeste chtelo..

Jak moc je slozite prelozit ROM, nemel by treba romikus1 chut se o preklad pokusit? :]
HW: LG G6+ 128GB (H870DSU) / LG G4@LP / LG G3 3/32@Cloudy 1.2 / THL T100s / ZOPO ZP980
tablet: Nexus 7; wearables: Amazfit COR / MI Band 2 / Sony SWR50 / SWR10.

Pres soukrome zpravy NIC tykajiciho se androidu neresim!!


BoVe159
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 24. kvě 2011 15:13:02
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: One X
Tablet: Transformer Pad TF300

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od BoVe159 » pát 26. črc 2013 18:04:47

Jaký jsi prosím tě použil recovery?
Dík
spachal píše:Diky moc za info, uz jsem si pripadal jako blbec, s MTK telefony nejakou tu zkousenost uz mam a tuhle rom jsem proste nebyl schopny "rozchodit" .. To, proc to delam, je prave snaha o pocesteni menu telefonu, launcher, dialer i sms plus dalsi aplikace uz cesky umim prinutit 'mluvit' :]

V telefonu je soucasne JIAYU G2S v.3.0 z odkazu vyse + morelocales2, nova/Handcent SMS/Camera FV-5, coz je nastesti lokalizovane, ale to menu telefonu by to jeste chtelo..

Jak moc je slozite prelozit ROM, nemel by treba romikus1 chut se o preklad pokusit? :]

Uživatelský avatar

spachal
Robot
Příspěvky: 825
Registrován: pát 10. zář 2010 16:45:53
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: signature
Twitter: @spachal
Tablet: Nexus 7
Rom: tablet@Paranoid
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu G2S

Příspěvek od spachal » pát 26. črc 2013 22:38:41

Jako recovery jsem zkousel kde co :], ale najisto funkcni byly obe verze CWM z tohoto postu: http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=311
HW: LG G6+ 128GB (H870DSU) / LG G4@LP / LG G3 3/32@Cloudy 1.2 / THL T100s / ZOPO ZP980
tablet: Nexus 7; wearables: Amazfit COR / MI Band 2 / Sony SWR50 / SWR10.

Pres soukrome zpravy NIC tykajiciho se androidu neresim!!

Odpovědět

Zpět na „Jiayu G2S - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host