ZTE V970 - obecná diskuzeZTE V970

Odpovědět

dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V970

Příspěvek od dizzy2012 » sob 29. čer 2013 13:29:56

Pro začátek si tam dej Brunovu rom ve verzi 1.1 R2, to je poslední jeho verze. Tam je určitě možnost restartovat, když dlouze držíš tlačítko power.





Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1ma40 android 5.1

Re: ZTE V970

Příspěvek od Vlenc » sob 06. črc 2013 14:07:42

Dobrý den, mám tento telefon verze V1.1.R2MOD by BM (02-03-2013) Podařilo se mi spárovat telefon s hansfree bluetooth kit od evolve. Vše funguje, ale po odpojení příchozí hovory pouze vibrují a nevyzvánějí. Ostatní zvuky jako příchozí sms , mail... funguje, tedy zvuk jde do telefonu. Jak vrátit zpět nastavení, aby vyzvánění šlo do telefonu. U bluetooth nastavení se píše o náhlavní soupravě, ale toto nejde nikde v nastavení telefonu najít.
Prosím o rady.
Děkuji.


luu007
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: sob 04. čer 2011 8:43:55
Reputace: 0

Re: ZTE V970

Příspěvek od luu007 » sob 06. črc 2013 21:29:55

tasker - podminka - bluetooth odpojeno - ringer volume 7,vibrate on.
Jenže tasker je placenej,nicmeně než abych řešil ruzny překvapka,měl X aplikaci na ledacos,tasker řeší polovinu potřeb když se s nim člověk načí.
MTK to co ma toto ZTE neni uplnej šampion co se tyče bluetooth a ruzny zařizení.S některejma ho nesparuješ - s některejma se chova divně.Než pokus omyl zjištovat proč se automaticky nenastavi spravně profil - chovani po odpojeni. vnutim ho automaticky.
Preferuju tasker ale totež budou umět nějaky jednoduší planovači taky.


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1ma40 android 5.1

Re: ZTE V970

Příspěvek od Vlenc » sob 06. črc 2013 22:31:05

No já jsem to vyřešil až factory reset. Bohužel to bylo až to poslední řešení, co jsem chtěl aplikovat. Mám aplikaci lama. Možná by to taky fungovalo. Jenže co se týče Llamy, tak mi píše hlášení, že pro JB některé věci nefungují. Je to škoda, neb na původním android GB fungoval perfektně. No nezbyde mi asi nic jiného, než se naučit pracovat s jinou app.

PS. to Luu007: Novou verzi od Bruna jsem úspěšně nainstaloval včetně sloučení paměti. Díky za uvedný manuál.

Ještě jeden dotaz.
Telefon napsal upozornění, že SD přestala pracovat a proto byla odpojena. Poté se mi jí nepodařilo rozchodit ani v MT, ani v PC. Vypadá to že SD je rozbitá. Mohl to způsobit MT? Nová SD zatím funguje v pohodě? Nebo odešla karta sama o sobě a je třeba jí reklamovat?


luu007
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: sob 04. čer 2011 8:43:55
Reputace: 0

Re: ZTE V970

Příspěvek od luu007 » ned 07. črc 2013 8:34:08

Pokud neviš co je filesystem,tabulka oddilů,zaaděci sektor a dalši a dalši věci nemůžeš usoudit že karta je mrtvá.Zakladni problem většiny lidí že směšují softwarovy problem - takže třeba tabulk oddilů down,filesystem v kelu takže RAW stav a problem fyzicky neboli karta je fyziky poškozena
Softwarovy problem se řeši v připadě karty softwarovymi prostředky testdisk,winhex - nebo jiny hex :-) pod jinym systemem,přikaz v bashi,přikaz v cmd,přikaz powershellu.
Fyzicky problem s ka rtouse řeši hodem z okna pokud tam nemam zašifrovan kliče k jaderne zakladně.Takže tobě vubec možna neodešla poněvadž jsi ji nebyl schopen načist v danem stavu ani v PC ani v mobilu - takže byl pro tebe vadná.

Kód: Vybrat vše

Ještě jeden dotaz.
Telefon napsal upozornění, že SD přestala pracovat a proto byla odpojena. Poté se mi jí nepodařilo rozchodit ani v MT, ani v PC. Vypadá to že SD je rozbitá. Mohl to způsobit MT? Nová SD zatím funguje v pohodě? Nebo odešla karta sama o sobě a je třeba jí reklamovat?
Při přerozdělni paměti pokud vynechaš jeden krok v recovery minimalně dojde k tomu že se přepiše připojnej bod špatně a karta je pro mobil mrtvá.Jestli se ti chce můžeš si to vyhledat - nechce se mně fakt ted patrat na přesnej odkaz.jako dalši bonus dojde k poškozeni FS - čistě softwarova věc řešitelná.Nevim jestli ale pro teb ma cenu se učit zaklady věci typu zachrana , obnova dat - ma to přimou souvislost a neni to že se použivaji kraviny typu recuva click,click to fakt ne.


Uživatelský avatar

mar72
Stálý androiďák
Příspěvky: 244
Registrován: sob 05. bře 2011 20:32:22
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: XIAOMI Redmi Note 3 Pro + Nexus 5 32GB
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Z2 + Huawei G300

Re: ZTE V970

Příspěvek od mar72 » pon 08. črc 2013 16:34:11

Měl bych dotaz na majitele tohoto telefonu, na moji radu ho bratr zakoupil, nahodil jsem mu poslední Brunovu ROM, vše funguje s ohledem na cenu telefonu dobře, jen nás zlobí Skype. Zkoušeli jsme už několik verzí a pokaždé stejný výsledek, nainstalovat mu jde, přihlásit taky, on mne slyší a já jeho ne (normální hovor je bez problémů). Používá někdo úspěšně a bez problému Skype na ZTE v970?
LG V30 : stock Oreo
XIAOMI Redmi Note 3 Pro SE : Resurrection remix 6.2.1
Nexus 5 : LineageOS 14.1


luu007
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: sob 04. čer 2011 8:43:55
Reputace: 0

Re: ZTE V970

Příspěvek od luu007 » úte 09. črc 2013 11:14:09

Stahni si upravenou verzi skype z XDA.

Uživatelský avatar

mar72
Stálý androiďák
Příspěvky: 244
Registrován: sob 05. bře 2011 20:32:22
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: XIAOMI Redmi Note 3 Pro + Nexus 5 32GB
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Z2 + Huawei G300

Re: ZTE V970

Příspěvek od mar72 » úte 09. črc 2013 14:42:00

Děkuji za odpověď každopádně na XDA je vláken věnovaných Skype mraky a zorientovat se v tom která verze funguje s ZTE v970 není tak jednoduché. Takže bych spíš poprosil přímo o link nebo aspoň o nějakou konkrétní informaci kde hledat. Nejlépe nějakou vyzkoušenou verzi na Brunově ROM, klidně i starší jen ať funguje.
LG V30 : stock Oreo
XIAOMI Redmi Note 3 Pro SE : Resurrection remix 6.2.1
Nexus 5 : LineageOS 14.1


smyk17
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: sob 09. úno 2013 14:52:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G4

Re: ZTE V970

Příspěvek od smyk17 » úte 09. črc 2013 17:50:41

Kdyby měl někdo zájem, prodávám...(odstraněno)

EDIT by don_alex:
K prodeji tu slouží bazar, tak jej prosím využívej a nevkládej inzerci do vlákna.
Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


luu007
Stálý androiďák
Příspěvky: 180
Registrován: sob 04. čer 2011 8:43:55
Reputace: 0

Re: ZTE V970

Příspěvek od luu007 » stř 10. črc 2013 11:20:24

RE Mar72 http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1148708 nevim co sou mraky ale dotaz skype xda vyhozue ako top přesně tuto,takže orientace tak strašna asi nebude..A je to ta sama verze na ktery jsem jel jak na ZTE,tak v současnosti na lenovu


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1ma40 android 5.1

Re: ZTE V970

Příspěvek od Vlenc » stř 10. črc 2013 18:50:59

Rád bych se ještě vrátil k tomu handsfree a bluetooth. Vzhledem k tomu, že jsem udělal factory reset, a nyní mám opět vše nainstalovnáo, chci se zeptat, zda máte nějaký dobrý program, kterým bych mohl zazálohovat celý MT a v případě, kdybych znovu vyzkoušel HF a chyba se opět projevila, tak bych pomocí tohoto vše nahodil na původní stav před spárováním s HF.
Za doporučení předem děkuji.
VL


dabyxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 169
Registrován: stř 20. dub 2011 9:01:45
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 32 GB CZ LTE

Re: ZTE V970

Příspěvek od dabyxxx » stř 10. črc 2013 20:16:56

na kompletní zálohu je nejlepší CWM. Zazálohuješ 1:1, takže při obnově to je na chlup stejný jako před tím než začneš experimentovat


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1ma40 android 5.1

Re: ZTE V970

Příspěvek od Vlenc » čtv 11. črc 2013 10:30:49

Pokud tomu dobře rozumím, tak postup při zálohování a obnově je následující:

Postup při záloze:

dlouhý stisk power/ menu obnovení/backup and restore/backup. V tomto případě se záloha uloží na SD kartu do adresáře Clockworkmod/backup/? Pokud bych to chtěl nainstalovat do vnitřní paměti, tak dám backup to internal card? adresář bude opět Clockworkmod/backup/?

Postup při obnově:

dlouhý stisk power/ menu obnovení/backup and restore/restore, popř. restore internal card?

Je tento postup správný? Mohou se vyskytnout nějaké nepředvídatelné hlášky?
Za odpověď děkuji.
VL
Naposledy upravil(a) pRo_lama dne čtv 11. črc 2013 11:05:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj posledný príspevok viď pravidlo č. 5 !!!


dabyxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 169
Registrován: stř 20. dub 2011 9:01:45
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 32 GB CZ LTE

Re: ZTE V970

Příspěvek od dabyxxx » čtv 11. črc 2013 15:43:34

v první řadě je potřeba mít v telefonu CWM, ale to předpokládám, že máš.
za druhé do CWM se dostaneš tak, že vypneš telefon, případně restartuješ s nabídky do recovery. Při vypnutém telefonu je to kombinace volume+ a power tlačítko najednou cca 5 sec.
zbytek je jak popisuješ, hlášky by tě neměli překvapit


QenTox
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: sob 10. lis 2012 16:53:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780
Tablet: Nexus 10

Re: ZTE V970

Příspěvek od QenTox » sob 13. črc 2013 12:32:22

Nemal niekto nasledujúci problém s GPS? Ja aj kamoš sme kúpili ZTE V970 (od dvoch rôznych predajcov z Číny) a obom nám po čase GPS úplne odišlo. Už nám nenájde vôbec žiadny satelit. Netušíte ako to je možné, prípadne ako to opraviť?


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V970

Příspěvek od dizzy2012 » sob 13. črc 2013 13:25:05

GPS u telefonů s chipsetem mtk 6577 funguje/nefunguje, je toho tady plné fórum. Já to neřeším, mám vestavěnou navigaci v autě. Na volném prostranství ve městě se to po nějaké době chytne.


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1ma40 android 5.1

Re: ZTE V970

Příspěvek od Vlenc » ned 14. črc 2013 12:44:15

Dobrý den,
rád bych se vrátil k níže uvedenému příspěvku:

jerry1402 píše:Ahoj chci se zeptat. Od začátku co mám V970 mě u něj dost vadila hlasitost zadního repráčku. V kapse jsem například neslyšel vyzvánění nebo SMS atd. Dnes jsem na XDA našel tento návod na zvýšení hlasitosti http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=40646178 . Když nastavím hodnotu max na 150 tak je hlasitý ideálně. Otázka ale je zda se reproduktor nemůže zničit ,protože výchozí hodnota byla nějak 138 a asi tam nebyla náhodou. Jaký na to máte názor. Díky
Též bych rád zvednul hlasitost zadního reproduktoru, a proto se chci zeptat, zda to již někdo zkoušel a tyto změněné hodnoty nevedly k nějakým dalším problémům, tak jak o nich polemizuje právě jerry?

Děkuji za odpověď.


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1ma40 android 5.1

Re: ZTE V970

Příspěvek od Vlenc » ned 14. črc 2013 19:08:22

Otázka pro ty zkušené:
Chci se zeptat, jak to je s kompasem v tomto telefonu. Stáhnu aplikaci kompasu u které je psáno, že je kompatibilní s tímto zařízením, nainstaluji, ale kompas prostěš stojí. Můžete mi někdo poradit, jakou aplikaci pro tento telefon používáte a jak kompas rozhýbat? Prostě si nevím rady.
Díky

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22288
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: ZTE V970

Příspěvek od LivArt » ned 14. črc 2013 19:11:43

Nainstaluj GPS test a tam se podívej, jestli kompas reaguje.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1ma40 android 5.1

Re: ZTE V970

Příspěvek od Vlenc » ned 14. črc 2013 19:14:32

Dobře GPS test mám nainstalovaný, jak zjistím zda kompas funguje?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22288
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: ZTE V970

Příspěvek od LivArt » ned 14. črc 2013 19:19:30

Podíváš se na kompas, jestli se otáčí.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1ma40 android 5.1

Re: ZTE V970

Příspěvek od Vlenc » ned 14. črc 2013 19:21:41

Jo to mě taky napadlo, ale jak v té aplikaci najdu kompas. mám zde pouze vizualizaci GPS, bnic jako kompas nevidí,. Prosím můžeš být trochu konkrétnější?
Díky.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22288
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: ZTE V970

Příspěvek od LivArt » ned 14. črc 2013 19:25:25

Obrázek

Ta ikona vlevo dole.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1ma40 android 5.1

Re: ZTE V970

Příspěvek od Vlenc » ned 14. črc 2013 19:32:40

Tak to jsem našel, zobrazí se mi tam počet družic, ale neotáčí se to.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22288
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: ZTE V970

Příspěvek od LivArt » ned 14. črc 2013 19:35:35

Mno tak kompas buď nefunguje nebo tam vůbec není.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1ma40 android 5.1

Re: ZTE V970

Příspěvek od Vlenc » ned 14. črc 2013 19:38:01

Aha, myslel jsem, že kompas u tohoto telefonu je standart, nebo v případě že nefunguje, jak ho rozchodím.
Verze V1.1.R2MOD by BM (02-03-2013)


dizzy2012
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: stř 31. říj 2012 10:29:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V987

Re: ZTE V970

Příspěvek od dizzy2012 » ned 14. črc 2013 20:21:27

ZTE v970 kompas nemá, konec problému. Stačilo si přečíst specifikace. Kompas má např Newman n1.


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1ma40 android 5.1

Re: ZTE V970

Příspěvek od Vlenc » ned 14. črc 2013 20:27:36

Děkuji to mi asi takto stačí.Někde jsem našel že telefon má e-kompas tak tomu moc nerozumím.Pak Mi není jasné proč play nabízí u některých aplikací,že kompas je kompatibilní s tímto mt.Za objasnění děkuji.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22288
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: ZTE V970

Příspěvek od LivArt » ned 14. črc 2013 20:34:33

Jakej e-kompas?
Aplikace jsou kompatibilní, protože přítomnost hw kompasu nepatří do podmínek.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 88
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1ma40 android 5.1

Re: ZTE V970

Příspěvek od Vlenc » ned 14. črc 2013 20:39:26

e-kompas,nevím co znamená.Proto jsem se ptal abych věděl jak se věci mají.
Neví někdo odpověď na moji předchozí otázku?
Moc děkuji.

Odpovědět

Zpět na „ZTE V970 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host