Prestigio MultiPhone 4300 DUO - obecná diskuzePrestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Moderátor: IQLogic

Odpovědět
Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22337
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 248
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od LivArt » čtv 28. bře 2013 11:46:21

Widgety můžou být svázány s launchery, tedy při změně launcheru můžeš o některé přijít.


lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.



Chilodonella
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 27. bře 2013 23:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Chilodonella » čtv 28. bře 2013 11:57:10

To bude ono, už jsem našla odpovídající náhradu. Horní vyhledávací lišta taky zmizela, takže naprostá spokojenost.

Telefon ještě nemam ani celých 24 hodin, čili nějaké rozsáhlejší hodnocení dělat nemůžu. Každopádně zatím jsem naprosto spokojená, wifi krásně drží, signál mam dobrý, navigaci už jsem taky vyzkoušela (teda ne s tak úžasnými výsledky, ale to připisuju spíš své "šikovnosti". Zvuk reproduktoru je fajn, jen při vyšší hlasitosti to už neni uplně ono. Telefonování jsem ještě nezkoušela a datovou sim na mobilní net taky ještě nemam doma, abych ozkoušela:)

Za mě tedy prozatím moc dobrá volba:)


danny77
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 07. lis 2012 19:17:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 6303i plan Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od danny77 » sob 30. bře 2013 9:29:12

Ahojte,
Mal som problem s nabiehanim signalu na datovej karte a po oprave "recovery nand memory" a upgrade firmwarez 1.0.09 na 1.0.12 sa to zatial zda byt v poriadku, datova karta funguje ako ma, jedine co bude asi vlastnost telefonu ako takeho ze obcas ked na inom telefone je este aky taky signal , tu sa uz strati, cize to ma asi slabu antenu vo vseobecnosti.
vypis aktualneho nastavenia telefonu:
PAP4300DUO
Android 4.0.3
Baseband version: MAUI.11AMD.W11.50.SP.V13.P4,2012/09/04 15:54
Kernel version: 3.0.13 Thu Dec 20 18:17:42 CST 2012
Build version: PAP4300DUO.20121220.v1.0.12
Co je podstatne vylepsene na firmware 1.0.12 je fotoaparat a aplikacia na neho, uz sa tam daju nastavit rozne nastavenia acelkovo robi trosku lepsie fotky ako predtym, no zazraky sa cakat nedaju:)
D.

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Adam-Androiďák » sob 30. bře 2013 14:41:55

danny77 píše:Ahojte,
Mal som problem s nabiehanim signalu na datovej karte a po oprave "recovery nand memory" a upgrade firmwarez 1.0.09 na 1.0.12 sa to zatial zda byt v poriadku, datova karta funguje ako ma, jedine co bude asi vlastnost telefonu ako takeho ze obcas ked na inom telefone je este aky taky signal , tu sa uz strati, cize to ma asi slabu antenu vo vseobecnosti.
vypis aktualneho nastavenia telefonu:
PAP4300DUO
Android 4.0.3
Baseband version: MAUI.11AMD.W11.50.SP.V13.P4,2012/09/04 15:54
Kernel version: 3.0.13 Thu Dec 20 18:17:42 CST 2012
Build version: PAP4300DUO.20121220.v1.0.12
Co je podstatne vylepsene na firmware 1.0.12 je fotoaparat a aplikacia na neho, uz sa tam daju nastavit rozne nastavenia acelkovo robi trosku lepsie fotky ako predtym, no zazraky sa cakat nedaju:)
D.
Nemohol by si dať niaké screeny toho fotoaparátu teda prostredia co je tam nové a prípadne aj niaké fotky? Ja totiž stále mám 1.0.08 pretože tam všetko funguje ako má a keby som chcel updatovať tak by som musel dať továrenské nastavenia ak ak tam niesu žiadne vačšie zmeny tak mi to za to nestojí.
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:


andryxDD
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 23. bře 2013 14:26:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od andryxDD » sob 30. bře 2013 18:01:41

Dobrý den, dnes jsem se chtěl připojit na Google Play a internet, že si něco stáhnu, ale nejde se mi připojit. Popíšu přesně můj problém: Zapnu wi-fi, najdu si svou wifi a zadám heslo, připojím se, zapnu google play a nemůžu se připojit, prostě k wi-fi jsem připojen, ale na internet se nepřipojím. Potřebuji radu co stím? je možné že jsem omilem něco přenastavil, ale nevím vubec co nastavení jsem projel celé tak 4 krát a furt nic. Za každou radu jsem vděčný... díky


Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » sob 30. bře 2013 18:34:06

Pres prohlizec nebo google chrome se dostanes na internet? Jakou mas verzi google play?
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


andryxDD
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 23. bře 2013 14:26:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od andryxDD » sob 30. bře 2013 19:04:04

Právěže ani přes prohlížeč, facebook, youtube nic s toho nefunguje, když nemám zaplou wi-fi tak mi to píše žádné připojení a když se připojím na mou wi-fi spustím třeba google play tak se to jenom načítá a nic to nepíše, ale nemuže se to načíst.

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » sob 30. bře 2013 19:22:37

Zabezpeceni wifi pouzivas? WPA? WEP? MAC adresa?
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


andryxDD
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 23. bře 2013 14:26:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od andryxDD » sob 30. bře 2013 19:25:14

WPA adresa, ale zjistil jsem to až dnes. A nefungovalo mi to dneska ani v KFC wifi, a nějáke CAFÉ wi-fi, které kamarádům normláně jdou.

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » sob 30. bře 2013 19:33:36

muzes zkusit vypnout zabezpeceni te wifi. a nez se na ni pripojis tak ji v telefonu odstranit ze seznamu? Necht ji znovu vyhledat a pripojit se? Kanal wifi mas na automat? Zkus nastavit nejaky na pevno max do 11.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


andryxDD
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 23. bře 2013 14:26:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od andryxDD » sob 30. bře 2013 19:37:57

Tím zabezpečení to asi nebude, to odstranit ji a vyhledat jsem zkoušel hodněkrát. Kde zjistím ten kanál Wi-fi? a kde to nastavím.. díky.
EDIT: Osobně si myslím, že to nebude v té Wi-fi , ale telefonem, protože Wifi mi nejdou všechny, ještě před cca týdnem mi vše fungovalo, možná že jsem omylem něco přenastavil, nevím.
Naposledy upravil(a) andryxDD dne sob 30. bře 2013 19:41:25, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » sob 30. bře 2013 19:41:09

V routeru :-) (bude tam neco jako nazev SSID a kanal : automaticky, tak zmenit na cokoliv pod 11.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


andryxDD
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 23. bře 2013 14:26:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od andryxDD » sob 30. bře 2013 19:43:18

Promin, že se tak blbě ptám, ale kde je router?

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » sob 30. bře 2013 19:47:27

To je ta krabicka s antenama, ktera vysila wifi signal ke ktere s chces pripojit. ;-)

To nastaveni bude vypadat nejak podobne :http://www.dlink.cc/wp-content/uploads/ ... etwork.jpg
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


andryxDD
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 23. bře 2013 14:26:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od andryxDD » sob 30. bře 2013 19:52:40

Tak takhle to mám Nastavené : Channel Selection Auto Channel Selection
Operating Channel Channel- 6
Channel Width Auto 20/40MHz

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » sob 30. bře 2013 19:56:57

Ok tak sice na automat ale na 6 pro test to staci. Zkus tam jeste vypnout to WPA. Stejny obrazek jen zaskrnout none nebo neco podobneho a ulozit. Pak je potreba se odpojit tel od wifi a pripojit se znova.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


andryxDD
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 23. bře 2013 14:26:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od andryxDD » sob 30. bře 2013 20:00:53

Joooo, moc díky týjo vypl jsem zabezpečení a vše jede jak má.... Strašně moc díky za pomoc.

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » sob 30. bře 2013 20:04:32

No neni zac akorat ted vime ze to slape a ze je to WPA takze dalsi krok je to rozchodit :-)

Zapni WPA na routeru a v mobilu nedavej vyhledat a pripojit ale dej pridat sit a vsechny kolonky nacvakej rucne.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


andryxDD
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 23. bře 2013 14:26:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od andryxDD » ned 31. bře 2013 7:34:22

Zatím si ji nechám bez hesla, u nás v ulici všichni wi-fi mají tak se na ni nemá kdo připojit a když jo tak mi to nevadí. Tohle kdyžtak udělám později.


Chilodonella
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 27. bře 2013 23:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Chilodonella » ned 31. bře 2013 8:24:02

Tak jsem přijela k našim na velikonoce a můj 4300 jim tak nějak shazuje wifi :D Maj internet od O2 a prý dokud jsem nepřijela, neměli s tím problém, a teď za poslední 3 dny jsme museli router restartovat snad 20x. TAkže předpokládám, že na tom asi něco bude, jen tak nějak nevím co. V práci ani doma problém s wifi není.

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » čtv 04. dub 2013 20:57:18

Zitra ma Alza akci na PAP4300 za 3490,- http://www.alza.cz/prestigio-multiphone ... 408020.htm
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


vmonkey
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 31. pro 2012 12:53:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od vmonkey » sob 13. dub 2013 10:16:12

Instalace CWM recovery:

1) Stáhnutí CWM Recovery 6.0.1.2 pro PAP4300 duo: http://www.filesend.net/download.php?f= ... 5a2f6aac5b, popřípadě jsem ještě narazil na 6.0.11, resp. odkaz na chorvatské fórum, kterou jsem ale nevyzkoušel. Doporučuji tedy první zmíněnou, odzkoušenou a funkční.

2) V mobilu si nainstalujte MobileUncle Toolbox.

3) V něm vyberete položku "Recovery update" a naklikáte se ke stáhnutému img souboru CWM Recovery. Potvrdíte restart, CWM Recovery by se mělo načíst.

4) V CWM Recovery probíhá navigace normálně vol+/-, potvrzení položky je tlačítko lupy, úplně vpravo.

5) Při ukončování se vás CWM Recovery zeptá, zda-li ji chcete ponechat napořád (potom tedy YES), jinak se systém sám vrátí k původnímu system recovery.

Za váš mobil neručím, dělejte to jenom pokud víte, do čeho jdete. Mně tento postup fungoval. Root samozřejmě podmínkou.
Naposledy upravil(a) vmonkey dne sob 13. dub 2013 10:28:18, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

hruskal
Androiďák!
Příspěvky: 637
Registrován: stř 29. čer 2011 10:00:15
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 9 PRO LON-L29
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: ASUS Zenpad 9.7 LTE
Bydliště:
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od hruskal » sob 13. dub 2013 10:25:30

Je nejaky overeny root? A nejake alternativni romky?
Ať sýr dál zůstává s touto slaninou
Huawei Mate 9 PRO LON-L29
ASUS Zenpad 9.7 LTE


vmonkey
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 31. pro 2012 12:53:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od vmonkey » sob 13. dub 2013 10:27:29

hruskal píše:Je nejaky overeny root? A nejake alternativni romky?
Root funguje např. tenhle: http://www.androidmarket.cz/ruzne/unive ... -ics-a-jb/. O jiných romkách zatím nevím, bohužel :-/

Uživatelský avatar

hruskal
Androiďák!
Příspěvky: 637
Registrován: stř 29. čer 2011 10:00:15
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 9 PRO LON-L29
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: ASUS Zenpad 9.7 LTE
Bydliště:
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od hruskal » sob 13. dub 2013 13:18:14

asi jsem blbej, driver mám nainstalovanej ale ve chvíli kdy se připojím na ladění usb, tak je z founu neznámé zařízení.. mám win xp home sp3. Máte někdo podobnou zkušenost?
Ať sýr dál zůstává s touto slaninou
Huawei Mate 9 PRO LON-L29
ASUS Zenpad 9.7 LTE


kevin66
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 07. bře 2013 9:05:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio PAP4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od kevin66 » pon 15. dub 2013 7:58:08

Objavil sa nam novy firmware v1.0.13 skusal ho niekto? :)

Uživatelský avatar

hruskal
Androiďák!
Příspěvky: 637
Registrován: stř 29. čer 2011 10:00:15
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 9 PRO LON-L29
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: ASUS Zenpad 9.7 LTE
Bydliště:
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od hruskal » pon 15. dub 2013 8:00:28

Vse maka jak ma :)
Ať sýr dál zůstává s touto slaninou
Huawei Mate 9 PRO LON-L29
ASUS Zenpad 9.7 LTE

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Adam-Androiďák » pon 15. dub 2013 20:06:32

hruskal píše:Vse maka jak ma :)
Su niake zmeny?
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:

Uživatelský avatar

hruskal
Androiďák!
Příspěvky: 637
Registrován: stř 29. čer 2011 10:00:15
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 9 PRO LON-L29
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: ASUS Zenpad 9.7 LTE
Bydliště:
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od hruskal » pon 15. dub 2013 20:16:06

Zadne extremni mi neprisly,ale tel je manzelky takze nevim presne
Ať sýr dál zůstává s touto slaninou
Huawei Mate 9 PRO LON-L29
ASUS Zenpad 9.7 LTE


yumm
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: pon 24. kvě 2010 10:46:05
Reputace: 0

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od yumm » úte 16. dub 2013 7:13:42

Poprosím Vás - dajte niekto link na tú novú verziu firmware a bolo by fajn napísať aké sú tam zmeny. Na Prestigio stránke je len niečo 1.0.11

Odpovědět

Zpět na „Prestigio MultiPhone 4300 DUO - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host