Evolve FX420 - obecná diskuzeEVOLVE FX420 a FX520

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: EVOLVE FX420 a FX520

Příspěvek od LivArt » pát 21. čer 2013 21:59:37

pcjagkl: Na akualizaci zapomeň, pro tu značku je jednodušší vydat novej telefon než se crcat s aktualizací.
Na správu telefonu používej airdroid.


lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Uživatelský avatar

Taskkill
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 07. črc 2012 13:07:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX 520 - Stock Rooted CWM
Tablet: Asus Eee Transformer Pad TF300T - CyanogenMod 10.2

Re: EVOLVE FX420 a FX520

Příspěvek od Taskkill » pát 16. srp 2013 9:00:40

killermokus píše:
Mican píše:Setkal se někdo s problémem při nabíjení? Když mob. připojím na nabíječku do sítě 230V tak nejde skoro ovládat. Nesmyslně reaguje na doteky uplně v jiných místech než jsou ikony. Nejvíc to dělá při srolované horní liště, to ťukám ve spodní části displeje a spínají se ikony nahoře. Když přidržím tlačítko DOMU nepravidelně několikrát vibruje (správně by měl 2x zavrnět a otevřít poslední aplikace) Nedělá to při každém nabíjení a při nabíjení přes USB z PC se to taky ještě nestalo.
Mne to robí tiež...Všimol som si že sa to deje len keď je telefón už zohriaty.
Vypozoroval jsem, že to dělají méně kvalitní nabíječky, sám doma mám několik kusů různého původu a značková od HTC mi tento problém nezpůsobuje, jinak ta od Evolveo (změna jména) vždycky a naprosto brutálně, popsal bych to jako daleko horší než to jak to líčíte vy. Zkuste nějakou značkovou nabíječku a dejte vědět.
Asus Pad TF300T - Cyanogenmod 10.2 -TWRP
Yarvik tab211 - Cyanogenmod 7 - CWM
Evolve FX520 - Android 4.1 - CWM
Nexus S - Firefox OS - TWRP
Huawei (Vodafone) 845 - Cyanogenmod 7 - CWM

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: EVOLVE FX420 a FX520

Příspěvek od Adam-Androiďák » pát 16. srp 2013 10:10:19

Naozaj je to tak robí to skoro väčšina nabíjačiek telefónov od Čínskych výrobcov napríklad aj Prestigio. Najlepšie použiť niakú značkovú, napríklad túto od Nokie http://nabijacky-pre-mobilne-telefony.h ... ia-ac-10e/.
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: EVOLVE FX420 a FX520

Příspěvek od LivArt » pát 16. srp 2013 11:01:46

Kvalitní aftermarket nabíječky dělá třeba Belkin.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


rubber.ducky
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 11. led 2013 0:33:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX520 a HTC HD7
Rom: 4.1.1

Re: EVOLVE FX420 a FX520

Příspěvek od rubber.ducky » ned 18. srp 2013 18:21:11

Telefon mám od půlky června a už je z něj mrtvola,totéž kámošův. Pokud mám zcela otevřeně říct tak je to nekvalitní brak. Měl jsem oba možnost srovnat vedle sebe a každý je originál. Jiné problémy a třeba i parametry. Můj např. svítil jasněji a bílou má dorůžova, kámošův naopak dozelena. Mě zlobila navigace a fotoaparát, kámoše zase příjem signálu a senzor přiložení k uchu (zůstával zhaslý displej). Nakonec před 14ti dny odešel jemu (příjem signálu u obou sim) a včera mě... Vypnul jsem ho a už nenajede,jen svítí logo výrobce dokud nevytáhnu baterku. Zapnutí s tlačítkem zvyšování hlasitosti sice vyvolá ten režim s hard resetem,ale změna nikde, myslím si že se svévolně smazal nějaký boot soubor. Pokud jsou takto poruchové všechny tyto telefony tak to asi nestojí za koupi byť jsou za pár korun. :roll: :no:
Ještě mám na pokusy a prasení Mivvy Midroid Q721 neboli Telechips X5A



kmet
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 06. říj 2013 20:49:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: EVOLVE FX420

Re: EVOLVE FX420 a FX520

Příspěvek od kmet » ned 06. říj 2013 20:56:28

pcjagkl píše:Tak nevím asi jsem slepý, ale k Evolve FX420 nějaký program do pc na správu telefonu? Nebo něco ke zjištění aktualizace androidu? V telefonu jsem to nenašel :( díky

Program "AirDroid" aplikace v mobilu a PC víc - poradit neumim = chytrý mobil a blbý majitel.
na sms jsem dal vlastní melodii nevím jak ale změnit vyzvánění za "své" se mi nepovedlo Howg

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: EVOLVE FX420 a FX520

Příspěvek od LivArt » pon 07. říj 2013 6:34:22

Ad změna vyzvánění: Ve vnitřní paměti nebo na kartě vytvoř adresářovou strukturu /media/audio/ringtones a sem dej to, co chceš pro vyzvánění. Nebo nastav vyzvánění nějakou aplikací (často to umí přehrávače a správci souborů).
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


gendis
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 20. lis 2013 18:28:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve fx420

Re: EVOLVE FX420 a FX520

Příspěvek od gendis » stř 20. lis 2013 18:37:25

Čaute všichni! Mám potíže s Evolve fx420. Vlastním tento telefon přibližně tři čtvrtě roku a dnes, když jsem prováděl restart telefonu, tak se z ničeho nic zasekl na startovací obrazovce a stojí. Už nevím co s tím, zkoušel jsem vyndat baterku, dokonce několikrát, stále stejný scénář. Mobil po zapnutí najede na startovací obrazovku, kde je uprostřed napsáno EVOLVE a to je konec. Nic se neděje a i když telefon nechám klidně 20 min, tak žádná změna. Prosím můžete někdo poradit co s tím? Díky vše za rady!!

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: EVOLVE FX420 a FX520

Příspěvek od LivArt » stř 20. lis 2013 18:51:34

Hard reset.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


gendis
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 20. lis 2013 18:28:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve fx420

Re: EVOLVE FX420 a FX520

Příspěvek od gendis » stř 20. lis 2013 19:10:32

Jak na to? ... Zkoušel jsem současně držet tlačítko pro zapnutí a tlačítko na zvýšení hlasitost ... Obrazovka se změnila, ale nepřešlo to do žádnýho nastavení

Hard reset jsem provedl a stále nic ...

EDIT by pRo_lama:
Necituj posledný príspevok a edituje svoje príspevky! Prečítaj si prosím Ťa pravidlá fóra a dodržuj ich!

Uživatelský avatar

Taskkill
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 07. črc 2012 13:07:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX 520 - Stock Rooted CWM
Tablet: Asus Eee Transformer Pad TF300T - CyanogenMod 10.2

Re: EVOLVE FX420 a FX520

Příspěvek od Taskkill » pon 02. pro 2013 20:57:34

Vypnout, potom stisknout power butt. a zároveň volume down (možná up...jsem po instalaci CWM a težko si vzpomínat jestli to původně bylo tak nebo onak) ... power pak pustit ...měl by nastartovat do factory (testing) módu...tam najít položku CLEAR eMMC a tu potvrdit...vyčistí to veškerá nastavení ale nezbaví tě to mimochodem dat na vnitřním ani na vnějším uložišti (chápu že po factory ((nevím jestli jsem tomu porozuměl správně)) je ti to fuk ale tak pro příště)...dej vědět jestli pomohlo
Asus Pad TF300T - Cyanogenmod 10.2 -TWRP
Yarvik tab211 - Cyanogenmod 7 - CWM
Evolve FX520 - Android 4.1 - CWM
Nexus S - Firefox OS - TWRP
Huawei (Vodafone) 845 - Cyanogenmod 7 - CWM


jind
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 06. úno 2011 4:17:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy I9000

Re: EVOLVE FX420 a FX520

Příspěvek od jind » stř 23. črc 2014 21:53:55

Zdravím.
Dovolím si oživit staré vlákno protože jsem nic podobného zde nenašel.

Jedná se o zamrznutí telefonu Evolve FX520, mobil sice najede, ale nelze odemknout klávesnici nereaguje na nic.

1) Pokus o (hard reset) power + hlasitost UP dlouhé držení = http://nemesisup.cz/files/public/20140723_222011-1.jpg a dál to nic nedelá a na nic nereaguje
2) Pokus o (hard reset ) power + hlasitost down po 3 sec. pustit power = http://nemesisup.cz/files/public/20140723_224005.jpg bohužel nejde to ničím potvrdit.

Nějaké rady ?

Díky

Odpovědět

Zpět na „Evolve FX420 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host