Evolve FX420 - obecná diskuzeevolve fx420 problem


Autor tohoto vlákna
dada-16
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: ned 18. zář 2011 15:18:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolve fx420
Rom: bohuzel zatim zadna
Kontaktovat uživatele:

evolve fx420 problem

Příspěvek od dada-16 » pát 28. pro 2012 17:31:50

EVOLVE-FX420-FX520-600x600.jpg
tady nahore zacne blikat a stejne se nerozsivi displey
EVOLVE-FX420-FX520-600x600.jpg (85.59 KiB) Zobrazeno 9183 x
zdravim panove mam takovy problem nvm jestli to tady pisu dobre,potreboval bych poradit jestli ma nekdo evolve fx420 mam tam takovy problem kdyz zapojim nabijecku telefon normalne nabiiji ale napise misto nabijecka pripojena tak napise nabijecka odpojena ale nabiji normalne :-) a to same pri odpojeni misto aby naspal odpojena napise pripojena :-) tak bych potreboval vedet jestli to tak blbne mi nebo vsechny evolve,a jeste takova otazecka kdyz zacnu telefonovat obrazovka zhasne to je normalni ale obcas se mi stava ze proste potrebuju ukoncit hovor a obrazovka je stale vypla nahore blika takova cervena diotka a proste se mi to nerozsviti?blbne to take nekomu predem dekuji za odpovedi a jeste jse omlouvam za zalozeni tematu . :D





lucius999
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 10. bře 2011 19:24:45
Reputace: 0

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od lucius999 » pát 28. pro 2012 22:49:03

Tenhle telefon mám druhý den a chová se podobně. Zprávy o nabíjení jsou prohozené. Že displej při telefonování zhasne je normální, ale když ho dáš pryč od ucha měl by se rozsvítit. Zkus kalibrovat senzor přiblížení (a světla) : - Menu-Nastavení-Displej-Kalibrace Als_ps .


Autor tohoto vlákna
dada-16
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: ned 18. zář 2011 15:18:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolve fx420
Rom: bohuzel zatim zadna
Kontaktovat uživatele:

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od dada-16 » sob 29. pro 2012 21:16:47

ok dobre diky moc :-)


deroj
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 01. led 2013 14:16:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolve FX420

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od deroj » úte 01. led 2013 14:31:45

Ahoj, mám stejný telefon a i stejné poznatky. Hlášky o připojení a odpojení nabíječky jsou prohozené, ale informace o průběhu nabíjení jsou správné. Kalibrací senzoru Als_ps lze nastavit vzdálenost od ucha kdy se má zamknout a nebo odemknout displej při hovoru. Přivítal bych ještě nějakou světelnou indikaci o zmeškaném hovoru a nebo o přijaté zprávě při zamknutém displeji. Poradí někdo jak na to?


Autor tohoto vlákna
dada-16
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: ned 18. zář 2011 15:18:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolve fx420
Rom: bohuzel zatim zadna
Kontaktovat uživatele:

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od dada-16 » čtv 03. led 2013 9:16:48

Taky bych uvital nejake upozorneni ;-)


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22364
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od LivArt » čtv 03. led 2013 9:28:43

Jestli tam je nějaká LEDka na upozornění, tak můžete zkusit Missed Call reminder
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
dada-16
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: ned 18. zář 2011 15:18:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolve fx420
Rom: bohuzel zatim zadna
Kontaktovat uživatele:

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od dada-16 » čtv 03. led 2013 15:31:37

ok mrknu nato diky :-)


deroj
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 01. led 2013 14:16:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolve FX420

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od deroj » čtv 03. led 2013 20:15:11

Poraďte, jak mám uložit nastavení kalibrace senzoru Als_ps. Po každém uspání a probuzení displeje musím senzor znovu kalibrovat aby fungoval správně. Žádnou volbu jako třeba " uložit nastavení" jsem nenašel.


Bugscz
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 03. led 2013 21:14:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX420

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od Bugscz » čtv 03. led 2013 22:17:00

Prosím o pomoc majitele Evolve FX420: http://androidforum.cz/evolve-fx420-a-f ... ml#p493054
Současný telefon: Evolve FX420 - ClockworkMod recovery + ROOT
Bývalý telefon: Dell Streak 5


pajinek
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 07. led 2013 15:39:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX420

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od pajinek » pon 07. led 2013 15:44:02

Doufám, že nevadí, že píši rovnou sem, ale mám problém s GPS modulem. Na internetu jsem se setkal s poznámky, že je modul poměrně slabý. Ale zatím se mi nepodařilo ani jednou lokalizovat polohu i za dobrých podmínek (což místo slabý, bych nazvval spíše nefunkční). Funguje vám GPS v pořádku a jak dlouho trvá než se lokalizuje. Všechno ostatní funguje celkem dobře, jen bych rád používal i GPS a to mě celkem trápí. Ještě než půjdu reklamovat tak bych se rád zeptat na zkušenosti ostatních.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22364
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od LivArt » pon 07. led 2013 16:09:16

Připojit se k internetu (wifi nebo mobilní data, na tom nesejde), stáhnout GPS Test, v nastavení povolit kromě gps i asistovanou gps, vyjít ven (ale neodpojovat se od netu), spustit GPS Test a koukat. Vidíš tam jednak intenzitu signálu jednotlivých satelitů, druhak jestli k nim jsi připojen nebo ne.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


pajinek
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 07. led 2013 15:39:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX420

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od pajinek » pon 07. led 2013 17:38:12

Tak jsem zkoušel použít aplikaci "GPS test" a mám asi 3 satelity "in view" (na dohled) kolem 20-30, ale žádný se nepoužije "in use". Takže podle všeho gps modul funguje. Poloha se neurčí. Nerozumím proč se tedy satelity nepoužijí.


pajinek
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 07. led 2013 15:39:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX420

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od pajinek » pon 07. led 2013 20:39:39

Konečně jsem na to přišel. Řešení je z http://forums.androidcentral.com/sprint ... t-use.html
Get on WiFI. Download GPS Test.
Run App. Open Settings, Press Clear AGPS. wait a few seconds, then press Update AGPS. Close the app. Then re-open the app and see if GPS works.
When you Clear and UPdate AGPS, make sure your still on WiFI.
Tak kdyb měl někdo obdobný problém, tak může zkusit řešení, které mi pomohlo.
Nejprve stáhnout prgoram "GPS Test", připojit se na internet, spustit "GPS test" a v nastavení apliakce kliknout na "clear AGPS", chvilku počkat a pak kliknout na "update AGPS" a za chvíli se objeví mnohem víc satelitů (u mě to bylo ze 2 na 11) a po čase i souřadnice polohy.


francesko901
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 25. pro 2012 20:02:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX 500 Warrior
Rom: 2GB

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od francesko901 » úte 08. led 2013 16:32:20

Zde jsme věci okole GPS v Evolve trochu probírali:
http://androidforum.cz/post496780.html#p496780


Rabi7
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 07. úno 2013 19:12:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX 420

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od Rabi7 » čtv 07. úno 2013 19:16:11

Zdravím,.

kdyz pripojim nabijecku, tak kdyz kliknu na displej tak mi to telefon vyhodnoti ze jsem klikl jinam ( kliknu na ikonku hry na plose a spusti se mi uplne jina hra treba o dva radky pod tim nez jsem klikl) kdyz neni v nabijecce funguje normalne, prosim mate ekdo podobne zkuseosti? nevite prosim co s tim?

predem Dekuji .-)

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22364
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od LivArt » čtv 07. úno 2013 19:17:57

Vlastnost nabíječky. Buď si kup nějakou pořádnou nebo se s tím smiř.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Rabi7
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 07. úno 2013 19:12:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX 420

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od Rabi7 » pát 08. úno 2013 16:26:02

LivArt píše:Vlastnost nabíječky. Buď si kup nějakou pořádnou nebo se s tím smiř.
Ale me to dela nabijecka kterou jsem k tomu dostal, i jiny usb kabel to dela

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22364
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od LivArt » pát 08. úno 2013 16:31:19

Vlastnost nabíječky. Takže znova: Buď ji vyměň nebo se s tím smiř.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od TomasT342 » pát 08. úno 2013 19:10:01

Že je nabíječka originální, neznamená, že je kvalitní - u Číňanů spíš naopak.
Zkus si k ní během nabíjení připojit osciloskop a možná se z těch zubů vyděsíš víc než Červená Karkulka.


jege
Androiďák!
Příspěvky: 386
Registrován: čtv 21. říj 2010 11:08:59
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 2 Enhanced
Mobil 2 / ROM: HTC Desire, LG L90
Tablet: Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Tablet 2 / ROM: Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab3, iPad Mini
Bydliště: Praha

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od jege » ned 17. úno 2013 16:43:36

dada-16 píše:... a jeste takova otazecka kdyz zacnu telefonovat obrazovka zhasne to je normalni ale obcas se mi stava ze proste potrebuju ukoncit hovor a obrazovka je stale vypla nahore blika takova cervena diotka a proste se mi to nerozsviti?
deroj píše:Poraďte, jak mám uložit nastavení kalibrace senzoru Als_ps. Po každém uspání a probuzení displeje musím senzor znovu kalibrovat aby fungoval správně. Žádnou volbu jako třeba " uložit nastavení" jsem nenašel.
pajinek píše:... ale mám problém s GPS modulem. Na internetu jsem se setkal s poznámky, že je modul poměrně slabý.
Rabi7 píše:Zdravím, kdyz pripojim nabijecku, tak kdyz kliknu na displej tak mi to telefon vyhodnoti ze jsem klikl jinam ( kliknu na ikonku hry na plose a spusti se mi uplne jina hra treba o dva radky pod tim nez jsem klikl) kdyz neni v nabijecce funguje normalne, prosim mate ekdo podobne zkuseosti? nevite prosim co s tim?
Po cca 2-měsíčním používání telefonu musím potvrdit všechny tyto problémy, přičemž nekritičtější je právě to zhasínání displeje. Ukončování hovoru jsem nastavil na vypínací tlačítko, to ale nefunguje při VOIP hovorech přes CSipSimple. Dokud hovor neukončí protistrana, tak spojení stále běží a ukončit jej lze jenom vytažením baterky. Rovněž při hovorech nelze používat číselník, takže pokud je na opačném konci nějaký automatický systém s volbou různých možností spojení, tak jsem v Prčicích! Kalibrace Als_ps funguje jenom u příštího hovoru, pak je problém zpět a mohu kalibrovat zas.

GPS je naprosto tragické a GPS modulem to určitě není, všechny testovací programy na GPS ukazují nadprůměrnou citlivost a dostatek zachycených satelitů, ale fixace je zdlouhavá a při každém spuštění programů využívajících GPS se spouští od začátku.

Také jsem zjistil, že nabíjení s originální nabíječkou HTC je mnohem rychlejší než s původní od Evolve, byť obě mají výstupní proud 1A.
Neumím anglicky, tak mě neposílejte na XDA!
HTC Desire, Samsung Note II, LG L90, Xiaomi Redmi 2E
Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab 3, iPad Mini, Op3n dott, Z3 Tablet Compact

Uživatelský avatar

242
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 05. led 2013 22:54:34
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Mobil 2 / ROM: Leagoo Shark 1

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od 242 » pon 18. úno 2013 14:45:36

GPS byl důvod proč jsem zvažoval jiný telefon, ale problém s GPS jsem vyřešil rootem telefonu a úpravou gps.conf. Od té doby má "Be On road" fixlé satelity od 5 do 10 vteřin.
gps.conf:

NTP_SERVER=0.CZ.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.CZ.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.CZ.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.CZ.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.EUROPE.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.EUROPE.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.EUROPE.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.EUROPE.pool.ntp.org
NTP_SERVER=CZ.pool.ntp.org

XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin

# DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info
# 4 - Debug, 5 - Verbose
DEBUG_LEVEL =0

# Intermediate position report, 1=enable, 0=disable
INTERMEDIATE_POS=0

# Accuracy threshold for intermediate positions
# less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions
ACCURACY_THRES=0

# Report supl ref location as position, 1=enable, 0=disable
REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1

# Wiper (wifi positioning), 1=enable, 0=disable
ENABLE_WIPER=1

################################
##### AGPS server settings #####
################################

# FOR SUPL SUPPORT, set the following
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
SUPL_NO_SECURE_PORT=3425
SUPL_SECURE_PORT=7275
SUPL_TLS_HOST=FQDN
SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert

# FOR C2K PDE SUPPORT, set the following
C2K_HOST=c2k.pde.com
C2K_PORT=1234

CURRENT_CARRIER=common
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE

# TRUE for "User Plane", FALSE for "Control Plane"
DEFAULT_USER_PLANE=TRUE

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22364
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od LivArt » pon 18. úno 2013 15:03:03

Pro ACCURACY_THRES si nastav nějakou rozumnou hodnotu, jinak sice budeš mít fix brzy, ale přesnost může být až několik kilometrů. ;)
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

242
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 05. led 2013 22:54:34
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Mobil 2 / ROM: Leagoo Shark 1

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od 242 » pon 18. úno 2013 15:45:52

Zatím to ukazuje pozici dobře. Zítra jedu delší trasu, tak uvidíme...


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od TomasT342 » pon 18. úno 2013 17:05:48

Všechny tyhle vychytávky můžou ale mít nějaký účinek, jen když má mobil zároveň dostupné připojení na Internet.
Třeba v zahraničí bez datového roamingu budou na nic.


jege
Androiďák!
Příspěvky: 386
Registrován: čtv 21. říj 2010 11:08:59
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 2 Enhanced
Mobil 2 / ROM: HTC Desire, LG L90
Tablet: Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Tablet 2 / ROM: Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab3, iPad Mini
Bydliště: Praha

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od jege » pon 18. úno 2013 18:42:42

242 píše:GPS byl důvod proč jsem zvažoval jiný telefon, ale problém s GPS jsem vyřešil rootem telefonu a úpravou gps.conf.
Na root si troufnu až v momentě, kdy budu mít vyřešený problém se zhasnutím displeje při hovoru, ale raději bych se obešel bez rootu. Nikdo neví, jak vyřešit ten displej?
TomasT342 píše:Všechny tyhle vychytávky můžou ale mít nějaký účinek, jen když má mobil zároveň dostupné připojení na Internet.
Třeba v zahraničí bez datového roamingu budou na nic.
Problém s GPS bude asi hlubšího rázu, protože občas se GPS chytne za pár (desítek) sekund a jindy to trvá dlouhé minuty. Pokud by to záviselo jenom s špatnou adresou nějakého serveru, tak by to trvalo +- stejně dlouho a nezáviselo by to tolik od umístění telefonu (volný prostor, auto, okno).
Neumím anglicky, tak mě neposílejte na XDA!
HTC Desire, Samsung Note II, LG L90, Xiaomi Redmi 2E
Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab 3, iPad Mini, Op3n dott, Z3 Tablet Compact

Uživatelský avatar

242
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: sob 05. led 2013 22:54:34
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Mobil 2 / ROM: Leagoo Shark 1

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od 242 » pon 18. úno 2013 19:15:26

LivArt píše:Pro ACCURACY_THRES si nastav nějakou rozumnou hodnotu, jinak sice budeš mít fix brzy, ale přesnost může být až několik kilometrů. ;)
Dnes jsem se byl projet a vypadá to dobře s momentálním nastavením.

EDIT: Hlásím, že GPS s upravenou konfigurací funguje dokonale. Cca 150km za A do B s Be On road a zpět navigoval Sygic, bez problémů. S přesností byl problém před úpravou, stál jsem u pumpy a Sygic mě ukázal pozici asi 15km někde ve vsi...
Naposledy upravil(a) 242 dne úte 19. úno 2013 14:26:21, celkem upraveno 1 x.


Mican
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pon 14. led 2013 13:57:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: My Phone Next

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od Mican » úte 19. úno 2013 10:45:44

Rabi7 píše:Zdravím,.

kdyz pripojim nabijecku, tak kdyz kliknu na displej tak mi to telefon vyhodnoti ze jsem klikl jinam ( kliknu na ikonku hry na plose a spusti se mi uplne jina hra treba o dva radky pod tim nez jsem klikl) kdyz neni v nabijecce funguje normalne, prosim mate ekdo podobne zkuseosti? nevite prosim co s tim?

predem Dekuji .-)
Rabi7 dělá ti to při každým nabíjení, nebo jen občas? Mě to dělalo jen někdy, ale když jsem to nabíjel přes USB PC tak to nedělalo. Zapojil jsem zpátky do sítě a dělalo to. Z toho usuzuji že v el. síti je někdy nějaké rušení co číňanská nabíječka neodfiltruje a pak to dělá problém. Jinou nabíječku jsem zatím nezkoušel, ale teď jednu mám, tak až to začne zas dělat, zkusím to prohodit a uvidím jestli to pomůže. Už cca 3 týdny to neudělalo.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22364
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od LivArt » úte 19. úno 2013 11:18:45

Mican, Rabi: Normální vlastnost. Buď si kup lepší nabíječku nebo si zvykni.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


stuard
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 22. led 2013 20:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od stuard » čtv 04. dub 2013 19:04:18

Mám problém s položením odchozího hovoru. Tažení na červenou ikonku telefonu nereaguje respektive reagovat přestalo. Hovor lze tak teď položit pouze tlačítkem pro zhasnutí displeje nebo pomocí lišty což je příliš složité. Byl bych rad kdyby někdo poradil jak se to dá řešit. Zajímavé je že u příchozího hovoru vše funguje jak má.
Další dotaz se týká slovníku při psaní SMS. Mobil ukazuje že jsou prázdné a já nevím jak do nich importovat slovník.


Daniel N.
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 01. kvě 2013 13:41:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve fx420

Re: evolve fx420 problem

Příspěvek od Daniel N. » stř 01. kvě 2013 13:50:03

Prosím nevíte jak se da vyčistit display u evolve fx420?

Odpovědět

Zpět na „Evolve FX420 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host