UMI X1 - obecná diskuzeUMI X1 dual sim

Odpovědět

vladi78
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 31. kvě 2013 12:54:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1

Re: UMI X1 dual sim

Příspěvek od vladi78 » sob 01. čer 2013 8:18:19

Tak som tu ROM nakoniec nahodil cez FlashTool. Islo to v pohode (az na pociatocne problemy s instalovanim ovladacov pod Win Vista, ktore nesli priamo cez instal.bat) a trocha strachu ci to nakoniec zbehne dokonca. Predsa len je istejsie flashovat cez 1 zariadenie s SD karty ako mat kablikom spojeny PC a mobil a modlit sa, ze sa nieco nestane po dobu cca 3 min.

Subjektivne pocity z ROM: cista a rychla. GPS sa fixlo po 5 min (1 start.) inak nebadam nic vynimocne ohladom GPS v porovnani s inymi ROM. Uvidim ako sa prejavi v terene s navigaciou Sygic v aute. Predchadzajuca skusenost bola, ze v mestach to bolo dost rozlietane.

BTW co sa tyka baterie, tak zatial pekne klesa po 1 % od cca 70% teraz je na 34%.

Robili ste nejaky dodatocny tweak GPS po nainstalovani tej ROM (mercury) ? Ja som stiahol EPO, potom cez app "Faster GPS" nastavil region Europa -> Slovakia (inak ta app vyzaduje ROOT)





tomas.griger
Androiďák!
Příspěvky: 638
Registrován: pon 27. čer 2011 8:32:51
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 Plus + Gear Sport

Re: UMI X1 dual sim

Příspěvek od tomas.griger » sob 01. čer 2013 12:04:02

V mobileuncle som nastavil A-GPS a EPO. Dal som to v ňom fixnúť a od vtedy no problem.

c) Go to an excelent visibility site (if possible, with clear sky)
d) Enter Engineering Mode: dial nr *#*#3646633#*#*
e) EPO TAB: Enable EPO
f) A-GPS TAB: Enable A-GPS
--- Allow network initiated request
--- Allow EM notifications
g) GPS TAB: GPS(ON)
h) Use "GPS TEST" app to clear the A-GPS, and then start checking the sattelite coverage
i) If it is your first time: WAIT... WAIT.. WAIT... It can take 20mins or more to catch the first satellite. then the second one... slowly... until you get a FIX... and then the accuracy will progressively be better

Uživatelský avatar

foto1977
Droid
Příspěvky: 1537
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia XZ1 Compact
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: UMI X1 dual sim

Příspěvek od foto1977 » sob 01. čer 2013 15:16:33

Ahoj myslíte, že je šance, že se Umík dočká update na Android 4.2?
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C


sebous
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: úte 22. led 2013 15:55:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 1S
Rom: Cyanogenmod 11 [4.4]

Re: UMI X1 dual sim

Příspěvek od sebous » pon 03. čer 2013 9:52:36

Těžko, podpora v podstatě skončila vydáním 4.1.2 testuju novou rom ze španělského fóra, mají tam aplikaci která výborně pracuje s frekvencemi procesoru a výdrž je parádní :) budu ještě par dni testovat a když tak postnu sem.

Odesláno z mého UMI X1    


tomas.griger
Androiďák!
Příspěvky: 638
Registrován: pon 27. čer 2011 8:32:51
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 Plus + Gear Sport

Re: UMI X1 dual sim

Příspěvek od tomas.griger » pon 03. čer 2013 10:52:50

Ako sa volá tá aplikácia? A ako je na tom Gps v tej Rom?

Sent from my UMI X1     2



sebous
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: úte 22. led 2013 15:55:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 1S
Rom: Cyanogenmod 11 [4.4]

Re: UMI X1 dual sim

Příspěvek od sebous » pon 03. čer 2013 17:12:48

Mtk6577 cpu governor switcher

Odesláno z mého UMI X1    


Mára
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: stř 29. kvě 2013 5:46:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: C6

Re: UMI X1 dual sim

Příspěvek od Mára » úte 18. čer 2013 22:35:56

Zdravím vespolek,

prosím, nevíte někdo jaký je reálný rozdíl mezi x1 a x1s...? Je tam už vychytaný ten zadní kryt...??

Jelikož čeština je pro mne nutnost, bude mi GPS chodit s ROMkou od Etotalk....??

Náhodou, MHL asi telefon nemá že....?? Nevíte někdo..??

Díky moc. Mára


josef1974
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: pon 17. zář 2012 16:18:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: STAR x920
Tablet: Sanei n10
Rom: 4.4.0

Rozšíření paměti pro aplikace

Příspěvek od josef1974 » úte 02. črc 2013 10:07:22

Nevíte někdo, jak rozšířit paměť pro aplikace? Celková paměť Interního uložiště je 503MB, Aplikace 274 MB, k dispozici 50MB
Jde to vůbec?? Díky

Uživatelský avatar

foto1977
Droid
Příspěvky: 1537
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia XZ1 Compact
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: UMI X1 dual sim

Příspěvek od foto1977 » úte 09. črc 2013 21:10:02

josef1974: pokud máš RAM jen 500MB místo 1GB tak si pročti zde ve vlákně strany 3 až 15. Tam už to někdo řešil.

Tímto bych se zde rád rozloučil a popřál vám mnoho štěstí s Umíkem.
Já svého poslal na zahraniční misi na Ukrajinu a přesedlal na iOcean X7.
Byl to můj první Číňan a zanechal ve mě jen kladné vzpomínky.
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8438
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T 128GB
Kontaktovat uživatele:

Re: UMI X1 dual sim

Příspěvek od unavix » čtv 18. črc 2013 18:12:44

Fungují vám MMS se simkou o2 CZ? Respektive se simkou Blesk mobil.
Potřebuju teď pár dnů používat tuhle předpotopní službu a nejdou mi odesílat ani přijímat mmsky. Nastavení apn sem udělal podle techzóny z webu o2 pro SGS3.
Kdyby uměl někdo poradit, ocenil bych to.
Edit - v default aplikaci jdou MMS normálně. Problém je jen v handcentu a to i když nastavim velikost MMS na 300kb. :mad:
SLEVOVÉ KUPONY NA ZBOŽÍ Z GEARBEST POUZE NA MÉM WEBU A PROFILECH NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍ!


Milano176
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 12. úno 2012 21:28:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy ace

Re: UMI X1 dual sim

Příspěvek od Milano176 » úte 06. srp 2013 23:08:46

Ahoj Všem,
potřebuji poradit, na mém MT jde špatně zadní reproduktor. Chci se zeptat jestli je to normální a dá se opravit nějakou appkou nebo jestli je v čudu? :x Jde mi o hlasitost!

Díky za každou radu.


bertikkluh
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: sob 23. bře 2013 14:19:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI X1

Re: UMI X1 dual sim

Příspěvek od bertikkluh » pon 17. bře 2014 21:48:27

Ahoj,
mám defekt s Umi x1 mou hloupostí.. nainstaloval z uložta jsem si Chainfire3D-Pro-v3.3 protože jsem chtěl lepší výkon v hrách na něco jsem tam kliknul chtělo to po mě práva superuser telefon se restartovala zůstal na úvodím logu UMI a dál se nezapne.. takhle to svítí a nic otázká je jak to opravit ??
Jsem nezkušenej dežo ale už stalo :D slyšel jsem něco i o tom že je v tom malware nebo co tak to snad není zavirovaný :-(
Děkuju za jakoukoli pomoc


dumbon
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 21. dub 2013 16:32:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Umi X1
Tablet: Asus Transformer Prime

Re: UMI X1 dual sim

Příspěvek od dumbon » pát 18. dub 2014 7:46:16

foto1977 píše:
foto1977 píše:Vyřešeno !!!
mám problém, po resrartu mobilu mi pořád na přeskáčku na displayi objevuje obrázek androida co má otevřené břicho a jakoby instaluje systém a pak to přeskočí na logo UMI (jako když to bootuje) a střídá se to po cca 3 vteřinách. Nejde to nijak vypnout, jen odpojením baterie a po zapnutí to tam je zase.
Včera jsem udělal root a nahodil recovery a rom od Unavixe ( ROM UMI X1 JB 4.1.2 CZECH Beta od Unavixe).
Nevím co mě to teď napadlo, ale dal jsem uvést mobil do továrního nastavení v menu a po restartu mi to začlo dělat toto.
Nevíte jak Umíka opět přivést k rozumu????
Ahoj tak mě dnes po zoufalém oživování Umíka konečně napadlo řešení které pomohlo.
Pokud budete mít podobný problém tak zde je řešení jak z toho ven:
- pomocí Volume Down + Pover najet do "čínského" recovery
- připojit USB kabel k PC
- zapnout Shuame
- v něm nainstalovat nové/jiné recovery
- odpojit a vypnout mobil
- pomocí Volume Up + Power najet do recovery
- nahodit novou ROM

Uff to jsem se zapotil !!! :yes:
Ahoj, měl jsem s umíkem stejný problém, použil jsem postup, takže už není zacyklenej. Ale nemůžu do něj dostat rom. Přes Shuame se mi do něj nainstalovalo cwm od Shuame a když ho zapnu, tak místo bootování vyskočí cwm a nemusím nic mačkat, rovnou naběhne cwm. Prosím pomoc díky :help: :help: :help:

Odpovědět

Zpět na „UMI X1 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti