ZOPO ZP810 - obecná diskuzeHero H7500+ 5" HD , quadcore

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
tabletsanei
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 01. srp 2012 16:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7
Tablet: Telcast x98 plus 3G II

Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od tabletsanei » pon 04. bře 2013 14:24:50

http://www.aliexpress.com/item/5-0-MTK6 ... 26448.html
http://youtu.be/Gk0_VOXTWZ0

co si myslite o tomto, pisu ze to je kopia zopo 810
je to iste ako caesar 7500+





BigFoot007
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 11. črc 2010 8:43:31
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od BigFoot007 » pon 04. bře 2013 16:17:16

Velmi zaujimavy telefon, jedna sa vlastne o Zopo ZP810, len ma povacsinou leskly kryt (predavany aj pod nazvom Caesar H7500+). Vdaka tomu ze je to Zopo, su aj updaty od Zopa, ktore priamo na Herovi funguju.
Obrázek

Obrázek

Cim sa H7500+ lisi od inych cinancov:
a) vynikajuci fotak - 8Mpix, s velmi kvalitnou optikou, jedna sa o chip od Omnivision. Telefon nahrava na svoju cenu aj vynikajuce HD videa, celkovo fotky z H7500+ vyzeraju lepsie ako fotky zo Zopo ZP980 / C2 (13 Mpix, ale asi s horsou optikou, a slabsie odladenim softom).
b) vynikajuca vydrz - na papieri maju sice baterky 2800 mAh, ale v skutocnosti sa jedna asi len o 2000 mAh baterky (take totiz udava Zopo pri svojej ZP810), i tak ma telefon velmi dobru vydrz
c) podpora - vdaka Zopu doteraz vydane uz 3 updaty, telefon momentalne fici na Stock 4.2.1 rom, takisto relativne velka podpora s coraz rastucou komunitou uzivatelov


Porovnanie s displejom Galaxy S4 (oba telefony na max jas)
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Pokusim se o vycet znamych chyb Stock rom a mirory RESENI na ceskych downlodech (thanks ali):
- problem s cidlem svetelnosti - podsviceni displeje; RESENI: http://ulozto.cz/xH3U6wX/avtoyrkost-zip by Pavlis
- chyba pri 3G pripojeni, chova se to vskutku podivne, RESENI: http://ulozto.cz/xNpUhsK/zopo-zp810-3g-signal-0324-rar by Pavlis
* chybu s 3G netreba riesit u novych FW, ak ste spravili ozaj vycistenie vsetkeho pred instalaciou novej romky!!!
- dynamicka MAC adresa - menise s kazdym spustenim WIFI, RESENI: http://chinaphonearena.com/forum/showthread.php?tid=102 - download doplnim
- chyba v ukladani TRACK zaznamu GPS pri malych rychlostech - zatim nema reseni, osobne jsem jeste nezkousel
- vstup do engineer modu - vytocit *#*#3646633#*#*


Budem priebezne pridavat linky na veci (rom, root atd):
root (klasicky s CWMkom) - http://www.ulozisko.sk/600952/Hero_H7500__Root.zip

root Framaroot z XDA (thx to Nisar) - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2130276

stock rom cinska (4.1.2) - http://www.ulozisko.sk/601961/MX56.zip
-v pripade akehokolvek downgradeu podla zahranicnych foor vzdy pouzit tuto rom najprv!

stock rom cinska (4.2.1) - http://uloz.to/xJ7R6MPh/zp800h-jb2-2013 ... 837-pc-zip
prva 4.2.1 stock rom (7.4), obsahuje aj nejaky cinsky balast, cestinu, slovencinu...

stock rom europska (4.2.1) - http://goo.gl/xwXTI
to iste co cinska stock rom zo 7.4 (tato je vydana 9.4), len bez cinskeho balastu, +cestina, slovencia, instalovat cez Flashtool 4.1

stock rom cinska (4.2.1) - http://uloz.to/xoBS1Mt7/zp800h-jb2-20130424-162644-zip
rom z 24.4, plynulejsia ako povodna 4.2.1 zo 7.4, ma uz novy google play 4, konecne funguje cidlo jasu (asi treba urobit totalny clear vsetkeho v telefone pre istotu) instalovat treba cez SP flash tool, nepribalujte tam CWMko, vyskytuju sa potom chyby

stock rom cinska (4.2.1) - https://disk.yandex.ru/public/?hash=EqE ... CA65h3c%3D
http://uloz.to/xLNxiuQT/zp800h-jb2-20130604-192031-zip
rom zo 4.6, ma relativne dost cinskeho bordelu (nie je problem hned oddinstalovat), rom treba flashovat cez SP flash tool

pocestena stock rom (4.1.2) - http://ulozto.cz/xtpZSnE/mx56-cz-zip
Velka vdaka PK76 za pocestenie :!:

custom rom WIND (4.1.2) - http://www.ulozisko.sk/600955/MX56_20130318.zip
* Fixes power display accuracy
* Status Bar 50% Transparent
* HDR Camera (Instructions say must set to 800px to work properly?)
* Pre-Rooted

custom rom Wind (4.2.) - http://ulozto.cz/xofoL4QT/98ce-2-mx56-421-0411-zip
Wind RTA 4.2.1 Customized Features
• Streamlined to Wind preferences
• HDR Stock Camera
• Viper4 Sound Management
• Samsung Touchwiz Interface
• Integrated Google Input Method (?)
• Lock-Screen Weather Plug-In (configure first)
• 50% transparent status bar
• Battery icon shows %
Poznamka - instalovat priamo v recovery!

custom rom GIZBEAT (4.2) - http://95.111.69.47/roms/mx86_mx56_h750 ... _4.2.1.rar
• Static MAC address
• Auto-Brightness fix (Seems to be working okay)
• HDR Camera (Now working!)
Take a little Chinese, mix it with some Russian and a little Gizbeat ingenuity - what do you got?
Features:
• 4.2.1 (Likely Beta)
• TWRP recovery
• Rooted
• 3GB DATA partition
• Very Clean ROM, zero garbage apps
• Software / Virtual keys enabled by default
• Google Play Working
• Camera Working
• Antutu scoring 12800

Prislusenstvo
gelove puzdra (pasuju na Zopo ZP810 / Hero H7500+ / Caesar H7500+) - najlacnejsie na aliexpres - http://www.aliexpress.com/item/New-Arri ... 74692.html
tiez gelove (drahsie) - http://www.ebay.com/itm/new-Original-ZO ... 4ac2e82ef5
treti predajca gelovych puzdier - http://www.zopo-mobile.net/yellow-amber ... 4345.html

fliplove (penazenkove) puzdro - http://www.aliexpress.com/item/Hot-sale ... o_detail_a
POZNAMKA - PREDBEZNE PODLA ZISTENI NEPASUJE UPLNE (NESPARVYN OTVOR PRE REPRAK NA ZADNEJ STRANE!!!

folie - http://www.aliexpress.com/item/Low-Haze ... 63082.html

Kvalita fotaku:
za svetla vonku (8 Mpix)
Obrázek

pod mrakom (6 Mpix, sirokouhla foto)
Obrázek

dalsie foto fotene H7500+ http://galerie.mobilmania.cz/showgaller ... user=38016
Naposledy upravil(a) BigFoot007 dne sob 18. led 2014 11:29:00, celkem upraveno 25 x.


Autor tohoto vlákna
tabletsanei
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 01. srp 2012 16:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7
Tablet: Telcast x98 plus 3G II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od tabletsanei » pon 04. bře 2013 16:23:37

niekde na eshope sa pytali aku ma baterku, predajca hovoril ze 2000, myslim ze to bude "odbrandovany" zopo, teda aj tie iste paramatre.
nasiel som aj rozdielne velkosti. overujem to z predajcami.

http://chinaphonearena.com/forum/showthread.php?tid=16
http://gizbeat.com/1892/hero-h7500-may- ... y-to-ship/


BigFoot007
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 11. črc 2010 8:43:31
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od BigFoot007 » pon 04. bře 2013 16:54:24

no tu je jasne vidiet v 2:36 ze baterka ma 2800 mAh...Ale moze to byt podobny bullshit ako s Newman NM890, ktory ma na fotkach uvedenych 12MPix, ale v skutocnosti vsetcia predajci tvrdia ze do predaja pojde s 8MPix foto...

Uživatelský avatar

romikus1
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: ned 13. led 2013 16:09:16
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Alpha
Tablet: iPad
Rom: ofiko KK4.4

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od romikus1 » pon 04. bře 2013 17:41:27

myslím že u tohoto quad core s touto cenou není co řešit. Už jsem též od dodavatele dostal nabídku , ale také mi psali ať počkám na jejich test. ale vypadá docela zajímavě. :mrgreen: :mrgreen:



BigFoot007
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 11. črc 2010 8:43:31
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od BigFoot007 » sob 09. bře 2013 10:14:41

http://www.youtube.com/watch?v=a8qKOXqYqls ten displej je jednoducho jedna krasa...


Suke
Stálý androiďák
Příspěvky: 163
Registrován: ned 21. lis 2010 18:38:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Suke » sob 09. bře 2013 10:20:40

A v čem je lepší než ten ZOPO, pokud je to kopie ?


BigFoot007
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 11. črc 2010 8:43:31
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od BigFoot007 » sob 09. bře 2013 13:00:56

Praveze v nicom.
Dokonca si dovolim tvrdit, ze sa oplati zobrat rovno Hero/ ceasar, lebo narozdiel od Zopa ma v baleni uz aj gelove puzdro, ktore sa na Zopo zatial neda kupit.
Navyse tym ze tie telefony su identicke, tak aj v buducnosti instalovanie romiek bude fungovat tiez v poho, clovek relativne dobre zozenie aj nahradne baterie a pod.
Takze ja by som jednoznacne bral Hero, keby som necakal na Jiayu G4 / UMi X2 / Iocean X7...

Inak tu je video unboxing Caesar H7500+ aj s tym gelovym puzdrom


A inak celkom som zvedavy na recenziu tohto telefonu (na gizchina by snad mohla byt uz tento tyzden). Video to nataca na cinana celkom slusne


Autor tohoto vlákna
tabletsanei
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 01. srp 2012 16:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7
Tablet: Telcast x98 plus 3G II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od tabletsanei » pon 11. bře 2013 10:34:34

tak vyzera to slusne, http://www.antelife.com/h7500-android-4 ... black.html

po aplikovani zlavovych kuponov sa dostanem na cenu $230 vcetne dhl.


Suke
Stálý androiďák
Příspěvky: 163
Registrován: ned 21. lis 2010 18:38:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Suke » pon 11. bře 2013 11:13:42

Vypadá slušně, akorát jsem na youtube viděl videa, kde ukazovali, že není čeština. Na antelife píšou, že ma češtinu.


Autor tohoto vlákna
tabletsanei
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 01. srp 2012 16:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7
Tablet: Telcast x98 plus 3G II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od tabletsanei » pon 11. bře 2013 11:27:02

anglictina je urcite :)
pisem im na antelife priamo k produktu, maila i skype a nikde neodpisuju? ake mate s nimi skusenosti?


BigFoot007
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 11. črc 2010 8:43:31
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od BigFoot007 » pon 11. bře 2013 12:54:41

z Antelife neber, lacnejsie ta to vyjde z pandawillu - tam je cena 216 USD? posli si to so singpostom - doma to budes mat do 2 tyzdnov a nakolko sa jedna o maly balicek, tak je velka sanca ze si to colnici ani nevsimnu (moja skusenost ked som minule aj skamaratom objednaval 2 telefony, ani jeden nezachytili)...


Autor tohoto vlákna
tabletsanei
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 01. srp 2012 16:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7
Tablet: Telcast x98 plus 3G II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od tabletsanei » pon 11. bře 2013 14:17:52

ano je tam za 216 + moznosti posty:
Express Shipping Method
DHL Hongkong $22.39
EMS $34.49

Airmail
Reg Airmail By China Post $0.00
Reg Airmail By Singapore Post $4.45
Reg Airmail By HongKong Post $4.86

myslim ze rozdiel v airmail nebude(okrem ceny) ale zatial som nepochopil co znamena dhl hongkonh oproti klasickemu dhl?


Autor tohoto vlákna
tabletsanei
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 01. srp 2012 16:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7
Tablet: Telcast x98 plus 3G II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od tabletsanei » úte 12. bře 2013 11:01:37

tak na pandawille som pisal na support chat a odpisala ruska ze :
CAESAR H7500+ have not in stock now but will restock in 2-3 days
a jediny quadcore ktory maju na sklade je lenovo k860i.
na ostatne sa musi cakat :(


BigFoot007
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 11. črc 2010 8:43:31
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od BigFoot007 » úte 12. bře 2013 12:52:32

A tak to je na pandawille bezne, ze 2-3 dni sa caka na "restock", navyse teraz zacala naplno len sezona stvorjadier, takze dopyt bude asi velky.
Sam uvazujem ze ak budu dobre hodnotenia na hero h7500+ tak sa mozno vykaslem na jiayu g4 a vezmem rovno h7500+. Keby bola uz aspon hotova recenzia na gizchine, ako sluboval autor..Snad uz koncom tyzdna...
A este jedna vec, kukal som nejake video ss 7500+, a pri zatazi isli dole 4% za 10 minut. Takze v plnej zatazi je to telefon tak na cca 250 minut, teda 4 hodiny a bum prazdnota. Stale mi to vsak pride lepsie ako ked som mal chvilu jeden 4-palec s mtk6577, tam som tusim bol schopny dat baterku za 3 hodiny dole...To ma laka na g4 s 3000 mAh bateriou, ze ten telefon by moho, fakt ze vydrzat cely jeden narocny den a este mat aj nejaku stavu na vecer.


Palda80
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 12. bře 2013 13:30:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Caesar H7500+ na ceste

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Palda80 » úte 12. bře 2013 13:32:50

Tak nevím jestli jsou ty 2-3 dny pravda. Objednáno a zaplaceno v sobotu. Dnes dotaz na pandawill livechatu, kdy to pošlou a odpověd:
we will ship after one week.....


BigFoot007
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 11. črc 2010 8:43:31
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od BigFoot007 » úte 12. bře 2013 14:54:06

No naposledy som tusim cakal asi aj ze tyzden na naskladnenie tovaru v pandawille (mali happy hour a predali toho daleko viac ako ocakavali asi). takze skor ako za cca 2-3 tyzdne to doma nemas


Autor tohoto vlákna
tabletsanei
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 01. srp 2012 16:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7
Tablet: Telcast x98 plus 3G II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od tabletsanei » úte 12. bře 2013 15:40:08

ako hovoris quadcory len zacinaju a podla mna ich na sklade zatial obchody nemaju. ma tu uz niekto nejaky quadcore?


Suke
Stálý androiďák
Příspěvky: 163
Registrován: ned 21. lis 2010 18:38:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Suke » úte 12. bře 2013 16:01:01

Nějaké THL w8 už se dostali do prodeje, a já už mám taky objednáno, takže už čekám zásilku brzy :-)


Autor tohoto vlákna
tabletsanei
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 01. srp 2012 16:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7
Tablet: Telcast x98 plus 3G II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od tabletsanei » úte 12. bře 2013 16:35:27

odkial si bral thl?


Suke
Stálý androiďák
Příspěvky: 163
Registrován: ned 21. lis 2010 18:38:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Suke » úte 12. bře 2013 16:47:26

Antelife, zítra mají dostat spoustu kusů.


xolau
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: úte 12. bře 2013 20:25:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Hero H7500+
Tablet: Dell streak 7

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od xolau » úte 12. bře 2013 20:27:29

Včera doobeda mi dorazil tento mobil, celková cena + poštovné 220$. Prišiel za 6dní cca klasickou poštou čo je docela super. Ak by mal niekto nejaké otázky kľudne sa pýtajte. PS: Objednal som 8GB verziu podľa špecifikácií (na krabici 4GB), no pamäť má cca 1.5GB, čo mi ale až tak neprekáža :DD


milans
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: pát 21. led 2011 10:00:16
Reputace: 0

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od milans » úte 12. bře 2013 21:26:03

a kde si objednal? posta ti ho nezadrzala na preclenie? napis aj tvoje dojmy. dik


xolau
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: úte 12. bře 2013 20:25:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Hero H7500+
Tablet: Dell streak 7

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od xolau » úte 12. bře 2013 21:48:00

Objednával som z "http://dealsprime.com". Poštovné zadarmo a tracking vyzeral následovne:
06.03.2013 - 15:20 Výstup z krajiny podávateľa
11.03.2013 - 12:05 Zásielka doručená adresátovi
Dohodol som sa cez email aby uviedli hodnotu 25$. Zásielku ani nezadržali, prešla úplne hladko a poštárka mi priniesla mobil až ku dverám :) Prví pocit bolo trošku prekvapenie nad "veľkostou" ale na to som si po prvom dni zvykol. V ruke sa drží príjemne a vo vačku tiež fajn nakoľko je docela tenký. Prevedenie čo sa týka kvality vyzerá byť celkom slušné, až prekvapivo. Display má nádherné zobrazenie a pozorovacie uhly. Na dotyk reaguje presne, málokedy sa stane pri kliknutí (napr pridržanie prstu na displayi za účelom pridania widgetu, et..) chce spraviť "swipe pohyb". V poslednej dobe sa mi to už nestáva čiže možno len nezvyk z držania väčšieho mobilu. Systém pracuje rýchlo, nepostrehol som žiadne lagy ani spomalenie pri multitaskingu.. Jediné čo chýba je jazyk systému ale kto vie po anglicky nemá problém.. Taký menší "nedostatok" považujem mierne vysunutie fotáku na zadnom kryte, ktoré sposobuje prevalovanie pri klikaní ak je mobil položený napr na stole.. Nič kritické, len taký postreh. Foták ako taký fotí docela kvalitne, čo som bol aj prekvapený. Autofocus pracuje rýchlejšie ako na starom mobile čo som mal. ( http://imgur.com/gqKFGJl,XlluoEx ) Prvý obrázok kvalita videa (.3gp), na druhej fotke printscreen z prehrávania na PC. Celkovo nahráva dosť kvalitne, povedal by som že lepšie ako fullHD kamera BenQ čo mám.. čiže tolko stručne.. Ak je záujem o špecifické info kľudne otázky. Zajtra ak bude záujem môžem poskytnúť foto / video :)

edit:/ Ešte som pozabudol, baterku som včera nabil doplna a dnes používal spôsobom: cca 3h počúvania hudby, internet na 1simkarte dokopy cca hodinu/hodinu a pol, telefonovanie písanie sms ako bežný deň, a baterka je teraz na 79%..:)


milans
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: pát 21. led 2011 10:00:16
Reputace: 0

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od milans » úte 12. bře 2013 21:56:38

tak super, este by ma zaujimalo ci ma 2800mah bateriu a aku ma hrubku, lebo niektore eshopy sa uplne nezhoduju. dik


xolau
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: úte 12. bře 2013 20:25:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Hero H7500+
Tablet: Dell streak 7

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od xolau » úte 12. bře 2013 22:00:44

Na batériach je napísané 2800mAh > http://i.imgur.com/Bsf7X8p.jpg (fotené herom)
a hrúbka mobilu je cca presne 1cm :P


BigFoot007
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 11. črc 2010 8:43:31
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od BigFoot007 » úte 12. bře 2013 23:03:54

K tym baterkam - jedna sa o "cinsky" fake v tomto pripade, baterie su totozne so Zopom a ta kapacita bude tych realnych 2000 mAh - pisal tu zg niekto na gizchina.

@ xolau: Poprosim foto nejake porobit, nech si vieme utvorit nazor na fotak (najma v exterieri za slnka, a pripadne aj aky silny je blesk - ja viem ze nemozem od cinana cakat fotky na urovny Iphone, alebo sony, ale tak aby to nebola len ta klasicka nahorsia cina). Tiez pripadne ak sa da nahodit video (v prispevku ti to nakoniec zobralo len ten link prenosovej rychlosti).
A este ak mozes otestovat autofocus - nakolko niekto na xda pisal ze tam vraj nie je funkcia makro (velmi si to neviem vysvetlit).
Este poprosim otestovat GPS- ci ide aj Glonass...A ta baterka ma fascinuje, to vyzera na velmi slusnu vydrz:)
Tiez ak mozes nejak zhrnut prve dojmy - ci ti ten telefon nie je velky-tazky a pod:D
Mal si v baleni aj gelove puzdro? Ako je na tom telefon s audio vystupom na sluchatka? Rad pocuvam kvalitnu hudbu a samozrejme mam aj lepsie sluchatka (momentalne ficim na zte skate, a tam sa to da v pohode).
Co hry a softver (ak mozes, tak rovno vyskusaj Real racing 3 - to je sucasny nicitel mobilneho hardveru)? nic neseka? Wifi ide rychlo a stabilne? chytas v pohode signal?
A tiez by ma zaujimalo, aku teoreticku rychlost zvlada telefon cez 3G - ak mas data od operatora (42Mbit podporuje vsak len Orange a T-Mobile a tiez len vo vybranych lokalitach), mohol by si to pls vyskusat? Na testovanie bude asi naj aplikacia speedtest.net


Autor tohoto vlákna
tabletsanei
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 01. srp 2012 16:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7
Tablet: Telcast x98 plus 3G II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od tabletsanei » stř 13. bře 2013 14:07:26

xolau píše:Objednával som z "http://dealsprime.com". Poštovné zadarmo a tracking vyzeral následovne:
prosim ta ako je to s nabijanim z nabijacky a cez usb? som cital ze sa zahadne dlho nabija, co je na tom pravda?
zdroj : http://chinaphonearena.com/forum/showthread.php?tid=42

tu je recenzia http://www.gizchina.com/2013/03/06/hero ... ent-335807


BigFoot007
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 11. črc 2010 8:43:31
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od BigFoot007 » stř 13. bře 2013 15:18:58

No medzicasom niekto uploadol fotky zo Zopa 810 (creva by mali mat tie telefony identicke) a normalne som ze v soku z cinana.

http://imgupload.sk/viewer.php?file=hll ... oviopb.jpg
http://imgupload.sk/viewer.php?file=q2o ... 7xpm3i.jpg
http://imgupload.sk/viewer.php?file=m9e ... sbq304.jpg

ta prva foto nema chybu:)


Autor tohoto vlákna
tabletsanei
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 01. srp 2012 16:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7
Tablet: Telcast x98 plus 3G II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od tabletsanei » stř 13. bře 2013 15:30:47

foti to vyborne, videl som aj nejake video 720p a tiez fajn az na stabilizaciu :)

Odpovědět

Zpět na „ZOPO ZP810 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host