ZOPO ZP810 - obecná diskuzeHero H7500+ 5" HD , quadcore

Odpovědět
Uživatelský avatar

pilarius
Stálý androiďák
Příspěvky: 133
Registrován: ned 28. dub 2013 16:31:49
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48_S232_161227_ROW - Android M [6.0]
Mobil 2 / ROM: H7500+ @ JB 4.2.1
Tablet: Onda V975i @ JB 4.2.2
Bydliště: Pardubice

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od pilarius » stř 05. úno 2014 2:20:57

No fotí mi to od začátku asi tak, jak tobě s tím novým modulem. Makra jsou dokonalá, ale autofokus je prostě nefunkční a je třeba užívat na focení jiné aplikace, kde to ostřím jak kdy - někdy na nekonečno, někdy na naťapnutí prstem někam. Fotí to tak vcelku dobře, ale vždycky musím udělat fotek víc, protože ne všechny vyjdou tak, jak by měly.





Guticek1
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 30. led 2014 20:12:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Hero 7500+

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Guticek1 » stř 05. úno 2014 11:38:08

Skúšali ste niekto neoficiálny Miui V5 Rom? :)

Viac informácii tu: http://en.miui.com/thread-11333-1-1.html

Pilarius: vďaka za reakciu, myslím, že to platí asi pre všetky Zopa 810i/Hera 7500+, asi sa s tým budem musieť zmieriť s fotoaparátom... :palec:

Ozaj máte aj vy taký jav, že vám fotí v strede obrazu viac do červena a po okrajoch skôr do modra? Mám to brať ako bežný jav alebo vadu? Je nejaký spôsob ako tento jav zmierniť ?


m1112
Stálý androiďák
Příspěvky: 226
Registrován: úte 06. lis 2012 9:30:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: coolpad 7320

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od m1112 » stř 05. úno 2014 19:03:33

Zkoušel, funguje dobře, ale bohužel se mi stále sám vypíná, tak leží v poličce

Uživatelský avatar

foto1977
Droid
Příspěvky: 1536
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia XZ1 Compact
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od foto1977 » stř 05. úno 2014 22:38:26

Ahoj taky se vám začíná olupovat chromová barva z toho bočního rámečku? Kamarádovi jsem ho loni v červnu pořídil,
tak přemýšlím jestli by to bylo na reklamaci. Neřešil jste to již někdo?
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C


hedok
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: stř 06. bře 2013 15:12:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP810

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od hedok » sob 08. úno 2014 23:14:54

foto1977 píše:Ahoj taky se vám začíná olupovat chromová barva z toho bočního rámečku? Kamarádovi jsem ho loni v červnu pořídil,
tak přemýšlím jestli by to bylo na reklamaci. Neřešil jste to již někdo?
jj, olupuje se.. ale jako na reklamaci to asi nevemou, je to opotřebením, .. si myslím.



BigFoot007
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 11. črc 2010 8:43:31
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od BigFoot007 » ned 09. úno 2014 1:14:12

Mne sa olupuje len pri nabijacom konektore, inak nikde inde nie (ale pouzivam od zaciatku telefon vyhradne s tym gelovym dodavanym puzdrom)

Uživatelský avatar

mapotn
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: čtv 07. úno 2013 1:23:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Meizu M2
Rom: Flyme@Android 5.1

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od mapotn » pon 10. úno 2014 1:08:27

aj mne sa olupuje presne na tom mieste kde je priestor pre usb konektor
Huawei Ascend G300S -> Zopo ZP810 -> Zopo 700 -> iNew V3 -> Cubot Zorro -> Meizu M2


Johnik
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 29. srp 2013 17:11:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Hero H7500+

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Johnik » ned 16. úno 2014 16:14:27

Zdravim, chci se zeptat, mám problém s tím 3g, někdy při přepínání 3g/2g hrozně dlouho trvá než se chytí a je bez signálu. Zkoušel jsem ten 3g signal fix co sem dával pavlis, ale když chci načíst tu nvram databázi, tak mi to napíše, že to není pro muj telefon. Může to být tím, že tam mám nainstalovaný MIUI? Nebo dá se to vyřešit nějak jinak?.....Nemůžu nastavit jenom 2g, v menu je gsm/wmcda nebo jenom wmcda. Díkes

Uživatelský avatar

jivo
Androiďák!
Příspěvky: 275
Registrován: sob 10. dub 2010 12:19:07
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi RN3 SE s ROM z XDA + neco nahradniho s XDA
Mobil 2 / ROM: pres SiemS25, Windows mobile, HTC, Zopo ...
Rom: AOSP; LOS; Nitrogen
Bydliště: Czech Republic

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od jivo » stř 26. úno 2014 8:37:04

Rozbehl nekdo NTFS?
Uvazuji o nove MIUI 4.2.14 nebo THR 0.95 (postavena na orig Zopo). Mate nekdo zkusenosti? Dle XDA by mely obe slapat.http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2174075
Mate nekdo ROM na rozdeleni partition na 2.4GB? Nejde mne z prvni stranky odkazu stahnout.

Mohu potvrdit, že ta ROM THR 0.95 s 2.4GB (je nutno nejdrive vytvorit) místa je zatím super. Místo je vytvořeno na úkor interní "SD" karty, která má jen 203MB. Ale vše se ukládá na externí. Fakt super. Stabilita, rychlost atd.
Nejd5íve dle návodu v 1. p5íspěvku provést instalaci ZOPO s 2.46GB. Poté v recovery naistalovat tu THR.
Poridte si internetovou "flasku", prostor na Dropboxu s bonusem +500MB : https://db.tt/Zo8BfPgc
Moje vyzkousene a doporucene aplikace.


davidxman
Stálý androiďák
Příspěvky: 74
Registrován: stř 24. dub 2013 16:20:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star N9500

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od davidxman » stř 05. bře 2014 20:42:36

Mě se po flashnutí MiUI ROM z SD karty stalo, že se nemůžu dostat do recovery modu, vždycky se jen restartuje telefon, zkoušel jsem i víc verzí naflashovat přes SPflash tool a nic nepomohlo, neví někdo co s tím? chtěl bych dát novější ROM ale takhle to nejde.


Spaidy96
Droid
Příspěvky: 1272
Registrován: pát 13. led 2012 21:25:30
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Spaidy96 » čtv 06. bře 2014 14:28:44

Má cenu kupovat něco takového http://www.alza.cz/connect-it-ci-153-po ... htm?d=desc Nebo něco jiného? Jak dlouho se vám nabíjí s originální nabíječkou?Mě 15-100% 2:45 hodin.
http://spd.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aeronet.cz/news/" onclick="window.open(this.href);return false;


nelka12
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pon 18. úno 2013 16:03:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P350

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od nelka12 » pát 07. bře 2014 12:15:35

Zopo ZP810 x JIAYU G2S

Dobrý den, poradil by mi někdo mezi těmito dvěma mobilními telefony. Hlavní rozdíl, který mezi nimi vidím je 4(Jiayu )a 5(Zopo)palcoý displej a v počtu jader 4(Zopo) a 2(Jiayu) . Notifikační diodu mají oba.


BigFoot007
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 11. črc 2010 8:43:31
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od BigFoot007 » sob 08. bře 2014 12:44:41

teto dva telefony sa ani len nedaju porovnat. Tu je rozdiel cca 2 generacii.
G2S ma horsi chipset, horsi displej, vyssiu spotrebu atd. Oprotim tomu ZP810 je stvorjadro s 1GB ram, velmi dobrym fotakom (pri dostatocnom svetle).
inak sa MTK6577 (v G2S) s MTK6589 (ZP810) neda ani len porovnavat...Jednoznacne ber ZP810. Alebo ak ti ide o male rozmery a nepotrebujes 3G, tak si objednaj Jiayu G2F


Spaidy96
Droid
Příspěvky: 1272
Registrován: pát 13. led 2012 21:25:30
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Spaidy96 » sob 08. bře 2014 14:41:09

Jiayu g2f bude i s 3g.Na ten bych počkal.
http://spd.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aeronet.cz/news/" onclick="window.open(this.href);return false;


BigFoot007
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 11. črc 2010 8:43:31
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od BigFoot007 » sob 08. bře 2014 15:39:52

bude, ale len s displejom 854x480, ale za to s OGS (cinska verzia bez podpory europskej 3G nema OGS displej, ale za to ma HD rozlisenie)


Spaidy96
Droid
Příspěvky: 1272
Registrován: pát 13. led 2012 21:25:30
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Spaidy96 » stř 12. bře 2014 6:55:20

Která ROM umí automatickou regulaci jasu a má sloučenou paměť?Nebo existuje nějaký fix? Nemám ale PC takže jedině přes cwm. A když si dám miui rom musím vždy udělat hard reset před aktualizací a zůstane mi tam vše? Díky moc.
http://spd.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aeronet.cz/news/" onclick="window.open(this.href);return false;


xower
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pon 29. dub 2013 18:51:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Rom: Stock ROM 20170904
Bydliště: Brno

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od xower » sob 15. bře 2014 23:46:45

Na MIUI jako jediné z mnoha ROMek, co jsem vyzkoušel, mi funguje automatická regulace jasu. Ale sloučenou paměť nemá. Při aktualizaci myslíš v rámci MIUI? Tam nic nemažeš, ani neresetuješ, jenom flashneš novější verzi v CWM a všechna data ti přirozeně zůstanou. Ale při přechodu z jiné ROM na MIUI musíš pochopitelně vymazat cache, data i dalvik cache.


Spaidy96
Droid
Příspěvky: 1272
Registrován: pát 13. led 2012 21:25:30
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Spaidy96 » ned 16. bře 2014 9:10:29

Přesně tak myslel sem v rámci miui rom .V přechodu na jinou rom je jasné že se musí vše smazat. A to sloučení paměti jde udělat přes nějakou aplikaci?Popřípadě existuje nějaký fix který lze použít v miui rom?
http://spd.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aeronet.cz/news/" onclick="window.open(this.href);return false;


Spaidy96
Droid
Příspěvky: 1272
Registrován: pát 13. led 2012 21:25:30
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Spaidy96 » pát 21. bře 2014 8:03:49

Zkusil sem miui rom, ale bohužel musela jít pryč. Z ničeho nic mi v nastavení nefungovalo zapínání SIM karet a mobilní sítě.Když jsem dal telefon do továrního nastavení tak to šlo ale po obnově dat přes Titanium backup opět to nejde.Dělala mi to i starší miui rom. Jinak je to asi nejlepší rom až na tu chybu.
http://spd.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aeronet.cz/news/" onclick="window.open(this.href);return false;


Spaidy96
Droid
Příspěvky: 1272
Registrován: pát 13. led 2012 21:25:30
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Spaidy96 » úte 25. bře 2014 16:56:41

Našel sem postup na zvětšení vnitřní paměti: http://www.chinaphonearena.com/forum/Th ... -Partition zatím jsem nezkoušel.
http://spd.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aeronet.cz/news/" onclick="window.open(this.href);return false;


Spaidy96
Droid
Příspěvky: 1272
Registrován: pát 13. led 2012 21:25:30
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Spaidy96 » stř 26. bře 2014 8:19:08

Dnes ráno se mi přes půlku displeje objevil velký černý blikající pruh.Vypadalo to na reklamaci.Ale za chvíli zmizel.Nemůže to bejt tím že mu bila zima a jak se zahřál tak se to spravilo nebo je to jen náhoda a může se zase objevit?
http://spd.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aeronet.cz/news/" onclick="window.open(this.href);return false;


hedok
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: stř 06. bře 2013 15:12:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP810

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od hedok » stř 09. dub 2014 7:30:16

Spaidy96 píše:Našel sem postup na zvětšení vnitřní paměti: http://www.chinaphonearena.com/forum/Th ... -Partition zatím jsem nezkoušel.
už to nějakou dobu používám, a bez problému..
Přílohy
Screenshot_2014-04-09-08-27-09.jpg
Screenshot_2014-04-09-08-27-09.jpg (79.59 KiB) Zobrazeno 30083 x

Uživatelský avatar

mapotn
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: čtv 07. úno 2013 1:23:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Meizu M2
Rom: Flyme@Android 5.1

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od mapotn » stř 09. dub 2014 9:36:14

Huawei Ascend G300S -> Zopo ZP810 -> Zopo 700 -> iNew V3 -> Cubot Zorro -> Meizu M2


xLoCo99x
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: pon 24. čer 2013 16:25:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: H7500+

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od xLoCo99x » úte 22. dub 2014 15:47:27

nemáte někdo problem s macro ostřenim ? mě se stává že při přeostřování občas ten telefon nějak přejede svuj limit nebo něco a cvakne v tý čočce, takže se ty skla pohnou zpět a neni zaostřeno

nejdřív sem si řikal že je to možná MIUI , že je to pro jinej telefon tak to nefunguje jak má, ale nikdo jinej si nestěžuje

Uživatelský avatar

pilarius
Stálý androiďák
Příspěvky: 133
Registrován: ned 28. dub 2013 16:31:49
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48_S232_161227_ROW - Android M [6.0]
Mobil 2 / ROM: H7500+ @ JB 4.2.1
Tablet: Onda V975i @ JB 4.2.2
Bydliště: Pardubice

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od pilarius » stř 23. dub 2014 9:48:16

Už se to tu párkrát řešilo. Buď rád, že ti to ostří aspoň občas, třeba mně autofokus nefunguje vůbec. :)

Jinak: Android 4.4? To by bylo super. :)


m1112
Stálý androiďák
Příspěvky: 226
Registrován: úte 06. lis 2012 9:30:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: coolpad 7320

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od m1112 » pát 25. dub 2014 8:59:50

Řešení zamrzání obrazovky se někomu podařilo najít? Děkuji


Fatalino
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 12. říj 2014 15:12:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jiayu g3t 4.4.2 kit kat

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Fatalino » ned 12. říj 2014 15:24:37

telefon ani pri jednej ROM nefunguje zapnutie displeja,robi to nahodne tak ze zapnem telefon a cierna obrazovka neprebudi ho.Nabehne az po vybrati baterie.
Poslednu dobu sa zacali objavovat pruhy na displeji a zacal kmitat obraz asi hardware problem displeja.
V prevadzke rok a pol...


Androidik
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 07. lis 2013 13:37:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: H7500+

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Androidik » pon 13. říj 2014 14:15:52

Problem se zamrzanim obrazovky se nevyresil, a uz delsi dobu po tom ani nepatram, vzdal jsem to. Telefon resetuji nekolikrat denne. Casteji zamrza pri ukonceni hovoru, na obrazovce zustane jakoby screenshot s ukoncenim hovoru a telefon neodpovida, a pri zapnute wifi.

A abych nezapomnel, casto se take sam zresetuje.

Uživatelský avatar

pilarius
Stálý androiďák
Příspěvky: 133
Registrován: ned 28. dub 2013 16:31:49
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48_S232_161227_ROW - Android M [6.0]
Mobil 2 / ROM: H7500+ @ JB 4.2.1
Tablet: Onda V975i @ JB 4.2.2
Bydliště: Pardubice

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od pilarius » stř 15. říj 2014 17:47:16

Mně zasekávání a zamrzávání teď po poslední aktualizaci způsoboval Facebook. Musel jsem ho odinstalovat.


Androidik
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 07. lis 2013 13:37:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: H7500+

Re: Hero H7500+ 5" HD , quadcore

Příspěvek od Androidik » čtv 16. říj 2014 18:30:29

Ja Facebook ani nemam :no:

Odpovědět

Zpět na „ZOPO ZP810 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host