Evolve FX400 - obecná diskuzeEvolve FX400 (4,3") a FX500 (5")


francesko901
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 25. pro 2012 20:02:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX 500 Warrior
Rom: 2GB

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od francesko901 » úte 15. led 2013 22:50:36

626rs píše:- katastrofální display. Na 5" má rozlišení 800*480 což je mizérie. Katastrofální pozorovací úhly. Když mobil v ruce jen trochu nakloníte, display už začne dělat "duchy". Dlouhou dobu jsem neměl v ruce něco s tak hrozným displayem.
Já nevím, mně tohle rozlišení úplně stačí... fakt je, že je to můj první smart a nic s HD displayem jsem v životě nedržel v ruce, ale na čtení e-mailů, e-knih a dokumentů mi to stačí. I na aplikace jako Meteor, Aladin, navigaci... jízdní řády... i na občasnou fotku - fakt je že moc nefotím a na obrázky moc nejsem... i na hry mi to stačí, ale fakt je, že hraju Angry Birds a Top Eleven, což není moc graficky náročné... z diskusí vím, že rozlišení a počet barev je nic moc, ale mně to fakt stačí, a rovnou přiznám, že i já, grafický negramot, bych určitě ten rozdíl poznal, kdyby někdo vedle mého miláčka FX500 položil něco s HD displayem a haldou barev (třeba SGS III ? Note II? nevím, vy to budete vědět lépe...). Vím, že tenhle pětipalcový display je asi low end, ale já fakt nic lepšího nepotřebuju - alespoň o tom nevím...
Duchy nepozoruju, pozorovací úhly mám dobré - resp. nikdy se mi nestalo, že by mi naklonění v něčem překáželo...
626rs píše:- šílené zpracování. Levné plasty které né příliš dobře sedí, skřípají, vrzají, díry na jack od sluchátek jak od špatně nabroušenýho vrtáku vrtačky

Jak se kurňa pozná levný plast? Když mi leží na stole, je to prostě další černý telefon... Mně teda nic nevrže, spíš jsem měl problém zadní kryt "odklapnout", ještě že je to dual-sim...
Do díry od sluchátek se mi přesně vejde jack, OK, je kolem něj rezerva odhadem tak 0,1mm o něj to mohli udělat užší, asi mají v tovarně Evolve jen vrtáky 3,6mm a ne 3,5mm, znáte to, Čína ;)
Já mám tedy mnohem větší problém s "dírou" na microUSB konektor, tam je ta vůle velká a "díra", jak bych to řekl, konektor samce do té samice "nevede", tj. poslepu se tam nedokážu trefit, fakt to stojí nějaké soustředění a úsilí ten konektor zapojit...
Zdá se, že to kus od kusu ve fabrice odfláknou vždy někde jinde...
626rs píše:- problém s některýma aplikacema. Telefon většinou všechny aplikace hned sype na kartu a je na vás, abyste veškeré widgety a vše co musí být v telefonu neustále s každým updatem přesouvali
Ajajaj, ještě že používám jen jeden widget, a to na Meteor, který se moc neaktualizuje - věřím, že tohle musel být pěkný opruz...
Mně tedy tohle vyhovuje, protože za ten měsíc jsem toho nainstaloval haldu a jsem rád, že to jde rovnou na kartu - jinak bych to tam sám po každé instalaci musel přesouvat.
626rs píše:- celé zpracování telefonu vypadá značně lacině
Co by se muselo změnit, aby to tak nevypadalo? Mně napadá jen nahradit plasty nějakým kovem (hliník? nemyslím toho z Humpolce... magnesium? nevím...), ale to by se asi prodražilo... nebo umí někdo udělat z levných plastů telefon, který nevypadá lacině? Možná Samsung to umí, ale já měl SGS III v ruce jen v krámu a tohle jsem si nějak neprohlížel, zkoušel jsem jen jak se ovládá... Jak je asi všem zřejmé, já ten vzhled Evolve nějak neřeším, hlavně že mi funguje...


Jinak, já u něj sice určitě zůstanu, ale budu ho na 100% reklamovat (až si otestuju všechny aplikace, co mi vyhovuje a tak... a dohraju Angry Birds, abych je už znovu neinstaloval...), protože mi nefunguje reproduktor - nehraje, jen lehce "prdí", dokonce ani telefon kvůli tomu nezvoní, takže to buď náhodou ucítím, že vibruje, nebo to náhodou uvidím na rozsvíceném displayi, že někdo volá, a to, přátelé, je velká chyba telefonu, když neslyšíte, že zvoní - to si moc těsně padnoucí otvor konektoru a vyhovující pozorovací úhly neužiju... :)





kabod
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: sob 17. lis 2012 14:44:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX500 duo
Twitter: VOLVE

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od kabod » úte 15. led 2013 23:33:45

vyměnil jsem u ALZA jednoho BOJOVNÍKA...a ted šlape bez problému...mám k němu rezerví aku...kdybych uvázl mezi stromy...u mě dobrý...zejmena,když pamatuji neurvalé fronty u telefoních budek...


wondra2
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: pon 29. lis 2010 20:25:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JY - G3

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od wondra2 » úte 15. led 2013 23:45:03

626rs píše: - celé zpracování telefonu vypadá značně lacině
Co je špatného na tom, že laciný telefon vypadá lacině? :D


y0uRi
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 05. pro 2012 19:04:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolve fx400

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od y0uRi » sob 19. led 2013 18:44:30

Pre mňa tento telefon nepoužiteľný vrátil sam i z reklamácie...kôli nefunkčnému GPS, ako som sa ale dočítal behom reklamácie mesačnej, tak GPS bolo zrejme v poriadku chyba je v tom že je je..té, absolutne sa nechytá bez podpory A-GPS kto vie či vôbec tá AGPS je dôveryhodná aj keĎ mi tam nájde 12 satelitov ani jeden nie je in use...ja neviem robím niekde chybu ja alebo čo ? nemám internet v mobile ...takže vonku h oneespojazdním... ani mi nepríde utešujúce že "tam kde to už pozná s AGPS" sa potom chytí len na holo...chcel som ho využívať na geocashing...a nemám mobilný internet...takže som to riskol s týmto chinskym výtvorom a pohorel som telefon ostatné funkcie spĺňa ale moju prioritnú na ktorú som ho chcel, nie ...som fakt sklamaný zúfalý.... nabudúce radšej zoženiem info o telefone a nebudem medzi prvými pokusnými králikmi :D


y0uRi
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 05. pro 2012 19:04:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolve fx400

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od y0uRi » ned 20. led 2013 10:04:55

ináč by som sa chcel opýtať, keď človek kupuje mobi ls tým že je tam gps a gps to znamená že by malo ísť aj offline ...tak ma nárok telefon vrátiť alebo dať na reklamáciu ak neide gps tak ako by v skutočnosti malo ? alebo nato slúži tých 14 dní po kúpe ? čo ak by som kupoval telefon v kamennom obchode a trafil by som na taký problém ? mám ho z alzy ale len tak sa pýtam...lebo mi to nepríde fér voči zákazníkom...napíšem si funkcie telefonu perfektné super všetky čo ma napadnú a všetky odfláknem hlavne že bude mať záujemcov o telefon...potom nech im nič neide...čo myslíte ? dá sa to nejak vyriešiť ?



francesko901
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 25. pro 2012 20:02:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX 500 Warrior
Rom: 2GB

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od francesko901 » pon 21. led 2013 1:04:49

Počkej, počkej, Tobě to bez A-GPS nejede? To by ale měla být chyba... a podle toho co tu dříve někdo psal i hodná reklamace. Ty sis přeci nekoupil telefon proto, že je tam GPS chip, ale proto, aby jsi ho využíval např. k navigaci. GPS, která nechytí žádný satelit do in-use a která není schopná navigovat - to je jako by sis zaplatil hodinu s prostitutkou a nemohl by ses jí ani dotknout...

Jak je z diskusí tady (toto vlákno a dvě příbuzná) vidět, ta GPS není žádná sláva, ale mě za oknem auta naskočí a normálně naviguje, tracker zaznamenává trasu (a to obě aplikace byly minimalizované, protože jsem zároveň tu cestu ještě pokusně natáčel na kameru - koupil jsem si nový držák na sklo auta, tak jsem testoval...). Ta GPS je asi největší slabina, to je s diskusí jasné. Já bych z nich i soudil, že mám celkem štěstí na funkčnější kus (včera jsem ani A-GPS nezapínal, jen GPS s podporou EPO, což máš také a není k tomu potřeba žádný mobilní internet), ale takhle špatně, jak to popisuješ Ty, by to fungovat nemělo. Jo i mě to občas chvíli hledá (zrovna včera, 150m od místa, kde GPS obvykle zapínám a minutu a půl jsem čekal, než se GPS chhytí...) a někdy ustřelí (zrovna včera, když jsem jel od tchýně mi to signalizovalo, že jedu o blok vedle, v rovnoběžné ulici), ale v zásadě se můžu spolehnout, že mi to dovede z místa A do místa B, byť to může někde chvíli "váhat".

A Ty jsi to zkoušel reklamovat a neúspěšně?


y0uRi
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 05. pro 2012 19:04:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolve fx400

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od y0uRi » pon 21. led 2013 10:38:10

presne ako píšeš...no upresním to, ja som telefón dal na reklamáciu 17.12 s tým, že mi neide GPS, proste som ho zapol vonku počkal 10 minút žiadna odozva, skúsim som asi 5 aplikácii ani na jednej sa nechytil. Kým som mal mobil na reklamácii čítal som si priebežne tému, tvoje prríspevky ako chytáš GPS horko ťažko, tak som si povedal že možno predsa len nebola chyba v GPS ale možno som ja niekde robil chybu...ale kde ? veď gps satelity som zapol, nič viac som zapínať nemusel keď som sa tak dočítal...telefon mi vymenili za iný kus, určite nebol nový aspoň tak nevyzeral respektíve, možno ho mal niekto na skúšku a vrátil ho, prostee to je jedno. prvá vec bola skúška gps doma so znalosťou že mám zapnúť AGPS, tak som ho zapol našlo mi hneď 12 satelitov, ale to bolo všetko žiadny fix mi nepísalo proste 0/12 ak tomu správne rozumiem, vyzeralo to tak akoby len si stiahlo informáciu o 12tich satelitoch že tam neikde sú ale nič viac sa nedialo...keď som zapol po čase iba GPS satelity našlo mi hneď 12 satelitov...ale keď som vymazal AGPS XTRA dáta...tak sa opäť tvárilo akoby ani nešlo, proste len sa krrúti a krúti hľadá a hľadá skúšal som ho aj vonku aj s epo pol hodinu som čakal prepínal čo sa dalo nič... nájde mi satelity iba s AGPS ale iba nájde, nič viac nerobí... ale je to už druhý telefon čo od nich mám, tak už neviem či ja som negramotný alebo ... používam palikáciu "gps status" aj "navigácia" čo bola v telefóne... + offline aplikáciu na geocashing "GeOrg" ani v jednej to neide...


francesko901
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 25. pro 2012 20:02:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX 500 Warrior
Rom: 2GB

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od francesko901 » sob 26. led 2013 23:56:02

Podle mne je to na další reklamaci... Mě GPS "normálně funguje"...


paul.92
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 31. led 2013 20:29:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX500

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od paul.92 » čtv 31. led 2013 20:42:50

ahoj nedavno jsem si koupil evolve fx500, vše funguje jak ma, akorat mě štve jedna věc nejdou instalovat aplikace na vloženou micro SD kartu, protože vnitřní pamět´ telefonu se hlasí jako by byla SD karta, a vložena karta se hlasi jako by SD karta 2, na kterou nejde nic instalovat mužete si tam dat pouze videa obr..., nevím si stim rady , a na hry je těch 2Gb opravdu malo, děkuju za odpověd´ mam tam verzi androida 4.0.3


kabod
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: sob 17. lis 2012 14:44:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX500 duo
Twitter: VOLVE

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od kabod » pát 01. úno 2013 23:24:11

zkus to tam nasypat přes total commander...


paul.92
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 31. led 2013 20:29:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX500

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od paul.92 » sob 02. úno 2013 10:17:12

to jsem zkoušel ale ten telefon si mysli že uložiště usb je sd karta a ukládá se to tam a ta karta co tam mam je napsáná jako sd karta 2 a tam můžu mít jenom obrázky, hudbu atd..nebo jestli víš jak to mám změnit v tom commanderu tak prosím poraď

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22319
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od LivArt » sob 02. úno 2013 14:23:49

To total commanderem nezměníš. Buď je to v nastavení a jde to nebo to tam není a nejde to (nebo jde a je to složitý).
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


y0uRi
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 05. pro 2012 19:04:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolve fx400

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od y0uRi » čtv 14. úno 2013 15:41:53

videl som že už jestvuje ROOT na fx400/500 skúšali ste niekto ? poprípade ak už existuje root dá sa niečo spraviť s tým úbohým GPS ?


valkyrija
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 12. pro 2012 19:35:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: EVOLVE Warrior

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od valkyrija » čtv 07. bře 2013 2:46:30

LivArt píše:To total commanderem nezměníš. Buď je to v nastavení a jde to nebo to tam není a nejde to (nebo jde a je to složitý).
Zdravim. Zkousela jsem prvni, posledni. Dokonce jsem odpojila i usb uloziste. Na tu microSDHC proste app nejdou presunout je to velke minus, protoze se mi tam app nevejdou. Je pravda pokud tam mate fb a jine ftakoviny tak ty vam toho hodne sezerou. Tak jsem je smazala. Stejne vyuzivam imo, tak na tu komunukaci to staci. MicroSDHC je proste flashdisk v tomto telefonu a jedina app ktera z ni cte automaticky je galerie. Hudbu, dokumenty a jine lze pouze otevira pres mgr. A protoze pouzivam spoustu app ktere jiz kvuli omezenemu mistu nemohu stahovat. Budu si tedy muset koupit jeste jeden mobil ktety budu vyuzivat k praci a ke studiu a tenhle nechat na ftakoviny, ale ti fakt nevim jake, protoze na hrani ho nepozivam nijak extra (jo sachy treba) a na fb moc pres nej nelezu.
Chtela bych jeste podotknout ze ten muj "vzorek" ma problemy s kontaktem od baterky. Jakykoluv mensi naraz i polozeni na stul nebo otres v kabelce (nevlastnim pytel, ale opravdu kvalitni pevnou kabelu) dost casto na tvrdo vypne pristroj. Obcas se rad rozehreje, az me pali ucho. Baterie pri plnem zatizeni (wifi, telefonovani, jasu polovicni rezim, spousteni bambilionu app, sem am nejaka ptakovina jako video, atd...) 3/4 dne. Pri hrani hry, za par hodin. Ale velke plus ma kvalita displaye, je opravdu odolny proti poskrabani, folii jsem nelepila. Jen se rad masti a dostat to dolu je i nekdy moc i na moje jeansy ;) (opravdu bez skrabnuti).
Pro obyc uzivatele, ktetry pitrebuje na email, soc. sit, net a hlavne dualSim je tento vyrobek fajn. Jinak nedoporucuji nijak zvlast.
Fx500

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22319
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od LivArt » čtv 07. bře 2013 8:50:24

1) to víme, řeší se to tu všude, je na to potřeba root a nějaká přesouvací aplikace
2) doporučuješ přístroj s takovýma chybama? :DD
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


kabod
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: sob 17. lis 2012 14:44:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX500 duo
Twitter: VOLVE

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od kabod » čtv 07. bře 2013 12:00:52

muj Bojovník zlenivěl,přestal rotovat display,jelikož jsem laik,zkusil jsem ho osekat na tovární nastavení.Samozřejmě jsem z něj vyházel simky a pamětovku 16G...pak jsem tam začal rvát zpět aplikace,až se dožral a sdělil mi,že musím dávat app na pamětovku...takže jsem jí tam nacpal a doplnil všechny app dle chuti...Bojovník se uklidnil a jede hbitě,app stepují bez problému...za ty prachy nemám problém,i skousnu tu delší prodlevu pi načtení gps....

Uživatelský avatar

Perotin
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: stř 28. lis 2012 21:45:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: EVOLVE FX400

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od Perotin » ned 10. bře 2013 13:50:39

Zdar,
nevím čím to je, ale ačkoliv mám zaplou synchronizaci s facebookem, tak se mi u telefonních kontaktů nezobrazují avatary. Zkoušel jsem převést kontakty ze sim do telefonu, ale ani jeden avatar.
Znáte řešení?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22319
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od LivArt » ned 10. bře 2013 14:23:39

Vymazat kontakty ze SIM, v dnešní době tam nemají co dělat.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Perotin
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: stř 28. lis 2012 21:45:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: EVOLVE FX400

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od Perotin » ned 10. bře 2013 14:25:16

Ještě je tu problém, že když si nastavím zobrazit kontakty jenom z facebooku, tak se mi tam nikdo neukáže... :shock:
teď nevím jestli je to facebookem?


francesko901
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 25. pro 2012 20:02:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX 500 Warrior
Rom: 2GB

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od francesko901 » sob 23. bře 2013 7:52:05

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z Vás zkoušel dát do FX500 nebo FX400 32GB SDHC kartu? Mně už současných 16GB přestalo stačit, ale nerad bych za tu novou kartu vyhazoval peníze zbytečně...

Děkuji za odpověď.


LadislavK
Stálý androiďák
Příspěvky: 140
Registrován: stř 02. pro 2009 21:56:08
Reputace: 0

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od LadislavK » sob 23. bře 2013 14:44:08

Mám v FX500 32GB kartu a funguje v pořádku.


francesko901
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 25. pro 2012 20:02:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX 500 Warrior
Rom: 2GB

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od francesko901 » ned 24. bře 2013 18:00:12

Super! Děkuji za ujištění!

Frančesko


LadislavK
Stálý androiďák
Příspěvky: 140
Registrován: stř 02. pro 2009 21:56:08
Reputace: 0

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od LadislavK » pát 29. bře 2013 0:50:05

Řešil jste někdo baterii s větší kapacitou? Evolve je čistokrevná čína, tak bych předpokládal, že bude velké množství kompatibilních baterií na výběr, ale nedaří se mi nic najít :(


milosza
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 16. dub 2013 10:51:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evolve fx500

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od milosza » úte 16. dub 2013 10:53:55

Nevie niekto z Vas ako spristupnit tv-out, zevraj ho tento mobil ma, cize aky kabel mam na to pouzit a ako ho v menu aktivovat.


francesko901
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 25. pro 2012 20:02:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX 500 Warrior
Rom: 2GB

Re: Evolve FX400 (4,3

Příspěvek od francesko901 » ned 21. dub 2013 8:53:19

LadislavK píše:Mám v FX500 32GB kartu a funguje v pořádku.
Už mám také v FX500 32GB kartu a funguje bez problémů!


kabod
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: sob 17. lis 2012 14:44:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX500 duo
Twitter: VOLVE

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od kabod » ned 21. dub 2013 10:50:08

gratuluji všem,co polapili FX500 v dobrém rozmaru..Měl jsem smulu,takže po měsíční záruční lhutě jsem doplatil 300 za FX 520...je opravdu rychlejší...dvě jádra.

Uživatelský avatar

KillBill
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 13. pro 2012 18:30:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Evolve FX400
Rom: 4GB

Re: Evolve FX400 (4,3") a FX500 (5")

Příspěvek od KillBill » stř 15. kvě 2013 16:19:38

Zdravím evolve fx400 není špatný telefon sám ho mám občas se sekne ale to je moje chyba mam moc puštěných aplikací na pozadí jinak nestalo se někomu,že mu nefungují sluchátka?Kdyz je tam strčím nic nedetekuje pak když pustím hudbu/film hraje telefon a i ve sluchátkách nevíte co s tím tovární nastavení jsem zkoušel asi to bude v hardware to ví jen bůh.
Oblíbený citát: „Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš“

Odpovědět

Zpět na „Evolve FX400 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host