Jiayu G3 - FW/ROM/ROOT[ROM] JiaYu NEED ROM

Uživatelský avatar

batep
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: sob 24. lis 2012 13:58:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 4GB64GB
Mobil 2 / ROM: Lenovo P70 A VibeUI S433v2
Rom: VibeUI 3.5_S433v2

Re: [ROM] JiaYu NEED ROM

Příspěvek od batep » sob 04. kvě 2013 11:13:01

je na g3. Já ji mám nainstalenou a všechno mi jede dobře. jedinej problémek mám se zvukovým profilem general, po restartu telefonu mám vždy zvonění s vibrací a nemůžu se toho nijak zbavit ..





duffioso
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: pát 16. dub 2010 8:45:42
Reputace: 0

Re: [ROM] JiaYu NEED ROM

Příspěvek od duffioso » pát 10. kvě 2013 16:36:29

Ahoj lidi,existuje nejaka opravdu funkcni romka pro starej cip?Dnes mi prisel mobil a poslali mi starou verzi.Jakoukoliv rom tam nasypu,tak jsem bez wifi a BT.Hlasi mi to 6620.Potreboval bych neco v CZ,klidne i 4.0.4
HTC Desire


Fryw
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: úte 27. zář 2011 22:43:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu g3

Re: [ROM] JiaYu NEED ROM

Příspěvek od Fryw » pát 10. kvě 2013 20:44:28

ahoj. mám starej čip a používám tuto http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-14/


ingmi52
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 24. lis 2011 20:02:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: [ROM] JiaYu NEED ROM

Příspěvek od ingmi52 » sob 11. kvě 2013 19:18:49

duffioso píše:Ahoj lidi,existuje nejaka opravdu funkcni romka pro starej cip?Dnes mi prisel mobil a poslali mi starou verzi.Jakoukoliv rom tam nasypu,tak jsem bez wifi a BT.Hlasi mi to 6620.Potreboval bych neco v CZ,klidne i 4.0.4

Nevím od koho jsi telefon koupil ale já bych číňanům moc nevěřil. Já jsem koupil G3 od ETOTALKU a nechal jsem si tam dát jejich ROMku (Verze androidu 4.0.4). WIFI mě nejela a jejich varianta MobileUncle mě hlásila, že mám starou verzi čipu (MT6620), Nainstaloval jsem jinou ROMku určenou pro nový čip (http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-6/) a najednou mě MobileUnkle říkal že mám čip MT6628 a WiFi jede bez problémů.

Podrobněji je o tomto problému psáno v diskuzi "Jiayu G3 s Etotalk mod rom a wifi". Podívej se tam, možná ti to pomůže.


duffioso
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: pát 16. dub 2010 8:45:42
Reputace: 0

Re: [ROM] JiaYu NEED ROM

Příspěvek od duffioso » čtv 16. kvě 2013 18:59:58

Uz jsem to vyresil.Tedy na posledni chvilku pred odjezdem do nemecka na tyden.Poslali mi samozrejme novou verzy cipu.Ale jelikoz jsem stahl nekolik ROMek pro G3N a u zadne mi nefungovala wifina,tak jsem myslel,ze je to starej typ.Informacim v systemu se verit neda.Nakonec jsem nahodil stock 4.0.4 v cz pro G3N a slape to.Chtel jsem 4.1.2,ale uz ho mam ted nastrojenej podle meho gusta a chvilku ho tak pouzivat budu,Jelikoz tolik rozdilu v systemu neni.Mobil je perfektni,jen me stve,ze v nemecky mi aplikace whatsapp zere mnohem vice dat,nez na HTC Desire,ktereho jsem ulozil do supliku.Ale mozna je to jen verzi programu.Jinak telefon bezva.
HTC Desire


Uživatelský avatar

ceprk
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: úte 12. říj 2010 8:22:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3

Re: [ROM] JiaYu NEED ROM

Příspěvek od ceprk » ned 19. kvě 2013 13:50:17

Na serveru

Kód: Vybrat vše

www.592zn.com
vysla 17. 5. nova verze teto MIUI ROM-ky

Kód: Vybrat vše

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3n/
Jedna se o beta verzi MIUI v5 pro nasi G3-ku. V teto posledni verzi je opraveno spousta FC, ktere byly ve verzi puvodni. Podarilo se mi tuto verzi prelozit do cestiny a prozatim vypada, ze az na DUAL-SIM management vse chodi.
Nefunkcnim DUAL-SIM managementem myslim to, ze nemuzu spravovat nazvy a nastaveni jednotlivych SIM karet. Kazdopadne volba SIM-ky, ze ktere chci volat nebo poslat SMS-ku funguje.

Muj preklad ma jedinou nevyho (zatim jsem neprisel na to proc...). Po instalaci se telefon spusti v cestine, ale pri prvotnim nastaveni je na vyber z jazyku jen 2x cinstina, anglictina a rustina... Tot vse. Po instalaci MoreLocale 2 jde ale nastavit cestina a nasledne je cely system kompletne prelozeny... (nektere veci zustavaji v cinstine, ale to je problem jBartu, ze pro ne nema odpovidajici preklad... sorry).

ROM-ka je ke stazeni zde

Kód: Vybrat vše

http://ulozto.sk/xJu3adNf/592zn-com-jiayu-g3-miui-v5-20130517-cz-zip
At slouzi ke spokojenosti. ;)
Jiayu G3 ROM Android 4.1.2

Odpovědět

Zpět na „Jiayu G3 - FW/ROM/ROOT“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host