Jiayu G3 - FW/ROM/ROOT[ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-093005)

Uživatelský avatar

immortals
Androiďák!
Příspěvky: 296
Registrován: sob 12. led 2013 10:54:58
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P9
Rom: C432B504

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od immortals » úte 14. led 2014 16:26:30

Zdravím, mužu tuhle rom flashnout do Jiayu G3T? Já se v těch telefonech nevyznám, mockrát děkuji za radu :)
Naposledy upravil(a) immortals dne úte 14. led 2014 16:50:10, celkem upraveno 1 x.





Autor tohoto vlákna
TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od TomasT342 » úte 14. led 2014 16:28:26

Pokud máš na mysli tu, které patří tohle téma, tak ano.

Uživatelský avatar

immortals
Androiďák!
Příspěvky: 296
Registrován: sob 12. led 2013 10:54:58
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P9
Rom: C432B504

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od immortals » úte 14. led 2014 16:30:51

Ne myslel jsem tu v mém odkaze, potřeboval bych i nějaký CWM ale nevím který je ten správný a ani tady z vlákna netuším která rom to vlastně, co mám flashnout. G3, G3S, G3T vubec netuším, ztrácím se v tom. :(


Autor tohoto vlákna
TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od TomasT342 » úte 14. led 2014 16:33:16

No, nevím, ale když to čtu, možná pro tebe bude lepší nechat telefon tak jak je - fungující.

Uživatelský avatar

immortals
Androiďák!
Příspěvky: 296
Registrován: sob 12. led 2013 10:54:58
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P9
Rom: C432B504

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od immortals » úte 14. led 2014 16:38:24

To že se nevyznám v typech neznamená že neumím flashovat. Potřebuju jen vědět Zda mužu flashnout rom G3S do G3T. Učenej z nebe nespadl a to že nemužu najít rom pro G3T ale jen pro G3 a G3S není o tom že to neumím ale že se v těch typech prostě nevyznám. Vím jen že G3 je jasny zabiti telefonu ale u dalších nevím.

Mám G3T v Čínštině takže pro mě moc "funkční" není



Autor tohoto vlákna
TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od TomasT342 » úte 14. led 2014 16:42:35

G3S a G3T jsou z hlediska ROM totožné, navzájem plně zaměnitelné - alespoň všechny verze ROM odvozené od Jiayu stock verze (ale předpokládám že u MIUI to bude stejné).
více viz odpověď na PM

Co se týká zabití telefonu, pokud nezničíš preloader, můžeš do telefonu nahrávat cokoliv chceš, třeba pí na 100.000 desetiných míst místo ROM a vždy je snadná cesta zpět.

Uživatelský avatar

immortals
Androiďák!
Příspěvky: 296
Registrován: sob 12. led 2013 10:54:58
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P9
Rom: C432B504

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od immortals » úte 14. led 2014 20:39:23

Mohl bych prosím požádat o CWM na G3T? Děkuji :)


Autor tohoto vlákna
TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od TomasT342 » úte 14. led 2014 21:08:36

Original 3e Recovery, CWM i TWRP jsou součástí balíčku s ROM (v prvním příspěvku verze pro Flashtool)
Stačí do složky s ROM hodit požadovanou (+ přejmenovat - nahradit tu, co tam teď je) a při flešování zaškrtnout jen recovery.
CWM se zobrazuje na dispeji vzhůru nohama (ale funguje ok).
TWRP i Original 3e Recovery se zobrazují normálně.


BLAZ
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 13. črc 2013 7:23:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG 9+

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od BLAZ » ned 19. led 2014 13:29:03

Posledni cca. tyden telefon zamrza. Displej ani tlacitka nereagujou,pomuze jedine vyndani baterie. Pouzivam 2x SIM T-Mobile. Zkusil jsem je zamenit,nevim jestli to pomuze. Stava se to taky nekomu?

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11048
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od Jumbo78 » ned 19. led 2014 14:01:56

Na tohle se vždy nejdřív radí udělat factory reset, abys vyloučil software závadu

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


BLAZ
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 13. črc 2013 7:23:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG 9+

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od BLAZ » pát 24. led 2014 18:59:20

Tak factory reset nepomohl :( což mě dost s...., protože s telefonem jsem jinak spokojenej. Nerad bych ho reklamoval. Naštěstí jsem ho kupoval přes prodejce v ČR s 2letou zárukou


BLAZ
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 13. črc 2013 7:23:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG 9+

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od BLAZ » pát 24. led 2014 22:13:12

a ještě dotaz. Jsem trochu lama :-/ Jak do founu nahraju zpátky původní ROM a kde ji seženu (G3s) ? Chci zjistit, jestli ony záseky dělá jen tahle ROM nebo je problém i u původní. Děkuju.


Autor tohoto vlákna
TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od TomasT342 » pát 24. led 2014 23:28:26

První příspěvek tohohle tématu, odkaz na prvním řádku na Needrom.


blooda
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: stř 11. led 2012 22:22:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone P8000

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od blooda » pát 14. bře 2014 3:04:54

BLAZ, dělá mě to to samé, jen né nějak často. přišel si důvod ?

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od gersa » pát 14. bře 2014 5:47:36

BLAZ píše:Posledni cca. tyden telefon zamrza. Displej ani tlacitka nereagujou,pomuze jedine vyndani baterie. Pouzivam 2x SIM T-Mobile. Zkusil jsem je zamenit,nevim jestli to pomuze. Stava se to taky nekomu?
Zkousel jsi zapnout jen 2G sit?

@telefon


BLAZ
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 13. črc 2013 7:23:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG 9+

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od BLAZ » ned 16. bře 2014 20:49:41

zapnout jen 2G jsem nezkoušel. Zdráhám se to udělat, nehodlám používat telefon jen na 2G.
To blooda : dělá to pořád a na důvod jsem nepřišel.


Autor tohoto vlákna
TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od TomasT342 » ned 16. bře 2014 21:00:23

Potřebuješ najít příčinu problému, tak se nemůžeš zdráhat - pokud by to přestalo, budeš aspoň vědět, že ti dělá problém přepínání mezi 2G a 3G, pokud ne, problém je jinde.


BLAZ
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 13. črc 2013 7:23:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG 9+

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-09300

Příspěvek od BLAZ » úte 18. bře 2014 17:12:03

Závada prodejcem zjištěna - dělá to wifi (asi modul), reklamace uznána.


jekaterinka
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 05. čer 2013 7:05:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung x490

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-093005)

Příspěvek od jekaterinka » stř 02. dub 2014 22:11:34

Ahoj, pokoušela jsem se nainstalovat si romku s čestinou a bohužel se mi podařilo nainstalovat si do telefonu špatnou variantu VCOM driveru (místo Win7 jsem dala Vistu). Když jsem to chtěla napravit a nahrát tam správnou verzi, tak jsem zjistila, že se mi telefon nezobrazuje ve správci zařízení jako dřív, teď je tam pod YunOS phone. Když dám restart, tak se telefon ztratí, ale neobjeví se preloader a pak až znovu YunOS phone. Nevíte někdo, co s tím?


Tesid
Stálý androiďák
Příspěvky: 197
Registrován: pát 28. kvě 2010 9:25:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-093005)

Příspěvek od Tesid » pát 04. dub 2014 21:47:11

Skousel nekdo pocestit rom na G3C, melo by to jit kdyz je MTK6582.
Děkuji za odpověd.


Storm
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: pon 07. úno 2011 20:12:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jaju G3T
Bydliště: Jm.

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-093005)

Příspěvek od Storm » ned 01. čer 2014 20:51:24

Na needrom.com http://www.needrom.com/mobile/kernelmt6 ... ggelerfae/ je kernel 0.51 . Bude fungovat na této počeštěné rom? Podle mě by měl, neboť tato romka je 20130813.... Má smysl jej instalovat?

Tak si odpovím sám, funguje bez problémů, mám dojem, že se zrychlilo prohlížení internetu, v pohotovostním režimu (přes noc) ubývá méně baterie, na žádný problém jsem zatím nepřišel.


Iwo
Androiďák!
Příspěvky: 344
Registrován: sob 01. říj 2011 14:07:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4 + S5

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-093005)

Příspěvek od Iwo » sob 14. čer 2014 18:38:44

Me to zacalo delat taky (zamrzne to a musi se vyndat a zandat baterie), telefon mam ale uz rok primo z Ciny, takze reklamace nic. zacalo to asi pred tydnem a dneska to udelalo dokonce dvakrat. Ale Wi-fi modul to urcite neni, udela to, ikdyz je vypnutej a ikdyz jsou vypnuty data a GPS. Mam ROM od vyrobce defaultni, zkusim tam dat tuhle novejsi a pocestenou, ale moc si od toho neslibuju, no dalsi JiaYu uz nekoupim.
Drive: Samsung Omnia 2 (CM6 Beta2 Android 2.2), ZTE Blade (KonstaKANG Android 4.3.1), Huawei Honor 2 (Android 4.2 Batty86 B709 1.1), Jiayu G3s (vm 4.3 Android 4.4.2)
Nyni: Samsung Galaxy S4 i9506 (neoficialni LineageOS 14.1), Samsung Galaxy S5 (oficialni LineageOS 14.1)


dervy
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 15. kvě 2014 10:37:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G4C+Lewa

Re: [ROM] JiaYu G3S/G3T stock + čeština (nově 20130813-093005)

Příspěvek od dervy » pon 16. čer 2014 9:00:40

Tesid píše:Skousel nekdo pocestit rom na G3C, melo by to jit kdyz je MTK6582.
Děkuji za odpověd.

Mám stejný problém, se svou G3C ... nedaří se mi najít počeštěnou ROM

Odpovědět

Zpět na „Jiayu G3 - FW/ROM/ROOT“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host