Jiayu G3 - FW/ROM/ROOTZásek při bootování

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
obywan
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 28. říj 2012 11:25:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jiayu g3t

Zásek při bootování

Příspěvek od obywan » čtv 10. říj 2013 19:25:55

Z důvodu problému s GPS jsem dopisoval jeden řádek do souboru build.prop. Po restartu telefon zůstane viset na bootovací obrazovce, obraz je vzhůru nohama a nic se neděje.
Mám tam tuto romku http://androidforum.cz/jiayu-g3s-stock- ... 45235.html. Zkoušel jsem ji tam podle návodu znovu nahrát, pomocí Flash tool. Jenže když dám download tak se nic neděje.
Instaloval jsem to podle té první verze, takže tam nemám CWM.

Nějaké rady co s tím udělat?
jaju3.jpg
jaju3.jpg (184.94 KiB) Zobrazeno 1425 x





TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: Zásek při bootování

Příspěvek od TomasT342 » čtv 10. říj 2013 22:35:01

Flešování přes FlashTool musí fungovat, nejspíš něco děláš špatně. Že bys popisovanou úpravou mohl udělat z telefonu neflešovatelnou cihlu, nevěřím.
- po odeslání akce v PC, restartneš telefon? (případně ho zkus na chvilku pořádně vypnout vyndáním baterky a pak zapnout až pro flešování, po odeslání akce v PC)
- kabel je OK a zapojený?
- drivery v PC jsou OK? (PC při startu telefon na chvilku vidí)

Jinak ten build.prop jsi musel při přidávání toho řádku poškodit - buď použitím nevhodného programu pro editaci, nebo omylem nějakým překlepem někde do textu. Nebo jsi ho nevrátil na správné místo, případně problém s právy.

Uživatelský avatar

batep
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: sob 24. lis 2012 13:58:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 4GB64GB
Mobil 2 / ROM: Lenovo P70 A VibeUI S433v2
Rom: VibeUI 3.5_S433v2

Re: Zásek při bootování

Příspěvek od batep » pát 11. říj 2013 12:17:32

Abych nezakládal nové vlákno s dovolením položím otázku zde. Při každém spuštění telefonu mi napíše po počátečním bootu " Android se upgraduje " Spouští se aplikace. žádné nové apky jsem neinstaloval. Vymáznul jsem dalvik a zkusil všechno možný, ale stále se mi tato hláška zobrazuje. Díky za případnou radu jak se toho zbavit


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: Zásek při bootování

Příspěvek od TomasT342 » pát 11. říj 2013 19:40:13

Nějaká lehká nekorektnost v systému.
Mě se tohle např. dělo, když v /system/app/ zbyly bezprizorní *.odex soubory (aplikace po počeštění byly deodexované).
Ničemu to nevadilo, vše chodilo, jen se objevovala při restartu na chvíli ta hláška.

Uživatelský avatar

batep
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: sob 24. lis 2012 13:58:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 4GB64GB
Mobil 2 / ROM: Lenovo P70 A VibeUI S433v2
Rom: VibeUI 3.5_S433v2

Re: Zásek při bootování

Příspěvek od batep » sob 12. říj 2013 10:57:06

Používám Luckyho, odexy mam vymazany, hledám čím by to mohlo být ..Nemohlo by to být BusyBoxem podle toho jestli je v bin nebo xbin?



Autor tohoto vlákna
obywan
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 28. říj 2012 11:25:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jiayu g3t

Re: Zásek při bootování

Příspěvek od obywan » sob 12. říj 2013 13:06:34

TomasT342 píše: - po odeslání akce v PC, restartneš telefon? (případně ho zkus na chvilku pořádně vypnout vyndáním baterky a pak zapnout až pro flešování, po odeslání akce v PC)
Bylo to tímhle.

Tím se omlouvám za zbytečné vlákno, za což může moje hysterie, že jsem bricknul nový telefon ;)


blooda
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: stř 11. led 2012 22:22:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone P8000

Re: Zásek při bootování

Příspěvek od blooda » čtv 31. říj 2013 23:36:01

Zdravím, stalo se mě to samé

a když to přes SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150 na Room : ROM_G3S_G3T_201308_13_093005_CS chci dostat z5 hodí mě to error :(( víc foto.

Obrázek

prosím Vás o pomoct :/

taky sem to delal u gps , pvne sem to editl v textovem bloku a bylo to rozházane a pak v Exloreru kde sem řadek připsal a soubou přehrál do zařízení a pak sem to resl a bylo .. to samé jak tady kolega :(
tak sem hned šel na fles a nic :(

Edit: nešel vidět obázek http://postimg.org/image/gryu32xj7/
Edit1: Tak sem to zkoušel ještě jednou, najelo mě max na 72% , zkoušel sem resovat pc vše důkladně podle návodu. no každopádně nevím jak a proč najednou telefon funguje ( jako by ten "poloflesh" přehrál ten poškozenej soubor ) zatím se zdá že vše jede jak má

Odpovědět

Zpět na „Jiayu G3 - FW/ROM/ROOT“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host