ZTE Skate - FW/ROM/ROOT[ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.3.5

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » úte 15. kvě 2012 8:02:04

Download link v prvom prispevku zmemeny. ROM instalacku som presunul na moj Google Drive za ucelom odlahcenia linky mojho servra.


◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android



samco661
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: ned 06. bře 2011 1:22:33
Reputace: 0

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od samco661 » čtv 24. kvě 2012 21:59:00

Dobrý den
Moja sestra ma ZTE Skate a stažovala sa že jej niečo nefunguje a tak jej chcem preflaschovat ROM nakolko ja mam HTC tak niesom v tejto teme zbehli no postrehol som že asi najlepšie čo do Skata možem flaschnut je nebrendovana ROMka http://androidforum.sk/sprava17212.html#p17212 alebo táto SKATIE .Chcel by som sa teda opýtat čo by ste mi odporučali popripade či je táto SKATIE stabilna ako officialne verzia popripade porovnat tieto dve ROMky v čom je ktorá lepšia alebo horšia .

Za odpoved vopred Dakujem .

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » čtv 24. kvě 2012 22:26:48

Ak mozem poradit, tak urcite SKatie.

- je postavena na tej nebrandovanej, cize dedi jej zakladne vlastnosti, akou je napriklad stabilita
- obsahuje funkcie a nove veci, o ktorych nebrandovana moze len snivat
- ma optimalizovane parametre co sa tyka vykonu, cize je na tom co sa tyka rychlosti uzivatelskeho interface
lepsie ako original
- ma konfigurovatelne ovladacie prvky v notifikacnej liste, ktore su velmi uzitocne lebo zarucuju rychly pristup k roznym nastaveniam
- vynikajuci zvuk vdaka Dolby Mobile, a moznost prepinania medzi skladbami pomocou tlacitok hlasitosti pri vypnutej obrazovke
- posuvanie kurzora v textovych poliach pomocou tlacitiek hlasitosti
- ma webovu update kitchen, ktora umoznuje prisposobit si system podla svojho gusta jednoducho cez web
- a ine drobnosti, ktore ma momentalne nenapadli :) Ale vsetko je spisane v prvom prispevku.

Inak, toto je "kopia" mojej originalnej temy, ktora je tu:

Kód: Vybrat vše

http://androidforum.sk/upravene-rom/skatie-by-ceco-android-2-3-5-t2154.html
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


samco661
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: ned 06. bře 2011 1:22:33
Reputace: 0

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od samco661 » pát 25. kvě 2012 10:20:00

Ide mi hlavne o to aby som tam flaschol romku a viac sa o nic nestaral pretoze sestra zije v anglicku takze jej nemam ako potom pomoct tak sa pytam ak tam flaschnem tuto romku vsetko pojde ako ma vssetko bude fungovat a budem mat pokoj na dlhsi cas?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » pát 25. kvě 2012 11:40:01

Presne tak.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Uživatelský avatar

sie65
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: stř 14. dub 2010 15:41:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia M2
Mobil 2 / ROM: iPhone 5 16GB White
Tablet: SAMSUNG Galaxy 3 Lite 7" SM-T111
Tablet 2 / ROM: iPAD Mini 16GB Wi-Fi
Rom: stock

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od sie65 » pát 29. čer 2012 13:00:06

Možno je to úplne hlúpa otázka, ale ako potom prípadne naspäť nahodím originál soft, keby bolo potreba ? Stiahol som si z Androidforum.sk ten Váš originálny, bez tých ďalších dvoch úprav, len neviem ako to potom nahodiť naspäť.
Doteraz som len Samsung flashoval, takže toto bude prvý mimo-samsungovský pokus :D
A ešte otázka k Vašej ROMke, ide na nich Max Payne a GTA III ? Pretože na originálnej mi GTA 3 len prebliklo a ani sa nespustilo a Max Payne mi vykázal Vynútené ukončenie :twisted:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROSM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2

Příspěvek od Ceco » pát 29. čer 2012 13:14:36

Stock rom-ky, ktore mam tu http://androidforum.sk/rom-zte-skate-mo ... t1771.html sa flashuju identicky ako aj SKatie. Aj priamo v tej teme je postup.

Tieto hry nemam vyskusane, nezvyknem sa velmi hravat. Tak jedine ak si ich vyskusas sam :)
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » pát 29. čer 2012 13:16:17

Apropos, ak by si chcel nieco novsie ako je SKatie, tak kuk sem:
http://androidforum.cz/mokeeos-v0-3-and ... 27723.html
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

sie65
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: stř 14. dub 2010 15:41:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia M2
Mobil 2 / ROM: iPhone 5 16GB White
Tablet: SAMSUNG Galaxy 3 Lite 7" SM-T111
Tablet 2 / ROM: iPAD Mini 16GB Wi-Fi
Rom: stock

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od sie65 » pát 29. čer 2012 13:45:07

a ešte jeden detail som si všimol, v základnom pásme mám P743B01, ty tam máš tuším P743TB01, to vadí ? V čom sa odlišujú ? Prepáč, v tomto sa nevyznám

P.S.: Hry idú, až na Max Payna, ten z neznámych dôvodov sa nerozbehne, inak ROMka je perfektná, ďakujem Ti za ňu.

Uživatelský avatar

DaRKi
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 04. zář 2012 15:13:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate [OMC]

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od DaRKi » úte 04. zář 2012 15:17:23

Super. Ja aj môj spolužiak máme rovnaké "Chytré" Telefóny a Práve dnes mi ukazoval SKatie. :D ROM ma okamžite zaujala a už ju aj mám :) Autorovi Obrovská pocvala za skvelú prácu :thumbup:


Hepmi
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 09. lis 2011 19:51:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS MIUI JB 4.1.1 - ZTE Skate

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Hepmi » stř 03. říj 2012 15:27:41

Kód: Vybrat vše

- link2sd - moznost instalacie aplikacii mimo internu pamat na ext particiu SD karty
 vyzaduje vytvorenie ext particie na SD karte
 Dobry navod je napriklad tu: http://android.modaco.com/topic/346620- ... ease-read/

Dneska jsem to udělal podle návodu na této rom , a nejde mi usb storage..dam zapnout úložiště ale nezobrazí se mi ve windowsu? Jak na sd kartu něco nakopíruju díky

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » stř 03. říj 2012 16:00:51

Bud si zle rozdelil sd kartu, alebo neviem.
Prva particia musi byt fat, druha ext2 alebo 3.
Inak karta sa da rozdelit aj priamo v clockworkmod recovery v advanced menu tusim.
Tak by som skusil tou cestou.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Hepmi
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 09. lis 2011 19:51:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS MIUI JB 4.1.1 - ZTE Skate

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Hepmi » stř 03. říj 2012 19:47:32

těd jsem kartu na formátoval a stále mi to nejde ve windowsu ale v mobilu ide :( a v tom softu se taky zobrazeni jen na ni nejde nic kopírovat

Jak to udělám přes to recovery? Máš nějaký návod?


aliashoyo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 03. led 2013 16:40:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate ZTE Grand X IN

Příspěvek od aliashoyo » čtv 21. bře 2013 10:44:56

Neskusali ste niekto dostat do skate os firefox?
Vyzera celkom dobre a mozno aj funguje lepsie ako ten fw od orange ktory tam mam teraz. :evil:


Bart24
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 11. bře 2013 21:36:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: orange monte carlo
Tablet: mpman mp1043

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Bart24 » sob 06. dub 2013 14:47:11

Zdravím, tak ako prvé chcem poďakovať za túto ROM, mobil ide oveľa lepšie ako doteraz...jediný problém som zistil v tom, že mi nejdu stiahnuť z Google play niektoré hry a aplikácie (napr. Angry Birds, Cut the Rope a pod.) ktoré som pri Orange ROMke sťahoval normálne bez problémov. Neviete niekto čo s tým môže byť? Ešte to upresním, pri sťahovaní mi tam vybehne chyba (kód 498). Ďakujem za každú radu :)


aliashoyo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 03. led 2013 16:40:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate ZTE Grand X IN

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od aliashoyo » pon 15. dub 2013 11:21:56

Skusal som podla prveho prispevku urobit rom ale stale ostanem stat na:
Obrázek
Idem podla postupu. Bohuzial bod 5 cize proces flashovania sa nedostavy.
Po tom nereaguje na ziadne tlacitko musim len vybrat bateriu a funguje dalej na orange fw.
Prosim poradte ako dalej.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » pon 15. dub 2013 12:08:44

Si si isty, ze robis spravny trojhmat? (Hlasitost+ a spodne stredne srzat sucasne a zapnut telefon a drzat vsetky 3 tlacitka stale stlacene. USB kabel musi byt odpojeny)
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


aliashoyo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 03. led 2013 16:40:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate ZTE Grand X IN

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od aliashoyo » pon 15. dub 2013 12:25:27

Ceco píše:Si si isty, ze robis spravny trojhmat? (Hlasitost+ a spodne stredne srzat sucasne a zapnut telefon a drzat vsetky 3 tlacitka stale stlacene. USB kabel musi byt odpojeny)
Ano Ceco. Hlasitost +, tl. Menu-stredne spodne, tl.zap. telefon, drzim a dostanem sa na tu obrazovku FTM.
A tam to bude stat aj mesiac az kym nezdochne bat. Z tejto pozicie neviem urobit nic len vybrat bat. vlozit a tel funguje dalej na orange fw.
Skusal som aj druhu sd formatnutu priamo v telefone, nakopirovany bin od teba ale stale nic. Stale to iste dookola.
Ja uz neviem. Mal som ho uz tri krat na reklamacii pretoze mrzne a neda sa zrusit hovor cierna obrazovka ale stale sa servis vyhovoril na to ze im sa to ani raz nestalo a tel. je ok.
Preto som ho chcel flashnut.
Hodim ho do kosa a vybavene. Uz viac s tym orange fw nechcem ziadny telefon.
Aj tak vdaka za odpoved.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » pon 15. dub 2013 12:28:29

1) zla struktura suborov na SD karte - na SD musis mat adresar "image" a v nom "image.bin" (z toho zipu co si stiahol)
2) zla SD karta - skus inu
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


aliashoyo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 03. led 2013 16:40:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate ZTE Grand X IN

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od aliashoyo » pon 15. dub 2013 12:29:51

Ceco píše:1) zla struktura suborov na SD karte - na SD musis mat adresar "image" a v nom "image.bin" (z toho zipu co si stiahol)
2) zla SD karta - skus inu
Este skusim. Dam vediet.
Vdaka Ceco.


aliashoyo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 03. led 2013 16:40:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate ZTE Grand X IN

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od aliashoyo » pon 15. dub 2013 12:44:47

Ceco mas pravdu.
Obrázek
Ja tam nemam adresar image. Ja ten bin kopirujem priamo na sd.
Ako dalej?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » pon 15. dub 2013 12:45:31

No ved tam urob adresar "image" a donho presun ten image.bin
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


aliashoyo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 03. led 2013 16:40:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate ZTE Grand X IN

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od aliashoyo » pon 15. dub 2013 12:48:24

Ceco píše:No ved tam urob adresar "image" a donho presun ten image.bin
Ok. Vdaka.
Potom skusim. Musim utekat.
Dam vediet.


aliashoyo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 03. led 2013 16:40:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate ZTE Grand X IN

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od aliashoyo » pon 15. dub 2013 13:47:08

Takze som to skusal a stale to iste. Stale ten biely obdlznik s FTM. Skusil som aj druhu sd formatnutu nakopirovany subor image s image.bin a stale to iste dookola.
Tak ja uz neviem.


aliashoyo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 03. led 2013 16:40:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate ZTE Grand X IN

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od aliashoyo » úte 16. dub 2013 11:51:47

No vyzera to tak ze problem je v sd card lebo presne to iste sa stane aj ked vyberiem sd vonku.
Ale aku sd tam dat? Mam tri a zo vsetkymi to iste.

Uživatelský avatar

Horácio
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: stř 27. říj 2010 22:18:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxi Note-ZTE Skate
Twitter: https://twitter.com/Horatio2110
Tablet: Samsung Galaxi Note
Rom: Stock JB 4.1.2
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Horácio » sob 20. dub 2013 13:46:57

Prosil by som od Vás pomoc.Idem predať Monte Carlo a mám v ňom CM 7.5.
Môžete ma prosím naviesť,na treid kde sú všetky STOCK ROoM-ky a aj pre Monte Carlo.Proste behám po nete a neviem si spomenúť,že kde tá stránka bola.
Vopred Vám všetkým ďakujem!!!
Samsung Galaxi NOTE: [AOSP 4.2.2] PARANOIDANDROID 3.15

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » sob 20. dub 2013 16:10:29

◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


junglik
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 11. zář 2013 12:28:49
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Jiayu G4S

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.3.5

Příspěvek od junglik » úte 06. led 2015 17:58:55

Vau, větší frajeřinku jsem ještě neviděl. Děkujeme!

Odpovědět

Zpět na „ZTE Skate - FW/ROM/ROOT“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host