ZTE Skate - FW/ROM/ROOT[ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.3.5

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » pon 27. úno 2012 7:36:28

ES File Explorer aktualizovany v Update Kitchen (vysla nova verzia na markete)


◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » pát 02. bře 2012 19:37:59

Novy kernel - S2 - mam v plane uvolnit tento vikend. Prave ho testujem.
Hlavne vlastnosti:
- viac CPU governorov
- viac IO schedulerov (vr, sio)
- lepsi vykon (hlavne 3D) - Antutu dava o priblizne 100b viac na 940MHz ako kernel S1
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » ned 04. bře 2012 15:27:53

K dispozicii mensi update - verzia 2.1
Viac informacii v prvom prispevku.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » úte 06. bře 2012 18:45:36

Aktualizovana Update Kitchen

- konecne sa mi podarilo deodexovat stock Email.apk z verzie 2.3.5, co sa mi predtym nedarilo kvoli nejakym chybajucim java knizniciam, takze Email.apk, ktora bola doteraz z verzie 2.3.4 je teraz mahradena verziou 2.3.5
(vdaka Zelychovi, ze ma vyprovokoval sa k tomu vratit a skusit to este raz)

- pridany dalsi suborovy manazer: Total Commander

- pridany stock spravca uloh ako volitelny komponent
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » čtv 08. bře 2012 14:14:12

K dispozicii aktualizacia na 2.2.
Info v prvom prispevku.

EDIT:
Tak sa mi podarilo poriesit aj to nizke float-point score, co dava Antutu.
http://ceco.sk.eu.org/omc/skatie/screen ... pu/vfp.png

Je uz sucastou 2.2.
Kto uz ma 2.2. nainstalovane, staci cez kitchen vygenerovat novy update so sucasnou verziou nastavenou na 2.2
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » sob 10. bře 2012 18:41:08

Len taky mensi mod.
Uz mi liezlo na nervy standardne nastavenie urovni automatickeho jasu, pretoze:
- display je prilis jasny v tme (co aj viac cuca bateriu)
- na slnku nevidim ani h...

Tak som zmenil urovne:
- menej jasu v tme
- viac jasu na slnku

Predtym:

Kód: Vybrat vše

<integer-array name="config_autoBrightnessLcdBacklightValues">
        <item>70</item>
        <item>90</item>
        <item>102</item>
        <item>102</item>
        <item>110</item>
        <item>140</item>
        <item>170</item>
        <item>210</item>
</integer-array>
Teraz:

Kód: Vybrat vše

<integer-array name="config_autoBrightnessLcdBacklightValues">
        <item>20</item>
        <item>40</item>
        <item>50</item>
        <item>90</item>
        <item>130</item>
        <item>170</item>
        <item>210</item>
        <item>240</item>
</integer-array>
Verzia sa nemeni. Staci vygenerovat a flashnut update cez kitchen.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » čtv 15. bře 2012 14:12:28

Update Kitchen som presunul na iny server, ktory ma rychlejsie sietove pripojenie.
Zmeny v DNS potrebuju nejaky cas aby sa spropagovali.
Ak mate problem s pristupom cez http://skatiesk.ceco.sk.eu.org
je mozne pouzit alternativnu linku: http://skatiesk2.ceco.sk.eu.org

EDIT: A este som zabudol 1 dolezitu vec. Generovane updejty su odteraz nepodisovane (bez signatury) kedze
nemam na novom serveri javu. Preto ak pri flashovani dojde k chybe "signature verification failed" je potrebne vypnut overovanie signatur v menu "install zip from sd card / toggle signature verification"
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » čtv 15. bře 2012 23:39:44

Update Kitchen rozsirena!

- viac moznosti vyberu aplikacii
- moznost pridat vlastne aplikacie do systemovej particie :)
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » úte 20. bře 2012 11:17:18

Prevratna novinka. Podarilo sa mi ako prvemu zo vsetkych Skate vyvojarov zaintegrovat Dolby Mobile.
Hra to neskutocne. Zatial mam pracovnu verziu, v ktorej sice nastavenie na zapnutie/vypnutie dolby mam, ale neda sa vypnut, cize Dolby je stale zapnute. Zajtra ak budem stihat uvolnim verziu 2.3 s touto beta verziou Dolby na vyskusanie. V dalsej faze sa budem snazit vyriesit problem s prepinanim v nastaveniach.

EDIT:
Dolby Mobile je k dispozicii v Kitchen. Stale experimentalna beta verzia, ktora
potrebuje dalsie testovanie. U mna zatial vsetko funguje OK.
V menu Nastavenia / Zvuk sice je polozka na zapnutie/vypnutie Dolby Mobile,
ale v tejto verzii este nefunguje prepinanie.
Dolby sa da v pripade potreby odstranit cez Kitchen a to nastavenim "Vypnut".
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Apofizek
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 23. dub 2011 22:39:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Razr XT 910

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Apofizek » úte 20. bře 2012 13:53:45

Zdravim Te:-) Chci se pozeptat na ten DolbyMod. Je to to same co pouziva ve sve ROMce tillaz (LogicMod) ?
Motorola Razr XT 910
Offic ROM
Android 4.0.4.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » úte 20. bře 2012 13:55:07

Ano. Je to portnute z Anglickej Orange ROMky 2.3.4, z tej istej, ktora je zakladom LogicModu.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Apofizek
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 23. dub 2011 22:39:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Razr XT 910

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Apofizek » úte 20. bře 2012 14:10:14

Aha, a Ty si to jeste nejak upravoval? Protože ja ten LogicMod zkoušel a nic moc teda. Kvalita stejna,jen to znělo malinko víc nahlas,ale přišlo mi to jako takovej plechovej zvuk :-).
Motorola Razr XT 910
Offic ROM
Android 4.0.4.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » úte 20. bře 2012 14:13:29

Nie. Je to original prenesene bez modifikacii. Pustil som sa do toho z toho dovodu, ze po tom vela ludi tuzi. Prave preto
tillaz urobil LogicMod - lebo vela ludi chcelo Dolby, ktore daval Orange do povodnej 2.3.4 ROM. Vela ludi tvrdilo, ze to je tazke az nemozne preportovat pod 2.3.5, tak som chcel ukazat, ze to tak nie je :)
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Apofizek
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 23. dub 2011 22:39:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Razr XT 910

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Apofizek » úte 20. bře 2012 14:36:56

Jo tak :-D Když uz sme u toho zvuku,vsiml sem si jedne veci. U nekterych ROMek a ze sem vyzkousel skoro vsechny je rozdil v kvalite zvuku. Zatim co jedna polovina pri pouziti napr. DSP Manageru bassuje na vybornou tak v dalsi polovine ROMek i pri pouziti DSP manageru se spis ty bassy ztraceji. Nevis cim to muze byt? Mas to nejak vyzkousene?
Motorola Razr XT 910
Offic ROM
Android 4.0.4.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » úte 20. bře 2012 14:41:50

Rozdiely mozu byt od zvukovych kniznic az po kernel, kedze zaklad Audio podpory je v jadre. Cize je mozne,
ze niektore jadra maju audio podporu urobenu lepsie. Ale detaily sam neviem.

DSP Manager som pouzival este na CM7. Islo to dobre. Ale vela robia aj sluchatka. Ja mam Koss Porta Pro.
Kedze DSP Manager odmietal spolahlivo fungovat na mojej 2.3.5 rom, tak som ho nahradil Equalizerom.
Vyzera, ze funguje aj po aplikovani Dolby ale mam podozrenie ze pokial je Equalizer zapnuty, dochadza obcas k takym jemnym porucham vo zvuku (pukanie). Vecer sa este skusim pohrat s tym DSP.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


Apofizek
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 23. dub 2011 22:39:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Razr XT 910

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Apofizek » úte 20. bře 2012 14:55:42

Tak to bude asi tím. Tak ono to hralo ve smes stejne jak u Ekvalizeru tak i u DSP. Jen ty bassy byly jako by hlubsi a cistejsi a u te druhe poloviny ROM kdyz sem pridaval bass tak to spis potlacovalo vysky nez aby byl slyset hlubsi ton :-) A sluchatka prave na tom,ty lepsi:-)
Motorola Razr XT 910
Offic ROM
Android 4.0.4.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » ned 01. dub 2012 15:51:12

Tak vyzera to tak...

ze sa podarilo funkcne integrovat Dolby prepinac v nastaveniach!!!

Par dni to este potrebujem potestovat predtym ako pojde nova verzia do sveta :)
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » pon 02. dub 2012 10:38:14

V Kitchen k dispozicii aktualizacia SKatie na verziu 2.3.

Obsahuje plne integrovanu podporu Dolby Mobile s moznostou zapinania/vypinania cez
menu Nastavenia / Zvuk
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » sob 14. dub 2012 17:43:42

Mam novinku, 2G/3G prepinac v notifikacnej liste.
Plus prepinac na wifi tethering (ten ale na obrazku nevidiet).
Zatial to testujem, avsak onedlho hodim do placu novu verziu.

Obrázek
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » ned 15. dub 2012 15:38:44

Co nove sa este chysta do novej verzie: Plna podpora Dolby s moznostou volby zvukovych profilov +
moznostou definovat vlastne profily pomocou dolby equalizera.

Par screenshotov:
http://ceco.sk.eu.org/omc/skatie/screenshots/dolby/
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » ned 15. dub 2012 18:11:51

K dispozicii verzia 2.4

Aktualizacia na verziu 2.4
- rozsirenie Dolby Mobile o moznost prepinania zvukovych profilov a moznost definicie vlastnych zvukovych
profilov pomocou dolby equalizera. Nastavenia su integrovane do menu Nastavenia / SKatie nastavenia
Screenshots: http://ceco.sk.eu.org/omc/skatie/screenshots/dolby/
- 2G/3G prepinac v notifikacnej liste
- Wifi tethering prepinac v notifikacnej liste
- posuvanie kurzora pomocou tlacitiek hlasitosti v textovych poliach
- vypnutie scrolling cache
- aktualizovane Link2SD
- pridany dalsi budik - Alarm Clock Xtreme - do SK prelozil lifeuser77 za co mu patri velka vdaka
instalacia aktualizacie NEVYZADUJE factory reset ani ziadny iny wipe
Kto pouzil addon na vratenie povodnych grafickych kniznic, je potrebne po flashnuti update aplikovat addon znova - inak sa moze stat, ze system nenabootuje
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


carlo16v
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: úte 17. dub 2012 14:50:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE SKATE

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od carlo16v » pát 20. dub 2012 14:37:50

Ahoj.
Rom se mi povedla nahrát.Vše funguje.Perfektní práce.Díky.
Měl bych pár otázek.Doteď jsem flashoval windows mobil a jsem v Androidu nováček tak bych potřeboval poradit ohledně SKatie Custom ROM Update Kitchen 2.4.
Moc tomu nerozumím,třeba ve výběru přehrávače je volba STOCK,MERIDIAN,MIUI. Pochopil jsem že to budou asi jiné přehrávače.Mohl by jsi mi poradit co mám u všech položek vybrat? Jde mi o to že když zvolím žádné,tak původní přehrávač se smaže v ROM? U toho Manufacturer tweak mám nastavit HTC? A poslední otázka až zvolím Generovat Update,tak jak to dostanu do telefonu. Je to stejný způsob jako jsem udělal flash? Jestli ano tak původní soubor image.bin na sd kartě mám smazat?
Při instalování programů jsem nikde neměl volbu kam instalovat.Jde to vše na SD kartu?
Děkuji ti moc za vysvětlení,je toho moc což? :-))

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » pát 20. dub 2012 15:01:17

Volba "Ziadny" - vymaze sa komponent uplne, cize nebudes mat v systeme ziadny (napr. hudobny prehravac)
Volba "Stock" - original komponent, ktory je vramci danej android verzie standardne.
Vpodstate odporucam pouzivat hlavne Stock, pokial ti vyhovuju

Manufacturer odporucam ak si zaciatocnik standardne ZTE.
HTC je experimentalna a umozni ti nainstalovat aplikacie, ktore normalne nie su so Skate kompatibilne.
Cize sice nainstalujes nekompatibilnu aplikaciu ale moze sa stat, ze aj tak nebude fungovat.
Naopak niektore aplikacie vedene ako nekompatibilne funguju na Skate bezproblemov

Postup aplikovania aktualizacie z kitchen:
1) Ked vygenerujes update, stiahnes si ho na sd kartu (je to ZIP subor)
2) Power-off menu - Recovery - toto ti telefon rebootne priamo do recovery
3) v menu recovery: install zip from sd card / choose zip from sd card
4) zobrazi sa obsah SD karty, kde vyberies ten ZIP co si stiahol v bode 1)
5) Potvrdis - flashne sa
6) reboot system now (a trpezlivo cakat na nabeh systemu - prvy boot po flashnuti trva dlhsie ako normalne)

V recovery sa pohybujes v menu tlacitkami hlasitosti hore/dole. Tlacitkom Home potvrdzujes vyber, tlacitko Back ides o menu polozku vyssie

K instalacii programov sa vratim neskor. Musim padat.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


carlo16v
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: úte 17. dub 2012 14:50:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE SKATE

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od carlo16v » pát 20. dub 2012 16:54:09

Ceco píše:Volba "Ziadny" - vymaze sa komponent uplne, cize nebudes mat v systeme ziadny (napr. hudobny prehravac)
Volba "Stock" - original komponent, ktory je vramci danej android verzie standardne.
Vpodstate odporucam pouzivat hlavne Stock, pokial ti vyhovuju

Manufacturer odporucam ak si zaciatocnik standardne ZTE.
HTC je experimentalna a umozni ti nainstalovat aplikacie, ktore normalne nie su so Skate kompatibilne.
Cize sice nainstalujes nekompatibilnu aplikaciu ale moze sa stat, ze aj tak nebude fungovat.
Naopak niektore aplikacie vedene ako nekompatibilne funguju na Skate bezproblemov

Postup aplikovania aktualizacie z kitchen:
1) Ked vygenerujes update, stiahnes si ho na sd kartu (je to ZIP subor)
2) Power-off menu - Recovery - toto ti telefon rebootne priamo do recovery
3) v menu recovery: install zip from sd card / choose zip from sd card
4) zobrazi sa obsah SD karty, kde vyberies ten ZIP co si stiahol v bode 1)
5) Potvrdis - flashne sa
6) reboot system now (a trpezlivo cakat na nabeh systemu - prvy boot po flashnuti trva dlhsie ako normalne)

V recovery sa pohybujes v menu tlacitkami hlasitosti hore/dole. Tlacitkom Home potvrdzujes vyber, tlacitko Back ides o menu polozku vyssie

K instalacii programov sa vratim neskor. Musim padat.

Díky moc.Update proběhl v pořádku.
No teď jdu googlit co všechno znamená.programy atd. ať se zbytečně neptám na jednoduchý otázky.:-))

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » pát 20. dub 2012 17:22:58

Co sa tyka instalacie aplikacii na SD kartu, v tejto rom mas 2 moznosti.

1) nativna podpora presunutia aplikacii na SD.
To je to co standardne ponuka android. Po instalacii aplikacie mozes ist do
menu Nastavenia / Aplikacie / Sprava aplikacii. Tam ked kliknes na aplikaciu, zobrazi sa detail, kde je tlacidlo "presunut na kartu". Niektore nainstalovane aplikacie si presunutie urobia automaticky. Vacsina ale nie. A niektore sa presunut nedaju vobec. A vacsinou nedochadza k uplnemu presunutiu. Niektore sucasti aplikacie ako napr. kniznice ostavaju stale v internej pamati. Normalne tato moznost staci ak nepouzivas extremne vela aplikacii. Ak ti uz vnutorna pamat nestaci, je tu moznost 2

2) Link2SD - tato aplikacia dokaze presunut komplet aplikacie (aj tie co sa nedaju) na samostatnu particiu SD karty a to tak, ze v internej pamati vytvori symbolicku linku ukazujucu na aplikaciu na ext particii SD karty. Tato metoda vyzaduje predpripravu SD karty a to tak, ze musis na SD karte "vyhradit" miesto so suborovym systemom typu ext2 (pripadne ext3, fat32). Reparticia karty sa da urobit aj priamo v recovery. Ale predtym je potrebne odzalohovat existujuce udaje, lebo pocas reparticie dojde k ich strate. Ak mas napriklad 8GB kartu, mozes ju rozdelit tak, ze 7GB nechas ako standardny fat suborovy system a 1GB pouzijes ako ext. Link2SD ma aj take nastavenie, ktore umoznuje automaticky linkovat novo nainstalovane aplikacie na SD kartu - takze to nemusis robit dodatocne po kazdej instalacii aplikacie, ako v pripade nativnej metody.

Pri oboch metodach plati, ze aplikacie typu widget, launcher a pripadne ine aplikacie, ktore su pre teba alebo pre system samotny dolezite, by mali ostat v internej pamati. Pretoze ak dojde k poskodeniu sd karty, nebudu sa dat aplikacie spustit.

A prosim, necituj posledne prispevky. Dik.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » pát 20. dub 2012 22:47:02

Apofizek píše:Tak to bude asi tím. Tak ono to hralo ve smes stejne jak u Ekvalizeru tak i u DSP. Jen ty bassy byly jako by hlubsi a cistejsi a u te druhe poloviny ROM kdyz sem pridaval bass tak to spis potlacovalo vysky nez aby byl slyset hlubsi ton :-) A sluchatka prave na tom,ty lepsi:-)
Ozivujem starsiu diskusiu. Tak s verziou 2.4 uz nepotrebujes ziadny ekvalizer, pretoze som zaintegroval original dolby equalizer. .ma prednstavene profily + moznost definovat 2 vlastne profily. Nastavenie basov funguje uplne super podla mojho nazoru. V logicmod tato moznost chyba lebo to tillaz nejakym sposobom z romky asi omylom vydrbal ...
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Marek989 » úte 24. dub 2012 13:34:17

Ahh, porad to chci vic a vic na Blade.. a jmenovalo by se to Blader :grin: no co, porad tu mame Swedish Snow...
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G


wecker
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: stř 25. led 2012 11:32:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate
Rom: SlimBean

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od wecker » ned 29. dub 2012 19:00:22

Nainstaloval jsem Skatie a po update na nejnovejsi aktualizaci 2.4 nemam zadny signal a wifi signal je taky o dost horsi. Nevite co s tim? Diky!

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Ceco
Robot
Příspěvky: 1207
Registrován: čtv 24. lis 2011 8:35:20
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od Ceco » ned 29. dub 2012 19:55:15

Skus skontrolovat v nastaveniach mobilne siete, rezim siete. Pripadne poprepinat.
Predpokladam, ze upgrade si urobil spravne. Vacsinou ludia robia chybu v tom, ze do
vyberoveho boxu "Tvoja sucasna verzia" zadaju najnovsiu namiesto tej, co v skutocnosti v mobile aktualne maju.

U mna signal aj Wifi bez problemov a bez zmeny oproti predchadzajucim verziam.

Pripadne je mozne este vyskusat:
- wipe cache a advanced / wipe dalvik cache v recovery
- ak nepomoze, tak je tu este moznost vygenerovat full upgrade a to tak, ze v kitchen do "Tvoja sucasne verzia" nastavis uplne prvu verziu, cize 1.0, vygenerujes, stiahnes a naflashujes. Tvoje aplikacie, ktore mas nainstalovane to neovplyvni, cize vsetko ostava ako mas.
◊ Nexus 5 running stock KitKat + GravityBox
GravityBox - Xposed modul for Android


wecker
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: stř 25. led 2012 11:32:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate
Rom: SlimBean

Re: [ROM][ZTE Skate/Monte Carlo] SKatie by Ceco - Android 2.

Příspěvek od wecker » ned 29. dub 2012 20:31:42

ten full upgrade jsem udelal hned, to bylo jediny co me napadlo :)
bylo to nastavenim site, coz me vubec nenapadlo se tam podivat, diky! Zatim Skatie plni vse nad moje ocekavani

Odpovědět

Zpět na „ZTE Skate - FW/ROM/ROOT“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti