ZTE Blade II - obecná diskuzeZTE Blade II


daneb
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 13. říj 2012 13:27:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade II

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od daneb » sob 13. říj 2012 13:34:53

Nasel by se nekdo tak ochotný kdo by sem nahral CWM zalohu z Bladea2 ? Podarilo se mi ho rozdrbat :? .. original rom ze stranek zte ( buhvi jestli je to ta spravna .. cert aby se na jejich strankach vyznal .. ovsem podle cisla sestaveni sedi ..) se mi pres cwm nahrat nedari .. takze kdyby se nasel nejaky dobrodinec se zalohou byl bych mu neskonale vdecny :)





foby01
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 20. led 2013 17:45:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 mini

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od foby01 » ned 20. led 2013 17:52:50

Ahoj, pokoušel jsem se udělat ROOT u Blade II podle návodu v odkazu, který uvádí SM4JL, ale moc se mě nedaří. Po provedení bodu 2.7 chce po mě počítač nainstalovat ovladače, i když mám nainstalovaný ty z bodu 1. Telefon začne nabíhat, ale zůstane mrtvej na zeleným panákovi. Podotýkám, že nemám žádný zkušenosti a moje angličtina je chabá. Někde dělám chybu, ale nevím kde. Nešlo by udělat pár obrázků, nebo video, pro méně znalé? Dík


Kocurr
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 23. led 2013 16:11:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade 2 i 1
Rom: CM 7.2

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od Kocurr » stř 23. led 2013 17:08:47

Chtěl bych se zeptat, budu měnit Blade 1 za Blade 2 a rád bych věděl jestli CM7 či nějaký funkční Android kde se dá taktovat procesor bude fungovat na Blade 2 bez problémů, protože se asi očekávaného update z 2.3. na 4.0.0 nedočkáme


foby01
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 20. led 2013 17:45:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 mini

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od foby01 » pát 25. led 2013 20:53:53

SM4JL píše:LINK2SD potrebuje ROOT telefonu. Zajimalo by me, jeslti uz se to nekomu povedlo. Nasel jsem navod na root tady: http://www.modaco.com/topic/356968-guid ... -blade-ii/.
Ale nikdy jsem nic takovyho nedelal a moc tomu nerozumim, proto bych chtel vedet, jeslti uz to nekdo zkousel a jestli je ten navod ok.
Diky
Ahoj, pokoušel jsem se udělat ROOT u Blade II podle návodu v odkazu, který uvádí SM4JL, ale moc se mě nedaří. Po provedení bodu 2.7 chce po mě počítač nainstalovat ovladače, i když mám nainstalovaný ty z bodu 1. Telefon začne nabíhat, ale zůstane mrtvej na zeleným panákovi. Podotýkám, že nemám žádný zkušenosti a moje angličtina je chabá. Někde dělám chybu, ale nevím kde. Nešlo by udělat pár obrázků, nebo video, pro méně znalé? Dík


Kocurr
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 23. led 2013 16:11:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade 2 i 1
Rom: CM 7.2

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od Kocurr » sob 26. led 2013 8:05:36

tak máš tam dole komentář (The mobile phone will reboot and stay on the green android guy). = je to správně
tedka pokračuj k bodu 2:8.

EDIT: ještě když sem u toho tak dotaz pro Admina/Moderatory bude nějaké subforum pro Blade II nebo se to bude všecko cpat pod Blade I ?



foby01
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 20. led 2013 17:45:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 mini

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od foby01 » čtv 31. led 2013 19:36:18

No jo, další bod. To nefunguje. V PC mám nainstalovaný ovladač ze souboru staženého v bodě1 - http://wwwen.zte.com....3218405107.zip. Když ale spustím příkaz "adb reboot bootloader", tak mě naskočí zelenej panák a počítač chce nainstalovat ovladače. Tzn. že ty z uvedenýho souboru nefungujou. Nakonec se dostanu do fáze, že "ovladače nebyly nalezeny a zařízení nebude fungovat správně". Když i přes to spustím příkaz "fastboot flash recovery recovery.img", tak naskočí dosovské okno C:\Android\fastboot.exe a hláška <waiting for device>. Tím vše končí a dál se nedostanu. Jedině vyndat baterku a restartovat telefon.
Pomůže mi někdo???


jazzik
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 07. úno 2013 9:45:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade 2

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od jazzik » čtv 07. úno 2013 9:47:50

ahoj,ztecko sem rootnul nejaky patek zpatky...bohuzel mi prestava reagovat display na dotyk,coz je u dotykoveho telefonu asi spatne :D a tak potrebuju nahrat originalni ROM,kterou samozrejme nemuzu uplne najit,nekdo sem hodil odkaz,ale chybi ho vetsina.Muzete mi nekdo poslat teda odkaz na tu origo ROM ? na netu sem nasel leda zahranicni a netusim jestli je to stejny


Kocurr
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 23. led 2013 16:11:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade 2 i 1
Rom: CM 7.2

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od Kocurr » sob 09. úno 2013 19:42:39

Prosimte, kdes sehnal custom Rom na Blade II ?


severus
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: sob 17. bře 2012 18:23:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 4c
Mobil 2 / ROM: Gsmart Rey R3

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od severus » ned 10. úno 2013 21:07:06

Pro foby 01 nainstaluj si tohle http://junefabrics.com/android/index.php Měl jsem stejný problém, tohle pomohlo. Je to PDA net. Až ti vyskočí windowsovká hláška o novém harwaru, normálně to doinstaluj.

Uživatelský avatar

janaltom
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 09. pro 2012 9:31:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade II
Twitter: janaltom

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od janaltom » sob 23. úno 2013 18:01:54

Zdravim,
prosim mate nekdo nejakou funkcni CM Romku pro Blade 2? Uz par tydnu hledam a nic nikde neni :(

Mam:
Modell: Blade II
Android version: 2.3.6
Basebandversion: P735TB01
Kernelversion: 2.6.38.6
Version: GB_p735TV1.0.0B03
-JT-


jazzik
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 07. úno 2013 9:45:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade 2

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od jazzik » úte 26. úno 2013 16:01:46

Janaltom- ahoj,hele koukal sem,ze si psal i na modacu. Ty si zkousel ty jejich Cyanogen 10 mody? ja jen,ze to tam pisou na crescenta tak jestli to vubec blade 2 pobere.Jo a na sz sem neodepsal pac sem si nevsimul,uz mam telefon po reklamaci a root zustal i po prehrani sw prej :D .

Uživatelský avatar

janaltom
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 09. pro 2012 9:31:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade II
Twitter: janaltom

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od janaltom » stř 27. úno 2013 22:32:39

Ahoj no prave ze jsem nezkousel jeste zadnej. Nemam zatim cas na hrani s mobilem, mam ho na praci a nemam tolik casu ho komplet rozdrbat a pak nemit to co potrebuju. A celej den reinstalacema a nastavovanim zatim zravit nechci kdyz nevím ze to k necemu bude, tedy ze to pojede.

Na foru psali ze romky z crescenta by meli chodit ale nikdo to nepotvrdil, takze jsem do toho zatim nesel. Zkusis to?

Odesláno z mého BLADEII    

Nicmene psali ze pokud CM tak ne 10 coz je ics ale 7.2 takže modnutou 2.3.x ... technicky by to ics melo zvladat ale pry by mohl byt problem v particiich systemu snad jsou maly nez ics potrebuje, nevim presne tak moc tomu nerozumim ...
Naposledy upravil(a) pRo_lama dne sob 28. zář 2013 15:42:50, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Vypni si tapatalk podpisy, je to v rozpore s pravidlami
-JT-

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11099
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od Jumbo78 » stř 27. úno 2013 22:44:45

Vypni si podpis z tapatalku a nepiš víc příspěvků po sobĕ, ale edituj předchozí!
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


makojed
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 07. bře 2012 14:43:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE BLADE

Re: ZTE Blade II

Příspěvek od makojed » sob 28. zář 2013 14:33:56

ahoj mám ZTE blade android 2.2 mám takovýto problém : interní pamět telefonu hlásí 16 MB , použivaná sys. pamět 117 M volná 300M, stále píše že je málo místa pro ukládáni dat a málo místa pro sms i když jsem sms vymazal skoro všechny , aplikace dost padají nemají kam ukládat data , hry většina nejde zpustit. co s tím nelze třeba nějak přesunout ze sys. paměti do paměti telefonu nebo tak něco SD karta je téměř prázdná ukazuje 1,5 GB i když jsem dal co šlo na kartu dostupná pamět .nebo bude potřeba přeinstalovat ,téměř tomu nerozumím tak prosím polopatě

Odpovědět

Zpět na „ZTE Blade II - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host