Prestigio MultiPhone 5430 - obecná diskuzePrestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Moderátor: IQLogic


ondratr
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: ned 19. kvě 2013 19:12:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Mlais MX BASE

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od ondratr » sob 01. čer 2013 19:46:42

tak už natěšeně čekáme na recenzi





Kalty
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: stř 13. bře 2013 22:47:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 32gb
Rom: MIUI v5

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od Kalty » úte 04. čer 2013 8:22:42

No to jo ;)

EDIT : žádná novinka? Koukám že je to tu mrtvé
New : Xiaomi Mi2 32gb
ex. : Jiayu G3s, ZTE Blade, HTC Wildfire S

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od negrbob » sob 22. čer 2013 6:05:39

Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Kalty
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: stř 13. bře 2013 22:47:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 32gb
Rom: MIUI v5

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od Kalty » pon 24. čer 2013 11:37:42

Škoda že je to rusky a ještě zrychleně ale pro představu stačí ;)
Teď jen za kolik se to bude prodávat. Pořád ještě uvažuji nad JiaYu G3s nebo UMI X1s.
New : Xiaomi Mi2 32gb
ex. : Jiayu G3s, ZTE Blade, HTC Wildfire S

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od negrbob » pon 24. čer 2013 12:53:49

na cene 5690,- se uz asi nic menit nebude, :-( koncem tohoto tydne dorazi v bile barve a o tyden pozdeji cerna barva. Alespon tak to je na FB Prestigia.
Spoiler:
Vvydrz cca 2dny aktivniho firemniho provozu ( caste volani,wifi, sem tam GPS bez 3g)
GPS FIX v radech vterin vetsinou cca 10-15 :-)
Antutu kolem 10000 bodu
OTG podpora periferii
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od negrbob » stř 26. čer 2013 13:24:11

Oba na stole pekne vedle sebe :-) (foceno mobilem tak omluvte horsi kvalitu)
Spoiler:
Cerna je hezci :-)
Obrázek
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Kalty
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: stř 13. bře 2013 22:47:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 32gb
Rom: MIUI v5

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od Kalty » stř 26. čer 2013 13:51:01

Ty nás chceš nasrat ;)
New : Xiaomi Mi2 32gb
ex. : Jiayu G3s, ZTE Blade, HTC Wildfire S


erikw79
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 29. čer 2013 11:11:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP5430

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od erikw79 » sob 29. čer 2013 11:28:59

Včera jsem si pro něj byl, teda jen bílej. Přešel jsem z PAP4300 a jsem spokojenej. Novej tel. jsem potřeboval protože 4300 se neuměl spárovat s HF v autě. Ale jedna věc mě zarazila, nechce si povidat s 8gb Kingston SD kterou jsem měl v puvodnim tel., musel jsem vytáhnout starší 4gb a s tou běhá normálně.


gulomet
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 04. čer 2013 10:22:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia X8

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od gulomet » stř 03. črc 2013 10:52:24


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od negrbob » sob 06. črc 2013 7:29:41

Naposledy upravil(a) pRo_lama dne ned 07. črc 2013 6:57:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Pozor na vytváranie double príspevkov. ;-)
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


adfad666
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 14. črc 2013 12:09:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia J - Optimus One
Tablet: Nexus 7 - PMP5570C

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od adfad666 » ned 14. črc 2013 12:28:46

Jaké Qualcomm / ARM procesor bys řekl, že je nejpodobnější podle výkonu? A jak to jde flašovat ROMky, nějaké rozdíl od ARM zařízení?

Chěl bych někdy skusit kompilovat AOSP pro Intel nebo i CWM a CM10, nebude to tak drahý experiment.


Zuziii
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 02. srp 2013 16:05:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 5430

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od Zuziii » pát 02. srp 2013 16:47:47

tak jej mám doma..přímo od Vodafonu za 5500kč. Zatim neni čas nic zkoušet, ale při prvním propojení USB s pc win 7 64bit nenašel driver:((


dutsin
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pát 11. lis 2011 17:02:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio 5430

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od dutsin » pát 02. srp 2013 17:38:11

mě připojení k PC funguje bez problému, ale mám win 8, ale to by neměl být zas takový rozdíl.


Zuziii
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 02. srp 2013 16:05:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 5430

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od Zuziii » sob 03. srp 2013 18:58:21

tak už mi to najde vyměnitelný disk,ale ve správci zařízení stále mám vykřičník, že chybí ovladač:(


vivera
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 14. pro 2011 11:36:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od vivera » úte 06. srp 2013 11:56:59

me s epripojil a nainstalil bez problemu.. tedy po tom co jsem ho komplet spustil - win 7 / 32b

nahodou nevite nekdo jak tam zprovoznit net 3G? :D mam gomobil ( proc to se me neptejte - taky nevim ) ale zaboha se mi to nepripoji

ps nachazi mi to sit 2G GOMOBIL a 2G T-Mobile.. co to je 2G?


diky :)

ps. beha o dost plynulejc a rychlejc nez mi behal razr od motoroly.. a baterka mi zatrim vydrzela stejne, ale hraju si s nim


dutsin
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pát 11. lis 2011 17:02:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio 5430

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od dutsin » úte 06. srp 2013 18:17:52

2G - starsi generace mobilni site, jede na 900/1800 MHz. Funguje v ni technologie GPRS a EDGE (rychlost cca 10-100 kb/s - někdy jen teoreticky).

Co se tyka nastaveni 3G tak se podivej do nastaveni->další...->Mobilní sítě a tam se podívej jestli nemas zaskrtnuto "pouzivat jen ěG sítě" (takhle je to napsany u me, spravne to ma byt 2G)
Pokud nemas tak by melo jit 3G, otazka je jestli mas signal 3G. Bohuzel v CR je pokryti 3G nic moc. Jestli si nejsi jisty tak se podivej na web t-mobile (pokud vim tak go mobile jede pres jejich sit) jestli neco nepisou o pokryti 3G.


vivera
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: stř 14. pro 2011 11:36:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od vivera » úte 06. srp 2013 21:10:31

no podle webu t-mobile jsem v miste kde je "superrychly" net.. :D 2G mam odskrtnuty to jo..

jenom se zeptam v upravovani pristupovych bodu..
proxy: nenastaveno
port: nenastaveno
server: *

a "sit VPN" nemam nastavenou

fakt nekdo nevi v cem by moch bejt zakopanej pes?


Qdi950
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 26. úno 2012 1:26:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc cha cha

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od Qdi950 » pon 16. zář 2013 17:23:17

Je uz root na pap5430 dik poradte


maedva
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: pon 03. pro 2012 13:20:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio Muze D3

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od maedva » úte 17. zář 2013 1:37:31

Ahoj, když tento model porovnáte s Prestigio 4500T který je výkonnější ?

Intel Atom SC 1,2GHz vs. ARM Cortex A9 DC 1,2GHz ?

Vyzkoušel na něm někdo Real Racing 3 ? Nebo např. poslední Antutu ?

A má přední camerku, nebo ne ?

Díky :-)


Qdi950
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 26. úno 2012 1:26:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc cha cha

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od Qdi950 » stř 18. zář 2013 20:18:21

Kamerku to ma aj na predu hru som neskusal


maedva
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: pon 03. pro 2012 13:20:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio Muze D3

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od maedva » sob 21. zář 2013 0:02:02

Qdi950 - mohl by jsi na něm spustit https://play.google.com/store/apps/deta ... ABenchMark ? Kdyžtak díky :-)


Qdi950
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 26. úno 2012 1:26:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc cha cha

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od Qdi950 » čtv 26. zář 2013 10:58:00

Tak antu 9483


Ywo.mtb
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 22. kvě 2012 8:18:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei ascend

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od Ywo.mtb » čtv 26. zář 2013 19:20:42

Vlatnim tento dobry telefon. Som spokojny. No nejde mi flash. V play nieje, ale dal sa nainstalovat cez integrovang prestigio instalator. Je to verzia 11. No ked otvorim flash player, otvori sa prehliadac a nic. Taksto ked otvorim strankh s videom v flash zobrazi sa ze je potrebne nainstalovat flash player. Kliknem a web adobe mi oznami, ze moje zariadenie flash nepodporuje. Ved mi siel aj na huawei ascend g300 co mal odost slabsi procak. Prosim poradte.


Qdi950
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 26. úno 2012 1:26:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc cha cha

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od Qdi950 » čtv 26. zář 2013 19:47:56

A ma to jednu chybu ktora nebolo vyriesena slochatka hraju potichu uz som to riesil u prestigia a nevedia kedy bude opravny frimware


FilipCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: pon 08. dub 2013 17:55:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL 4000 [Stock]
Mobil 2 / ROM: nevlastnim
Twitter: nepotrebuju
Tablet: Lark Ultimate 8i (Win8.1 w Bing) (vyreklamovany)
Rom: štok

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od FilipCZ » pát 27. zář 2013 13:15:18

Ywo.mtb píše:Vlatnim tento dobry telefon. Som spokojny. No nejde mi flash. V play nieje, ale dal sa nainstalovat cez integrovang prestigio instalator. Je to verzia 11. No ked otvorim flash player, otvori sa prehliadac a nic. Taksto ked otvorim strankh s videom v flash zobrazi sa ze je potrebne nainstalovat flash player. Kliknem a web adobe mi oznami, ze moje zariadenie flash nepodporuje. Ved mi siel aj na huawei ascend g300 co mal odost slabsi procak. Prosim poradte.
Google Play skutečně Flash Player nenabízí, pro ICS a GB je dostupný na Adobe: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/ ... sions.html (musíš si zascrolovat trochu níž).

Pro Jelly Bean: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1774336


Ywo.mtb
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 22. kvě 2012 8:18:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei ascend

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od Ywo.mtb » ned 29. zář 2013 8:56:53

Toto som uz skusal, no je to zbytocne. Nainstaluje sa to, no flash obsah stale nefunguje. Ani v nastaveniach flash playeru, ktore je cez prehliadac to nefunguje.


mimi.vx
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: sob 23. čer 2012 19:52:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4500TDUO
Twitter: mimi1vx
Rom: MIUI5 by Mr.BlackSK

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od mimi.vx » úte 05. lis 2013 0:05:38

adobe flash pro android davno ukoncilo a hlavne nikdy neexistoval FLASH ve verzi pro Android X86
Dropbox Referal http://db.tt/BtGZD1uj


jozuo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 03. srp 2013 16:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od jozuo » čtv 09. led 2014 19:44:26

Tak už aj ja som hrdým vlastníkom tohto telefónu, hľadal som vhodnú náhradu za môj HTC One V a tento jediný mi svojimi parametrami zapasoval najviac. Mám model v čiernej farbe, musím povedať, je nádherný až na tie odtlačky prstov čo sa na ňom zachytávajú. Baterka ma priam udivuje, dosť sa s ním hrajem veď predsa nový telefón, už druhý deň bez nabitia a baterka má stále 53% :DD Na začiatku ma prekvapilo také šušťanie v reproduktore na hovory, no po prvom polhodinovom hovore sa to ustálilo a je to v poriadku. Zatiaľ nemám čo by som mu vytkol, som maximálne spokojný a nemenil by som. Veľa ľudí ma odrádzalo že Prestigio, čo to za značku, no nakoľko mám od Prestigia aj tablet riskol som to a bol to ten správny risk. Dnes som akurát písal na technickú podporu či sa plánuje nejaká aktualizácia firmvéru alebo Androidu tak som zvedavý čo mi odpíšu. Ak má o tento telefón niekto záujem kupujte, je to dobrá kúpa a dokonca je aj v hlasovaní o Mobil roka 2013 na Slovensku v kategórií ľudových telefónov 8-)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od negrbob » čtv 09. led 2014 20:57:38

Jediny podstatny horsi rozdil oproti one V je fotak :-) S aktualizaci asi nepochodis je to referencni model od Intelu a ten pokud vim nic novejsiho nez ICS na tuto rodinku telefonu neuvolnil a asi uz neuvolni. :-(

@phone
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


jozuo
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 03. srp 2013 16:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V

Re: Prestigio MultiPhone 5430 - 4,3", Intel 1,2GHz, 2000mAh

Příspěvek od jozuo » čtv 09. led 2014 22:03:39

Hlavne som chcel 1Gb RAM nakoľko mi už HTC nestačilo, veľa aplikácií a mrzlo mi to. Inak t bol fajn mobil na fotky jeden z tých lepších ( osobný názor) . Ale keď už niečo tak samozrejme idem s dobou a chcel som väčší displej a ďalšie veci. Škoda no snáď nejaký firmvér vypustia čo zabezpečí 100% preklad z AJ do SJ.....

Odpovědět

Zpět na „Prestigio MultiPhone 5430 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host