Rikomagic MK802 III - obecná diskuzeRikomagic mk802 III S

Odpovědět

darmic
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 02. pro 2012 20:40:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od darmic » stř 24. dub 2013 9:02:06

MCCure: děkuji za vyčerpávající odpověď, cena ovladače a bezdrátového přijímače mě vyjde na víc než celý rikomagic, takže to asi oželím. Stejně mi u jiného než originálního firmwaru nejde spustit wifi.





MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » stř 24. dub 2013 11:14:29

to darmic: Nejede ti wifina na jiném FW než jen na původním? To je hodně zvláštní. Cos zkoušel za verze? Já měl problémy jenom s původním FW, každá alternativní ROMka byla lepší a vše fungovalo líp. Jinak pokud máš Rika bez bluetooth a toužíš po něm, tak si kup jenom bluetooth dongle a je vystaráno. Třeba: http://dx.com/c/computers-networking-39 ... h-irda-304 Ty 2 dolary tě nezrujnují. Nahraješ tam ROMku pro verze Rockchipu s bluetooth a je vystaráno. Pak už jenom budeš ladit a párovat xbox ovladač. Ale zaráží mě, že na těch alternativních ROMkách ti neseče wifi, to je hodně divné. Zkus to ještě jednou, něco muselo být špatně.


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » stř 24. dub 2013 11:28:33

to darmic: Jinak já předpokládal, že ten xbox ovladač již máš, pokud ne, tak je celá škála bluetooth ovladačů za přijatelnější cenu než je zrovna xbox nebo ps3 ovladač (co řeba tohle: http://www.gamestop.com/android/accesso ... ller/97838 ?). Otázkou je však, v jaké budou kvalitě, nicméně na netu je mrtě recenzí a testů. Rozhodně si je projdi. Na xdáčku je něco, na youtube taky něco najdeš. Nic není ztraceno. Pokud vytrváš, řešení nalezneš


darmic
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 02. pro 2012 20:40:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od darmic » stř 24. dub 2013 12:50:56

MCCure: zkoušel jsem NeoTV CR 1.7 Neomode firmware, Finless 2.0 Rom Beta, W2COMP 27012013 firmware všechny naběhli ale jak říkám ani na jednom mi nešla wifi, vždy jsem ji dal zapnout , chvíli to přemýšlelo a pak nic. Teď používám oficiální Rikomagic MK802IIIS 20130121 firmware.
Říkal jsem si, že už to má někdo odzkoušené a poradí nejlepší kombinaci rika + gamepad, samozřejmě děkuji za cenné rady, ale čeká mě hodně práce :-)


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » stř 24. dub 2013 13:44:07

to darmic: u verze bez bluetooth ale s FW na bluetooth verzi by to mělo fungovat. Nasadit bluetooth dongle a spárovat s bluetooth ovladačem. Neměl by v tom být problém, neměl bys ani potřebovat práva superusera, to se týká hlavně originálních ovladačů na ps3 a možná i xbox, kde je nutno upravovat parametry. Určitě zkus proběhnout ty odkazy z googlu, které jsem nalinkoval výše. Skutečně by to mělo šlapat. Mě trvalo taky nějaký čas, než jsem vše vychytal, ale ikdyž jsem byl již zoufalý, stejně mi nic nezbylo, než vydržet a hledat dál a ejhle vždy existuje nějaké řešení. Jinak se fakt divím, že ti nikdo neporadil nějakou zaručenou cestu, protože opravdu nejsi jediný, kdo chce hrát nebo hraje android hry s gamepadem. Hele, celkem mě tvé trápení zaujalo, zkusím se na to zeptat kamaráda, ovládá unix, potažmo linuxu (andoid, iOS), vždycky mi dobře poradí nebo mě navede na příslušné diskusní fórum. Potřebuju jenom vědět, jaký máš rikomagic, měl by to být MK802 III, ne IIIS? Protože prej ikdyž se liší jenom přítomností nebo absencí bluetooth modulu, nejsou úplně shodné. To by mohlo vysvětlovat i ty trable s wifi a ROMkama. Dále předpokládám, že ovladač zatím taky nemáš. Kdyžtak mě oprav, pokud je to jinak. Já pošlu dotaz dál a jakmile budu mít nějakou odezvu, tak to sem postnu.



darmic
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 02. pro 2012 20:40:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od darmic » stř 24. dub 2013 14:14:06

Tak to jsem nečekal , že se do toho tak vrhneš, děkuji moc. Mám RIKOMAGIC MK802 III S 8GB bez bluetooth, bezdrátový ovladač zatím nemám, nechtěl jsem ho kupovat dokud nebudu mít jistotu, že bude použitelný. Mám ale kamaráda s Xboxem 360 a právě od něj si ovladač půjčím na testování, následně bych si ho koupil protože sám používám u PC Logitech Chillstream (drátový) a ten je prakticky totožný - nicméně k riku když ho připojím tak se nic nestane.


tomasp20
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 06. úno 2013 22:15:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 3

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od tomasp20 » ned 28. dub 2013 8:04:17

Ahoj mám stejný problém jako Darmic. Díky za každou radu.


michala2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 05. úno 2013 17:02:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia S

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od michala2 » stř 01. kvě 2013 11:27:09

Mám RIKOMAGIC MK802 III S 8GB bez bluetooth, poradí někdo ověřený/funkční bluetooth adapter z dx.com?


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » ned 05. kvě 2013 12:40:51

to darmic, michala2, tomasp20: takže jsem se dověděl, že ve verzích MK802 III jsou mezi verzema s a bez BT modulu rozdíly ve wifi modulu, nicméně s finless 1.5 (ne vyšší) by měla šlapat wifi i na verzích bez BT modulu (bohužel nemohu ověřit, píše se to na xda). Co se týče BT donglu z DX.com tak hlavním parametrem vedle ceny je dosah. Uvádí se do 5(6)m, 10m a 30m. Z vlastní zkušenosti bych preferoval ten do 30m, jelikož objektivní dosah je tak 15m a bezproblémový chod tak do 10m (a to přece ke hraní her potřebujete). Výběr na DX.com je solidní, takže pátrejte po dosahu a pak se rozhodněte dle ceny. Předesílám, že čím větší dosah,tím větší spotřeba, tudíž adekvátní zdroj je nutný (já mám 2.1A - utáhne všechno co do hubu strčím). Teď něco k ovladačům. Určitě bych k hraní nepoužíval ovladače z xboxu a ps3ojky. Já zkoušel ps3 ovladač, ale to hraní mě nijak neuchvátilo, u každé hry je nutno předdefinovat ovládání (to je samozřejmě obecná nutnost, kdo používal nějaký emulátor herní konzole na mobilu, ví o čem je řeč, více viz youtube.com). Pro mě je to opruz. Navíc mám pouze jeden ovladač a pokud jsem ho použil zase s ps3ojkou, bylo nutno ho zase u ps3ojky registrovat, protože když ho chcete používat s android zařízením,je nutno u něj změnit BT adresu, aby byl schopen se s android zařízením zpárovat. Prostě debilní mariáš s BT adresama. Řešil by to nákup dalšího ovladače, který bych potom nemusel neustále registrovat a párovat, ale přátelé, to už bych opravdu musel být blázen, origoš ps3 a xbox ovladače nestojí dvacku, že? Jinak výše popsané platí obecně pro oba typy ovladačů,jak ps3 tak xbox. Takže bych doporučil ovladač úplně jiný a to asi tento: http://www.gamestop.com/android/accesso ... ller/97838 . Jinak nikdo Vám nezaručí, že vše a vždy bude fungovat bez problémů, přečtěte si testy ovladačů-gamepadů k tabletům. Pokud Vás však nic neodradilo od laborování s ovladači, mrkněte zde: http://www.phonebuff.com/2012/08/xbox-3 ... s-android/ , zde: http://www.youtube.com/watch?v=TrTmsZIb0a8 a třeba zde: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1722017 . Jinak je toho všude plno, stačí zagooglovat. Dále upozoňuju, že budete potřebovat ROMku s právem superusera. No takže závěrem, koho to neznechutilo, ať si to zkusí. Zjistíte, že je to stejně opruz. Pokud bych chtěl hrát hry na androidu, asi bych tedy zvolil tu nedodělanou konzoli OUYA. Ale ruku na srdce, zatím žádná android hra nemá takové kvality, aby mě to znovu donutilo řešit výše popsané, zkusit se má všechno, ale mě to jednou stačilo. Jinak drtím teď Crysis3, chystám se na Bioshock3 a předobjednal jsem si Last Of Us. Takže tímto směrem se ubírám já, ShadowGun nebo DeadTrigger se s tím nedají vůbec srovnávat. Prostě na androidu nehraju a hrát ještě asi dlouho nebudu. Takže závěrem, koho jsem neznechutil, ať si vše vyzkouší, ale časem se asi se mnou shodne každý, je to nůďo a opruz.


darmic
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 02. pro 2012 20:40:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od darmic » pon 06. kvě 2013 13:53:35

Děkuji za vyčerpávající odpověď, zkusím si s tím ještě chvíli hrát, chyba ale byla kupovat Rikomagic bez BT, byl ale za tisícovku tomu se nedalo odolat :-)


darmic
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 02. pro 2012 20:40:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od darmic » pon 06. kvě 2013 14:10:01

jen tak mimochodem, venku je nový neotv-cr-v18-firmware, nezkoušel ho někdo na verzi bez bluetooth ?

odkaz na firmware

http://touchscreen-apps.blogspot.ro/201 ... ed-on.html


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » úte 07. kvě 2013 8:12:49

No super, tak já ho zkusím určitě, protože:

NeoTV CR v1.8 firmware changelog
- Fix Wlan showing Wlan Name not 0000000
- Renew init.d
- Apply new Libstagefright Modules for Better Video Support
- Added Launcher 2 and ULauncher
- Tint Browser (Support Flash)
- External Keyboard Helper App
- 4 GB for Apps
Added Support for Different Bluetooth Modules and Wifi Modules.
Support NTFS,CIFS,CD-ROM

Jinak mě stál tisícovku Rikomagic s BT. Já to od těch číňanů kupuju přímo. Nepotřebuju přeplácet české vyčuránky. Záruka nezáruka, kupuju tak všechny tyhle elektronické ptákoviny.


darmic
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 02. pro 2012 20:40:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od darmic » pát 10. kvě 2013 8:08:47

Tak a už je tu i další

http://touchscreen-apps.blogspot.ro/201 ... ed-on.html

Zaujal mě přehled podporovaných wifi modulů, možná by se tím dal vyřešit můj problém s nefunkční wifi na jiném než originálním firmwaru.


casial
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: sob 11. kvě 2013 11:54:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2
Twitter: casial
Tablet: Ainol Novo9

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od casial » sob 11. kvě 2013 11:56:41

Nějak se nemůžu dogooglit - co používáte za filesystém pro flashky a SD karty, který by podporoval soubory >4GiB? ExFAT, HFS ani Ext3 se nějak nechytají, bez problémů mi to načte jen Fat32, ale tam zas neuložím mkv...


fantomas6907
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 24. srp 2010 10:39:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od fantomas6907 » sob 11. kvě 2013 17:48:44

darmic píše:Tak a už je tu i další

http://touchscreen-apps.blogspot.ro/201 ... ed-on.html

Zaujal mě přehled podporovaných wifi modulů, možná by se tím dal vyřešit můj problém s nefunkční wifi na jiném než originálním firmwaru.
Me se Riko kousnul a nechtel bootovat.
Hodil jsem tam toto:

Kód: Vybrat vše

http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/05/android-jelly-bean-422-rooted-with-cwm.html
a wifi slape suprove.


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od vodnik33 » sob 11. kvě 2013 21:01:58

fantomas6907 píše:
darmic píše:Tak a už je tu i další

http://touchscreen-apps.blogspot.ro/201 ... ed-on.html

Zaujal mě přehled podporovaných wifi modulů, možná by se tím dal vyřešit můj problém s nefunkční wifi na jiném než originálním firmwaru.
Me se Riko kousnul a nechtel bootovat.
Hodil jsem tam toto:

Kód: Vybrat vše

http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/05/android-jelly-bean-422-rooted-with-cwm.html
a wifi slape suprove.
Zkusil sem ji taky hodit do mého 802IIIs a visí mi to na bootovací obrazovce. Flashoval sem to v RK batch tool 1.6. Nějaký nápad, proč mi to nejde ???


fantomas6907
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 24. srp 2010 10:39:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od fantomas6907 » sob 11. kvě 2013 21:07:19

vodnik33 píše:
fantomas6907 píše: Me se Riko kousnul a nechtel bootovat.
Hodil jsem tam toto:

Kód: Vybrat vše

http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/05/android-jelly-bean-422-rooted-with-cwm.html
a wifi slape suprove.
Zkusil sem ji taky hodit do mého 802IIIs a visí mi to na bootovací obrazovce. Flashoval sem to v RK batch tool 1.6. Nějaký nápad, proč mi to nejde ???
Pockej aspon 5 minut
Taky jsem to parkrat vypnul a pak nechal a najelo to


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od vodnik33 » sob 11. kvě 2013 22:07:05

Tak nakonec to najelo.
Prosim tě jak si udělal root? Ten program Moborobo mi nejde nainstalovat,Win8 hází samý errory.
Jo a na tý ROMce mi vadí málo místa pro aplikace, jen 0,88 GB.

Edit: Už sem našel jinou verzi toho programu takže to už šlape.
Pokud by někdo chtěl ten program na root do Win8, tak zde:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1913246


fantomas6907
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 24. srp 2010 10:39:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od fantomas6907 » sob 11. kvě 2013 22:13:14

Co se tyka rootu,jsem v koncich.
Nod32 me nikam nepusti,program jsem stahnul odjinud,ale aplikace neni dle play podporovana.
Asi se na to vybodnu.
Mista sice malo,nuti me to casto odinstalovavat. Her na mys odzkouseno dost a slapou super


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od vodnik33 » sob 11. kvě 2013 22:30:26

Ani se nenainstaloval driver se na to můžu vyprdnout.


casial
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: sob 11. kvě 2013 11:54:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2
Twitter: casial
Tablet: Ainol Novo9

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od casial » ned 12. kvě 2013 11:47:45

Tak jsem zatím dočasně vyřešil problém s filesystémem s podporou velkých souborů - udělal jsem root aplikací Superuser - to šlo bez problémů - pak jsem stáhl Paragon NTFS&HFS a flashku zformátoval na macu na HFS+ a vypnul žurnálování. Teď je flashka rw pod macem, pod linuxem i pod Rikomagicem, jen tam nefunguje automount - musí se mountovat ručně a navíc se musí ručně vybrat mount point - na ten defaultní to odmítá namountovat, prý ro.
Nicméně rodiče tohle nikdy nenaučím, potřebuju nějakou plug & play verzi - jak to řešíte vy? Neříkejte mi, že nikdo nepoužíváte Rikomagic k přehrávání mkv...


darmic
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 02. pro 2012 20:40:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od darmic » ned 12. kvě 2013 18:32:43

pro casial: Já přehrávám mkv filmy skoro pořád, mám připojený 1,5TB disk a není žádný problém.


fantomas6907
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 24. srp 2010 10:39:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od fantomas6907 » ned 12. kvě 2013 20:30:31

vodnik33 píše:Ani se nenainstaloval driver se na to můžu vyprdnout.
Root jiz mam!!!
Zakazat antivir,povolit ve win instalaci nepodepsanych aplikaci.
Sehnat utevrenou ver. UnlockRoot Pro 3.36 .
Nainstalovat Moborobo,UnlockRoot .
Povolit ladeni usb (pro vyvojare/ladeni usb)
Pripojit Rika prez otg na usb v pc,pripojit take napajeni
Spustit Moborobo,stahnou se ovladace a pak jen UnlockRoot,potvrdis a mas root.
Jedinej problem mam,ze pokud chci nainstalovat CWM,nefunguje mi mys ani klavesnice.
Nejde posouvat kurzor.


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od vodnik33 » ned 12. kvě 2013 22:05:04

Nainstaloval jsem NeoTV CR v1.9 z odkazu níže a spokojenost. Všechno funguje. Oddíl pro aplikace má 4GB, dokonce mi funguje usb zvukovka spolu se síťovou kartou, a to mi u jiné ROM nefungovalo.


darmic
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: ned 02. pro 2012 20:40:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od darmic » pon 13. kvě 2013 10:23:43

vodnik33: mohl by si mi prosím napsat jakou máš tu USB zvukovku? děkuji


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od vodnik33 » úte 14. kvě 2013 18:59:38

Naposledy upravil(a) radegast dne stř 15. kvě 2013 6:50:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!


N76
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: ned 25. bře 2012 12:36:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S2
Tablet: ELF
Rom: 4.0.3

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od N76 » stř 15. kvě 2013 4:12:09



MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » stř 15. kvě 2013 7:13:08

27 USD je krásná cena, nicméně se jednalo o pár kousků co byly nabízeny pod tímto SKU za tuto cenu a navíc je ta položka za tuto cenu vyprodána, takže jsme o nic nepřišli, spíš se to jeví jako marketingové lákadlo, mají to tak u DX na spoustě položek. Mám ale jiné trápení. Přešel jsem z NEOMODE 1.7 na 1.8 a poté 1.9. Bohužel jak osmička tak i devítka při bootu dělá paseku, někdy se nabootuje správně, jindy jí chybí nějaké funkcionality. Píšete, že Vám to běží solidně. To se mi moc nezdá, že bych jako udělal chybu při flashování? No zkoušel jsem to vícekrát a zdroje jsem zkoušel i z jiných mirrorů, ale výsledek vždy stejný, tudíž se domnívám, že verze 1.8 a 1.9 nejsou vyladěny. Nuže přešel jsem na Android 4.2.2 (iMito) a to jsem si opravdu spravil chuť. Moc se mi líbí, je to blesk mezi ROMkami....až do chvíle, kdy mi cca po 15-20 minutách vypne bluetooth (používám bluetoth myš a klávesnici) a musím jej zase nahazovat přes drátovou myš. To jsem se opravdu pěkně dožral. Máte někdo podobný problém či narazili jste na konečně 100% vyladěnou ROMku? Kromě toho Nea 1.7 mě o tom žádná nepřesvědčila. Dále jsem zkoušel instalovat CWM recovery na tu 4.2.2, ale vždy mi to vyhodí fail. Taktéž jsem zkoušel z více mirrorů. Předesílám že z blogu Dany Roluxe jsem zkusil všechno.


N76
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: ned 25. bře 2012 12:36:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S2
Tablet: ELF
Rom: 4.0.3

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od N76 » stř 15. kvě 2013 23:31:54

Já ho za těch 27USD ještě stihnul, snad dorazí.


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » čtv 16. kvě 2013 6:50:45

Tak to ti gratuluju. ;)

Odpovědět

Zpět na „Rikomagic MK802 III - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů