Rikomagic MK802 III - obecná diskuzeRikomagic mk802 III S

Odpovědět

haffy
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 24. čer 2011 15:35:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: mam

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od haffy » úte 18. čer 2013 18:26:31

Tak testujem novy OFFICIAL JELLY BEAN 4.2.2 FIRMWARE http://touchscreen-apps.blogspot.ro/201 ... mware.html




Uživatelský avatar

maslo2
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: úte 01. úno 2011 14:10:57
Reputace: 0

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od maslo2 » stř 19. čer 2013 12:25:48

to si klikol na upgrade system? a cez wifi alebo ethernet? a je to len pre verziu a blutooth?
I"M FOREVER BLOWING BUBBLES....


haffy
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 24. čer 2011 15:35:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: mam

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od haffy » stř 19. čer 2013 14:07:35

Systemovy mi neponukol ziaden upgrade cez Wi-Fi ani Ethernet tak som to tam natlacil pomocou
Rockchip Batch.


tomasp20
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 06. úno 2013 22:15:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 3

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od tomasp20 » stř 19. čer 2013 16:24:33

Tak OFFICIAL JELLY BEAN 4.2.2 bez Bluetoothu nejede. Škoda :(


seltino
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 09. dub 2013 19:03:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od seltino » čtv 04. črc 2013 14:53:19

Ahojky, koupil jsem MK802IIIS pro matku aby mohla na televizi sledovat ivysílaní české televize, bohužel se mi nedaří tyto videa na internetu zprovoznit ani přes webové stránky ani přes aplikaci Ivysílaní. Video se pouze načítá a nikdy nespustí. Na NOTE II nemám problém ani přes stránky ani přes tu aplikaci. Kde může být chyba?



haffy
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 24. čer 2011 15:35:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: mam

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od haffy » pon 08. črc 2013 7:09:38

Tak mam asi velky problem. Skusal som instalovat a porovnavat viacere ROM. Po poslednom instalovani sa mi totalne rozpadlo tlacitko resetu a odvtedy sa mi iba bootuje a nic viac. Je to uz na odpis? Zaruka nie je kupene pod rukou.
Přílohy
reset1.png
reset1.png (309.86 KiB) Zobrazeno 5657 x
Naposledy upravil(a) haffy dne pon 08. črc 2013 11:15:14, celkem upraveno 1 x.


greed
Stálý androiďák
Příspěvky: 80
Registrován: úte 02. srp 2011 13:08:34
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od greed » pon 08. črc 2013 7:20:34

mozem otazku?
mam mk802 III bez S cize verziu bez BT
kedze mi nikdy korektne nefungoval original FW od rikomagic pretoze na naom bezala wifi len mac 3 mb stale som bezal na finless 1.7
tak bezala WIFI na 40+mb
potesil osm sa ked som cital na tu na fore ze vysiel novy FW od rikomagic postaveny na android 4,2
nainstaloval som a wifi stale na 3 mb. zbytok je OK, ale pri takom wifi nejde streamovat skoro nic.
zistil som ale ze vysiel finless 2,1 ale tam pre zmenu wifi nejde vobec. finless je robeny pre 808 nie pre 802 cize asi iny wifi chip.
takze som znova na finless 1.7.

moja otazka
preco mi na original wifi tak neskutocne blbne? daju sa nejak drivery s finles preniest do original rom? ako?
Galaxy 9100


tomasscz
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 09. črc 2013 23:17:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Iphone

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od tomasscz » úte 09. črc 2013 23:19:19

zdravim,

koupil jsem si mk802 III S a skoro mi nefunguje wifi, vubec ji to nenajde... router mam asi 3 m od tv.. zkousel jsem udelat hotspot na telefonu a dat ho hned vedle rikomagicu, nacetl se akorat google, jinak nic.. co s tim, je to na reklamaci??


greed
Stálý androiďák
Příspěvky: 80
Registrován: úte 02. srp 2011 13:08:34
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od greed » čtv 11. črc 2013 7:23:28

presne o tom pisem o prispevok vyssie.
Galaxy 9100


seltino
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 09. dub 2013 19:03:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od seltino » úte 30. črc 2013 19:43:04

Začínám být silně naštvaný, ta wifina stojí opravdu za .......... koupil jsem si další router abych se dostal s WIFI blíže k ricomagicu a pokud není router cca 1metr od tohohle krámu do televize tak se to na tu wifinu prostě nepřipojí, ikdyž wifinu najde, tak nezíská IP adresu a nejde te. Přitom na NOTE II mi jede wifi bez problému ikdyž mám router o patro výše..... Jde ta wifina v ricomagicu nějak vyřešit, nebo je to vážně takový krám??


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od vodnik33 » úte 30. črc 2013 21:31:21

Já už rikomagica nemám, ale pamatuju si, že se signálem jsem nijak nespokojen nebyl. Byl o něco horší než na mobilu jak je vidět na fotce. Router mám 4m od tv za zdí a jak mám silný signál nevím, nemám do něj přístup. Na fotce Xperia x8, Acer iconia A700, Rikomagic MK802 IIIs bez bluetooth.
Spoiler:
DSC03447.jpg
DSC03447.jpg (85.12 KiB) Zobrazeno 5315 x
Edit by jumbo78: Dávej obrázky do spoileru. Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je...


seltino
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 09. dub 2013 19:03:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od seltino » stř 31. črc 2013 11:27:13

Tak u mě je ten rozdíl síly signálu o dost větší než u tebe. Router mám ve vzdálenosti do 1,5 m od televize za stěnou o síle 10cm. Hlavně rozdíl ve stahování a uploadu je opravdu dramaticky, stěmihle hodnotami je Ricomagic opravdu krám bez využití. Streamovat videa z archivu se nedají...
Spoiler:
20130731_102952.jpg
20130731_102952.jpg (168.91 KiB) Zobrazeno 5290 x
Spoiler:
20130731_110452.jpg
20130731_110452.jpg (203.71 KiB) Zobrazeno 5290 x
Spoiler:
20130731_102523.jpg
20130731_102523.jpg (199.29 KiB) Zobrazeno 5290 x
Naposledy upravil(a) pRo_lama dne pát 02. srp 2013 10:51:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upravené obrázky!


greed
Stálý androiďák
Příspěvky: 80
Registrován: úte 02. srp 2011 13:08:34
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od greed » stř 31. črc 2013 13:09:06

podla mna nieje problem an i tak v HW ako v modem/kernel

pokial mam oficialnu verziu FW tak je wifi nepouzitelne, prenos ja tak 3 mb za sekundu. a to som od rutera tak 30 cm
pokial nahodim finless rom 1.7 problemy s wifi zmyznu a prenos mam 40-50 mb za sekundu.

niekde soudruzi s ndr udelali chybu.
Galaxy 9100


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » stř 31. črc 2013 19:52:25

Všem novým majitelům MK802IIIS, kteří mají problémy s wifi vřele doporučuji, aby si tohle fórum přečetli celé a nejlépe od začátku. Jak vyřešit problém s rychlostí wifi zde popisuje více účastníků a já se na toto téma taky dost vystříkal. MK802IIIS rozhodně není špatné zařízení, jenom oficiální firmware nepodporuje některé wifi moduly, rozuměno routery. Problémy jsou dost z většinovými tp-linky, naopak zyxely sečou skvěle. Prostě ten ofiko fw je nedořešený, a nejenom co se wifi týče (do prdele i na stránkách výrobce je uvedeno doporučení upgradu, tak než budete psát sračky, tak první čtěte). Takže pro větší podporu dalších modulů doporučuji např. NEOMODE 1.7, NEOMODE 1.9a anebo poslední release ofiko fw ve verzi 4.2.2. Vše bez problémů. Pokud nevíte kde hledat, tak první googlujte, např. na FREAKTABU nebo XDA je o tom vše, chce to jenom trochu oprášit angličtinu, lenoši. A zde najdete taky cenné rady: http://touchscreen-apps.blogspot.ro/ . Rozhodl jsem se, že na toto forum už nepolezu, protože tu spousta lidí píše neskutečné blbosti (omlouvám se všem seriozním přispěvatelům), nicméně mě vytáčí, když mě někdo žádá o radu, aniž by si toto fórum přečetl celé a píše tu sračky, sorry. Jinak děkuji za příspěvky všem testerům custom romek.


seltino
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 09. dub 2013 19:03:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od seltino » čtv 01. srp 2013 19:58:05

Chápu tvé rozhořčení, nicméně vzhledem k tomu, že není ricomagic můj a je v záruce, nechtěl jsem se uchylovat k přehrání firmware za jiný než je oficiální..... Pokud hold výrobce prodává přístroj s firmwarem, který nefunguje tak ať se na mě nikdo nezlobí je to prostě krám.... Na co mi je wifi, když router musí být být vedle přístroje aby to fungovalo? To by snad stačil kabel a bylo by to bez problémů.....


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » pát 02. srp 2013 8:41:38

No ono taky stačí když tam ten kabel přes ethernet/usb přechodku připojíš a hrajem. Jinak mě nějaká záruka netankovala. Když jsem viděl za jaké nehorázné peníze se u nás tato krabička prodává, tak se mi protočily panenky a okamžitě jsem to koupil přímo ze Šenzenu. Rikomagic MK802IIIS, dále wireless myš s donglem a bluetooth wireless myš (chtěl jsem vyzkoušet jak to seče a používám ji častěji, protože klasická wirelesska by měla mít dosah cca 10m, ale efektivní je max na 4-5m, což mě limituje a s bluetooth myškou funguju absolutně bez problému), SDHC 32GB, USB HUB a hlavně 2.1A zdroj (pokud máš slabší, nebo napájíš přes USB z TV, tak rozhodně nemůžeš očekávat zázraky). Tohle vše mě vyšlo přesně na 100 USD. Nyní tam mám ofiko romku od rikomagicu ve verzi 4.2.2 a vše funguje maximálně k mé spokojenosti, zatím se u mě jeví jako nejlepší romka co jsem zatím zkoušel a že jsem jich sakra vyzkoušel mraky. Vlastně všechny, které testoval Dany Rolux na svém blogu. Romka má root už od výrobce, takže není co řešit, tím že nahradíš původní ofiko romku za novou ofiko romku určitě neztrácíš nárok na záruku. To jsou jen kecy českých vyčuraných prodejců. Opravdu vřele doporučuji flashovat a zkoušet další romky, určitě najdeš minimálně jednu, co ti bude sedět. Stačí pročítat fórum zpět a zjistíš, že spousta přispěvatelů taky zkoušela a vždy si každý našel tu svou, se kterou je spokojen. Zde se můžeš nechat inspirovat: http://touchscreen-apps.blogspot.ro/201 ... n-one.html . Mě se maximálně osvědčily tyto romky: NeoTV CR 1.7 Neomode, NeoTV CR v1.9a 20130509, iMito MX1/MX2 Android 4.2 Custom Rom by Finless a Rikomagic official Jelly Bean 4.2 firmware version 130722. Každopádně ti může někdo jiný doporučit nějakou jinou, toto je strašně subjektivní, každý máme trochu jiné nároky a vkus. Pokud tu krabku nechceš švihnout do koše, tak se testování dalších romek určitě nevyhneš. Anebo zkus připojit ten kabel a měl bys být v pohodě. Kámarádovi přišel MK802IIIS taky přímo z číny minulý týden, má tam ještě ten starý dřevní firmware bez updatu, každopádně po připojení kabelu z routeru a nastavení připojení ethernetu se vše rozjelo bez problému a je spokojen, rozhodně už nic neřeší. Pokud bys měl nějaký problém s tím připojením, tak určitě radu najdeš i na tomto fóru, protože hodně přispěvatelů tuto variantu taky řešilo a vyřešilo.


N76
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: ned 25. bře 2012 12:36:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S2
Tablet: ELF
Rom: 4.0.3

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od N76 » sob 03. srp 2013 1:27:57

Zdravím, nemáte prosím nápad co dělám špatně? Na Rikomagic MK802 IIIS BT jsem před měsícem nahodil oficiální rom 4.2.2 (20130615), teď jsem se tady dočetl že je novějsí verze 4.2.2 (20130722). Tu jsem zkusil nahodit stejným způsobem a nic, přitom ta starší rom jde nahodit vpohodě. Nevíte kde dělám chybu. Děkuji.

4.2.2 (20130722)
Obrázek

4.2.2 (20130615)
Obrázek

Uživatelský avatar

bartokar
Stálý androiďák
Příspěvky: 124
Registrován: úte 07. srp 2012 12:49:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung note 2
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od bartokar » ned 25. srp 2013 6:44:42

Zdravim jen dotaz, jelikož mi také blbne wifi, uvazoval jsem ze mam simku s netem 3g od tmobile.To by propojit nešlo? Dik za odpověď.

No ještě snad Mám mk808.

EDIT by pRo_lama:
Edituj príspevky! Prečítaj si prosím Ťa pravidlá fóra a dodržuj ich!


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od Zdenpok » pon 26. srp 2013 15:19:54

Kde stáhnu tu oficiální 4. 2.? Z ofiko stránek jsem stáhl ještě 4. 1. :-(

@telefon


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » úte 27. srp 2013 15:17:12

http://touchscreen-apps.blogspot.ro/201 ... an-42.html

EDIT by jumbo78:
Nezneužívej citaci! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od Zdenpok » úte 27. srp 2013 15:22:42

Díky

@telefon


wirgil
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: sob 24. črc 2010 20:36:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od wirgil » úte 27. srp 2013 22:19:04

Taky mi signal wifi vypadaval, bylo to jen k vzteku. Vyresil jsem citlivost tak, ze jsem Rikomagic proste vyloupnul z toho plastu a antenu jsem odlepil. Ted mi za monitorem visi jen deska s kusem dratu. K routeru to mam 6 metru pres zed a bez problemu ;) CT24 mi jede v poho.


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » úte 03. zář 2013 5:20:04

Takže jak píše wirgil. Mohu potvrdit, že jeho způsob funguje i bez toho, aniž byste byli nuceni hrát mariáš s custom romkami, ono to stejně problémy s wifi signálem reší jen částečně. Poslední romku co používám je ofiko 4.2.2. od Rikomagicu po updatu, nicméně se mi zdá ještě horší, než původní, ale to může být jen můj subjektivní dojem. Navíc co jsem tv přemístil na druhý konec obýváku mám wifi vzdálenou cca 8m a přímým směrem to mám přes 3 panelové stěny. Takže signál byl totálně v háji. Krabičku jsem rozdělal, vyloupnul anténu ven, střeva zase vložil do krabičky a signál mám jak víno. Rikomagic mám upnutý na tv suchým zipem, jen mi z něj trčí drát s anténou, kterou jsem taky upnul na sucháč a mám konečně absolutní klid. Video stream šlape jako nikdy před tím. A to jsem zkoušel snad 20 custom romek, některou s větším, některou s menším úspěchem. Dvakrát jsem přepájel anténu, ani nepočítám, kolikrát jsem ji přelepoval z jednoho místečka plastového krytu na jiné (ladil jsem to cca centimetr po milimetru, toho místa tam moc není), nicméně ten interferenční šum tam prostě byl pořád, to odladění prostě žádné nevymyslíte. Jediný způsob je ten, který uvádí wirgil a já to můžu všem jen vřele doporučit. Jak se řiká, když to nejde silou, tak do toho pořádně majzni.


seltino
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 09. dub 2013 19:03:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od seltino » sob 07. zář 2013 10:29:52

Taky potvrzuju, anténu jsem vytáhl ven z krabičky a světe div se ono to začlo fungovat, tam kde jsem měl ůvodně jen rychlost max 1Mbit, tak nyní frčím 18 Mbit, najednou má RICOMAGIC stejnou sílu signálu a rychlost přenosu jako můj NOTE II. Romka ponechána originální, která tam byla.

Nevím proč tam rovnou nedělají konektor na zašroubování anténky, byl by to rázem jiný stroj....


h.o.n.z.a.
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: úte 10. zář 2013 18:06:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S5

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od h.o.n.z.a. » úte 10. zář 2013 18:24:45

Vážení přátelé,
objednal jsem si taky výše zmíněné zařízení. Po přečtení celého vlákna se mi sevřela p*del, co za krám jsem si to objednal. Nicméně zařízení dorazilo a docela mě překvapilo. První, čeho jsem si všiml, byla jiná verze androidu. Na krabičce a na těle samotném je avizována verze JB 4.1. Bylo pro mne překvapení, že ve skutečnosti je už z výroby předinstalována verze 4.2.2. Netuším jestli tato verze řeší "všechny" problémy, které zde zmiňujete. Jako příklad bych uvedl bezproblémové nabíhání do systému po navolení příslušného HDMI vstupu. Zatím to mám první den a zkoušel jsem to zapínat asi 5x a vždy se rikouš chytl. Samozřejmě, pokud ho vypnu a přepnu na jiný vstup TV a zpátky, tak už nenaběhne. Další věc je požadovaný proud. Výrobce požaduje 2A. Mám na TV jeden usb port, který dává 1A a stačí to. Zatím mi to ani jednou nespadlo. Víc postřehů zatím nemám. Jen jsem nemohl přijít na to, aby mi youtube přehrával video vždy v nejlepší kvalitě. Ať už app nebo přes prohlížeč. Skoro všichni tady nadávají na wifinu ale to mě netrápí. Mám tam USB LAN adaptér a ten šlape naprosto v pohodě. BT taky nemusím řešit, bezdr. kláves. má svůj dongl. Sice mám už vyčerpanou kapacitu usb vstupů ale dá se řešit usb hubem. Tolik zatím vše. Jen ta kvalita videa v yt mě trochu štve ale snad se toho časem někde doberu, jak to nastavit.


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od Zdenpok » stř 11. zář 2013 20:56:28

Potřeboval bych radu, zkoušel jsem se vrátit ke staršímu firewallu, ale kolem nějakých 90% mi to vyhodí chybu. V telce už mi RKM nenajede :-(

@telefon


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » pát 13. zář 2013 12:10:39

Předpokládám, že jsi myslel firmware. Už jsem to psal předešle, zkus si ten svůj postup nahrát třeba mobilem a hoď to na youtube, jedině tak zjistíme kde se děje zlo. Já abych se nenudil, pro změnu řeším jiný problém, a to sekání obrazu při přehrávání filmů. Mám poslední ofiko fw 4.2.2 po updatu a děje se mi to až teď. Používám MX Player a děje se mi to jen u něj, jiné playery fungují normálně, bohužel mezi náma, stojí za prd. MX Player je prostě pro mě jednička. U předchozích fw jsem s tím problém neměl, tak uvažuju, že zase downgraduju. Zaznamenal někdo stejný problém?


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od Zdenpok » pát 13. zář 2013 13:44:24

Jj, Sorry, samozřejmě firmware. Právě, že mi u posledního origo fw padala videa, tak jsem chtěl downgrade, dělal jsem to stejně, jak když jsem nahrával nový fw. Nahrát to můžu, ale nemyslím, že by tady mohla být nějaká chyba.

@telefon


michal19909
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 14. zář 2013 23:00:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: sony xperia

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od michal19909 » sob 14. zář 2013 23:03:08

cus lidi mam problem mam Rikomagic mk802 III 8g dneska jsem ho zapl a klasika me nacita po dobe nacitani na plochu me zcernala obrazovka a nic jse nedeje help pls ty


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od Zdenpok » sob 21. zář 2013 13:45:23

Mám stejný problém, co Michal. Dal jsem tam firmware z Kv Mobil, který by měl pomoci zařízením, která nejdou spustit. Vypadalo to, že to pomohlo. RKM najel, ale když jsem ho zkoušel po těch dnech znovu, nejprve najíždí, pak ale spadne. Pomohla by originál nabíječka? Zkoušel jsem tři, co mám na mobil a výsledek je vždy stejný. Navíc předtím to fungovalo v pohodě.

­   

Odpovědět

Zpět na „Rikomagic MK802 III - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti