Rikomagic MK802 III - obecná diskuzeRikomagic mk802 III S

Odpovědět

seltino
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 09. dub 2013 19:03:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od seltino » ned 29. zář 2013 20:18:35

Tak si má matka dlouho RM neužila, dneska po zapnutí se objeví úvodní obrazovka, vyleze androidi panák na obrazovku a jen koulí očima a tím to končí. RM nenajede. Nějaký tip co stím? Reklamovat to nemůžu,jelikož jsem vyvedl anténu mimo tělo aby ten krám vůbec fungoval. Bohužel radost že se to konečně povedlo zprovoznit netrvala dlouho...





MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » pon 30. zář 2013 13:27:03

Rozhodně zkus první prověřit zdroj. Z vlastní zkušenosti mám prověřeno, že 1A zdroj je nedostatečný. Navíc běžné nabíječky k mobilům nemají ani toliko 1A. Pokud máš větší nárok na zatížení zařízení, tak musíš nabídnout také adekvátní zdroj. Já mám zapnutý bluetooth kvůli myši, mám tam strčený dongle na klasickou wirelessku, dále 4-portový usb hub na flashku a ext. HDD. Zdroj mám 2.1A a funguji celou dobu bez problémů. Wifi mi jede na vzdálenost 6m přes tři zdi a potom, co jsem vybral anténu z krytu ven, tak funguje jak nikdy. Zkusil bych tedy v první řadě prověřit ten zdroj. Pokud někdo tahá proud z TV USB, tak vám garantuji, že se budete s problémy ohledně padání či zamrzání systému potýkat neustále.


seltino
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 09. dub 2013 19:03:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od seltino » pon 30. zář 2013 16:39:35

Ani 2A zdroj z Gakaxy Note 2 nepomohl, ricomagic po zapnutí zobrazí jen název, z pza něj vyleze androidí mužík a koulí očima. Dál už to nenajede....


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » pon 30. zář 2013 16:48:49

Zkus tedy recovery a popř. jiný firmware


seltino
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 09. dub 2013 19:03:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od seltino » čtv 03. říj 2013 15:25:56

Tak jsem tam flaschnul nový 4.2 firmare a už to jede. jen musím pořídit zdroj, zajímavé je že na 4.1 mi to beželo z USB v televizi bez problémů a teď to nenajede vůbec, pokud nepřipojím 2A zdroj z note II. Nějaký tip na levný zdroj pro RM?



Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od Zdenpok » čtv 03. říj 2013 16:05:32

Já koupil z KV Mobil

­   


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » čtv 03. říj 2013 19:19:32

Já mám ExtremeStyle ST-099B9. Např.zde: http://en.huayultd.cn/products_detail/& ... 04ae2.html .Prodává se běžně u nás ve kšeftech s telefony. Absolutní spokojenost. Stál cca 80 Kč.


rumcajs79
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 09. říj 2013 11:36:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: co_je_vam_do_toho

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od rumcajs79 » stř 09. říj 2013 11:42:41

MK802 III S, již po několikáté "kleknul" - nenaběhne Android, je nutná recovery. Jediný rozdíl od předchozích "kleknutí" je, že nyní po stisku tlačítka a připojení k PC se počítač tváří, že nebylo nic připojeno, tudíž nelze provést recovery (vyzkoušeno na vícero PC, WinXp Home, WinXP Pro, Win7 Pro).
Stavová LED svítí (modře), tlačítko jsem ověřil (že spíná a není tudíž chyba jen v nefunkčním tlačítku), po připojení k TV nebo monitoru (HDMI) - černá obrazovka, není signál).
Dříve, než s tím krámem řeznu do koša - neřešil takovýto problém někdo z vás, nebo nemá někdo návrh na řešení?


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » stř 09. říj 2013 12:39:39

A máš nainstalovány veškeré potřebné ovladače? Mě se taky jednou nechytal, ale bylo to tím, že jsem dělal obnovu systému (Win7) a tím pádem jsem si smáznul poslední ovladače. Doporučuji první pro sichr přepnout Windows do testovacího řežimu, nainstalovat třeba Moborobo a spustit. Poté připoj Rikomagic a měl by se chytnout. Moborobo ti automaticky stáhne aktualizované nebo chybějící ovladače a potom si už prováděj dál co uznáš za vhodné. Jinak všem, kterým zařízení neustále kleká doporučuji řešit první zdroj a až poté jinou custom romku. Ty oficiální od Rikomagicu jsou slabší. Mě ta poslední stock romka od Rikomagicu ve verzi 4.2.2 vyhovuje, ale co se customek týče, tak NeoTV CR 1.7 nebo 1.9a není marná, mě šlapaly luxusně. Ale je nutno zkusit jich více , každý máme trochu jiné nároky.


rumcajs79
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 09. říj 2013 11:36:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: co_je_vam_do_toho

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od rumcajs79 » stř 09. říj 2013 12:56:42

Dobré nápady, ale:
V ovladačích to není, neb nejprve musí PC vědět, že je vůbec něco připojeno k PC. U předchozích recovery se po připojení k Win objevila ve správci zařízení nová kategorie a ihned se hlásila k životu. Tentokráte se ani na stejném PC, kde jsem již recovery dělal neohlásí (tudíž okna nemají komu ovladače přidělit).
Rovněž v napájecím zdroji bych chybu nehledal, neb:
Vždy stačilo Rikomagic připojit k USB počítače
Jsem zkoušel piosílit napájení o 2A zdroj
Co se týče cutom romek, vše je fajn, jen ji musíš nějak do toho Rk dostat.
Začínám mít obavy, že místo v pořadí 5. recovery se jedná o totální mrtvolu = HW v háji (ostatně není to první Rikomagic, který takto dopad).


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » stř 09. říj 2013 14:20:02

Má rada byla spíše obecná, co se těch ovladačů týče. Na toto fórum totiž přichází spousta technicky méně zdatných, kteří řeší stejné problémy jako spousta dalších, ale už nečtou starší příspěvky, kde se většinou daný problém minimálně jednou už řešil. Vidím, že to není tvůj případ a patříš mezi zkušené harcovníky. Dle toho jak to popisuješ rozhodně nevidím v ničem žádný rozpor, tudíž to opravdu smrdí konečnou. Jediné, co mě ještě napadá je zkusit vrátit PC do doby, kdy se ti Rikomagic ještě chytal, zda opravdu není zrada v PC, ale to jsi asi určitě zkoušel. Co ty usb kabely? Ty jsou v pořádku? Mě teď zase trápí trhání obrazu při přehrávání videa. Na custom romkách verze androidu 4.1 vše fungovalo ladně, bohužel na verzích 4.2 probíhá někde více, někde méně otravná cukatůra. Používám MX Player, ten mi vyhovuje nejvíc. Asi budu muset downgradovat, ale moc se mi do toho nechce. Ta poslední stock romka mi celkem vyhovuje. Má někdo podobný problém? Dodávám, že obraz mám standardně nastavený na Full HD 50Hz, takže zde bych problém neviděl.


MirekDusinojc
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 10. říj 2013 0:26:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPhone vole
Tablet: iPad
Rom: CD

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MirekDusinojc » čtv 10. říj 2013 0:40:50

Hmm, tenhle přístroj je na prostřelení hlavy kulkou. Resp. ne až tak hardware, se kterým se mi naštěstí zatím nic nestalo, ale systém je to největší peklo, jaké existuje. Od své koupě (asi zhruba před dvěma měsíci) jsem už musel dělat dva tvrdé recovery a nesčetně návratů do továrního nastavení. Zařízení jsem pořídil na přehrávání videí s NASu, na což je naprosto dokonalé, v tomhle smyslu funguje bezvadně a kdyby takhle fungovalo pořád, byl bych happy jak ty grepy. Jenže problém je v tom, že i když sem si se systémem téměř nehrál a nainstaloval pouze pár aplikací (mx player, youtube, chrome, ES File Explorer, total commander, toť vše) které používám, systém se po nějakém čase asi zanese (vesmírným prachem), nebo mu jebne a prostě přestane správně fungovat. Projevuje se to buď neustálými hláškami v systému a nemožností spustit některé aplikace, či se vůbec nedostanete do systému samotného a Android zamrzne na bootování. Pokud tedy někdo uvažujete o koupi, zainvestuje trochu víc a pořiďte si něco, kde neni Android upravený bandou školáku při kroužku IVT. Rozhodně nedoporučuji kupovat, pokud netrpíte masochismem a několikahodinové frustrující prolejzání všemožných fór vám nepůsobí orgasmickou rozkoš.
NEKUPUJTE TENHLE KRÁM, PRODLOUŽÍTE SI ŽIVOT
MCCure píše:Mě teď zase trápí trhání obrazu při přehrávání videa. Na custom romkách verze androidu 4.1 vše fungovalo ladně, bohužel na verzích 4.2 probíhá někde více, někde méně otravná cukatůra. Používám MX Player, ten mi vyhovuje nejvíc. Asi budu muset downgradovat, ale moc se mi do toho nechce. Ta poslední stock romka mi celkem vyhovuje. Má někdo podobný problém? Dodávám, že obraz mám standardně nastavený na Full HD 50Hz, takže zde bych problém neviděl.
Jo sme na tom stejně, na 4.2 je video kvůli lagům nekoukatelný, což je celkem zásadní problém, když je to hlavní účel tohoto zařízení.


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od Zdenpok » sob 12. říj 2013 11:25:15

Já novej FW nahraju, ale když ho zapojím do televize, najede logo a RKM spadne, takhle se to opakuje pořád dokola. Zdroj jsem koupil nový originál pro RKM. Nějaký nápad nebo reklamace?

@tablet


rumcajs79
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 09. říj 2013 11:36:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: co_je_vam_do_toho

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od rumcajs79 » sob 12. říj 2013 15:06:06

Bez urážky, ale četl jsi obsah tohoto fóra? Asi ne, neb bys tuto otázku nepokládal, jelikož se toto zde již několikrát řešilo...
Proveď recovery (napojit na pc a nahrát Android laicky řečeno).


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od Zdenpok » sob 12. říj 2013 15:15:46

To si ze mě děláš srandu? Vždyť píšu, že novou ROM nahraju, ale systém se nespustí! Zkoušel jsem jich několik. Přijde mi, jak kdyby byl problém s napájením.

­   


seltino
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 09. dub 2013 19:03:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od seltino » úte 15. říj 2013 17:59:07

Tak jsem se kvuli nekoukatelným videim vrátil k 4.1.
Ten problém se zamrzáváním jsem měl taky, jelikož mi to na zdroji z Note II jelo OK, koupil jsem si 2A zdroj v tescu za 260kč, ovšem doma mě čekalo nemilé překvapení, RM s tímhle zdrojem nefungoval, zamrzával a vypínal se při bootovaní. Po mnoha laborovaní jsem zjistil, že problém je v napájecím USB kabelu od RM, se zdrojem z tesca a jiným než originálním usb kabelem to už šlape jak má.
Nicméně zastávám názor že už nikdy více tenhle krám...


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » stř 16. říj 2013 9:03:11

A kterou custom romku při návratu na tu 4.1-ku jsi použil? Že bych se nechal inspirovat. Jinak kolega si pořídil MK802IV kde je taky 4.2.2, ale tam mu videa šlapou skvěle. Bude to asi tím, že už od prodejce je tam naportovaný firmware NEOTV CR2.0 (Neomode). Koukal jsem na FreakTab a měla by tato custom romka šlapat i na MK802IIIS. Zkoušeli jste to někdo? Já momentálně uvažuji nad návratem k NEOTV CR1.9a. Jinak musím potvrdit, že se i mě opět projevil problém s připojením k PC, kdy ho PC prostě nebylo schopno ani vidět. Popisoval jsem to už výše a zpravidla to nejlepší řešení je to nejjednodušší. První zkoušíme všechno možné a až naposledy hledáme to nejprostší řešení, to je náš problém. Skutečně potvrzuji, že originál napájecí USB kabely od RKM jsou neskutečné dreky. Tentokrát jsem zkusil první zpřeházet všechny kabely, co jsem měl, pro sichr jsem koupil i nové a hle kde nechal tesař díru! Na XDA to taky potvrzují. Údajně se po čase vytrhávají drátky z pinů na microUSB konektoru uvnitř. Šmejd - Vyhodit - Koupit nový!


seltino
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 09. dub 2013 19:03:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od seltino » stř 16. říj 2013 15:56:28

nepoužil jsem custom romku, ale orig ze stránek RKM


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » čtv 17. říj 2013 7:46:02

No mě se právě trhá video i na stock romkách od RKM. Dobře šlapalo jenom na custom romkách. Zkus mi sem napsat, který jsi u té stock romky použil build, zkusím to taky, díky.


seltino
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: úte 09. dub 2013 19:03:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od seltino » čtv 17. říj 2013 15:21:49

já tam nahrál pouze to co mají na stránkách RKM přes Bathtool, jinak jsem stím nedělal nic. Jak fachčí přehrávání vidíí v DIVX jsem netestoval, je to RM od matky, a tam stačí když jede plynule youtube a Ivysílání.


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » pon 21. říj 2013 7:59:56

Takže problém s trhaným videem na stock romce 4.2.2 vyřešen, není nutno downgradovat. Trhané video na verzi Androidu 4.2.2 netrápí jenom nás se zařízeními s chipem RK3066 ale i majitele jiných zařízení různých značek. Vše již bylo opět řešeno a vyřešeno na XDA. Mě se prostě jenom nechtělo hledat, ale nakonec jsem se překonal a našel.


vasek666
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 26. zář 2012 17:26:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 9 lite

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od vasek666 » úte 22. říj 2013 15:49:50

Ahoj, mám dotaz. K Rikomagic jsem si koupil gamepad Dualschock3. Zkoušel jsem nějaké android hry. Všechno běží přes aplikaci Sixaxis kontroler. až potud je to super, ale jakmile hra vyžaduje G-senzor, tak si nic nezahralu. nedá se ten G-senzor obejít?
Asus zenwatch 2


zemanzeman
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: pon 20. srp 2012 10:12:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od zemanzeman » sob 26. říj 2013 11:13:10

zdar
tento strojcek pouzivam dlhsi cas a vsetko ok. vcera som po dlhsom case chcel zapnut bluetooth a nic!!! nijako sa to neda zapnut stale sa vypne do off donekonecna, co stym moze byt?


vasek666
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 26. zář 2012 17:26:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 9 lite

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od vasek666 » ned 27. říj 2013 11:39:41

Patrně tvoje Bluetooth používá nějaký program. Mě tohle dělá sixaxis. Musíš ten program stopnout, nebo resetnot rikomagic.
Asus zenwatch 2


thomasfan
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 30. bře 2013 8:16:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Y

Rikomagic mk802 III S - nefunkční připojení wifi a bt

Příspěvek od thomasfan » ned 27. říj 2013 22:17:15

Zdravím,
po flashnutí na 4.2.2 ofiko verzi a po dalším zkoušení na jiné verze nelze již zapnout wifi ani bt :help: . Kdo ví, kde je chyba případně jak závadu odstranít??
Díky


michala2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 05. úno 2013 17:02:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia S

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od michala2 » pon 04. lis 2013 9:28:44

Můžu poprosit o link, radost bude dvojnásobná, předem díky :-)
MCCure píše:Takže problém s trhaným videem na stock romce 4.2.2 vyřešen, není nutno downgradovat. Trhané video na verzi Androidu 4.2.2 netrápí jenom nás se zařízeními s chipem RK3066 ale i majitele jiných zařízení různých značek. Vše již bylo opět řešeno a vyřešeno na XDA. Mě se prostě jenom nechtělo hledat, ale nakonec jsem se překonal a našel.


darkroom
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 12. čer 2011 12:36:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone P10C

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od darkroom » ned 10. lis 2013 8:41:35

prosim o pomoc, jak se pohybovat v recovery?


vasek666
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 26. zář 2012 17:26:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 9 lite

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od vasek666 » ned 10. lis 2013 17:06:00

že by myší a klávesnicí???? ;)
Asus zenwatch 2


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » čtv 12. pro 2013 12:26:44

Takže jsem nakonec otestoval custom romku, kterou kámoš provozuje na MK802IV. Je to NEOTV CR 2.0 JB 4.2.2. Ke stažení např. zde: http://touchscreen-apps.blogspot.cz/201 ... mware.html. Mohu všem vřele doporučit. Mašinka opravdu seče jako nikdy a přehrávání veškerého videa i bez speciálních kodeků je absolutně hladké. Jediný problém je s android launcherem, ten prostě nejede (nespouštět!!!). Nicméně můžete využít launcher této custom romky a následně nainstalujete GO Launcher HD (třeba z PLAY), ten je fakt skvělý. Bohužel já si častým flashováním odpálil OTG vstup, tudíž jsem s flashováním přes OTG a PC skončil, nicméně jsem si vypitval patřičné soubory a následně upekl instalační zipku. Pak už jen hodil na SD kartu a instaloval z CWM (samozřejmě provést před instalací wipe data). Pokud máte někdo taktéž odpálené vstupy a máte zájem o tuto instalačku, upnul jsem ji sem:http://webshare.cz/#/search?what=NEOTV% ... hp4fxkxf8d


michalnet
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: sob 19. bře 2011 16:31:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG D605 Optimus L9 II

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od michalnet » čtv 16. led 2014 8:17:36

zdravím přehraje i 3d filmy nebo stačí jenom 3D tv

Odpovědět

Zpět na „Rikomagic MK802 III - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host