Rikomagic MK802 III - obecná diskuzeRikomagic mk802 III S

Odpovědět

Din0
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: čtv 09. čer 2011 6:01:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lumia 950
Tablet: CHUWI HiBook PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od Din0 » čtv 23. led 2014 21:36:36

Vlastním UG802, mam tam ted Android 4.2.2 offic FW.
Mel jsem pred tim Finles Bob 1.8 a tak nejak laboruji.
Muze mi nekdo rict jak lze nastavit u Androidu, uloziste pro stahovanych souboru?Nemuzu to najit ani v origo prohlizeci ano v nainstalovanem Firefoxu. Chci aby se veci stahoval na externi microSD kartu a ne do vnitrniho uloziste.
Dalsi vec, jak nastavit aby se mi prevadeli nainstalovane aplikace na externi microSD kartu a ne do vnitrniho uloziste.

Diky




Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11048
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 23. led 2014 21:38:41

Dolphin to umí spolehlivě, firefox nevím

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


jskrtek
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 06. dub 2014 8:51:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: aaa

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od jskrtek » ned 06. dub 2014 9:04:44

Dobrý den všem.
Mám tuhle mašinku od podzima a jsem velice spokojen.bohužel po nahrani nove ROM postrádám wifi.
chtěl bych zkusit iMito MX1/2 Finless ROM 1.5" ale nemužu najít funkční odkaz.takže jestli jí někdo máte,
tak poprosím o připíchnutí třeba na ulož to.
děkuji za pomoc


MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » pát 11. dub 2014 8:54:39

Zkus tu ROMku, kterou jsem upekl do zipu. Píšu o tom na předchozí stránce. Pozorněji pročítat předchozí příspěvky. Jinak je to upravená tato http://touchscreen-apps.blogspot.ro/201 ... mware.html ROMka, ale ta moje je trochu vyladěnější. Jinak problém s launcherem zůstává, nicméně vyřešíš to instalací kteréhokoliv jiného. Již jsem o tom psal. Co mám tuhle ROMku, tak jsem už nic neflashoval a rozhodně už ani flashovat nebudu. Po těch kilogramech ROMek, co jsem vyzkoušel, jsem konečně absolutně a bezvýhradně spokojen.


Standa59
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 09. črc 2014 7:21:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G300
Tablet: Lenovo Yoga HD+
Rom: B961

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od Standa59 » pát 19. pro 2014 12:26:11

Přátelé, má-li někdo problém s wifi na Rikomagic MH802IIIS8G(B), doporučuji nahlédnout na stránky http://www.rikomagic.com/en/download/download_18_1.html, je tam už delší dobu FW RKM MK802IIIS8G(B) Software (140312) který tento problém řeší - tedy aspoň mě pomohl.
Chtěl jsem vylepšit svůj rick o FW inzerovaný MCCure-m (NEOTV CR 2.0 JB 4.2.2) ale odpadla mi wifi, nezobrazovala se ani MAC adresa. Zkoušel jsem upgrade na ofiko 4.2.2 firmware 20131107 se stejným výsledkem (staženo z odkazu na touchscreen-apps.blogspot.ro).
Teprve třetí pokus, provedený s oficiální FW 4.2.2 140312 vedl ke zprovoznění wifi. :yes:



MCCure
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 17. dub 2013 16:17:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DHD CyanogenMod
Mobil 2 / ROM: Lumia 920 Windows Phone 8.1
Tablet: Asus MemoPad HD 7
Tablet 2 / ROM: PiPO Max M9 PRO

Re: Rikomagic mk802 III S

Příspěvek od MCCure » pát 16. led 2015 13:03:46

Mrzí mě, že jsi po mnou inzerované custom romce měl problém s wifi. Nicméně je to zvláštní, protože já jsem tuto opravenou romku instaloval na 3 další zařízení bez problémů a maximální spokojenost (instalovat z SD karty, soubor jsem upnul na webshare, píšu o tom na předchozí stránce). Pokud jsi flashoval tu z touchscreen-blogpotu, tak to nebylo dobře, ta je plná chyb. Z této romky jsem pouze vycházel a chyby (až na stock launcher) opravil. Instaloval jsem GO Launcher, který je dle mého názoru mnohem lepší.

Odpovědět

Zpět na „Rikomagic MK802 III - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host