ZOPO 980 - ROM/ROOT/FWZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Odpovědět

Darty50
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: sob 11. kvě 2013 18:01:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy
Tablet: Sanei N10

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od Darty50 » pon 28. dub 2014 17:53:33

Kamo1 píše:Pokial mas nainstalovany ovladac, co predpokladam mas, staci nacitat danu rom, stlacit download, zapojit telefon, pockat par sekund a vlozit baterku. Nasledne by mal zbehnut fialovy a zlty pasik a konecne ti vyskoci zeleny kruzok, co znaci ze flashovanie bolo uspesne.
Tak jsem to udelal presne, jak si psal. Vkladam i obrazek, abys videl, ze nekecam. Po probehnuti cerveneho prouzku se obnovi tlacitko Download a dal uz nic nepokracuje....
Spoiler:
ZOPO FLASH.jpg
ZOPO FLASH.jpg (253.56 KiB) Zobrazeno 6488 x





kopancek
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 01. kvě 2014 16:34:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP980 32GB

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od kopancek » čtv 01. kvě 2014 16:58:34

VYRIEŠENÉ CEZ SP FLASH TOOL

Cavte, dnes som si spôsobil dosť dobrý problém na mojom mobile. Mám Zopo ZP980 32GB verziu.

1. Nainštaloval som si z Google Play aplikáciu Root Explorer.

2. Pozrite si toto video a zastavte na čase 0:49. https://www.youtube.com/watch?v=RI08wNsanLY Všetko som tam odfajkol.

3. Po pár sekundách mi začali prichádzať samé chybové hlášky, že nemôže spustiť tú a tú aplikáciu a pod.

4. Mobil som reštartoval, ale už mi ho nespustí. Hodí iba úvodný nápis Zopo a tam to stojí.

5. Do Recovery menu sa dostanem cez Android Commander.

6. Prístup k vnútornému ukladaciemu priestoru mám iba tak, že mobil zapnem v Recovery Móde a následne vyberiem tento riadok
Obrázek

a potom tento MMC.
Obrázek

Inak sa k nemu nedostanem ani cez Android Commander. Vtedy naň cez Android Commander môžem zapisovať data, inak mi to ukazuje ako prázdny priestor., bez možnosti zápisu.

7. Vtedy tam skopíruje Rom.zip, skúšal som aj twrm.

8. Odídem z tohto Recovery menu a následne sa dostanem do Recovery cez Android Commander, kde mi romku aj nájde, ale vždy mi napíše installation aborted, ako keby nebolo možné zapísať niečo na vnútorný priestor, resp. kartu.
Obrázek
Obrázek

9. Skúšal som to aj cez ADB. Všetky príkazy som napísal dobre, načítalo mi súbor v pc na 100% a potom, keď ho malo začať inštalovať v mobile znova napísalo iba installation aborted.

10. Mobil je rootnuty a nastavaný USB Debugging.

PS: Keby ste to vedeli niekto dobre preložiť do angličtiny a hodiť to na xda fórum, tak by mi to tiež pomohlo. Sám sa určite ďalej nedostanem.

VĎAKA
Naposledy upravil(a) kopancek dne pát 02. kvě 2014 11:53:47, celkem upraveno 1 x.


Clee-Shock
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 02. kvě 2014 8:51:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZP980+

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od Clee-Shock » pát 02. kvě 2014 8:57:20

Zdravim,

Mám ZP980+. ROOT jsem provedl, akorat kdyz jsem nahraval recovery pomoci uncletools nastala zrejme nejaka chyba v instalaci a kdyz jsem se dostal do recovery s tim, ze flashnu novou ROMKU objevil jsem "zelenyho panacka na brise s trojuhelnickem" takze predpokladam, ze mam zdeformovane recovery. Muzete mi prosim nekdo poradit jak je znovu obnovit pripadne nahrat pres SP Flash tools? Mam MT6592 CPU.

Kdyz jsem zkousel nahodit nove recovery pres SP Flash pomoci tohoto navodu: http://www.super-expres.cz/?page_id=194 zkoncil jsem u bodu 9. Kdy se ma telefon zesynchronizovat s PC a nahrat recovery. Nic se nedeje..

Predem dekuji za Vase rady.

EDIT: Synchronizace vyresena USB Driverem od vyrobce: http://www.zopomobileshop.com/content/9 ... latest-rom (je to ovladac - ZOPO MTK6589 DRIVER) i kdyz mam 6592 tak tento fungoval. SPFlash se chytil a uspesne dokoncil proces.


vesell
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 25. čer 2014 21:26:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zopo c2 platinum 32GB

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od vesell » stř 25. čer 2014 21:32:08

Zdravím pomocí návodů zde na foru jsem na Zopo C2 platinum nahodil ROMku King slim v2.0 přes TWRP(wipe cash, dalvik, factory reset, install, wipe) a nějak mi nefungujou senzory náklonu(odskoušeno asi ve třech aplikacích, kdy ani při naklopení telefonu se obrazovka nepřetočí), nemáte někdo stejnou zkušenost nebo bude třeba zvolit jinou ROM? :ugeek: jinak ROMka šlape jak hodinky :-)


hajiborojobo
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 08. kvě 2011 11:10:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 930
Rom: WP 10

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od hajiborojobo » úte 01. črc 2014 20:06:42

Otaceni obrazovky muze byt vypnute..ten dotaz ale spis smeruj na needrom konkretni rom

faea f2s



Bergmann1
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 06. črc 2013 11:25:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HUAWEI P7-L00 DSFA
Mobil 2 / ROM: Huawei G620S
Tablet: Prestigio MultiPad Color 7.0 3G

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od Bergmann1 » stř 09. črc 2014 7:34:51

Ahoj, máte někdo odzkoušenou romku, kde korektně funguje přepínání 2g/3g sítí? Díky.


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od Zdenpok » ned 17. srp 2014 14:42:39

Čau, existuje nějakej fitness náramek kterej by šel propojit s C2? Většinou je asi potřeba 4. 4.

@telefon

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od LivArt » ned 17. srp 2014 14:51:46

Však na to už je 4.4.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od Zdenpok » ned 17. srp 2014 19:24:20

A je už nějaká 4. 4 odzkoušená a spolehlivá? A to spojení s náramkem?

@telefon


Martin28
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 07. srp 2013 0:12:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo C2
Rom: Kitkat 4.4.2

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od Martin28 » stř 10. zář 2014 20:59:19

kitkat pro zopo 980/c2 http://www.needrom.com/download/kitkat-4-4-2-980990/ vyzkouseno a zatim spokojenost :)


PMSGCZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pon 26. bře 2012 15:15:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 3 ZE520KL
Mobil 2 / ROM: hodinky Asus Zenwatch 2 WI501Q

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od PMSGCZ » pát 12. zář 2014 8:03:46

romka 4.4.2 v 1.0.1 z needrom.com mio jaksi neumí přetáčet obratzovku, resp. umí ale je vždy vzhůrunohama,
má někdo taky takový bug, případně rada? :-)


Martin28
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 07. srp 2013 0:12:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo C2
Rom: Kitkat 4.4.2

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od Martin28 » pát 12. zář 2014 8:42:04

staci pri inslalaci zvolit jinou verzi, kdyz si dal A tak dat B a naopak ;)


PMSGCZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: pon 26. bře 2012 15:15:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 3 ZE520KL
Mobil 2 / ROM: hodinky Asus Zenwatch 2 WI501Q

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od PMSGCZ » pát 12. zář 2014 9:32:40

dik za tip, nečekal bych že na mé Zopo C2 ver. B mám použít romku verze A


Martin28
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 07. srp 2013 0:12:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo C2
Rom: Kitkat 4.4.2

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od Martin28 » pát 12. zář 2014 15:28:34

to s tim prave nesouvisi,tam jde jen o to preklapeni :)


doom6666
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 30. črc 2010 10:44:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2 Droid

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od doom6666 » pon 15. zář 2014 8:48:03

čau všichni, potřebuji doporučit ROM na můj ZOPO Quadcore ZP980 (C+) 2GB/32GB ....nejlépe i nějaký kitkat :-)


dr.street
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 01. bře 2012 20:34:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 10

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od dr.street » sob 08. lis 2014 18:13:09

Může mi poradit někdo jak na muj ZOPO 980+ nahrat oficial ROM kitkat 4.4 jako je tady http://www.needrom.com/download/android-4-4-kitkat/

A má ji nekdo odzkoušenou? Jak je to se zarukou kdyz je oficialni neztratím jí prehranim ROM?


neznalek2000
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 18. srp 2013 15:27:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70 4.4.

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od neznalek2000 » pon 15. pro 2014 23:38:04

http://zopomobile.cn/download.php
Tady je ofiko verze. Mám ji od pátku a vše šlape jak má. :palec:


vilo45
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 04. bře 2015 13:12:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO C2
Mobil 2 / ROM: THL 5000

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od vilo45 » stř 04. bře 2015 13:14:35

Ja som to rootol s apk "z4root", bez problémov.


Novaczko
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 18. črc 2013 15:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Y Duos

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od Novaczko » stř 27. kvě 2015 15:26:18

Dobrý den,
Pomůžete mi prosím? Jsem už docela v koncích. Mám Zopíka C2, jenže poslední dobou už je v dezolátním stavu. Horní lišta nejde dát dolů, je celej zpomalenej, seká se, nereaguje, padá klávesnice (vlastně má extrémě hodně ghost touchů). Rozhodla jsem se, že si přehraju ROMku. Stáhla jsem si Flash Tool MTK Driver a taky SP Flash Tool Correct, jenže dál nevím jak postupovat. Na needrom.com jsem si stáhla i romku, ale nevím, jak ji tam nahrát, neboť SP Flash Tool to nemůže vidět. Můžete mi prosím někdo, ,,jak pro debila,, vysvětlit jak mám postupovat? našla jsem hodně návodů i na youtube, ale i tak se v tom nevyznám. Prosím, prosím :)


Zdenpok
Androiďák!
Příspěvky: 613
Registrován: sob 16. úno 2013 14:58:15
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Zopo C2 HTC Desire HD
Tablet: Yuandao N 101

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od Zdenpok » stř 27. kvě 2015 15:36:42

Přehraj to jednoduše přes recovery.


vladimir01
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 27. čer 2015 20:17:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo zp999 16gb

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od vladimir01 » sob 27. čer 2015 20:24:51

Zdravim, mam problem z displejom a chcem ho reklamovať, len nemam ofi rom. Mobil je kupovany na Slovensku. Bude problem ak tam mam inu rom, ked ho budem reklamovať alebo mam dat original rom, len ako zrusit root a nahodit original rom co tam bola? Dakujem


Lucas1234
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 01. lis 2012 5:56:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO 999
Mobil 2 / ROM: ZOPO C2

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od Lucas1234 » úte 29. pro 2015 23:27:00

Zdravim, potřeboval bych poradit s flash toolem. Chtěl jsem si na C2 nahrát kitkat romku, ale bohůžel mi to stále hází chybu: Please check your load matches to your target whichis to be downloaded. Nevíte někdo co stím?


VKaspy
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: sob 26. říj 2013 12:59:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu S3
Mobil 2 / ROM: Redmi Note 3 SE
Tablet: Yoga HD+

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od VKaspy » stř 10. úno 2016 8:44:17

Zdravím,
dostala se mi do ruky C2,verze androidu 4.2.1,sestaveni 20130819-173942,ale bohužel bez IMEI.Už jsem se s tím setkal u THL,tak jsem myslel,že by to neměl být problém.Strávil jsem nad tím hezkou noc :roll: ale bez výsledku.Zkoušel jsem to mnohokrát přes mobileuncle,přes MTK Droid i pomocí imei.exe a vytvořením nového MP0B_001 se zapsáním do NVRAM,ale nic nejde :cry:
Nějaká rada,či postrčení ?? ;)


slavekve
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: sob 05. led 2013 17:55:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus 5 8/128 GB Android 8.1
Tablet: SGN 10.1 Kitkat 4.4.2 DBT
Rom: Oneplus A5000_180808
Bydliště: Vysočina

Re: ZOPO C2/980 FW/ROM/ROOT

Příspěvek od slavekve » pát 10. úno 2017 18:47:08

Dělal jsem to přesně podle tohoto návodu a funguje to. Žádnej další program jsem neinstaloval:
http://www.kutac.cz/blog/pocitace-a-int ... alid-imei/" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „ZOPO 980 - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host