Ostatní aplikaceAndroid Auto

Moderátoři: don_alex, radegast


Bobwrc
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 21. srp 2018 17:19:53
Reputace: 0

Re: Android Auto

Příspěvek od Bobwrc » úte 21. srp 2018 17:22:08

Úplně stejný problém dnes.... děkuji za kazdou radu





olson
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 07. zář 2015 16:24:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 4c

Re: Android Auto

Příspěvek od olson » stř 22. srp 2018 17:08:05

tak jsem na tom taky stejně,budu rád za radu jak to vyřešit


olson
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 07. zář 2015 16:24:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 4c

Re: Android Auto

Příspěvek od olson » čtv 23. srp 2018 15:02:01

Tak dnes jsem to zkusil připojit když jsem jel z práce a už to normálně šlape !!!!


Ritchmond
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 27. srp 2018 17:59:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung J5

Re: Android Auto

Příspěvek od Ritchmond » pon 27. srp 2018 18:01:02

Ahoj, mám ten samý problém, napadá někoho kde může být chyba? R.


Bobwrc
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 21. srp 2018 17:19:53
Reputace: 0

Re: Android Auto

Příspěvek od Bobwrc » úte 28. srp 2018 18:38:00

Fakt nikdo?.... zkoušel jsem snad všechno dostupné rady na netu a nic



esty22
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: čtv 21. bře 2013 14:31:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: One+5 8/128Gb Midnight black

Re: Android Auto

Příspěvek od esty22 » stř 29. srp 2018 11:32:03

Odinstalovat starou nefunkční verzi.
Postupně jsem zkoušel instalovat verze až která funguje.
https://www.androidapksfree.com/apk/and ... -download/

Uživatelský avatar

Fousek
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 29. dub 2011 10:45:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 3 SE KATE

Re: Android Auto

Příspěvek od Fousek » stř 12. zář 2018 16:41:20

Dnes jsem updatoval na posledni verzi 08-09 (dříve, než jsem jsem četl tohle) a vše funguje dal...

@telefon    



Salesman1234
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 09. říj 2018 16:34:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2

Re: Android Auto

Příspěvek od Salesman1234 » úte 09. říj 2018 16:41:50

Zdravím,
mám Lenovo Vibe X2 a na něm mi běží Android 5.0. Mám nové auto s podporou aplikace Android Auto. Stáhnul jsem tedy apku přes apkmirror nainstaloval a když apku zapnu na mobilu, normálně se mi načte a funguje. Když ale připojím mobil k autu a chci aby se mi zrcadlil přes infotainment, a v nastavení auta zapnu podporu Android Auto, tak by se mi měla na hlavní stránce zobrazit možnost zapnout Android Auto, ale příslušná ikona se neobjeví a auto se tváří že žádný telefon s aplikací android auto k němu připojený není.


fan-ny
Androiďák!
Příspěvky: 477
Registrován: pát 26. lis 2010 9:40:21
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: TP-25
Bydliště: O-va!!!

Re: Android Auto

Příspěvek od fan-ny » úte 16. říj 2018 12:57:34

Verze 3.6.583534 apkmirror
Dotaz(i kdyz moc neocekavam...) U Waze nejde zvuk - bud repro telefonu nebo nic. Pritom googlovska navigace i tuneinradio bez problemu...
Jedina volba ktera neco zmeni je "Prehravat zvuk do reproduktoru" tzn, ze jde bud s telefonu nebo vubec.
Regulace v aute na radiu je v tu chvili nedostupna(pri vystupu do auta - teplomer se objevi ale je neaktivni).

U F3 MR2016 s mirrorlink mam sice interni navigaci, ale chtel jsem zkusit waze. Hlasove ovladani OK G i vse ostatni tak krasne nyni funguje, ze mne nedostatek u waze prekvapuje. Neni nekde schovane nejake nastaveni? -ale zase kdyz Gnavigace mluvi...
Jestli ma problem vic lidi sem zatim po jinych forech nepatral
Tak snad nejaky budouci up pomuze. Ale jinak jo, ted uz je to k necemu. foun stale axon7 s - A verze 7.1.1

Pokud by kdo co vedel, byl bych rad..., ale jak to zde tak prochazim a ctu ...
:help: - :potreseni: - :thumbup: - Tak ho pouzij... - :palec:

Uživatelský avatar

IJK
Stálý androiďák
Příspěvky: 102
Registrován: pát 30. bře 2012 17:34:43
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Xperia Z1 Compact Laginoo ROM v 7_5
Bydliště: Praha

Re: Android Auto

Příspěvek od IJK » pát 16. lis 2018 13:03:20

AA verze 3.7.584043 z APKMirror na Xperia Z1Compact, rádio Opel Intellilink 4.0.
U Waze mi taky chvíli trvalo přesvědčit zvuk, ale povedlo se. Je nutno pustit Waze bez připojení k autu, ťuknout na ikonu zvuku -> Více nastavení zvuku a tam je šoupák 'Přehrávat zvuk do reproduktoru'
Ne zcela logicky musí být tento šoupák vypnutý, pak po připojení telefonu k autu a naběhnutí AA, když se z navigací vybere Waze, mluví přes repráky auta. Na rozdíl od Google maps při mluvení neztišuje rádio, ale to nevadí.


roy100
Droid
Příspěvky: 1512
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Android Auto

Příspěvek od roy100 » pát 16. lis 2018 19:40:47

Je to logické, píšou reproduktor, tj. hlasitý reproduktor telefonu.


Šíma
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 23. pro 2018 17:31:06
Reputace: 0

Re: Android Auto

Příspěvek od Šíma » ned 23. pro 2018 17:44:30

TNO07 píše:
úte 27. úno 2018 10:40:08
starší verzi aplikace (asi z roku 2016) jsem až do 20.2. bez problému používal. Pak Google nejspíš vynutil aktualizaci a začalo mě to také hlásit nepodporovanou app v ČR.

Opět jsem to rozchodil takto:
Phone > Vyndat SIM
Phone > Vývojářské možnosti > Aplikace Falešná poloha
Phone > Připojit na WIFI
Phone > Stáhnout FakeGPS a nastavit New York
Phone > Stáhnout VyprVPN a nastavit New York
Phone > Spustit Google Maps a lokalitzovat se (New York)
Phone > Vyčistit play store cache

Car > Připojit telefon
Phone > vše odsouhlasit

Phone > Dát zpět SIM
Opakovaně připojováno odpojováno a vše funguje.

Má to i výhodu v tom, že mám teď nejnovější verzi Android Auto a ta je o poznání svižnější.
Ahoj všem, chtěl bych poděkovat uživateli TNO07 za jeho postup a podělit se o aktuální zkušenosti. Postup citovaný výše u mě zafungoval na výbornou. Po závěrečném přípravném kroku "Phone > Vyčistit play store cache" jsem do Play Storu opět vlezl a ten mi bez problémů aplikaci Android Auto našel a dovolil nainstalovat. Pak už zbývalo jen připojit k autu a "vše odsouhlasit". Nyní už Android Auto funguje bez toho dodatečného kejklování okolo - není třeba Fake GPS ani VPN.

Než jsem vyzkoušel tento postup, tak jsem zkoušel Android Auto stáhnout z https://www.apkmirror.com/, což sice prošlo včetně instalace bez problémů, ale při spuštění na mě vyskočila chybová zpráva: "Something went wrong, zdá se, že aplikace služby google play momentálně nefunguje".

Uživatelský avatar

IJK
Stálý androiďák
Příspěvky: 102
Registrován: pát 30. bře 2012 17:34:43
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Xperia Z1 Compact Laginoo ROM v 7_5
Bydliště: Praha

Re: Android Auto

Příspěvek od IJK » pát 04. led 2019 10:03:05

Já mám nainstalováno z APK mirror a naprosto bez problémů. Nyní je už dostupný i spolehlivý patch https://forum.xda-developers.com/attach ... 1544977053 pro použití AAmirror https://github.com/slashmax/AAMirror/bl ... mirror.apk. Má to pouze dvě zásadní omezení:
1) je potřeba root, protože nastavení sahá do systému
2) podporuje pouze verze Androidu 5 - 8

AA mirror umožňuje 100% zrcadlení obrazovky telefonu na infotainmentu auta, (včetně podpory dotykové obrazovky), tj. umožňuje tam spustit libovolnou aplikaci - např. libovolnou oblíbenou navigaci, nejen oficiálně povolené Google maps a Waze.

Uživatelský avatar

xenon04
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 28. pro 2014 11:40:00
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 PRO Black / 9.1.0.124
Bydliště: Teplice

Re: Android Auto

Příspěvek od xenon04 » pon 11. bře 2019 10:01:47

dnes jsme to řešili s kolegou, má novou S10e a po instalaci AA mu to hlásilo, že aplikace Služby Google Play momentálně nefunguje....
aplikace stažená z https://www.apkmirror.com/
po všemožném bádání jsme přišli na to, že já jsem v beta programu google https://support.google.com/websearch/an ... 7673?hl=cs , přihlásil se do něj, nainstaloval Služby Google Play (beta) https://play.google.com/store/apps/deta ... .gms&hl=cs
a voilà funguje :D


korado2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 12. bře 2019 9:29:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10
Tablet: TAB S2

Re: Android Auto

Příspěvek od korado2 » úte 12. bře 2019 9:37:23

Taky mam S10 a zkusil jsem tvuj postup. Prihlasil do BETY, jen nevim, jak stahnout Google Play (Betu), vubec ji to nenabizi a zkusil jsem tri verze Android Auto z Mirroru APP a nic...nemas radu?

Uživatelský avatar

xenon04
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 28. pro 2014 11:40:00
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 PRO Black / 9.1.0.124
Bydliště: Teplice

Re: Android Auto

Příspěvek od xenon04 » úte 12. bře 2019 10:15:18

přes ten odkaz do obchodu to nejde?
s kolegou jsme nebyli na wifi, tak jsem mu po přihlášení do bety poslal 100mb instalační apk těch služeb google play ze svého telefonu
po té mu AA začalo normálně fungovat
Přílohy
SmartSelect_20190312-101224_Total Commander.jpg
SmartSelect_20190312-101224_Total Commander.jpg (167.37 KiB) Zobrazeno 1501 x
SmartSelect_20190312-100339_Google Play Store.jpg
SmartSelect_20190312-100339_Google Play Store.jpg (158.68 KiB) Zobrazeno 1501 x


korado2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 12. bře 2019 9:29:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10
Tablet: TAB S2

Re: Android Auto

Příspěvek od korado2 » stř 13. bře 2019 11:19:30

Tak ja mam i kdyz jsem tester v mobili porad verzi 15- ... kde stahnu 16? Nebo nemohl bys mi jiposlat? Diky..


korado2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 12. bře 2019 9:29:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10
Tablet: TAB S2

Re: Android Auto

Příspěvek od korado2 » stř 13. bře 2019 11:29:31

Zkousel jsem ji stahnout z appkmirror a nejde veze 16...86 nainstalovat...

Uživatelský avatar

xenon04
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 28. pro 2014 11:40:00
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 PRO Black / 9.1.0.124
Bydliště: Teplice

Re: Android Auto

Příspěvek od xenon04 » stř 13. bře 2019 12:31:37

korado2: v době, kdy jsem dělal screenshot jsem měl po aktualizaci na 16.
ten den ráno jsem mu posílal 15.1.78
tady jsou pro jistotu obě verze z mého telefonu - https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
raději si udělej zálohu svojí aplikace ;)

:shock: myslel jsem, že to bude lehčí... že bude stačit jen přihlášení do Beta programu a zbytek bude automaticky


edit: tak ještě odkaz k přihlášení k betatestování služeb Google Play https://play.google.com/apps/testing/co ... ndroid.gms


korado2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 12. bře 2019 9:29:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10
Tablet: TAB S2

Re: Android Auto

Příspěvek od korado2 » čtv 14. bře 2019 7:50:21

Heureka!!!! Tak nakonec jsem ve vlastnostech 15. ...nekde skoro dole, nasel volbu vyzkouset betu. Zaskrtl, zaclo stahovani a spustilo se Auto!!!! Bez tebe bych na to neprisel...diky moc...ja uz zacinal byt trudomyslny, protoze Mirrorlink je prisernej....jeste bych mel jeden rebusicek... S10 a Galaxy Watch LTE z Nemecka..hodinky hlasi, ze eSim se neda nacist, vinou S10...jeste jednou diky moc...

Uživatelský avatar

xenon04
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 28. pro 2014 11:40:00
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 PRO Black / 9.1.0.124
Bydliště: Teplice

Re: Android Auto

Příspěvek od xenon04 » čtv 14. bře 2019 17:35:00

super :palec:
takže ve výsledku se stačí přihlásit do Bety Služeb Google play :)

s hodinkama bohužel nepomůžu, měl jsem na vyzkoušení Watch bez eSim, zkusil bych zavolat na support operátora
btw. tomu kolegovi ani při zapnutém VoLTE v telefonu nefungovalo, zašel na pobočku k operátorovi (t-mobile) a poslali mu nastavení na tel číslo, telefon potom restartoval a už mu to funguje (zjistil to při používání android auta, při navigování přes waze a současném telefonování navigace hlásila, že nemá připojení)


korado2
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 12. bře 2019 9:29:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10
Tablet: TAB S2

Re: Android Auto

Příspěvek od korado2 » pát 15. bře 2019 8:56:27

Diky, uz cekam na odpoved z Vodafonu a Samsungu týden.. jejich týmy na tom usilovne makaj...


pavlli
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 11. zář 2010 16:30:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus 2 / LineageOS 16

Re: Android Auto

Příspěvek od pavlli » pát 05. dub 2019 7:34:22

Mam Oneplus 2, Lineage OS 16, posledni verzi AA z ApkMirror a jsem prihlaseni do Google Play Beta Test. AA mi funguje, ale cas od casu se bez zjevneho duvodu odpoji. Na obrazovce infotaimentu to napise USB device disconnected. Musim vypojit kabel, chvili cekat, zapojit znovu a vetsinou se to chyti. Neresil jste nekdo podobny problem?

Uživatelský avatar

IJK
Stálý androiďák
Příspěvky: 102
Registrován: pát 30. bře 2012 17:34:43
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Xperia Z1 Compact Laginoo ROM v 7_5
Bydliště: Praha

Re: Android Auto

Příspěvek od IJK » úte 09. dub 2019 18:08:57

Zkusit lepší kabel, je to ma něj docela citlivé.


krystof90
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 22. dub 2019 17:51:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S6

Re: Android Auto

Příspěvek od krystof90 » pon 22. dub 2019 18:28:47

Ahoj, chtěl bych se zeptat mám auto VW Golf s Infotainmentem 2. generace. Na mobil (Samsung S6) jsem si nainstaloval Android Auto veze 4.1.590943-release. Když mobil připojím k autu tak mě naběhne nabídka abych si vybral mezi Androidem Auto a Mirrorlinkem (na mobilu mi to ještě napíše - Bude navázáno spojení MTP aby byl umožněn přístup k datům v úložném zařízení), když dám AA tak mi naběhne. Někdy se mi ale stává, že když mobil odpojím a připojím znovu tak mi to napíše, že mobilní zařízení nepodporuje Android Auto a nemůžu se připojit až třeba za nějakou dobu to funguje. Nevíte čím by to mohlo být. A potom ještě když se připojím přes Mirrorlink tak mi nefunguje zrcadlení displeje. Po zvolení volby zobrazení obrazovky smartphonu na obrazovce Infotainmentu mi naběhne normálně aplikace Car Mode, je to normální nebo je to chyba, to se musí ještě pro zrcadlení displeje něco instalovat? Díky

Uživatelský avatar

Leah
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: úte 16. dub 2019 14:55:34
Reputace: -2
Typ mobilu / ROM: LG G7
Mobil 2 / ROM: Huawei P30 pro
Tablet: Huawei MediaPad M5 10 WiFi
Rom: Elemental V5.1
Bydliště: Praha 5

Re: Android Auto

Příspěvek od Leah » pon 22. dub 2019 18:34:51

No táto verzia Android Auto 4.1.590943 už nie je zďaleka najnovší tady stiahni najnovšiu verziu aplikácie

https://mega.nz/#!mHQAwCJQ!VIhs0uvOggnK ... NXkdWHKpcc


krystof90
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 22. dub 2019 17:51:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S6

Re: Android Auto

Příspěvek od krystof90 » pon 22. dub 2019 19:48:40

Díky za odpověď nainstaloval jsem to zítra to vyzkouším. A to zrcadlení přes ten Mirrorlink by mě mělo fungovat nebo ne? Četl jsem něco o aplikaci Full MirrorLink za 180Kč, tu je potřeba instalovat?

Uživatelský avatar

Leah
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: úte 16. dub 2019 14:55:34
Reputace: -2
Typ mobilu / ROM: LG G7
Mobil 2 / ROM: Huawei P30 pro
Tablet: Huawei MediaPad M5 10 WiFi
Rom: Elemental V5.1
Bydliště: Praha 5

Re: Android Auto

Příspěvek od Leah » úte 23. dub 2019 4:43:29

Skus odinštalovať a vymazať vyrovnávajúcu pamäť.


krystof90
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 22. dub 2019 17:51:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S6

Re: Android Auto

Příspěvek od krystof90 » úte 23. dub 2019 20:02:54

Můžu se zeptat jak odinstaluju a vymažu vyrovnávací paměť. Díky

Uživatelský avatar

xenon04
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 28. pro 2014 11:40:00
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 PRO Black / 9.1.0.124
Bydliště: Teplice

Re: Android Auto

Příspěvek od xenon04 » úte 23. dub 2019 21:09:40

nejspíš myšleno odinstalovat aplikaci, předtím vymazat její data a mezipaměť

nastavení - aplikace - android auto - úložiště - vymazat mezipaměť + vymazat data + odinstalovat
potom zkusit nainstalovat načisto... tady je poslední verze 4.2.591434 https://www.apkmirror.com/apk/google-in ... 4-release/

já po každé aktualizaci promazávám pro jistotu jen mezipaměť

Odpovědět

Zpět na „Ostatní aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host