Samsung Galaxy S III (I9300) - ROM/ROOT/FWmrtvý S3

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
sako verife
Robot
Příspěvky: 1193
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

mrtvý S3

Příspěvek od sako verife » sob 11. úno 2017 22:40:19

Kolega ze zaměstnání mě požádal o pomoc.
Zničeho nic mu nešel spustit tel, myslel si že baterka. (zničehonic se NIC neděje)
Koupil novou, ale stejně se nerozjel.

Hází to tuhle chybu, viz obrázek, pokud se snažím to nahodit do download modu.

Takže vlastně nevím, jak tam dostat nějakou novou ROM, CWM atd.
Přílohy
20170211_223418.jpg
20170211_223418.jpg (664.76 KiB) Zobrazeno 1250 x




Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3959
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: mrtvý S3

Příspěvek od verny94 » sob 11. úno 2017 23:44:26

Zapni download mode a přes Odin tam nahraj FW.
Ale mám takový dojem, že umřela paměť.
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
sako verife
Robot
Příspěvky: 1193
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: mrtvý S3

Příspěvek od sako verife » sob 11. úno 2017 23:50:17

To jsem právě zkoušel :D

Ale přes tuhle chybu (obrázek) se prostě nikam nedostanu.
Paměť mě taky napadla.

Každopádně to asi nemá už smysl s tímhle telefonem nic řešit, ne?
Díky za rychlou reakci, já zatím hledal chybu ve svém "pracovním" postupu :)


sinco
Droid
Příspěvky: 2098
Registrován: stř 03. srp 2011 20:29:04
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: LG G3-32GB EU Titan- android V30j
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9 , ofic. rom
Tablet: Ferguson S3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: mrtvý S3

Příspěvek od sinco » ned 12. úno 2017 0:21:14

Pokud z niceho nic tak bych to tipnul na mrtvy eMMC cip.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, SGS7,SGS9

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22249
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: mrtvý S3

Příspěvek od LivArt » ned 12. úno 2017 7:51:19

Přesně tak, mrtvá paměť, postupně na to dojedou všechny SGS3.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
sako verife
Robot
Příspěvky: 1193
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: mrtvý S3

Příspěvek od sako verife » ned 12. úno 2017 7:56:14

Já svoji S3 zatím používám jako záložní, tak snad ještě alespoň měsíc vydrží [FACE WITH TEARS OF JOY]

­

Uživatelský avatar

mahon
Moderátor
Příspěvky: 2293
Registrován: stř 18. kvě 2011 16:33:35
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: NOTE 3 n9005
Bydliště: Vsetínsko

Re: mrtvý S3

Příspěvek od mahon » ned 12. úno 2017 10:29:31

Pokud se ti chce s tím hrát tak si sežeň Jig na spuštění dovnload modu a flešní vícesouborovou opravnou romku s Pitem https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087018479 možná se rozjede.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
sako verife
Robot
Příspěvky: 1193
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: mrtvý S3

Příspěvek od sako verife » ned 12. úno 2017 12:08:01

Díky za tip.
jig jsem si objednal (mám S5) tak to se hodí :D
Nevíš jestli jde JIG použít i na S7?
Respektive by měl asi jít i na S8, ne?
Je tod Samsungu a je to Android.

Díky za info

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S III (I9300) - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host