Google Galaxy Nexus - Obecná diskuzeGoogle NOW

Moderátoři: novas78, kecinzer

Odpovědět

niveses
Androiďák!
Příspěvky: 306
Registrován: stř 07. pro 2011 19:26:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: Nejsem

Re: Google NOW

Příspěvek od niveses » pon 18. bře 2013 18:06:15

On ti odpovídá česky? To se jako zeptáš "Jaké je dnes počasí?" a on "Je 1 stupeň"? Já to zkoušel a nic :| Díky..




Uživatelský avatar

mbloodk
Stálý androiďák
Příspěvky: 133
Registrován: pon 11. dub 2011 21:10:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4

Re: Google NOW

Příspěvek od mbloodk » pon 18. bře 2013 18:08:07

ne odpovídá, ale zobrazuje alespoň karty, zobrazí mi kalkulačku, počasí dál sem se nedostal :(

normálně se zeptám počasí Brno, Praha, London atd. Kalkulačku řeším klasicky třeba 45 plus 2
HTC Desire S -> Nexus 4 (Purity ROM)
Per Aspera Ad Astra. Si vis pacem para bellum. The only easy day was yesterday!


niveses
Androiďák!
Příspěvky: 306
Registrován: stř 07. pro 2011 19:26:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: Nejsem

Re: Google NOW

Příspěvek od niveses » pon 18. bře 2013 18:10:40

Ó díky :)) ta kalkulačka je pěkná! občas rychlejší než ji hledat v menu.. :)


alfaomega
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pon 18. čer 2012 15:56:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus

Re: Google NOW

Příspěvek od alfaomega » stř 24. dub 2013 22:38:29

Ahojte, možno tu už ten problém odznel, ak áno ospravedlňujem sa za opakovanie. Omylom som vypol funkciu Google now a neviem ako ju zapnúť naspäť. Keď potiahnem "domček" hore tak mi vyhodí iba tu vyhľadávaciu lištu a nič viac. Keď dám kont. menu -> nastavenia tak tam mám iba -Hlas -Vyhľ. v telefóne -Ochrana.. žiadne google now. Skúsil som odinštalovať aplikáciu "Vyhľadávanie Google" (teda nie úplne ale ponúkol mi aktuálizáciu potom) vymazal som jej dáta, cache... skúsil som prehodiť jazyk na ENG ale nič, stále nič. Wipe je tá posledná možnosť, čo by som chcel. Teda nie že by mi to nejako chýbalo, aj tak som to nepoužíval, ale vadí mi, že to tam už nemám :DD
Má niekto nejaké nápady?


niveses
Androiďák!
Příspěvky: 306
Registrován: stř 07. pro 2011 19:26:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: Nejsem

Re: Google NOW

Příspěvek od niveses » čtv 25. dub 2013 5:20:16

Vytahnout "domů", pak tři tečky,karty Google a nahoře je přepínač.


Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: Google NOW

Příspěvek od mArtinko5MB » čtv 25. dub 2013 8:26:17

Prečítaj poriadne, píše že v tom menu nemá možnosť Google Now.
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!


miska-15
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 05. čer 2014 16:29:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One mini

Re: Google NOW

Příspěvek od miska-15 » čtv 05. čer 2014 16:52:09

Jo je pravda, že jediné, co mi funguje je počasí a cesta na chalupu, která se uložila jako cesta do práce :DD Spíš mě štve, že se tam nedá nastavit ani ty hlasové příkazy. Zkoušela jsem dávat přesně slova podle nápovědy google "wake me up at 7 a.m a nic. Prostě mi to začne vyhledávat na internetu. Podle mě je to osekaná verze pro ČR, protože na Google nápovědě píší, že příkazy fungují jen v Angličtině, španělštině, francouzštině, atd... Tak jsme si to přenastavila do Agličtiny a nic. Jediné, co mi jde nastavit je počasí a konec. I nabídka je osekaná oproti anglickým videím na internetu.

Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: Google NOW

Příspěvek od mArtinko5MB » pát 06. čer 2014 7:54:33

Vsetko funguje, jazyk treba nastavit na English US !!! Avsak, na svojom fone som to po dlhej dobe vypol, nema to extra vyuzitie a zerie to strasne baterku.
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Google NOW

Příspěvek od nofu » ned 28. čer 2015 22:03:11

Nedavno jsem NOW aktivoval, a pokud si pamatuju dobře, tak to psalo, že byl zaktivován na mojem gmailu účtu. Zjistil jsem, že je mi na nic a chtěl bych ho vypnout. Jak na to? Nejlépe ho komplet deaktivovat i na tom gmailu.

Uživatelský avatar

mArtinko5MB
Moderátor
Příspěvky: 2629
Registrován: ned 29. srp 2010 20:53:04
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Meizu m1 note
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus
Rom: Flyme
Bydliště: Svidník
Kontaktovat uživatele:

Re: Google NOW

Příspěvek od mArtinko5MB » pát 31. črc 2015 8:01:28

v nastaveniach priamo v google now, dole su tri bodky ako menu
Nováčikovia, používajte GOOGLE a Obrázek, pred vytvorením vlákna!

Na súkromné správy typu "Pomoc, pomôž, poraď" v zásade neodpovedám. Na to tu je fórum!

Odpovědět

Zpět na „Google Galaxy Nexus - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti