HTC G1 - Obecná diskuzeUž potřebuji jen GoldCard

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
wastlik
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 10. pro 2009 16:56:30
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Už potřebuji jen GoldCard

Příspěvek od wastlik » čtv 10. lis 2011 11:34:35

Ahoj, rozhodl jsem se, že do své G1 nahraju novej android. Našel jsem si zde na fóru návody a pustil se do toho. Udělal jsem ROOT přes universal androot a teď jsem se zasekl na ROM MANAGERu. Nejde mi spustit, zkusil jsem udelat wipe a nainstalovat ho a stejně nejde spustit: Aplikace ROM Manager (proces com.koushikdutta.rommanager) byla neočekávaně ukončena. Zkuste to znovu. Není náhodou nějaká alternativa této aplikace a nebo nevíte někdo proč mi nejde? Nebo jak si nahrát novou romku bez ROM manageru. Moc díky za tipy

E1:
Ok jdu pohledat upravenou recovery a zkusim ji tam nejak dostat. Mam uz stazenou ROMku i SPL a Radio, ale prave jsem se zasekl na tom, ze mi ani za boha nejde ROM Manager
E2:
Hurááá, našel jsem něco lepšího, stáhl jsem si ROM Manager verzi 4406 a ta spustit jde, takže budu postupovat podle návodu s ROM Managerem. Zatím díky
E3:
Tak jsem si rozdelil kartu, nainstaloval nove radio a G1 se porad dokola restartuje. Chci pustit recovery a nainstalovat SPL, ale najednou koukam a mam tam jen puvodni RECOVERY Android system recovery <2e>. Pomozte prosim, co s tim mam ted delat???
E4:
Zkoušel jsem nové SPL nainstalovat, tak ze jsem ho přejmenoval na update.zip a přes tu normalní recovery, ale nejde to píše to E:No signature (5 files) pod tím E:Verification failed a pod tím Installation aborted. Na föru, také nemohu najít nic co by mi pomohlo, je tady toho už prostě moc. Poraďte někdo prosím
E5:
Pustil jsem se podle návodu http://androidforum.cz/pomoc-g1-android ... t9987.html do ROOTu telefonu a nahrání nové romky. Root byl úspěšný, ale zbytek ne.

Nainstaloval jsem nové radio ( :down: + foťák)
DREA110 PVT 32B
HBOOT-0.95.000
CPLD-4
RADIO-2.22.28.25
SEP 2 2008
Serial0

Teď se G1 se pořád dokola restartuje. Systém vůbec nenaběhne. Chci pustit recovery :home: + :down: a nainstalovat SPL, ale najednou koukam a mam tam jen puvodni RECOVERY Android system recovery <2e>. Jsou tam jen 4ři možnosti a dole žlutý E:Cant open /cache/recovery/command. Pomozte prosim, co s tim mam ted delat??? Jde tam nejak dostat jinou recovery???

Zkoušel jsem nové SPL nainstalovat, tak ze jsem ho přejmenoval na update.zip a přes tu normalní recovery, ale nejde to píše to něco o 5 souborech v zipu a konec... Na föru, také nemohu najít nic co by mi pomohlo, je tady toho už prostě moc. Poraďte někdo prosím jak tam nahrát jinou recovery, abych mohl nahrát rádio a nebo bez nové recovery nahrát SPL a ROOMku. :help:

E6:
Recovery jsem nahrál normálně ve starý původní v 1.6ce, když jsem si nahrál rom manager, potom rozdělil kartu na tři oddíly, a potom dal FLASH ALTERNATE RECOVERY. Potom REEBOOT INTO RECOVERY, kde jsem dal FLASH ZIP FROM SD, vybral zip s rádiem a potvrdil po nahrání rádia se to začalo restartovat, tak nevím kde se stala chyba a v recovery mám jen 4 možnosti nad nima je napsáno: Android system recovery <2e> a dole je žlutý nápis E:Cant open /cache/recovery/command

E7:
Takže jsem na fóru zjistil, že mi stačí GOLDCARD a udělat downgrade pomocí dreaming.nbh, ale problém jak vytvořit goldcard???? G1čka mi nefunguje, ale mám možnost si půjčit XPERII PRO MINI, jen bych potřeboval jak pomocí ní udělat GoldCard aniž bych jí musel rootnout atp... Nebo si objednám z netu čtečku karet a rovnou i novou kartu a udělat GoldCard z ní... :help:
Naposledy upravil(a) wastlik dne pát 11. lis 2011 22:05:30, celkem upraveno 7 x.


T-mobile G1


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12577
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Rom Manager

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 10. lis 2011 11:56:54

Musíš mít upravenou recovery. Pak ti stačí hodit zip s ROM na sd kartu a v recovery ho nainstalovat.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Burys
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 10. bře 2010 20:32:01
Reputace: 0

Re: Rom Manager

Příspěvek od Burys » pát 11. lis 2011 19:16:45

A ve které fázi jsi nahrál recovery a jakou? Sice je to dávno, co jsem dělal extra memory, ale za mě muselo být nejprve:
rádio: 2.22.23.02
spl: 1.33.2005
Takže inspirace zde: http://androidforum.cz/navod-rootnuti-g ... t1670.html
Poté zde: http://androidforum.cz/g1-extra-memory-t8610.html

Je to bez záruky takže si radši počkej na někoho jinýho ještě, jinak možná si najdi návod na Unroot a začni znova. Tohle se nestane, pokud si prvně uživatel přečte návody a udělá to složitější cestou. V návodech jsou postupy co a v jakém pořadí dělat. Vše si to prostuduj a pak se možná zorientuješ i sám.
T-Mobile G1, Froyo by Laszlo, 633MHz CPU, Extra memory, SDHC 8GB, class 4, 512MB EXT3, 64MB SWAP Linpack 4,3MFLOPS => Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Stock 39MFLOPS


Burys
Stálý androiďák
Příspěvky: 85
Registrován: stř 10. bře 2010 20:32:01
Reputace: 0

Re: Už potřebuji jen GoldCard

Příspěvek od Burys » ned 13. lis 2011 18:50:08

Dobře, tak ještě jednou... Ty odkazy jsi si měl prostudovat, abych to sem nedával zbytečně, takže zde je návod: http://androidaplikace.cz/index.php/200 ... po-krucku/
Pokud by jsi si to pročetl, zjistil by jsi, že goldcard nemá s rootem nic společného a root se dělá až po ní. Pokud by něco nebylo stále z návodu jasné, zde je video: http://www.youtube.com/watch?v=-BpsurBvTR4
Teď už to musíš zvládnout

PS: Chválím, že používáš editovat, ale pro přehlednost vlož příště už nový příspěvek, blbě se v tom dá vyznat už. ;-)
T-Mobile G1, Froyo by Laszlo, 633MHz CPU, Extra memory, SDHC 8GB, class 4, 512MB EXT3, 64MB SWAP Linpack 4,3MFLOPS => Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Stock 39MFLOPS

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
wastlik
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 10. pro 2009 16:56:30
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Už potřebuji jen GoldCard

Příspěvek od wastlik » úte 15. lis 2011 9:53:33

GOLD CARD nejde, asi to nejde na všech telefonech nebo nevím, zkoušel jsem to pomoci Samsung Galaxy 550 asi 3 hodiny a ztroskotal jsem v ADB SHELL. Po vypsání cat /....../cid to nic nevypsalo, jen chybovou hlášku, přesně nevím jakou. Něco jako nenalezeno, ale přitom když jsem dal device, tak to telefon našlo i vypsalo, tak nevím. Ještě to zkusím vytvořit přes xperii pro mini, ale tu budu mít k dispozici až o víkendu. Nebo bych mohl mít k dispozici ve čt, windows mobile zařízení, ale to nevím jak to přes něj udělat :-(

E:1
Všechno si to pročítám a hledám, už jsem konečně našel pěknej návod na GoldCard pomocí WM zařízení, tak to ve čtvrtek odzkouším a uvidím. Jen mi prostě hlava nebere, proč mi ten CID ten Samsung nevyhodil. Jinak už to všechno začínám pomalu chápat, ale je tady toho na tom fóru požehnaně. Zatím díky

E2:
Už jí mám, nahrán draming.nbh a telefon frčí. Tak se opět pustím do nahrání nové romky, tentokráte už snad úspěšně :) Díky za pomoc ;)
Naposledy upravil(a) wastlik dne stř 16. lis 2011 19:21:30, celkem upraveno 2 x.
T-mobile G1


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12577
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Už potřebuji jen GoldCard

Příspěvek od ramon.dexter » úte 15. lis 2011 9:59:41

wastliku, projdi si sekci návody. Je tam návod na vytvoření goldcarty bez i s WM zařízením, návody na nejrůznější provedení rootu...Projdi si to, pročti to a s telefonem něco dělej až když víš co děláš a proč to děláš. Pokud budeš konat dřív, akorát si to rozesereš.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


ui15
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 14. srp 2012 9:57:54
Reputace: 1

Re: Už potřebuji jen GoldCard

Příspěvek od ui15 » úte 14. srp 2012 14:46:54

Pokud to tady už někde je ,tak se omlouvám :|
http://www.wepcrack.org/goldcard.htm

Odpovědět

Zpět na „HTC G1 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host