Samsung Galaxy Note II (N7100) - Obecná diskuzewifi nejde spustit

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Tampi
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 01. led 2015 14:42:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note2 N7100 - Omega V3

wifi nejde spustit

Příspěvek od Tampi » čtv 01. led 2015 17:01:53

Ahojte mam problem se spustenim wifi. Tel jsem jiz tak koupil. Dokazal by mi nekdo poradit zda je to opravitelne. Hledal jsem stejny problem tady na foru a moc moudry nejsem. Wifi po stisknuti ikonky nic neudela. Na par sekund zezelena ze se spousti ale hned zas zesedivy. Prosim o pomoc lidi kteri by byli ochotni poradit.
Přílohy
4944353625_3.jpg
4944353625_3.jpg (35.47 KiB) Zobrazeno 2867 x




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22303
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od LivArt » čtv 01. led 2015 17:03:51

Udělej tovární nastavení. Když to nepmůže, bude to nejspíš hw vada.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Tampi
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 01. led 2015 14:42:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note2 N7100 - Omega V3

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od Tampi » čtv 01. led 2015 17:07:26

Aj jaj . Tak jsem asi koupil zajice v pytli. Bylo mi receno ze pred rootem sla

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22303
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od LivArt » čtv 01. led 2015 17:08:17

OK, zkus ještě ODINem přeflashovat stock FW, ale nemyslím, že by to pomohlo.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Tampi
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 01. led 2015 14:42:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note2 N7100 - Omega V3

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od Tampi » čtv 01. led 2015 17:10:35

To si to asi pujdu hodit :-(


Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7630
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 107
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia 1
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od Cleric » čtv 01. led 2015 17:42:44

Už jsem tenhle problém někde viděl nebo na něj viděl upozornění. Vím že se nejedná o HW závadu. Zkus nahrát přes recovery romku postavenou na 4.3... nebo klidně Stock 4.3 pomocí odinu. Mělo by to šlapat.

Více by o tom věděl Jumbo nebo don_alex

EDIT:

Konečně jsem to našel:
Odkaz

http://forum.xda-developers.com/showpos ... ount=11247

Dole je WiFi patch, ten flashnes pomocí Odinu


Autor tohoto vlákna
Tampi
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 01. led 2015 14:42:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note2 N7100 - Omega V3

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od Tampi » pát 02. led 2015 13:34:22

Tak jsem zkusil dohrát patch a po nahrátí odinem beze změny.


Autor tohoto vlákna
Tampi
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 01. led 2015 14:42:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note2 N7100 - Omega V3

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od Tampi » čtv 08. led 2015 8:51:03

Po delším hledání na webu jsem na Youtube narazil na odkaz s uplne stejnym problémem, a po přeložení komentářů byla závada zjištěna, stačilo povolit šroubky o cca 2 závity hlavně v okolí wifi tz okolo tlačítek hlasitosti, a ejhle najednou to jde :) Takže softwarem to nakonec nebylo :)
https://www.youtube.com/watch?v=p3YHHOK ... freload=10

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22303
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od LivArt » čtv 08. led 2015 14:21:01

Dočasnej fix, ono to asi mělo nějakej HW důvod, proč to nešlo. To utažení tam nejspíš "něco" poškodilo". Tys to teď povolil, plošňák se srovnal, nějakou dobu to bude fungovat a pak to umře úplně.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


5er95
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 18. led 2012 17:59:19
Reputace: 1

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od 5er95 » sob 10. led 2015 14:09:33

Taktiež som mal ten istý problém s WiFi a bol to hardwarový problém ... Menili mi komplet celý WiFi modul. Vyletovali ho zo plošáku a dali mi tam nový.
SE Xperia X10 mini (2011-2012) -> SE Xperia ARC S (2012-2013) -> Samsung Galaxy S3 mini (2013) -> Samsung Galaxy Note 2 (2014-2015) -> Samsung Galaxy Note 3 (2015-2016) -> S6 edge+ (2016-2018) -> S9+ (2018 -> ? )


doctorCobretti
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 30. led 2016 20:18:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung note 2

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od doctorCobretti » sob 30. led 2016 20:32:57

No, nebudu zakládat nové vlákno, tento problém se tu řešil už víckrát, mám ten stejný problém s připojením k wifi. Takže, wifi v mobilu musí být v pořádku, protože se normálně připojím kdekoliv jinde, jen proste doma na mobilu nejde, respektive jde, normálně se připojím, zadám heslo, síla signálu vynikající, proste internet by měl normálně fungovat...ale nefunguje :| .. Předtím jsem měl taky note 2, ale měl "havárku", a na ním wifi fungovala v pohodě. Jinač se doma na tu wifi v pohodě taky připojím jak na tablet, tak i na notebook. Takže jsem chtěl požádat Vás zkušené, kdo by byl tak ochotný, a poradil mi, jak dál postupovat, aby mi ta wifi v mobilu fungovala normalně :roll: ... takhle pokud chci jit na internet na mobilu doma, tak jedině přes data. ..zkoušel jsem mobil dát do továrního nastavení ale nepomohlo to.... jinač mobil byl vyroben pro polský trh, takže tovární nastavení je v polštině, ale dá se to změnit na češtinu, a taky jsou tam nějaké polské aplikace... nevím, zda to má na to vliv, jen informuji.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11099
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od Jumbo78 » sob 30. led 2016 21:04:27

Problém v routeru.
Zkus nastavit kanál menší než 10, DHCP lease time < 24 hodin, DNS od GOOGLE
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


doctorCobretti
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 30. led 2016 20:18:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung note 2

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od doctorCobretti » ned 31. led 2016 14:16:57

Jumbo78 píše:Problém v routeru.
Zkus nastavit kanál menší než 10, DHCP lease time < 24 hodin, DNS od GOOGLE
No a to nastavím teda někde na routru jo? Ted si vzpomínám, že když u nás byl kdysi kamoš na návštěvě, tak mu to dělalo to stejny, tehdy jsem tomu ale nevěnoval pozornost, protože ten problém se netýkal vyloženě mě :D .. asi ten router je nastavený na určitý počet zařízení, které se na něj mužou přihlásit co? ..

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9862
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 368
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: wifi nejde spustit

Příspěvek od don_alex » ned 31. led 2016 14:30:38

Ne, to není, Jumbo psal, co máš nastavit. :)
V routeru si to už bohužel musíš najít sám, každý to má jinak..
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Note II (N7100) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host