Vodafone 845problém s android market


Autor tohoto vlákna
azbx
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 19. srp 2010 21:37:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845

problém s android market

Příspěvek od azbx » čtv 19. srp 2010 21:43:42

Zdravím, prohlížel jsem to tady a nějak sem nenašel odpověď.
Když si na vodafonu 845 zapnu android market a vyberu si nějakou aplikaci a dám si ji stáhnout, tak začne jako že stahovat ale tím to hasne, stahuje a stahuje, ale aby se něco stalo to nee.jenom dělá že stahuje, ale typuju že by se mělo něco načítat nebo tak nějak. Je k tomu ještě něco potřeba? Nemám tušo. Mám to puštěný přes wifinu na routru od edimaxu. ty věci g2 a g3 tomu nějak nerozumím a typuju že to něco stojí. Ale o tom řeč není. Děkuji moc za radu. kewson kup




Uživatelský avatar

Coolajda
Androiďák!
Příspěvky: 460
Registrován: pát 16. črc 2010 5:51:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Apollo lite

Re: problém s android market

Příspěvek od Coolajda » čtv 19. srp 2010 22:07:06

Mně pomáhá toto : menu - nastavení - účty a synchronizace - vypneš a hned znovu zapneš Automatickou synchronizaci...... aplikace by se měla začít stahovat

Uživatelský avatar

Pnaky
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: stř 07. črc 2010 9:32:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 Mini [GT-i9195]
Rom: CyanogenMod 12 5.1.1
Bydliště: Teplice - Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od Pnaky » čtv 19. srp 2010 22:08:40

Tohle není problém jenom u tebe - nefunguje to ani na jiných telefonech. Pravděpodobně problém s marketem na vyšší úrovni.
Obrázek = Samsung S4 Mini + CyanogenMod 5.1.1 + O2 Free CZ


Autor tohoto vlákna
azbx
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 19. srp 2010 21:37:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845

Re: problém s android market

Příspěvek od azbx » čtv 19. srp 2010 22:14:39

díky colajdo, to mi neprošlo. tak esli je to teda nějakej větší výpadek, tak snad to daj dohromady, včera jsem si ho koupil a nemůžu s tím nic moc dělat až na brouzdání po netu a faceboku.hmmmm. Ať to jede.

Uživatelský avatar

Coolajda
Androiďák!
Příspěvky: 460
Registrován: pát 16. črc 2010 5:51:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Apollo lite

Re: problém s android market

Příspěvek od Coolajda » čtv 19. srp 2010 22:27:14

Já teda výpadek nepozoruju.... právě na zkoušku stahuju Astro



Autor tohoto vlákna
azbx
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 19. srp 2010 21:37:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845

Re: problém s android market

Příspěvek od azbx » čtv 19. srp 2010 22:28:05

takže kdybych dostal telefon novej do ruky a zapl rovnou market tak by to normálně stahovalo? nebo je potřeba ještě něco udělat před tím? našel jsem že někomu to taky nejede, ale někdo to rozjel. To je nějaký pomotaný na mě. Na mým to nefachá. japato?

Uživatelský avatar

Pnaky
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: stř 07. črc 2010 9:32:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S4 Mini [GT-i9195]
Rom: CyanogenMod 12 5.1.1
Bydliště: Teplice - Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od Pnaky » čtv 19. srp 2010 23:32:33

Market se rozběhl takže to zkus ;)
Obrázek = Samsung S4 Mini + CyanogenMod 5.1.1 + O2 Free CZ


Autor tohoto vlákna
azbx
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 19. srp 2010 21:37:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845

Re: problém s android market

Příspěvek od azbx » pát 20. srp 2010 7:40:46

mě zatím ještě ne, jsem na UPC v Brně. Tak nevím esli to má něco společnýho. Možná mám blbě nastavenej router, nebo modem, nebo co já vím. Maily ale posílat můžu. Jenom ten market nereaguje. Zkusím to na jiným routeru dneska, ale mě to zatím nefrčí. Čím to je, čím to je? Nějaká rada?


Autor tohoto vlákna
azbx
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 19. srp 2010 21:37:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845

Re: problém s android market

Příspěvek od azbx » pát 20. srp 2010 7:44:01

Jo když tam dát stahovat tak se před tím napíše Tato aplikace má přístup k blabla bla. A je tam trouhelník s vykřičníkem a u toho plný přístup na internet. To s tím že to nejde nemá nic společnýho? Dík, kew


dawe
Androiďák!
Příspěvky: 377
Registrován: pát 13. srp 2010 11:17:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia XZ Premium

Re: problém s android market

Příspěvek od dawe » pát 20. srp 2010 8:11:19

Mě to dělá také, chce to dlouhou dobu počkat a ono se to časem rozjede, klidně za pět minut, ale zatím se mi to vždy rozjelo. Dřív to šlo ale okamžitě, nevím co s tím vyvádí ...


Autor tohoto vlákna
azbx
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 19. srp 2010 21:37:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845

Re: problém s android market

Příspěvek od azbx » pát 20. srp 2010 8:57:53

měl jsem to přes noc, a nic tak nevim kde je zakopanej pes


Autor tohoto vlákna
azbx
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 19. srp 2010 21:37:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845

Re: problém s android market

Příspěvek od azbx » pát 20. srp 2010 16:59:36

Tak na jiný wifině se mě to po znovunainstalování marketu, nebo odsouhlasení bo co to je, rozjelo bez problému. Uvidím jak v brně na UPC.Snad už to povalí.

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4267
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Galaxy S9 Plus G965FXXS7CSJ3

Re: problém s android market

Příspěvek od -Pavel- » pát 20. srp 2010 17:04:42

Mě jde stahování většinou hned, ale mám stahování, že čekám několik minut.
.
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, G965FXXS7CSJ3, Samsung MicroSDXC 64GB, Spigen Thin Fit Coral Blue
Intel® Core™ i5-8300H 4.00GHz, 16GB RAM Crucial DDR4-2666, NVIDIA GeForce GTX 1050 4GB, SSD 512GB XPG SX8200 Pro HDD Seagate 1TB+2TB


Autor tohoto vlákna
azbx
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 19. srp 2010 21:37:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845

Re: problém s android market

Příspěvek od azbx » ned 22. srp 2010 18:40:28

tak na wifině co mám v brně přes UPC to nestahuje. Tak nevim. že by něco s routrem? nevim co tam nastavit aby to šlo.


spot
Androiďák!
Příspěvky: 253
Registrován: stř 07. dub 2010 11:51:24
Reputace: 0

Re: problém s android market

Příspěvek od spot » pon 23. srp 2010 21:32:36

ten market vobec nereaguje - aspon u mna, teraz
reaguje, ale straaasne pomaly


Autor tohoto vlákna
azbx
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 19. srp 2010 21:37:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845

Re: problém s android market

Příspěvek od azbx » stř 08. zář 2010 13:24:00

UPC mě odblokovalo porty a dobrý. i když teda na marketu nic moc aplikace


FrankNStein
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: stř 01. zář 2010 10:02:17
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor View 20
Bydliště: Praha

Re: problém s android market

Příspěvek od FrankNStein » úte 21. zář 2010 23:46:58

Náhodou jsem zjistil že občas je market asi přetížen a nejde stahovat. Včera se mi naopak nepodařilo načíst již stažené aplikace a pořád to hlásilo chybu s připojením. Za chvíli to šlo opět normálně.

Uživatelský avatar

MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od MrEdDy » stř 22. zář 2010 6:52:52

azbx píše:Jo když tam dát stahovat tak se před tím napíše Tato aplikace má přístup k blabla bla. A je tam trouhelník s vykřičníkem a u toho plný přístup na internet. To s tím že to nejde nemá nic společnýho? Dík, kew
To ti jen hlásí ,kam se to ukládá a co ta app využívá .
A další info - než založíš téma , pořádně se podívej po fóru , market se tu řeší a je to docela obsáhlý téma ..
A za třetí - nim moc aplikace ? :D začni to pořádně studovat a změníš názor ..
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!

Uživatelský avatar

Ray
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: stř 04. srp 2010 6:36:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange Boston ROM CMLEclair1.3
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od Ray » úte 05. říj 2010 6:11:49

Mne ten market nejde stale. Synchro s googlom ide, gmail ide, ale market stale pise "Starting download..." a nic
Orange Boston, ROM CyanogenMod 6.1.2 (Froyo 2.2.1)
Nokia N95 8GB, Fw v30.0.018 (23.7.08), hacked
Nokia 6120c, Fw v5.11, hacked
SE P990i, hacked
Orange SPV C100, hacked
Fujitsu Siemens Pocket Loox 610BT/WLAN ako GPS navigacia


zizkam
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 15. zář 2010 8:30:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od zizkam » úte 05. říj 2010 7:30:08

ahoj,
také mi nejde stahovat z marketu,od včera večer.Spíš si myslím,že bude problém u nás :)
Nedělal si nějaké čachry jako recovery přes titanium,registrace dalšího účtu na gmailu,..?Včera jsem stahl z marketu astro,pak jsem obnovoval telefon,protože jsem
si chytře vymazal launcher pro neregistrovanej bo mě štvaly neustálé hlášky o expiraci.Když jsem rozchodil telefon s novým LP,tak jsem udělal recovery přes Titanium B.
a začal stahovat Astro,Pubtran,Kubik SMS - vše z marketu a ani jedna věc nejde stahnout.Když sosám jiné věci odjinud,tak to jde..Podle mě je bordel někde v rootu,
kde už jsou tyto aplikace uložené a možná dochází při stahování k tomu,že už se to stahovat nece,páč je to soslé,ale systém nám to neřekne..možná kravina,ale jen mě to napadlo.. :roll:
Teď hledám jinej file manažer než je astro,abych se mohl podívat do rootu,přes terminál to jde taky .)ale jsem asi 100let za opicema :DD

Uživatelský avatar

Ray
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: stř 04. srp 2010 6:36:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange Boston ROM CMLEclair1.3
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od Ray » úte 05. říj 2010 8:16:54

Ja som nakoniec urobil reset telefonu a zrazu to islo. Potom som obnovil systemove nastavenia z My Backup Pro a zase to neslo. Nieco mam v nastaveniach posahane :-(
Orange Boston, ROM CyanogenMod 6.1.2 (Froyo 2.2.1)
Nokia N95 8GB, Fw v30.0.018 (23.7.08), hacked
Nokia 6120c, Fw v5.11, hacked
SE P990i, hacked
Orange SPV C100, hacked
Fujitsu Siemens Pocket Loox 610BT/WLAN ako GPS navigacia


zizkam
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 15. zář 2010 8:30:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od zizkam » úte 05. říj 2010 8:19:37

zkoušel jsem i postup viz :
http://androinica.com/2010/03/01/tips-a ... ogle-talk/
odhlásit se z gtalk,znovu login,pak pozastavit veškerý download aplikací a zkusit znovu,ani tak nemohu z marketu stahovat.
Ještě asi zkusím novou registraci na gmailu a uvidím,zda se to nerozeběhne :roll:


zizkam
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 15. zář 2010 8:30:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od zizkam » úte 05. říj 2010 8:53:25

nebo zkus v terminálu df ,už mě jinak nenapadá ,proč by neměl jít download.Když stahuji jinde než z marketu,ukládá se mi to většinou do sd,takže by to mohlo pramenit
ze zaplněné vnitřní paměti.Když si vypíšu kolik je volné paměti,tak konkrétně u mě na vodafone 845 mám nyní /dev 91844K total, 91832 available; /system 174080K total , 61680K available;
/data 194176K total, 115632K available; /data/HwUserData 20480K total 19312K available .Tzn. mám málo paměti pro instalaci aplikací do vnitřní paměti?Instaloval jsem jen igo,sygic,titanium,barcode,mhdroid,pubtran,beautiful widgets. :help:

Uživatelský avatar

Ray
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: stř 04. srp 2010 6:36:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Orange Boston ROM CMLEclair1.3
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od Ray » úte 05. říj 2010 9:32:09

Po resete ok, ake na cisty telefon telefon som vratil len aplikacie z My Backup pro a zase to nejde. Mna uz asi porazi :-(
Orange Boston, ROM CyanogenMod 6.1.2 (Froyo 2.2.1)
Nokia N95 8GB, Fw v30.0.018 (23.7.08), hacked
Nokia 6120c, Fw v5.11, hacked
SE P990i, hacked
Orange SPV C100, hacked
Fujitsu Siemens Pocket Loox 610BT/WLAN ako GPS navigacia

Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od ghotic.ghotic » úte 05. říj 2010 21:41:03

Tak já nevím... Telefon bez rootu a jakýchkoliv úprav a ráno jsem zakoupil aplikaci, stáhla se a od té doby probíhá instalace která nejde zastavit. Nevíte jak ju zastavit bez ztráty ostatních dat? Jde nějak odinstalovat nainstalovat market či něco co by pomohlo? (vypnutí zapnutí telefonu nepomohlo naskočí to znovu...) Díky

EDIT: Nejde mi nainstalovat ani aktualizace již nainstalovaných aplikací...
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!


Lukas1000
Androiďák!
Příspěvky: 560
Registrován: úte 24. srp 2010 12:36:47
Reputace: 2

Re: problém s android market

Příspěvek od Lukas1000 » stř 06. říj 2010 13:08:42

Vidite nekdo to menu nahore NEJ PLACENE , NEJ BEZPLATNE , NOVE ... ja tam nemam to NEJ PLACENE .... na uvodni strance Marketu nejake placene aplikace jsou, ale jinak se k nim moc dobre nedostanu.
Zkousel jsem pres Nastaveni > Aplikace > Sprava Aplikaci vymazat u Marketu vyrovnavaci pamet a vynutit ukonceni, ale to nepomohlo.

Musi byt zapla synchronizace?
LG G2, bílá, 32GB, stock všechno (zatím)

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5x
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Stock (Oreo)
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od Mishack » stř 06. říj 2010 13:13:49

U me se zase jina vec. Koupil jsem aplikaci, dam "install" a objevi se bar s popisem "Autorizing purchase" ... a nic. Kdyz dam "Cancel download" a znovu "Install", tak je to to same :(

EDIT: Me se to vecer rozbehlo :) Takze taky v pohode. Konecne :)
Naposledy upravil(a) Mishack dne čtv 07. říj 2010 12:28:06, celkem upraveno 1 x.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root)
www.mishack.cz | Google+

Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od ghotic.ghotic » čtv 07. říj 2010 12:23:11

hurá! Market mi konečně jede jak má! Ve správně aplikací jsem dal odinstalovat aktualizace Marketu spustil přijal smluvní podmínky a konečně mi skončila ta zamrzlá instalace a vše jede jak má!
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!


Lukas1000
Androiďák!
Příspěvky: 560
Registrován: úte 24. srp 2010 12:36:47
Reputace: 2

Re: problém s android market

Příspěvek od Lukas1000 » čtv 07. říj 2010 12:31:27

Co znamena, ze jede jak ma? Jakoze i ty placene programy? Vcetne menu nahore?
LG G2, bílá, 32GB, stock všechno (zatím)

Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s android market

Příspěvek od ghotic.ghotic » čtv 07. říj 2010 14:13:58

předtím když jsem stáhnul aplikaci nebo aktualizaci začala se instalovat a dál nic. instalace běžela nesla zrušit a i po vypnutí a zapnutí telefonu pokračovala. na zahraničních forech o tom pár lidí taky psalo. Ano tři záložky mám.
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!

Odpovědět

Zpět na „Vodafone 845“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host