Jiayu G4 - obecná diskuzeJiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
chuckm
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 18. dub 2015 11:23:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JIAYU G4S

Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od chuckm » sob 18. dub 2015 11:33:53

Zdravím
Měl bych dotaz zda má někdo zkušenosti s používám Hans free v autě s tímto modelem. Připojeno přes Modrý zub. Hlavně pokud si vaše rádio v autě dokáže importovat kontakty do profilu telefonu.
Mám problém v tom, že při importu si rádio nahraje pouze 50 z 230 kontaktů a tým to to skončí. Což je mně na dvě věci.
Nevím jestli je radio moc vybíravé a značky, ale se Samsumgem, Lenovo, atd. Radio problém nemá vždy si vytáhne všechny kontakty, ale ta Jiyau nechce spolupracovat.

Dík předem za typy a rady ;-)





prasil
Robot
Příspěvky: 905
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Nitrogen
Mobil 2 / ROM: Oukitel K4000 RR
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od prasil » sob 18. dub 2015 11:51:27

Kde máš uložené kontakty, v telefonu?


roy100
Droid
Příspěvky: 1516
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od roy100 » sob 18. dub 2015 11:57:16

Moc ti neporadím, ale třeba tě to nasměruje kde hledat problém, mám v autě parrota a mých cca 500 kontaktů se přenese, jen to chviku trvá. Telefon JiaYu G4S.


Autor tohoto vlákna
chuckm
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 18. dub 2015 11:23:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JIAYU G4S

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od chuckm » sob 18. dub 2015 19:10:42

kontakty mám uložené v telefonu, zkuoušel sem ze SIM, ale vezne to jenom některé.
Radio je originál volkswagen, v radiu problém asi nebude Samsung, Lenovo, Asus to vezne v klidu. Zkoušel sem i trvdý restart a znova nahrát kontakty a nic. tak nevím

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 804
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od Telewest » sob 18. dub 2015 19:27:36

romku mas stock alebo nejaku custom?



Autor tohoto vlákna
chuckm
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 18. dub 2015 11:23:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JIAYU G4S

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od chuckm » ned 19. dub 2015 9:15:02

rom je stock,

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2343
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: Note 3 SM-N9005 AryaMod 8.3
Mobil 2 / ROM: SGS4 i9505 Omega v41
Tablet: Asus Transformer TF701
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od aldabubo » pát 24. dub 2015 15:59:10

To bude oříšek. Měl jsem takto xiaomi mi3 a musel jsem ho dát pryč a vrátit se na Samsung s4. Rádio Kenwood DPX 405bt nechtělo načíst kontakty vůbec. Kontakty mám standardně pouze v googlu, nikdy v telefonu ani na kartě. Samsung s1 bez problémů, s2 bez problémů, xiaomi Redmi1s bez problémů. Ovšem xiaomi mi3 ani ťuk. Když jsem do něj nahrál tehdy ještě nedoladěný cyanogen, najednou vše šlapalo. Návrat k miui a zase nic. Ve starém autě byl Pioneer a ten si z mi3 natáhl seznam bez problémů. Nikdo mi to nedokázal vysvětlit. Zkoušel jsem jiná rádia v předváděcím panelu v prodejně, všechna fungovala, kromě Kenwoodu. Ten jako jediný prostě nekomunikoval. Jenže jsem ho potřeboval kvůli barvě podsvícení a libil se mi i funkčně. . Takže jsem vyměnil telefon.
Rozepsal jsem se proto, abys věděl, že se ti to možná nepodaří, a že to nebude tvoje vina.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert
SGS1 i9000 a SGS2 i9100 - základ Stock + CFrootKernel + Odin


Autor tohoto vlákna
chuckm
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 18. dub 2015 11:23:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JIAYU G4S

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od chuckm » čtv 30. dub 2015 9:07:14

Já mám radio originál Volksvagen, model netuším co je to zač.
Nevím už sem přemýšlal, že možná verze androidu sa nejak nemosí s radiem nevím. Ted vyšla verze pro Jiayu G4S verze 4.4 android tak možná by to pomohlo.
Ale spíš jak to říkáš ty bude problém v telefonu.
Dík za info není moc povzbuzující, ale lepší jak drátem do oka :DD

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 804
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od Telewest » čtv 30. dub 2015 11:43:43

kitkat pre g4s je uz nejaky ten piatok vonku...za vyskusanie nic nedas


Autor tohoto vlákna
chuckm
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 18. dub 2015 11:23:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JIAYU G4S

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od chuckm » sob 02. kvě 2015 9:49:33

už ho mám stáhlý, ale ještě sem sa k něm nedostal, aby ho tam naistaloval. No a dá se pak vrátit zpět ze 4.4 na 4.2?


roy100
Droid
Příspěvky: 1516
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od roy100 » sob 02. kvě 2015 13:39:05

Neda.

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 804
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od Telewest » sob 02. kvě 2015 14:21:27

samozrejme,ze sa da..rozhodis si tym sice dotyk,ale existuje nan patch


Autor tohoto vlákna
chuckm
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 18. dub 2015 11:23:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JIAYU G4S

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od chuckm » úte 05. kvě 2015 9:20:05

rozhodit si dotyk asi nebude dobré, no uvidíme zkusím to updatovat podle nějakého návodu a pak uvidíme co sa zlepší nebo zhorší.
Je třeba mít nějaké obavy s verzí 4.4.2 jestli všecko bude fungovat jak má atd.?

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 804
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od Telewest » úte 05. kvě 2015 9:57:59

na kitkate ide asi vsetko ok,nevidim dovod navratu spat k 4.2.2.U mna sa najviac osvedcila AOSP v5.09.01 od vova.vafina,alebo potom MIUI v6.Odkaz na ne hladaj vo vlakne s romkami pre Jiayu G4S.
...a nezabudni si zalohovat nvram,bud cez mtkdroid tools,alebo cez TWRP


Autor tohoto vlákna
chuckm
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 18. dub 2015 11:23:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JIAYU G4S

Re: Jiayu G4S- problém s nahráním kontaktů do autoradia

Příspěvek od chuckm » pát 08. kvě 2015 13:56:26

po updatu na 4.4 kitkat koktakty importovány do radia bez problému. Pěkně to funguje, až na to že po zapnutí telefonu mosím vypnut a zapnout simky aby si to našlo síť a nejak mně to nefunguje posílání sms a volání :) furt vypadává sít :)

Odpovědět

Zpět na „Jiayu G4 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host