Jiayu G4 - obecná diskuzeNefungující display...data z intern paměti

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Vitalij28
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 27. lis 2013 12:05:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3T

Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od Vitalij28 » pon 14. zář 2015 23:05:42

Zdravím, měl bych dotaz...pro někoho asi blbý, ale jsem laik. Spadl mi mobil a rozbil se display a to tak, že se i kus vysypalo. Funguje, ale bohužel nejde dotykový display, asi rovnou koupím jiný. Jde mi ale o to, zda existuje nějaký program, pomocí kterého dostanu data z interní paměti telefonu. Když připojím mobil přes kabel, tak bohužel nemůžu na displayi zaškrnout propojení a tím se mi v pc neobjeví. A platit někomu za vytáhnutí dat se mi dvakrát nechce. Děkuji za rady.





ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16561
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 198
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od ludekbrno » úte 15. zář 2015 7:33:10

V podstatě ne. Každý program pro komunikaci s telefonem vyžaduje nějaké potvrzení na displeji.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte 15. zář 2015 7:42:16

Pokud má telefon OTG, tak pomocí myši.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Autor tohoto vlákna
Vitalij28
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 27. lis 2013 12:05:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3T

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od Vitalij28 » úte 15. zář 2015 8:50:17

No to asi nemá, ale stačil by OTG kabel připojit přes micro USB? To by potom nějak šlo...protože tím, že to nepotrvdím na mobilu, tak se interní disk nezobrazí v PC....

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte 15. zář 2015 9:00:33

Vždyť říkáš že OTG neumí. Tak proč bys měl připojovat OTG kabel?
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play



Autor tohoto vlákna
Vitalij28
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 27. lis 2013 12:05:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3T

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od Vitalij28 » úte 15. zář 2015 9:35:10

No spíš asi ne, já to nevím, poznám to nějak? Je to G4s...a jinak to nejde, třeba nějak vykuchat aspoň?


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16561
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 198
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od ludekbrno » úte 15. zář 2015 10:19:42

Ne, vykuchat to nejde :-) Ale můžeš si koupit na eBay náhradní displej, nemuselo by to být až tak drahé.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte 15. zář 2015 10:29:36

Ono se stačí podívat do specifikaci. OTG má. Pripojis OTG kabel a do něj myš. A můžeš ovládat.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Autor tohoto vlákna
Vitalij28
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 27. lis 2013 12:05:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3T

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od Vitalij28 » úte 15. zář 2015 12:11:46

Aha, takže stačí koupit kabel a snad to vytáhnu, tak to je fajn...děkuji. A když mi tu zase radíš, už asi potřetí...jakej bys doporučil mobil místo něj, dejme tomu do 7000 kč, poměr cena/výkon, na značku nehraju, na vzhled taky ne, ale aspoň 2GB pamět a max 5,5", solidní rozlišení a slušnej výkon, ať se to neseká..

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte 15. zář 2015 12:53:08

Pokud nepotřebuješ DualSIM, tak třeba Vodafone Smart Ultra 6

Udělej si dotaz dle šablony zde: http://androidforum.cz/arena-telefon-f69.html
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


sinco
Droid
Příspěvky: 2098
Registrován: stř 03. srp 2011 20:29:04
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: LG G3-32GB EU Titan- android V30j
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9 , ofic. rom
Tablet: Ferguson S3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od sinco » úte 15. zář 2015 13:09:01

Jestli pripoji OTG redukci a do ni mysku, tak kam potom pripoji kabel od pc. Sehnal bych si jeste BT mouse. Pripojil dratovku do OTG, zapnul BT a pripojil BT mysku. Overit jestli funguje. Kdyz ano odpojit OTG, pripojit kabel od pc do telefonu a BT myskou potvrdit.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, SGS7,SGS9


Autor tohoto vlákna
Vitalij28
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 27. lis 2013 12:05:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3T

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od Vitalij28 » úte 15. zář 2015 14:50:06

No když už připojím myš, tak bych mohl v mobilu data přesunout na sd kartu ne?

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte 15. zář 2015 15:07:35

Samozřejmě na kartu.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play


Autor tohoto vlákna
Vitalij28
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: stř 27. lis 2013 12:05:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3T

Re: Nefungující display...data z intern paměti

Příspěvek od Vitalij28 » stř 16. zář 2015 14:06:38

Super, koupen otg kabel za 21 kč a vše funguje a zachráněno....děkuji všem za rady...není nad fóra.

Odpovědět

Zpět na „Jiayu G4 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host