Samsung Galaxy S III mini (I8190) - Obecná diskuzeZámek displeje


Autor tohoto vlákna
Michal.Schuran
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 04. zář 2013 18:41:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: s3mini GT-I8190N

Zámek displeje

Příspěvek od Michal.Schuran » stř 04. zář 2013 18:48:27

Dobrý den, chci se zeptat, jak odstraním zámek displeje. Nastavil jsem si znak a teď bych ho chtěl zrušit, ale když najedu na nastavení a zámek displeje, tak mi to nabídne jen znak, pin a nebo heslo. U ostatních je napsáno: ,,Zakázáno správcem, zásadami šifrování nebo úložištěm přihlašovacích údajů.''Děkuji za odpověď.




Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11043
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Jumbo78 » stř 04. zář 2013 20:22:53

Pravděpodobně máš nějakou aplikaci, která vyžaduje zabezpečení(třeba firemní exchange email). Takže menu-nastavení-zabezpečení-správci zařízení a tam něco bude...

Edit: nebo jsi zašifroval úložiště

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
Michal.Schuran
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 04. zář 2013 18:41:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: s3mini GT-I8190N

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Michal.Schuran » čtv 05. zář 2013 11:54:05

Na správce zařízení jsem koukal a mam tam jen Android nebo Kies a ať už jsou zapnutý nebo vypnutý stejně mi to nedovolí. A pokud vím tak jsem zařízení nešifroval. Je divný že mi to šlo změnit ale teď to najednou nejde.


Martinek
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: úte 18. srp 2009 14:04:49
Reputace: 0

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Martinek » pát 06. zář 2013 11:33:50

Nastavení VPN taky znemožňuje vypnutí zámku. Pokud tam nějakou máš...
| HTC Hero white | ROM - CM 7 | 8GB Classs 6 | root |
| Samsung Galaxy SIII mini (i8190)| ROM - stock | 16GB class 10 |no root |


Autor tohoto vlákna
Michal.Schuran
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 04. zář 2013 18:41:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: s3mini GT-I8190N

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Michal.Schuran » pát 06. zář 2013 19:09:29

Bylo to tím VPN. Mockrát děkuji.



klarka.m
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 03. lis 2013 9:41:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s iii mini

Re: Zámek displeje

Příspěvek od klarka.m » ned 03. lis 2013 9:44:06

Mám problém a dotaz :-)

Nepamatuji si zámek displeje - mám klasické heslo. Zadala jsem ho několikrát - více než 100x a doufala, že mi to nabídne možnost se přihlásit přes Gmail/Google, ale bohužel...netušíte, jak toho dosáhnout? Nechce se mi dělat tovární nastavení.

Děkuji moc za radu!

K.

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2678
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: OP5 [8-128] Nitrogen 9
Mobil 2 / ROM: OP5 [6-64] OOS OB & NEXUS 4 [16gb] Nitrogen 7
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Gu$houn* » ned 03. lis 2013 10:38:52

Tak trochu se obávám, že se ti to možná nepodaří, já teda heslo nikdy neměl, používám gesto, ale vím, že na starém telefonu se to chybným zadáním několikrát po sobě zablokovalo na gmail účet, na siiimini to u mě onehdá má sestra zkoušela a jedině to psalo, že musíš počkat nevím už jak dlouho do dalšího pokusu a ten čas se postupně zvyšoval, ale k blokaci nedošlo ... koneckonců tam při vytváření gesta ještě chce nějaký pin, ale nikdy jsem nepřišel na to, k čemu tam vlastně je ...

P.
sntfrmnxs4
Obrázek


klarka.m
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 03. lis 2013 9:41:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s iii mini

Re: Zámek displeje

Příspěvek od klarka.m » ned 03. lis 2013 10:42:56

To jsem nechtěla slyšet...ale za blbost se platí...tak holt restart :-)

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2678
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: OP5 [8-128] Nitrogen 9
Mobil 2 / ROM: OP5 [6-64] OOS OB & NEXUS 4 [16gb] Nitrogen 7
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Gu$houn* » ned 03. lis 2013 10:49:59

Počkej ještě, jestli někdo znalejší nevyvrátí moje zkušenosti ... pokud na restart dojde, tak pokud máš povolenou zálohu do google účtu, měly by se ti aplikace vrátit zpět i s jejich daty, čili nastavení etc. ... ovšem pokud máš telefon tak, jak jsi ho koupila, čili budeš dělat tovární nastavení přímo ze systému, tak pokud se nemýlím, vyčistí ti to telefon komplet, zmizí ti i fotky, hudba, vše, co není na kartě, tu to samo nechá, jak je ...

P.
sntfrmnxs4
Obrázek


Milan Kmoch
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 22. lis 2014 1:41:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Milan Kmoch » sob 22. lis 2014 1:48:49

dobrý den, mám problém..nastavil jsem si zámek displeje..a teď ho nemůžu vypnout(zakázáno správcem,zásadami šifrování nebo úložistěm přichlašovacích údajů)..VPN jsem zkoušel...a zašifrovaní to nemám..možná nějáka aplikace, ale nevim která.
Prosím o radu..Děkuji... :-)

Uživatelský avatar

janbilik
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: čtv 12. zář 2013 19:57:06
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 Lite
Tablet: Ainol Novo 7 ELF II (ROM: CM 10)

Re: Zámek displeje

Příspěvek od janbilik » sob 22. lis 2014 9:45:00

Zdravím, mně to dělá certifikát, co mam nainstalovaný, aby mi šel na škole net. Ten jde smazat v Nastavení/Zabezpečení/Vymazat přihlašovací údaje. ;)


Milan Kmoch
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 22. lis 2014 1:41:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 3

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Milan Kmoch » ned 23. lis 2014 23:39:26

tak problem jsem vyresil tim, ze jsem do tel dal cizi SD kartu..(pro zalohovani aplikaci)pro nacteni SD karty bylo potreba povolit desifrovani..a pote uz sel zamek deaktivovat..vubec to nechapu :facepalm:


BobesekCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 11. pro 2014 13:16:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace LTE

Re: Zámek displeje

Příspěvek od BobesekCZ » čtv 11. pro 2014 13:21:12

Tak já měl stejný problém. Vyřešil jsem ho nakonec takto: menu-další-zabezpečení-vymazat přihlašovací údaje (certifikáty) :palec:


Hugomilek
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 10. zář 2015 18:26:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Hugomilek » čtv 10. zář 2015 18:29:31

Nazdar Androjďáci. Měl jsem podobný problém, který jsem před malou chvílí vyřešil a musel se podělit o řešení.
Také mi nešlo měnit zámky displeje. Zkoušel jsem různé vychytávky až se ověřilo = Menu - Nastavení - Zabezpečení - Správa certifikátů - Vymazat úložiště. Ualá a bylo vymalováno :) Vyzkoušeno na LG G4.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11043
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 10. zář 2015 18:58:50

A kdybys hledal, tak to tu už bylo x krát řešeno. A nemusel bys oživovat mrtvoly ;)
Mimochodem, je to totéž, co napsal kolega nahoře ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Seges
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 28. lis 2012 9:41:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung G S2

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Seges » úte 29. zář 2015 12:47:41

Potvrzena úspěšnost vymazání certifikátů i na Lenovo A7000. Díky!!!


roris1973
Androiďák!
Příspěvky: 336
Registrován: ned 06. říj 2013 15:46:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy I8190N
Mobil 2 / ROM: Asus Zenfone 3 4/64 stock rom
Rom: základní
Bydliště: Trutnov

Re: Zámek displeje

Příspěvek od roris1973 » úte 08. pro 2015 10:42:58

Zdravím
kolegovi se nějak podařilo zrušit notifikační lištu , přejetím prstu po obrazovce dolu , nevíte náhodou jak ji znovu zapnout . Děkuji za pomoc

Edit : opraveno už to funguje . Bylo to úsporným nastavením baterie


Jakukin1
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: pon 19. lis 2012 5:20:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS7 Edge
Mobil 2 / ROM: SGS3_Omega_Boefa, SGS5_O2 balast
Tablet: Google NEXUS 7 by Asus
Bydliště: Týn nad Vltavou
Kontaktovat uživatele:

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Jakukin1 » ned 20. bře 2016 17:52:21

Zdravím vás všechny.

Mám dotázek k tomu co se tady řešilo. Měl jsem taky tenhle problém a vyřešil jsem ho smazáním přihlašovacích údajů (certifikátů) menu-zabezpečení. Nemusel jsem tam ani ve správci zabezpečení (menu-zabezpečení) rušit "fajfky" u "Správce zařízení Android" a "Cerberus".
Takže mi zámky jdou všechny, ale dotaz zní co vše se smaže když se smažou ty přihlašovací údaje?
Další dotaz je na šifrování? I kdybych chtěl zašifrovat telefon (četl jsem o tom hodně článků i komentářů, kde se nemůžou lidi shodnout zda telefon zpomalí, nebo ne) nevím kde najdu šifrovací klíč, nejde mi tam vložit žádné heslo, napíši jej, odešlu, pak mám zadat znovu a i když dám stejné, nejde mi to..Jak na to a má to smysl?


Fastarrow
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: sob 29. pro 2012 18:36:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M9 PLUS
Mobil 2 / ROM: LG G2 D802 / 5.0.2 / TWR
Tablet: GO CLEVER GPS,TV,1Ghz

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Fastarrow » čtv 31. bře 2016 22:11:20

Mám dotaz: v případě, že zašifruju tel, můžu mít coby zámek obrazovky jen gesto? Nebo to bude chtít zadat pin pokaždé u obrazovky? Chápu, že při najetí tel, potřebuju šifr. heslo, ale pak v běžném provozu to je dost otravné zadávat pin. Díky

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11043
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 31. bře 2016 22:40:27

A když ti jej někdo ukradne zapnutý, tak mu bude stačit přejet přes obrazovku a je to? To pak postrádá logiku
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Fastarrow
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: sob 29. pro 2012 18:36:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M9 PLUS
Mobil 2 / ROM: LG G2 D802 / 5.0.2 / TWR
Tablet: GO CLEVER GPS,TV,1Ghz

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Fastarrow » čtv 31. bře 2016 23:14:04

Tak musel by znat gesto. Nicmene na dalku pres app bych telefon vypnul a po zapnuti by bez hesla nenajel.
Ale zadavatheslo pri kazdem mailu je otrava...


Randis
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 14. zář 2014 9:52:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-G3815 Express 2

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Randis » úte 26. črc 2016 6:47:50

Ahoj vsem a prosím o radu. Mam Samsung Galaxy J5. Nastavil jsem si zamek displeje znakem,ale chtěl bych odstranit to prvni přejetí po displeji (pro odemknutí přejeďte po displeji) , abych nemusel pokazde dělat dva úkony nez se dostanu do telefonu. Nevíte jak na to?

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2678
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: OP5 [8-128] Nitrogen 9
Mobil 2 / ROM: OP5 [6-64] OOS OB & NEXUS 4 [16gb] Nitrogen 7
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Gu$houn* » úte 26. črc 2016 9:19:00

Pokud nemáš ROOT, tak nijak. Pokud ano, tak xposed framework a modul Gravity Box.

P.
[sntfrmnxs⁴]
Obrázek


Randis
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 14. zář 2014 9:52:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-G3815 Express 2

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Randis » úte 26. črc 2016 10:34:32

To neni mozny, ze by byli u Samsungu tak debilni. Tohle mi slo i u blbyho Xcoveru. Nejake jine rady? Musi to nejak jit i bez rootu. Root nemůžu provest, je to firemni tel.

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2678
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: OP5 [8-128] Nitrogen 9
Mobil 2 / ROM: OP5 [6-64] OOS OB & NEXUS 4 [16gb] Nitrogen 7
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Gu$houn* » úte 26. črc 2016 12:39:51

No, nechci být špatným prorokem, ale u nexe jsem tuhle možnost viděl jen u alternativních ROMek ...
Navíc já osobně jsem nikdy zcela nepochopil výhodu téhle věci, když potom přijdu o upozornění na zamknuté obrazovce.

P.
[sntfrmnxs⁴]
Obrázek


Randis
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 14. zář 2014 9:52:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-G3815 Express 2

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Randis » úte 26. črc 2016 20:32:47

Už jsem to vyřešil. Na tel. jsem vypnul zámek obrazovky a stahnul appku lock screen na Google Play. Jak triviální řešení :02: :clap:

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2678
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: OP5 [8-128] Nitrogen 9
Mobil 2 / ROM: OP5 [6-64] OOS OB & NEXUS 4 [16gb] Nitrogen 7
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Gu$houn* » pát 29. črc 2016 5:46:44

Triviální sice ano, ale pokud přijde na věc, je to velmi slabá ochrana, tak pozor na to, jelikož nesystémové aplikace je velmi jednoduché vyřadit z provozu, stačí třeba restart do safe módu. Takže jestli se pohybuješ v prostředí, kde máš opravdu důležitá data v telefonu, není tohle úplně ok řešení. Jinak funkční to samozřejmě je.

P.
[sntfrmnxs⁴]
Obrázek


Rijen
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 28. zář 2016 12:25:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 6

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Rijen » stř 28. zář 2016 12:29:33

Dobry den, mam stejny problem, nejde mi zrusit zamek obrazovky. Nevim co s tim, certifikaty jsem vymazal a nic.


Ribka
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 02. říj 2016 14:05:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Ribka » ned 02. říj 2016 14:13:34

Seges píše:Potvrzena úspěšnost vymazání certifikátů i na Lenovo A7000. Díky!!!
Zdravím, bohužel i po vyzkoušení všech rad., mam Honor 7, možnost vypnutí zámku obrazovky pořád šedá. Na výběr jen pin, gesto a heslo. O VPN nevím že bych měl, certifikáty vymazaný správce zařízení deaktivovan, vyzkoušený různé kombinace, karta asi nesifrovana.. Prosím ještě nějaký nápad?


Filip.r
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 03. říj 2016 19:39:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: p9 lite
Mobil 2 / ROM: xperia neo

Re: Zámek displeje

Příspěvek od Filip.r » pon 03. říj 2016 19:47:31

Dobry den, mam uplne ten samy problem ale na huawei p9 lite. Zkoušel jsem vsechny nize popsane zpusoby odstraneni i dokonce najeti do vyvoje a nic nepomohlo. Mate nekdo prosim nejakou dalsi radu? Diky

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S III mini (I8190) - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host