Samsung Galaxy Ace - Obecná diskuzenefunkcne wifi na vsetkych cuustom romkach

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
avisar
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: sob 08. čer 2013 14:46:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Blackberry z10

nefunkcne wifi na vsetkych cuustom romkach

Příspěvek od avisar » úte 02. zář 2014 17:09:12

Ludia poradte uzsom bezradny skusil som 7 custom romiek na s5839i a ani na jednej nechce pripojit na wifi stale pise ze ziskavanie ip adresy a nepripoji kde je chyba ? zly kerlen alebo co uz fakt neviem




Uživatelský avatar

JirkaH76
Robot
Příspěvky: 728
Registrován: úte 31. kvě 2011 9:17:38
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy W [root]
Mobil 2 / ROM: HUAWEI Y3 II
Tablet: Sencor Element 10.1
Tablet 2 / ROM: Samsung Galaxy Tab E 9.6 SM-T560
Rom: stock

Re: nefunkcne wifi na vsetkych cuustom romkach

Příspěvek od JirkaH76 » úte 02. zář 2014 17:45:17

A nemuze byt problem v tom wifi routeru?


Autor tohoto vlákna
avisar
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: sob 08. čer 2013 14:46:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Blackberry z10

Re: nefunkcne wifi na vsetkych cuustom romkach

Příspěvek od avisar » úte 02. zář 2014 17:50:05

nie fungujeme na 4roch notebokoch nanom a na3 telelefoch.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22250
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunkcne wifi na vsetkych cuustom romkach

Příspěvek od LivArt » úte 02. zář 2014 17:57:15

Nezájem, nejde to na jen na té jedné wifi nebo na všech?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
avisar
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: sob 08. čer 2013 14:46:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Blackberry z10

Re: nefunkcne wifi na vsetkych cuustom romkach

Příspěvek od avisar » úte 02. zář 2014 18:01:17

na vsetkych


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22250
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 243
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunkcne wifi na vsetkych cuustom romkach

Příspěvek od LivArt » úte 02. zář 2014 18:02:14

Nahoď stock ROM a zkus to na minimálně dvou wifi sítích.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
avisar
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: sob 08. čer 2013 14:46:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Blackberry z10

Re: nefunkcne wifi na vsetkych cuustom romkach

Příspěvek od avisar » úte 02. zář 2014 18:12:27

nejako sa mi nedari najst link na stock. Wifi ide jedine na romke od CyanogenMod 7.2 - BroadcomCM [COOPERVE] [RC 4. Instalaciu tejto romky som robil podla navodu http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2080065 , preto sa pytam na ten kernel.Pretoze najprv som flashol kernel pre tuto rom a ten kernel ostal. Na tejto rom mi ide wifi ale tu zas nechce update market na play store. Plus ked chcem nieco s toho marketu nainstalovat tak stale hodi chybu ze coudnt not be downloaded due to an error.


pinda
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 07. úno 2014 21:44:36
Reputace: -86
Typ mobilu / ROM: lenovo 770

Re: nefunkcne wifi na vsetkych cuustom romkach

Příspěvek od pinda » stř 03. zář 2014 11:40:37

Nahod tam originalni firmware pres odina, jak ti pise livart, davat tam cyana rc, kterej neni ani final nema zadnej smysl, kdyz ti to nejde na trech telefonech a ctyrech noteboocich, tak se bavis o cem, o hotspotu, o routru?! Tu chybu, kterou tady popisujes mas v routru, musis zmenit zabezpeceni routru. Plantas tady paty pres devaty. Pokud ti v custom rom nefunguje market musis si stahnou jinou verzi gapps, tu tam nahrat pres recovery, ta co je v te romce bude pravdepodobne zastarala, muze to byt uplne spatnou verzi gapps. Napr. Jina je v kitkatu a jina JB, proto te to nepusti do marketu. https://download.cyanogenmod.org/?devic ... ype=stable
Tahle je jedina stabilni.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy Ace - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host