Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD - Obecná diskuzePrestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Moderátor: negrbob


TomasARN
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 06. srp 2013 9:54:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Active
Tablet: Prestigio 5588C HD

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od TomasARN » pon 03. úno 2014 11:45:43

Tak este mpar krat zopakuj postup. A rozbalilsi ten subor co si daval na kartu?





michal surmaj
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 02. úno 2014 22:31:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg
Tablet: Prestigio multipad 8.0 HD PMP5588 C duo

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od michal surmaj » pon 03. úno 2014 11:49:13

jakej soubor myslíš??


TomasARN
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 06. srp 2013 9:54:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Active
Tablet: Prestigio 5588C HD

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od TomasARN » pon 03. úno 2014 11:51:36

Ved o com sa tu bavime? Recitaj si este ra navod, ako treba skopirovat instalacny - aktualizacny subor


michal surmaj
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 02. úno 2014 22:31:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg
Tablet: Prestigio multipad 8.0 HD PMP5588 C duo

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od michal surmaj » pon 03. úno 2014 11:57:11

hele tak ted uz logo zmizelo a je tam jen černá obrazovka,ale talet je pořád zaplý a obrazovka je podsvícená je to už ten update ??


TomasARN
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 06. srp 2013 9:54:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Active
Tablet: Prestigio 5588C HD

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od TomasARN » pon 03. úno 2014 11:58:50

Nie. Update musi vypisat, bude tam android panacik a pod nim bude pibudat pasik. Nieco si spravil zle. Podla mna si dal zle subor na kartu



michal surmaj
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 02. úno 2014 22:31:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg
Tablet: Prestigio multipad 8.0 HD PMP5588 C duo

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od michal surmaj » pon 03. úno 2014 12:05:25

otevřel jsem ho...pak jsem otevřel složku firmware a zkopíroval jsem z ní ty soubory ten update.zip,factory_update,recovery.img,u-boot.bin... je to správně??

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od negrbob » pon 03. úno 2014 12:06:48

ano to je spravne
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


TomasARN
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 06. srp 2013 9:54:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Active
Tablet: Prestigio 5588C HD

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od TomasARN » pon 03. úno 2014 12:10:06

Tak si to spravil az teraz alebo hned na zaciatku a nespustila sa instalacia?


michal surmaj
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 02. úno 2014 22:31:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg
Tablet: Prestigio multipad 8.0 HD PMP5588 C duo

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od michal surmaj » pon 03. úno 2014 12:11:58

noo hned na poprve a jen mi zmizelo to logo a je ted černá obrazovka ale tablet je pořád aktivní... svítí :D :D :D


TomasARN
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 06. srp 2013 9:54:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Active
Tablet: Prestigio 5588C HD

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od TomasARN » pon 03. úno 2014 12:14:20

Tak este pockaj, potom ak to nepojde tak podrz power, aby sa vypol a skus este raz, drz volume + a stlac power, a volume nepust, kym nenabehne android panacik, cca par sekund

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od negrbob » pon 03. úno 2014 12:15:18

Tak jsem to zkusil a na kartu jsem nahral cely obsah slozky firmware:

update.zip
factory_update_param.aml
record.txt
recovery.img
u-boot.bin

Pak jsem spustil tablet s kartou uvnitr pomoci Power a Vol+ a u prvniho loga jsem obe tlacitka pustil a zacal probihat update (android panacek s bezici modrou listou update)
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


michal surmaj
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 02. úno 2014 22:31:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg
Tablet: Prestigio multipad 8.0 HD PMP5588 C duo

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od michal surmaj » pon 03. úno 2014 12:18:46

jéééé já nenahraál na kartu ten soubor record.txt :p


michal surmaj
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 02. úno 2014 22:31:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg
Tablet: Prestigio multipad 8.0 HD PMP5588 C duo

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od michal surmaj » pon 03. úno 2014 12:31:18

tak i po přídaní souboru record.txt na kartu jsem kartu vlozil do tabletu zmáčknul POWER + VOLUME + a zkočilo mi tam zase jen uvodní logo a nic jinýho...


TomasARN
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 06. srp 2013 9:54:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Active
Tablet: Prestigio 5588C HD

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od TomasARN » pon 03. úno 2014 12:38:52

Najprv volume, drzat ho a pocas drzania dat power a drzat oboje. Ak to nepojde, tak zarucny servis


michal surmaj
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 02. úno 2014 22:31:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg
Tablet: Prestigio multipad 8.0 HD PMP5588 C duo

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od michal surmaj » pon 03. úno 2014 12:46:45

a nehohl jsem třeba udělat chybu v tom formátování??


TomasARN
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 06. srp 2013 9:54:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Active
Tablet: Prestigio 5588C HD

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od TomasARN » pon 03. úno 2014 12:48:29

Ak si dal fat32, tak nie


michal surmaj
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 02. úno 2014 22:31:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg
Tablet: Prestigio multipad 8.0 HD PMP5588 C duo

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od michal surmaj » pon 03. úno 2014 13:01:24

tak to už tedy opravdu nevím... :/

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od negrbob » pon 03. úno 2014 13:08:00

Zkus starsi fw, postup instalace je vzdy stejnej:
http://de05.dl.prestigio.com/Service_Fi ... /PMP5588C/
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


michal surmaj
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 02. úno 2014 22:31:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg
Tablet: Prestigio multipad 8.0 HD PMP5588 C duo

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od michal surmaj » pon 03. úno 2014 14:02:24

hele tak sjem to zkoušel stou stejnou verzí a naskočila mi červená obrazovka ...


kirasok
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: čtv 10. říj 2013 19:32:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4
Tablet: Pipo P7, Chuwi Hi10Plus

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od kirasok » úte 04. úno 2014 15:00:41

Tak to je tablet zralý tak akorát na servis! Už jsem ho tam taky dal, to je asi typická závada pro Prestigio, že zamrzne tak jako mě na úvodním logu a nejde s ním absolutně nic dělat! Žádný upgrade firmwaru nebo factory default nejde realizovat. Doufám, že to nepůjde spravit a vrátí mi peníze... :D
Možná by nebylo špatné, kdyby Prestigio osazovalo své tablety rovnou tlačítkem reset, ale asi by ani to nepomohlo?
Naposledy upravil(a) kirasok dne úte 04. úno 2014 15:12:03, celkem upraveno 1 x.


TomasARN
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: úte 06. srp 2013 9:54:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Active
Tablet: Prestigio 5588C HD

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od TomasARN » úte 04. úno 2014 15:10:09

Uvidis, ze to opravia


kirasok
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: čtv 10. říj 2013 19:32:23
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4
Tablet: Pipo P7, Chuwi Hi10Plus

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od kirasok » úte 04. úno 2014 15:13:22

Hmm, tak to mám smůlu, chtěl jsem si koupit 4jádro... :cry:


Honza Zn
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 28. úno 2014 19:01:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G300
Tablet: Prestigio Multipad 8.0 HD PMP5588C_Duo

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od Honza Zn » pát 28. úno 2014 19:07:10

Zdravím. Požádám vás o radu. Mám na tabletu poslední update. Nahrál jsem si asi 5 her, mimo jiné Lego star wars, Hungry shark evolution, atp., ale při hraní mi po chvíli hry pokaždé spadnou. Zvládne je tablet nebo je chyba někde v matrixu?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od negrbob » pát 28. úno 2014 20:13:02

Puvod tech her?
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


Honza Zn
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 28. úno 2014 19:01:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G300
Tablet: Prestigio Multipad 8.0 HD PMP5588C_Duo

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od Honza Zn » sob 01. bře 2014 17:28:12

Stáznuté klasicky Obchod Play, instalaci neověřených mám nepovolenou.


polomarko
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 29. bře 2013 15:58:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG L9 stock LG L5II stock
Mobil 2 / ROM: LG NET S3mini
Tablet: PMP5588C

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od polomarko » pon 03. bře 2014 8:45:11

Mam starsi firm. Zaplatil som za mc4 a tiez pada


KviiK
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 30. bře 2014 18:52:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung SGH E-250
Tablet: Prestigio Multipad 8.0 hd

Problémy se zvukem

Příspěvek od KviiK » ned 30. bře 2014 19:00:33

Ahoj,
měla bych problém se svým tabletem. Když poslouchám na internetu hudbu do sluchátek, občas se stane, že najednou zvuk jde do reproduktorů (Ne, nemám vytažený kabel). Totéž se mi stává i při skype rozhovorech. Dělá mi to teď hodně problémy, protože ve chvíli, kdy to přeskočí do reproduktorů, tak já neslyším toho druhého (Ano, jsem hluchá a vím to.) ale horší je, že když zvuk pak skočí zpět do sluchátek, tak druhá strana neslyší mě. Neví prosím někdo, co by se s tím dalo udělat? Předem moc všem děkuji.


Majorsoft
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 17. říj 2013 18:55:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola
Tablet: PMP5588C DUO

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od Majorsoft » čtv 24. dub 2014 9:35:57

AHoj - problém se zvukem mám stejný. Ne vždy, ale občas se mi to děje. Měl jsem teblet v držáku v autě a poslouchal hudbu a sem-tam se přesně to co popisuješ stalo. Zaply se reproduktory (no spíš jen jeden :-) a pak to zase zaplo externí poslech který jsem měl přes 3,5 Jacka zapojen - myslel jsem si, že to je problém kontaktu a nebo jen problém mého kusu, ale jak tak čtu je to evidentněn problém Prestigia - P.S.:( včera jsem zakoupil ASUS MEMO Pad 8 ) a Prestigio věnoval dceři......


polomarko
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pát 29. bře 2013 15:58:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG L9 stock LG L5II stock
Mobil 2 / ROM: LG NET S3mini
Tablet: PMP5588C

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od polomarko » sob 26. dub 2014 17:58:45

Tak sa mi zda ze problemy ma s kontaktami vo vsetkych smeroch pretoze ked hodam nabijat a pritom na nom nieco robim zrazu je konektor povytiahnuty a to aj pri usb.


Majorsoft
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 17. říj 2013 18:55:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola
Tablet: PMP5588C DUO

Re: Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD

Příspěvek od Majorsoft » pon 28. dub 2014 6:49:27

Je to tak - bohužel - pávě jsme řešili nabíjení a chvíli se nabíjí a chvíli zase ne - stačí se jen lehce dotknout konektoru a výsledek je nejistý. Zdá se že kontakty jsou pěkně odfláknuté! Přes MicroUSB jde celkem v pohodě nabíjet, ale když se nabíjí z USB počítače, nabíjení je o hoooodně delší - takže ideální je nabíjet přes 220 voltů ze sítě, ale je potřeba trafo do sítě se vstupem pro USB konektor. ASUS ho má standardně ve výbavě a nabíjí se jen přes MicroUSB takže odpadá další zbytečná díra (kontakt) do tabletu.

Odpovědět

Zpět na „Prestigio Multipad PMP5588C_DUO HD - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host